Pokemon GO
עמוד 113 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115123163213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,681 עד 1,695 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    אל תדאג אני כבר תיכננתי לכול אחד אגדי שלדעתי יתאים
    ~~~~~~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ולהפתעתך אתה מקבל חדר גדול בחינם!
    האחות ג'וי נותנת לך מפתח של חדר מספר 21 ואתה עולה אליו,
    אתה רואה חדר גדול שיש בו מיטה גדולה מאוד ארון שידה כניסה לעוד חדר שיש בו מטבח ומקרר וכיריים ותנור ומיקרוגל והכול, מכשיר טלפון שולחן וכיסאות ספה קטנה דלת לעוד חדר שירותים ועוד מרפסת קטנה
    *שכנעת אותי!
    אני מוציא את הפוקימונים שלי ואומר להם:"היה לנו יום ארוך מאוד,לילה טוב כולם!" ואז אפול על המיטה ואתחיל לישון.

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    אתה הולך לישון ופתאום אתה חולם חלום.
    בחלום , מופיע צל מוזר, של יצור קטן , הצל נהיה זוהר בצבע טורקיז, צל של מישהו דומה לפרופסור נמצא מולך, הוא נותן כדור למישהו, המישהו לוקח תככדור ורץ, אבל פתאום צללים תופסים את הילד ואת הכדור, אבל בדרך הכדור נופל , פתאום קרן שמש מעירה אותך מהחלום המפחיד והמוזר, הסתכלת סביב וראית את החדר שלך, שני האיווים ישנים על קצה המיטה וגראס ישן אל השטיח, נהנה מקרני השמש שמחממות את הפרח שעל גבו, את בלו אתה לא רואה ודרגו ואייס מדברים בינהם, מיכוון שהם הכי גדולים בחבורה הם מתחברים זה לזה יותר משהם מתברים לגראס או בלו או שייני וסטאר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל
    אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אמכים פעורת פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אמיכם רואה אתכם ורצה לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אמיכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"

"טוב אמא גם אני יתגעגע להתראות"ואז אני יוצא והולך לפרופסור.

4. משתמש מנוסה
    רקס
    אתה הולך לפרופסור ורואה ששהמעבדה שרופה לחלוטין שחורה ונראתה כיאלו משהו פוצץ אותה,
    "בוא הנה" אתה שומע קול מהעצים

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    רקס
    אתה הולך לפרופסור ורואה ששהמעבדה שרופה לחלוטין שחורה ונראתה כיאלו משהו פוצץ אותה,
    "בוא הנה" אתה שומע קול מהעצים
    אני הולך לעצים ורואה את הפרופסור שאלתי אותו "מה קרה פרופסור?"הוא אמר "צוות דרקנאס באו ושרפו את המעדה"
    אז הלכתי לקרוא לעזרה שיעזרו לכבות את האש

6. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה הולך לישון ופתאום אתה חולם חלום.
    בחלום , מופיע צל מוזר, של יצור קטן , הצל נהיה זוהר בצבע טורקיז, צל של מישהו דומה לפרופסור נמצא מולך, הוא נותן כדור למישהו, המישהו לוקח תככדור ורץ, אבל פתאום צללים תופסים את הילד ואת הכדור, אבל בדרך הכדור נופל , פתאום קרן שמש מעירה אותך מהחלום המפחיד והמוזר, הסתכלת סביב וראית את החדר שלך, שני האיווים ישנים על קצה המיטה וגראס ישן אל השטיח, נהנה מקרני השמש שמחממות את הפרח שעל גבו, את בלו אתה לא רואה ודרגו ואייס מדברים בינהם, מיכוון שהם הכי גדולים בחבורה הם מתחברים זה לזה יותר משהם מתברים לגראס או בלו או שייני וסטאר
    אני חושב מעט:'מעניין איפה בלו,אני מוכן לשים שלושה פאפינים שאני אמצא אותו באמבטיה',אני אלטף את 'אייס' ואת 'דרגו' ואומר להם בשקט בשביל לא להעיר את השאר:"בוקר טוב חברים איך ישנתם?".

7. משתמש מנוסה
    רקס
    אתה הולך לשם אבל יש מולך רק איש מוזר "שלום אני שליח של עדן והפרופסור, הפרופסור פונה מחשד שהמעבדה שלו תתפוצץ כמו מה שקרה, טוב אזהנה פוקדור של מדקיפ פוקדע וחמש פוקדורים ריקים בהצלחה במסע!" אמר הנער נתן לך את הדברים והלך אל העצים

עומר
    שניהם מסתכלים אליך ומחייכים, הם נראים מרוצים ווקא, אץה מגלה שבלו באמת באמבטיה שוחה לו בהנאה, שייני וסטאר מתעוררים ומסתכלים אליך ומפהקים בתיאום מושלם

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן
    הציידת ג'יי זה שעקבת אחרי הספינה שלך מחתחילה?
    ~~~
    "נו ו?" היא אמרה "אני לעומתך בדרגה פי אלף יותר טובה משלך אחרי עוקבים מליון פעמיים ביום בערך מה זה יעשה לך שתצא? תחשוב קצת" היא אמרה, וראיתה עוד טיפה אדמדמה שנחתה על הרצפה
    "תגידי הכל בסדר?" אני שואל אותו ולא מבין מה פשר הדבר

9. משתמש מנוסה
    עומר
    שניהם מסתכלים אליך ומחייכים, הם נראים מרוצים ווקא, אץה מגלה שבלו באמת באמבטיה שוחה לו בהנאה, שייני וסטאר מתעוררים ומסתכלים אליך ומפהקים בתיאום מושלם
    אני מלטף את 'שייני' ו'סטאר' ואומר להם בשקט:"איך ישנתם?" לבסוף אלך אל 'אייס' ואומר לה:"את יכולה להקפיא את 'גראס' בשביל שיתעורר?" אחרי זה אחשוב על החלום שחלמתי בלילה.

10. משתמש מנוסה
    רקס
    אתה הולך לשם אבל יש מולך רק איש מוזר "שלום אני שליח של עדן והפרופסור, הפרופסור פונה מחשד שהמעבדה שלו תתפוצץ כמו מה שקרה, טוב אזהנה פוקדור של מדקיפ פוקדע וחמש פוקדורים ריקים בהצלחה במסע!" אמר הנער נתן לך את הדברים והלך אל העצים
    "סוף סוף" צעקתי ברגש "הפוקימון הראשון שלי! עכשיו מתחילה ההפרתקאה"צעקתי בהתרגשות.

11. משתמש מנוסה
    בן
    "כן למה?" היא אמרה, שמת לב שאתה אפילו לא ראית אותה (אתה רואה רק את הגב שלה וזה עוד בקושי ) עוד טיפה אדמדמה נפלה למטה לרצפה ונספגה במהירות באדמה

עומר
    סטאר ושייני נראים קצת ישנונים אבל אומרים לך שישנו היטב, אייס משתמשת ברוח קרה וגראס מתעורר מיד ומתנער "ואיינז?" הוא שואל אותך במבט מופתע
    רקס
    אתה צועק משמחה ומסתכל אל הפוקדור ואז אל העצים ואתה רואה שהאיש כבר נעלם ומולך יש שביל , שביל למסע
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-21-2011 בשעה 11:41 PM

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    עומר
    סטאר ושייני נראים קצת ישנונים אבל אומרים לך שישנו היטב, אייס משתמשת ברוח קרה וגראס מתעורר מיד ומתנער "ואיינז?" הוא שואל אותך במבט מופתער
    "בוקר טוב ישנוני,קדימה תתארגנו אנחנו יוצאים" אני מלטף את 'גראס' שלי ואתחיל להתלבש אחרי זה אחזיר את כול הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם,אקח את החפצים שלי אחזיר לאחות ג'וי את המפתח ואחזור למסע שלי.

13. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה הולך ומתלבש לבגדים שהם לא פיג'מה, ומחזיר אותם, חוץ מסטאר שקופץ לך אל הכתף, אתה יורד למטה בשמחה אם התיק שלך ומחזיר לג'וי את המפתח, אתה מסתכל לבחוץ ורואה איזה יום נפלא זה, השמש זורחת ובוקר חמים ואביבי, סטאר קופץ אל מחוץ למרכז מאושר כולו ומתחיל להתגלגל בדשא, אתה מסתכל אליו בשמחה ופתאום הוא נהיה רציני ומרחרח את האוויר ומסתכל אלייך

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בן
    "כן למה?" היא אמרה, שמת לב שאתה אפילו לא ראית אותה (אתה רואה רק את הגב שלה וזה עוד בקושי ) עוד טיפה אדמדמה נפלה למטה לרצפה ונספגה במהירות באדמה

עומר
    סטאר ושייני נראים קצת ישנונים אבל אומרים לך שישנו היטב, אייס משתמשת ברוח קרה וגראס מתעורר מיד ומתנער "ואיינז?" הוא שואל אותך במבט מופתע
    רקס
    אתה צועק משמחה ומסתכל אל הפוקדור ואז אל העצים ואתה רואה שהאיש כבר נעלם ומולך יש שביל , שביל למסע
    "מה פשר הטיפות האדומות שזולגות לאדמה?" אני שואל אותה
    אני מחליט לעשות צעד חריג ומנסה לברוח מהשמירה של הפוקימונים שלה ולגלות בעצמי.
    'היא לא היא אז אני אגלה' אני חושב לעצמי ומתחיל לפעול.

15. משתמש מנוסה
    בן
    אתה מנסה להתחמק ממנה ואתה מגלה שזה די קל, אתה מסתכל אליה ורואה שזאת נערה פחות או יותר בגיל שלך אתה מסתכל אליה ורואה שבחולצה שלה יש כתם אדום בבטן

וספארמרית מתקדמת

עמוד 113 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115123163213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •