Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 68 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1012
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    קודק:
    מיואש, אתה מחזיר במהירות את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם , ומיד אתה משתגר אל העיר פטלבורג, אל מקום מבטחים. אתה רואה כבר שהשעה די מאוחרת, השמיים כבר כהים מאוד, ואתה מרגיש שאתה כבר עייף מאוד מהיום הארוך, ואתה מזהה את העייפות בעזרת פיהוק גדול שעושה אותך מנומנם.
    אני אלך אל מרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים שלי.
    לאחר מכן אני אשאל "אממ..סליחה? אפשר לישון כאן?".

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    [b]

עידן:
    אתה מוציא את האנטר, הידוע בכינויו דום מהפוקדור, והאנטר נראה נרגש ונחוש. אתה פוקד על האנטר להשתמש ביכולת שלו ולבדוק מה קורה מתחת לדלת ומיד הוא יוצא כשהוא בלתי נראה ומתקדם במהירות לכיוון הדלת. לאחר כמה שניות, האנטר יוצא מהדלת וחוזר להיות נראה, הוא מהנהן אליך בביטחון, כלומר נותן לך אוקיי שהשטח פנוי.
    "אין בעיה דום, כל הכבוד." אני אומר ומחייך אליו.
    "עכשיו, אני ואתה הולכים להיכנס פנימה ביחד, תישאר במצב בלתי נראה, אם נראה מישהו באופן מפתיע, תחזור להיות נראה ותתקוף באגרוף צל. מובן?" אני שואל אותו, אך לא מחכה לתשובה.
    מיד אחר כך, אני נכנס פנימה יחד עם דום.

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קודק:
    אתה מחפש את מרכז הפוקימונים בעיר פטלבורג, ולאחר כמה דקות של חיפושים אתה מוצא אותו. אתה נכנס ואתה רואה בפנים את האח ג'ון ולצידו צ'נסי חמודה ושמחה. אתה מיד ניגש אליהם ומבקש לרפא את הפוקימונים שלך. צ'נסי לוקחת את הפוקדורים בשמחה, ולאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם בחיוך. אתה ניגש אל האח ג'ון ומבקש ממנו לישון כאן במרכז, והוא מהנהן עם חיוך, "כן בוודאי," הוא אומר ומגיש לך מפתח שכתוב עליו 5, "אתה הולך פה במסדרון עד שאתה מגיע אל חדר מספר 5, זה החדר שלך." הוא אומר בחיוך ומצביע לעבר מסדרון ארוך בקצה המרכז. אתה הולך במסדרון עד שאתה מגיע לחדר מספר 5. אתה נכנס ולפניך נפתח חדר לא גדול מידי, עם מיטה זוגית, מקלחת, טלוויזיה ומחשב.

עידן:
    דום מחייך ומהנהן להוראותיך, ומיד הופך עצמו לבלתי נראה. שניכם מתחילים ללכת לכיוון הדלת הקטנה, דרוכים. אתה פותח את דלת העץ הקטנה, ולפניך נפתח חדרון קטן בתוך האדמה, ובחדר יש רק שולחן עץ שתופס את רוב נפח החדר. על השולחן אתה רואה פוקדור קטן ולצידו פתק מקופל. האנטר חוזר להיות נראה ומביט בך במבט תמוה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה

עידן:
    דום מחייך ומהנהן להוראותיך, ומיד הופך עצמו לבלתי נראה. שניכם מתחילים ללכת לכיוון הדלת הקטנה, דרוכים. אתה פותח את דלת העץ הקטנה, ולפניך נפתח חדרון קטן בתוך האדמה, ובחדר יש רק שולחן עץ שתופס את רוב נפח החדר. על השולחן אתה רואה פוקדור קטן ולצידו פתק מקופל. האנטר חוזר להיות נראה ומביט בך במבט תמוה.
    אני חוזר בי, אם קקניאה יוכל להתפתח זה יהיה נחמד, קקטורן לומד יותר מתקפות.
    ---------------------
    "דום, חזור." אני אומר לדום בלחש, ומסמל לו עם האצבע להיכנס אל הפוקדור, אני לוחץ על הכפתור של הפוקדור, ומכניס אותו חזרה במהרה.
    אני לוקח את הפוקדור ואת הפתק בשקט, ועולה למעלה במהירות המקסימלית שאני יכול ומשתדל להשקיט את צעדיי.
    'אני כבר אבדוק את זה במקום יותר בטוח' אני חושב לעצמי בעודי עולה למעלה.

5. משתמש מנוסה
    עידן:
    אתה מחזיר את דום לתוך הפוקדור שלו במהירות. ובשיא השקט אתה יורד אל החדרון, לוקח את הפוקדור והפתק, ועולה למעלה במהירות ובשקט. אתה מביט סביב ואתה לא רואה אף אחד ולכן אתה מתחיל להרגיש יותר ביטחון ואתה פחות חושש.
    Ido

| | Boshoku | |

6. לא ברור בכלל
    קודק:
    אתה מחפש את מרכז הפוקימונים בעיר פטלבורג, ולאחר כמה דקות של חיפושים אתה מוצא אותו. אתה נכנס ואתה רואה בפנים את האח ג'ון ולצידו צ'נסי חמודה ושמחה. אתה מיד ניגש אליהם ומבקש לרפא את הפוקימונים שלך. צ'נסי לוקחת את הפוקדורים בשמחה, ולאחר כמה דקות היא מחזירה לך אותם בחיוך. אתה ניגש אל האח ג'ון ומבקש ממנו לישון כאן במרכז, והוא מהנהן עם חיוך, "כן בוודאי," הוא אומר ומגיש לך מפתח שכתוב עליו 5, "אתה הולך פה במסדרון עד שאתה מגיע אל חדר מספר 5, זה החדר שלך." הוא אומר בחיוך ומצביע לעבר מסדרון ארוך בקצה המרכז. אתה הולך במסדרון עד שאתה מגיע לחדר מספר 5. אתה נכנס ולפניך נפתח חדר לא גדול מידי, עם מיטה זוגית, מקלחת, טלוויזיה ומחשב.
    'יופי!' אחשוב ומיד אכנס למקלחת ואתקלח.
    לאחר מכן אלך למיטה ואלך לישון.
    כשאקום בבוקר~
    אחשוב 'אוקי! היום נתחיל להתאמן!' ואוציא מיד את הפוקימונים שלי "איך אתם מרגישים?" אשאל אותם.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    עידן:
    אתה מחזיר את דום לתוך הפוקדור שלו במהירות. ובשיא השקט אתה יורד אל החדרון, לוקח את הפוקדור והפתק, ועולה למעלה במהירות ובשקט. אתה מביט סביב ואתה לא רואה אף אחד ולכן אתה מתחיל להרגיש יותר ביטחון ואתה פחות חושש.
    אני פותח את הפתק וקורא את התוכן שלו, לאחר מכן מיד אכניס את הפתק והפוקדור לתיק, ואכנס שוב, לחקור.

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    איווי מהנהן להוראותיך ומיד משתמש בהתקפת חול חזקה שגורמת לזירה להיות מוצפת באבק, ומיד איווי יוצא במהירות עצומה ותוקף במתקפה מהירה בכל כוחו את קרוקונאו שנפגע בחוזקה ונופל לקרקע, אך איווי לא מסיים ומוסיף גם נשיכה בכל כוחו שפוגעת גם בקרוקונאו והוא נפצע עוד יותר. אתה רואה שקרוקונאו שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צועקת סלינה באכזבה ומחזירה את קרוקונאו לפוקדור. "אבל חכה, זה עוד לא נגמר! אנחנו עוד נפגש!" היא צועקת בכעס ושולפת מין פוקדור קטן שנראה כמו פוקסמוק. היא זורקת אותו לקרקע בחוזקה ועשן כבד נעשה במערה. לאחר כמה שניות העשן מתפוגג ואתה כבר לא רואה את סלינה, אך אתה רואה את איווי שלמרות פצעיו קופץ בשמחה. אתה מתחיל להרגיש עייף מאוד, ואתה מפהק.
    אני מרים את איווי, ומשתגר באמצעות הטלפורטר לעיר אטרנה שבמחוז סינו, שם ארפא אותו במרכז הפוקימונים יחד עם ונילייט ו-ווינד. לאחר מכן, אני אצא לטיול קצר ביער אטרנה ואחפש את אבן הטחב, באמצעותה איווי יוכל להתפתח לליפאון.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש מנוסה
    דרך אגב, שיניתי את הפרס של פתיחת עמוד 50
    -------------------

קודק:
    אתה נכנס להתקלח ולאחר כמה דקות של מקלחת נעימה אתה יוצא ומיד נכנס למיטה, גמור מעייפות. לאחר כמה שעות של שינה, אתה קם בבוקר, רענן ואנרגטי, ואתה רואה שהפוקימונים שלך גם ערים והם משחקים אחד עם השני בשמחה. אתה שואל אותם איך הם מרגישים, והם מיד קופצים בשמחה ומראים לך שהם מרגישים טוב מאוד.

עידן:
    אתה פותח את הפתח המקופל, ואתה רואה בפנים את המילה נשמה כתובה בגדול על הדף. אתה מכניס את הפתק והפוקדור לתוך התיק שלך, ומיד אתה חוזר לתוך החדרון הקטן שבתוך האדמה. אתה מנסה לחקור אותו, אך אתה לא מוצא אף רמזים או סימנים, מה שגם שאתה בקושי מצליח לחקור מכיוון שהוא קטן וצפוף עם השולחן.

דור:
    אתה מרים את איווי הקטן, ומיד משתגר אל המרכז שבעיר אטרנה, ואתה שם לב שכבר מאוחר מאוד ומחשיך, ואתה מתחיל להיות עייף. אתה נכנס למרכז, ורואה בפנים את האח ג'ון ולצידו האפיני חמודה. אתה מבקש מהאח ג'ון שירפא לך את הפוקימונים, ומיד האפיני לוקחת לך את שלושת הפוקדורים ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם בריאים ושלמים בחיוך. אתה מודה להם, ויוצא מהמרכז. אתה מתחיל ללכת לכיוון יער אטרנה, כשאתה שם לב שכבר מתחיל להיות חשוך למדי, ולאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע. בלילה, היער נראה לך הרבה יותר מפחיד. למרות זאת, אתה מתחיל לטייל ביער, מחפש אחרי אבן הטחב, כשלפתע אתה שומע רחש מוזר בין השיחים הקרובים אליך, ואתה מעט מפחד.
    Ido

| | Boshoku | |

10. לא ברור בכלל
    -------------------

קודק:
    אתה נכנס להתקלח ולאחר כמה דקות של מקלחת נעימה אתה יוצא ומיד נכנס למיטה, גמור מעייפות. לאחר כמה שעות של שינה, אתה קם בבוקר, רענן ואנרגטי, ואתה רואה שהפוקימונים שלך גם ערים והם משחקים אחד עם השני בשמחה. אתה שואל אותם איך הם מרגישים, והם מיד קופצים בשמחה ומראים לך שהם מרגישים טוב מאוד.
    איך קוראים למקום הזה שממנו התחלתי.."המפקדה"?
    ואפשר שסוואבלו התפתח? אני רואה שיש כאלה שיכולים להטיס 32 קילו למשך 20 ו.. דקות,ורק הוא 6 קילו!
    ותוכל לומר שוב את המקומות בהם נמצא המדען?
    ~~~
    "טוב! בואו נתחיל באימונים! אבל קודם בואו נלך למקום אחר.." אומר להם ואחזיר את כולם חוץ מסוואבלו לפוכודרים שלהם וארד לאח ג'ון ואתן לו את המפתח ואודה לו.
    לאחר מכן אשתגר לעיר טווינליף ושם אוציא את פוקימוניי.
    "אוקי! תתחלקו לזוגות! במידה ולא תוכלו לזוגות אז סוואבלו בוא תעלה לי על הכתף,ושוב תתחלקו" אומר להם.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    -------------------
    עידן:
    אתה פותח את הפתח המקופל, ואתה רואה בפנים את המילה נשמה כתובה בגדול על הדף. אתה מכניס את הפתק והפוקדור לתוך התיק שלך, ומיד אתה חוזר לתוך החדרון הקטן שבתוך האדמה. אתה מנסה לחקור אותו, אך אתה לא מוצא אף רמזים או סימנים, מה שגם שאתה בקושי מצליח לחקור מכיוון שהוא קטן וצפוף עם השולחן.
    אחרי שווידאתי שהאיזור בו היה השולחן והאיזור הזה במערה ריק לגמרי, אני עולה למעלה, 'מישהו צריך להגיע לכאן כדי לקחת את הפוקדור' אני חושב.
    אני מוציא את הפוקדור וזורק אותו לאוויר כדי לראות את תכולתו.
    נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-22-2011 בשעה 04:51 PM

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    מגנטון הנחוש שולח כדור חשמל חזק לעבר כדור הצל, והם פוגעים אחד בשני ונוצר פיצוץ קטן אך די חזק. מיד, מגנטון משתמש בנעילה מדוייקת על באנט, ויורה כדור חשמל נוסף ומהיר שפוגע בבאנט בחוזקה ומעיף אותו לקרקע בכאב, "לא!" צועק ארתור בבהלה, "קדימה קום כבר באנט!" הוא מוסיף בצעקה ובאנט קם חזרה ומרחף באוויר, "תשתמש בצל לילה!" ומיד עיניו של באנט נעשות אדומות, וסביבו מופיעה הילה אדומה והוא נראה כועס למדי.
    "מגנטון תשתמש בנעילה שוב ואז מכת ברק בכול הכוח! אתה מסוגל!" אפקוד על מגנטון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    -------------------
    דור:
    אתה מרים את איווי הקטן, ומיד משתגר אל המרכז שבעיר אטרנה, ואתה שם לב שכבר מאוחר מאוד ומחשיך, ואתה מתחיל להיות עייף. אתה נכנס למרכז, ורואה בפנים את האח ג'ון ולצידו האפיני חמודה. אתה מבקש מהאח ג'ון שירפא לך את הפוקימונים, ומיד האפיני לוקחת לך את שלושת הפוקדורים ולאחר כמה דקות מחזירה לך אותם בריאים ושלמים בחיוך. אתה מודה להם, ויוצא מהמרכז. אתה מתחיל ללכת לכיוון יער אטרנה, כשאתה שם לב שכבר מתחיל להיות חשוך למדי, ולאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע. בלילה, היער נראה לך הרבה יותר מפחיד. למרות זאת, אתה מתחיל לטייל ביער, מחפש אחרי אבן הטחב, כשלפתע אתה שומע רחש מוזר בין השיחים הקרובים אליך, ואתה מעט מפחד.
    "צא, וניל." אני לוחש במהירות ומוציא את הונילייט שלי מתוך הפוכדור, ומכן לכל דבר שיצא מן השיחים. לאחר מכן, אלך יחד עם הפוקימון השמקסי שלי בזהירות לכיוון מערב, שם אני יודע כי ממוקמת אבן הטחב, על פי המפות.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [b]
    יואב:
    אתה מחזיר את סטארביה, אשר גם הוא מאושר על הניצחון, ואתה אוסף את הפוקדור של הפוקימון החדש שלך. אתה ממשיך עמוק יותר לתוך המערה, ממשיך לחפש את החדרון הקטן ממקודם. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה לא מוצא שוב את החדרון, ואתה מרגיש אפילו קצת שהלכת לאיבוד, וגם רגשות הייאוש צפות לך שוב.
    :אוקיי, בוא לא נתייאש. אני הולך למצוא את המקום ולהצליח במשימה." אני אומר לעצמי ברוגע, וממשיך לחפש רמז לצוות ונום במערה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    קודק:
    המפקדה המעופפת, המפקדה הראשית...
    תשמע אתה לא יכול לבקש ממני שיתפתח, הוא יתפתח כשאחליט... והוא יכול רק 6 קילו כי הוא די קטן, הוא בקושי שוקל ולכן הוא לא יכול לסחוב הרבה...
    יש קישור בעמוד הראשי, בלוגו, למשימה.
    ----
    אתה יורד למטה כשחמשת הפוקימונים שלך לצידך הולכים יחד איתך. אתה מחזיר את המפתח לאח ג'ון, ואתה מודה לו.
    לאחר מכן, אני אתה יוצא מהמרכז, ומשתגר הישר אל העיר טווינליף, ואתה מגיע אל רחבה גדולה במרכז העיירה טווינליף, עיירה ציורית ושקטה, המון עצים מסביב, והשמיים הכחולים הריקים גורמים להכל להיראות שליו ויפה. אתה אומר לפוקימונים שלך להתחלק לזוגות, חוץ מסוואבלו שעף ומתיישב על הכתף שלך. הפוקימונים שלך מתחלקים לפאנסיר ווויסמאר, ולצידם ג'ולטיק ובויזל.

עידן:
    לאחר שאתה מוודא שהחדרון הקטן ריק לגמרי, אתה עולה חזרה אל המערה ושולף את הפוקדור שמצאת בחדר. אתה מניח שמישהו צריך לבוא ולקחת את הפוקדור, ולכן אתה זורק אותו באוויר ובודק את תכולתו, אולי כדי לתת רמז לגבי השתייכות הפוקדור. לפתע, מתוך הפוקדור יוצא קופינג שנראה מבולבל מאוד. קופינג מביט שמאלה וימינה בבלבול, ולפתע הוא מתחיל לברוח במהירות לכיוון היציאה מהמערה.

תומר:
    מגנטון לא נלחץ מהתקפתו של באנט, ולכן הוא משתמש במהירות בנעילה מצויינת על באנט, ואז מוסיף מכת ברק בכל כוחו שפוגעת בחוזקה בבאנט, שעף במהירות לאחור ומתרסק על אחד הסלעים. למרות הפגיעה, באנט קם על רגליו שוב, "אוקיי תשתמש בהדהמה!" צועק ארתור, ומיד באנט יוצא במהירות לעבר מגנטון ופוגע בו בחוזקה עם הדהמה שמפילה את מגנטון לקרקע.

דור:
    אתה מוציא את ואנילייט הקטן והחמוד מהפוקדור, שנראה שמח ונרגש מאוד בהתחלה, אך כשהוא רואה את היער ואת החושך הוא מתחיל לפחד מאוד. אתה ניגש איתו ביחד אל השיחים, כששניכם מפחדים, אתה מזיז את השיחים כדי לבדוק מה הרעש, ואתה לא רואה כלום. אתה חושב לעצמך שזה בטח כלום או שאתה מדמיין, ולכן אתה ממשיך עם ואניליט לכיוון מערב בזכות המצפן שבטלפורטר. אתה מוריד את הראש לרגע כדי לבדוק מה הכיוון, וכשאתה מרים את ראשך אתה לפתע נתקל מול הפנים שלך בדאסקל מפחיד למדי ומהבהלה אתה נופל לאחור על הישבן.

יואב:
    אתה ממשיך להסתובב במערה הגדולה והמוזרה, עם האבנים המרחפות והגבישים הכחולים ומוזרים שעל הקרקע. אתה מנסה שלא להתייאש, ואתה ממשיך להסתובב במערה במשך דקות ארוכות.
    לאחר הרבה חיפושים, אתה מרגיש שכבר מיצית כל פינה במערה הזו, אך בכל זאת לא מצאת את החדרון הקטן. לפתע אתה מבחין שוב בכניסה למערה שממנה נכנסת.
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 48 מתוך 68 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •