פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
אתה ומנצ'קלס מחפשים פוקימון להילחם נגדו ואתה מוצא מאמן צעיר שמאמן איווי בעזרת קרבות נגד אוויר,אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל אך הוא מפספס,אתה שומע את הילד אומר לך:"רוצה קרב נגדי?".
The KoDak
*שמעתי.
איווי מנסה להישאר על גבו של פיג'י,אך פיג'י לעומתו מנסה להפיל מהשמיים את האיווי שלך בעזרת מתקפת אס אווירי שמצליח להפיל את פיג'י,איווי שנופל לא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו.
איתי
בסופם של חמש דקות ריצה אתה רואה את קוטורי מעולפת מתחת לעץ גדול,סקווירטל מתקרבת אל קוטורי ומנסה לבדוק עם היא ערה,אתה רואה שעל פניה של קוטורי יש סימני שריטה.
Tobi
הטוטודייל שלך משתמש במתקפת פצצת מים שמפספס,אך הטוטודייל הזוהר משתמש בניב קרח חזק מאוד שפוגע בטוטודייל שלך,אתה רואה שטוטודייל שלך מגיב גם הוא בניב קרח.
JustDor
*אז אני מוציא אותך מההקפאה ומכניס אותך למיקרו XD[תתעלם מהחלק האחרון של המיקרו].
אתה והרטטה הזוהר נלחמים זה נגד זה בסוף הקרב הרטטה הזוהר בורח ולך יש שריטה ביד השמאלית שלך.
אתה ממשיך בדרכך לכיוון מעבדת הפרופסור.
סאסקה קון
אתה ובאלבזור מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי אומרת לך:"בוקר טוב,מה ברצונך,אם זה קשור ל"למה הפוקימון שלי נרדם לי" זה בגלל ליקוי החמה,המפגש הזה גרם לקרינה שגורמת לפוקימונים להירדם הבנת?".
Gallade
פיפלאפ מפספס את צ'יקוריטה במתקפת הניקור אך ניקור המקדחה פוגע בצ'יקוריטה,אך צ'יקוריטה לא מוותר ומשתמש במתקפת קרן סולארית שפוגע מטווח אפס בפיפלאפ שלך,למרבה ההפתעה והמזל פיפלאפ מצליח להשאיר במשחק.
Druddigon man
אתה וסניבי מגיעים לשדה קטן,אתה רואה שלושה פוקימוני חרק שונים:קטרפי,ווידל ולידם יש גם ברמי מסוג עשב,אתה רואה שסניבי רוצה להילחם נגד הווידל או הקטרפי.
DarkTiger
המדען חושב מעט ואומר לך:"אהה,נכון ניק ארמונדו,מה שלומך,תזכיר לי איזה פוקימון רצית מפרופסור אלם,פשוט הזיכרון שלי לא מי יודע מה".
ExtremeStyle
תגיב להתחלה