Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 68 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [B].

יואב:
    אתה ממשיך להסתובב במערה הגדולה והמוזרה, עם האבנים המרחפות והגבישים הכחולים ומוזרים שעל הקרקע. אתה מנסה שלא להתייאש, ואתה ממשיך להסתובב במערה במשך דקות ארוכות.
    לאחר הרבה חיפושים, אתה מרגיש שכבר מיצית כל פינה במערה הזו, אך בכל זאת לא מצאת את החדרון הקטן. לפתע אתה מבחין שוב בכניסה למערה שממנה נכנסת.
    "אולי יש שם משהו חשוב." אני אומר לעצמי בטון מוטרד ובלחש ומתקרב לשם ומקווה שאולי יש שם משהו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    דור:
    אתה מוציא את ואנילייט הקטן והחמוד מהפוקדור, שנראה שמח ונרגש מאוד בהתחלה, אך כשהוא רואה את היער ואת החושך הוא מתחיל לפחד מאוד. אתה ניגש איתו ביחד אל השיחים, כששניכם מפחדים, אתה מזיז את השיחים כדי לבדוק מה הרעש, ואתה לא רואה כלום. אתה חושב לעצמך שזה בטח כלום או שאתה מדמיין, ולכן אתה ממשיך עם ואניליט לכיוון מערב בזכות המצפן שבטלפורטר. אתה מוריד את הראש לרגע כדי לבדוק מה הכיוון, וכשאתה מרים את ראשך אתה לפתע נתקל מול הפנים שלך בדאסקל מפחיד למדי ומהבהלה אתה נופל לאחור על הישבן.
    "דאמ!" אני צועק בבהלה, ונרגע מיד. "וניל, תשתמש ברוח קרירה!" אני מצווה במהרה.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    יואב:
    אתה מתקרב אל הכניסה שממנה נכנסת, לאט ובזהירות, תוך כדי בדיקות של האיזור וחיפוש אחרי רמזים. לאחר כדקה של הליכה, אתה יוצא בעצם החוצה מהמערה, אל דרך מספר 6, שהיא דרך יפיפיה מלא בעצים וצמחייה ואתה מבחין מרחוק גם בנהר כחלחל. לפתע, אתה מבחין בזיגזגון שאוכל דשא להנאתו.

דור:
    אתה נבהל לרגע, אך מיד מתעשת, ומורה לואנילייט לתקוף ברוח קרירה את דאסקל, ומיד ואנילייט שולח מפיו רוח קרירה אך מקפיאה לעבר דאסקל שנפגע ונרתע לאחור, וכמה פתיתי שלג מופיעים על ידיו, אך הוא מיד מתנער ומסיר את השלג מעליו. דאסקל מתעצבן מעט, ולפתע יוצא לעבר ואנילייט במהירות עם הדהמה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    המפקדה המעופפת, המפקדה הראשית...
    תשמע אתה לא יכול לבקש ממני שיתפתח, הוא יתפתח כשאחליט... והוא יכול רק 6 קילו כי הוא די קטן, הוא בקושי שוקל ולכן הוא לא יכול לסחוב הרבה...
    יש קישור בעמוד הראשי, בלוגו, למשימה.
    ----
    אתה יורד למטה כשחמשת הפוקימונים שלך לצידך הולכים יחד איתך. אתה מחזיר את המפתח לאח ג'ון, ואתה מודה לו.
    לאחר מכן, אני אתה יוצא מהמרכז, ומשתגר הישר אל העיר טווינליף, ואתה מגיע אל רחבה גדולה במרכז העיירה טווינליף, עיירה ציורית ושקטה, המון עצים מסביב, והשמיים הכחולים הריקים גורמים להכל להיראות שליו ויפה. אתה אומר לפוקימונים שלך להתחלק לזוגות, חוץ מסוואבלו שעף ומתיישב על הכתף שלך. הפוקימונים שלך מתחלקים לפאנסיר ווויסמאר, ולצידם ג'ולטיק ובויזל.
    "אוקי..עכשיו חכו רגע" אומר ואחזיר אותם לפוכדורים ואשתגר למכרה אורברג.
    "קדימה!" אקרא ואוציא אותם לפני שאכנס למכרה.
    "בואו ניכנס לתוכו.." אומר ואכנס למכרה.
    "ג'ולטיק ובוויזל,לכו תחפשו רמז למדען תלכו אתם לצד ימין,פאנסיר ו-וויסמאר,תלכו אתם לצד שמאל ותחפשו מישהו,אני וסוואבלו נחפש גם כן" אומר להם ואתחיל ללכת במכרה.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [B]

עידן:
    לאחר שאתה מוודא שהחדרון הקטן ריק לגמרי, אתה עולה חזרה אל המערה ושולף את הפוקדור שמצאת בחדר. אתה מניח שמישהו צריך לבוא ולקחת את הפוקדור, ולכן אתה זורק אותו באוויר ובודק את תכולתו, אולי כדי לתת רמז לגבי השתייכות הפוקדור. לפתע, מתוך הפוקדור יוצא קופינג שנראה מבולבל מאוד. קופינג מביט שמאלה וימינה בבלבול, ולפתע הוא מתחיל לברוח במהירות לכיוון היציאה מהמערה.
    "מה?!" אני צועק "איך זה לעזאזל קרה?!" ממשיך בשאלותיי.
    'איך לא חשבתי שזה יכול לקרות?' אני שואל את עצמי באכזבה תוך כדי שאני רודף אחר קופינג, ברגע שאצליח לצמצם את המרחק בינינו אנסה להחזיר אותו לפוקדור.
    נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-23-2011 בשעה 03:01 PM

6. משתמש מנוסה
    קודק:
    אתה מחזיר את חמשת הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, ומיד אתה משתגר אל המכרה באורבורג. אתה מגיע אל תוך "לובי" המערה - שגודלה עצום, ואתה רואה מעט מדענים ופועלים יחד עם הפוקימונים שלהם מסתובבים במערה. אתה בא להוציא את חמשת הפוקימונים שלך שוב שיעזרו לך בחיפוש אחרי צוות ונום, כשלפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד, זה לא מקום בשבילך..." אתה מסתובב ואתה רואה בחור די גבוה, עם שיער מוזר בצבע כחול שנראה מעט כמו קסדה, והוא לובש בגדים בצבעים מטאליים. "תרשה לי להציג את עצמי," הוא אומר עם ביטחון, "אני הוא קרלוס קורבר, ואם אני לא טועה אתה מצוות ווינדי..." הוא אומר בחיוך קטן ומוציא פוקדור מכיסו, "אז זה טריטוריה של ונום, ואתה לא שייך לפה," הוא אומר ומביט בך במבט רציני, "צא בולדור!" הוא צועק וזורק את הפוקדור לאוויר, ומתוכו יוצא בולדור גדול שנראה כועס למדי "אז בוא נראה מה יש לך..." הוא מוסיף בזלזול.

עידן:
    מוכה בשאלות, אתה מתחיל לרדוף אחרי הקופינג שבורח ולאחר דקות מועטות של ריצה, אתה משיג את קופינג שמסתבר אין לו כל כך כושר, ואתה מצליח להחזיר אותו חזרה לתוך הפוקדור שלו.
    אתה שם לב שאתה כבר די קרוב לכניסה שממנה נכנסת למערה.
    Ido

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה מתקרב אל הכניסה שממנה נכנסת, לאט ובזהירות, תוך כדי בדיקות של האיזור וחיפוש אחרי רמזים. לאחר כדקה של הליכה, אתה יוצא בעצם החוצה מהמערה, אל דרך מספר 6, שהיא דרך יפיפיה מלא בעצים וצמחייה ואתה מבחין מרחוק גם בנהר כחלחל. לפתע, אתה מבחין בזיגזגון שאוכל דשא להנאתו.
    "טוב, בא לי לתפוס זיגזגון. צא קלינק! זה יהיה הקרב הראשון שלנו ביחד. צא אל זיגזגון עם מכת ברק!" אני אומר לקלינק ומקווה שהוא יצליח לעשות את זה ואני אוכל לתפוס את זיגזגון

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    מגנטון לא נלחץ מהתקפתו של באנט, ולכן הוא משתמש במהירות בנעילה מצויינת על באנט, ואז מוסיף מכת ברק בכל כוחו שפוגעת בחוזקה בבאנט, שעף במהירות לאחור ומתרסק על אחד הסלעים. למרות הפגיעה, באנט קם על רגליו שוב, "אוקיי תשתמש בהדהמה!" צועק ארתור, ומיד באנט יוצא במהירות לעבר מגנטון ופוגע בו בחוזקה עם הדהמה שמפילה את מגנטון לקרקע.
    "תקום במהירות ותשלח כדור חשמל!" אפקוד על מגנטון במהירות "ולאחר מכן מכת ברק בכול הכוח!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה מחזיר את חמשת הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, ומיד אתה משתגר אל המכרה באורבורג. אתה מגיע אל תוך "לובי" המערה - שגודלה עצום, ואתה רואה מעט מדענים ופועלים יחד עם הפוקימונים שלהם מסתובבים במערה. אתה בא להוציא את חמשת הפוקימונים שלך שוב שיעזרו לך בחיפוש אחרי צוות ונום, כשלפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד, זה לא מקום בשבילך..." אתה מסתובב ואתה רואה בחור די גבוה, עם שיער מוזר בצבע כחול שנראה מעט כמו קסדה, והוא לובש בגדים בצבעים מטאליים. "תרשה לי להציג את עצמי," הוא אומר עם ביטחון, "אני הוא קרלוס קורבר, ואם אני לא טועה אתה מצוות ווינדי..." הוא אומר בחיוך קטן ומוציא פוקדור מכיסו, "אז זה טריטוריה של ונום, ואתה לא שייך לפה," הוא אומר ומביט בך במבט רציני, "צא בולדור!" הוא צועק וזורק את הפוקדור לאוויר, ומתוכו יוצא בולדור גדול שנראה כועס למדי "אז בוא נראה מה יש לך..." הוא מוסיף בזלזול.
    "צא בויזל! תשתמש בזריזות בזריזות!" אומר לו.
    "לאחר מכן תשתמש באקדח מים חזק במיוחד,ואז בסילון אקווה!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    עידן:
    מוכה בשאלות, אתה מתחיל לרדוף אחרי הקופינג שבורח ולאחר דקות מועטות של ריצה, אתה משיג את קופינג שמסתבר אין לו כל כך כושר, ואתה מצליח להחזיר אותו חזרה לתוך הפוקדור שלו.
    אתה שם לב שאתה כבר די קרוב לכניסה שממנה נכנסת למערה.
    "מישהו חייב להגיע לכאן..." אני ממלמל לעצמי, ממשיך אל דרכי מחוץ למערה. כשאני נמצא במרחק קצר מפתח המערה אני מוציא את דום מהפוקדור, פוקד עליו להעלם שוב ולבדוק אם לא אורבים בחוץ.

11. משתמש מנוסה
    דור:
    אתה נבהל לרגע, אך מיד מתעשת, ומורה לואנילייט לתקוף ברוח קרירה את דאסקל, ומיד ואנילייט שולח מפיו רוח קרירה אך מקפיאה לעבר דאסקל שנפגע ונרתע לאחור, וכמה פתיתי שלג מופיעים על ידיו, אך הוא מיד מתנער ומסיר את השלג מעליו. דאסקל מתעצבן מעט, ולפתע יוצא לעבר ואנילייט במהירות עם הדהמה.
    "ואניליייט, תשתמש בחנית קרח!" אני אומר במהרה.

12. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה בטוח שאתה רוצה לתפוס את זיגזגון?
    ---
    אתה מוציא את קלינק מהפוקדור שלו, ואתה מוכן לקרב הראשון שלכם יחדיו, אך אתה רואה שקלינק עדיין פצוע קשה ומעולף מהקרב הקודם שלכם כשתפסת אותו, ולכן הוא לא מצליח לתקוף את זיגזגון. נראה שזיגזגון מבחין בך, הוא מביט בך לרגע ואז חוזר לאכול את הדשא.

תומר:
    מגנטון קם חזרה לרחף באוויר, והוא מיד שולח כדור חשמל חזק לעבר באנט, "תתחמק!" צועק ארתור, ומיד באנט קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מההתקפה החזקה של מגנטון, אך מגנטון לא מוותר ומשתמש במכת ברק שהפעם פוגעת בבאנט בחוזקה והוא נפגע ונופל לקרקע, "ארר..." ממלמל ארתור בכעס, "קום כבר על הרגליים! כדור צל!" מוסיף בצעקה ארתור ומיד באנט שולח כדור צל נוסף לעבר מגנטון, שני הפוקימונים כבר נראים תשושים למדי.

קודק:
    אתה מוציא את בויזל מהפוקדור שלו, ובויזל נראה נחוש וכועס למדי. מיד, אתה פוקד עליו את הוראותיך, ובויזל ישר שולח מתקפת זריזות בצורת כוכבים צהובים ומהירים לעבר בולדור. הכוכבים פוגעים בבולדור, אך לא נראה שזה מזיז לו בכלל, אך מיד גם בויזל משתמש באקדח מים שהפעם גורם לקרלוס להיבהל, "תתחמק בולדור!" צועק קרלוס, ומיד בולדור קופץ הצידה ומתחמק ביעילות מאקדח המים, אך בויזל לא מוותר ומשתמש גם בסילון אקווה מהיר שהפעם פוגע בבולדור בחוזקה ומעיף אותו לאחור. "ארר... ממלמל קרלוס בכעס, "קום כבר על הרגליים! קדימה פיצוץ אבנים!" צועק החייל, ולפתע סביב בולדור מופיע מעגל של אבנים קטנות וזוהרות בלבן, ולפני שאתה שם לב האבנים עפות במהירות ופוגעות בבויזל ומפילות אותו לקרקע, נראה שבויזל לא נפגע כל כך מההתקפה, אך מהנפילה הוא נפצע קצת.

עידן:
    אתה ממשיך להתקדם לכיוון היציאה מהמערה, ורגע לפני שאתה יוצא, אתה מוציא את דום מהפוקדור שלו שוב, ופוקד עליו להשתמש ביכולת שלו ולהיעלם, וכך דום עושה - הוא נעלם במהירות, ויוצא החוצה לבדוק אם יש מארב או אנשים שמנסים לתקוף. לאחר כמה שניות, דום חוזר אליך וחוזר להיות במצב נראה, והוא מהנהן עם ראשו לשלילה.

דור:
    אתה פוקד במהירות ובבהלה על ואנילייט שישתמש בחנית קרח, ומיד ואנילייט הקטן שולח קרחונים חדים ומהירים לעבר דאסקל שמתקרב במהירות, אך דאסקל שם לב למתקפה וזז במהירות הצידה ומתחמק מההתקפה של ואנילייט. לפתע, דאסקל שולח קרן בצורת מעגלים כתומים ומהירים לעבר ואנלייט, אתה מזהה במהירות שזוהי מתקפת קרן בלבול.

-------------

עוד מעט עמוד 50! מי שיזכה לפתוח אותו (או במקרה שאני פותח אותו תגובה אחריי) יזכה בפוקימון חדש מכל סוג שיבחר (חוץ מסוג דרקון)
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    עידן:
    אתה ממשיך להתקדם לכיוון היציאה מהמערה, ורגע לפני שאתה יוצא, אתה מוציא את דום מהפוקדור שלו שוב, ופוקד עליו להשתמש ביכולת שלו ולהיעלם, וכך דום עושה - הוא נעלם במהירות, ויוצא החוצה לבדוק אם יש מארב או אנשים שמנסים לתקוף. לאחר כמה שניות, דום חוזר אליך וחוזר להיות במצב נראה, והוא מהנהן עם ראשו לשלילה.
    עוד מעט עמוד 50! מי שיזכה לפתוח אותו (או במקרה שאני פותח אותו תגובה אחריי) יזכה בפוקימון חדש מכל סוג שיבחר (חוץ מסוג דרקון)
    'ידעתי שכך יקרה..' אני חושב, מחזיר את דום לפוקדור ומתעקב בפנים המערה בלי מושג מה לעשות.
    "טוב..." אני אומר לעצמי "אם ככה זה צריך להיות..." ממלמל בשקט, אני יוצא באיטיות מחוץ למערה.
    "חיכיתם לי?"

14. משתמש מנוסה
    יואב:
    אתה בטוח שאתה רוצה לתפוס את זיגזגון?
    ---
    אתה מוציא את קלינק מהפוקדור שלו, ואתה מוכן לקרב הראשון שלכם יחדיו, אך אתה רואה שקלינק עדיין פצוע קשה ומעולף מהקרב הקודם שלכם כשתפסת אותו, ולכן הוא לא מצליח לתקוף את זיגזגון. נראה שזיגזגון מבחין בך, הוא מביט בך לרגע ואז חוזר לאכול את הדשא.

[D[/COLOR][/SIZE][/B]
    "בעצם, אני חושב שאני אוותר על זיגזגון. הוא לא נראה כזה חזק." אני אומר, מחזיר את קלינק, וחוזר אל תוך המערה בחיפוש אחר צוות ונום

15. משתמש מנוסה
    דור:
    אתה פוקד במהירות ובבהלה על ואנילייט שישתמש בחנית קרח, ומיד ואנילייט הקטן שולח קרחונים חדים ומהירים לעבר דאסקל שמתקרב במהירות, אך דאסקל שם לב למתקפה וזז במהירות הצידה ומתחמק מההתקפה של ואנילייט. לפתע, דאסקל שולח קרן בצורת מעגלים כתומים ומהירים לעבר ואנלייט, אתה מזהה במהירות שזוהי מתקפת קרן בלבול.

-------------

"תתחמק!" אני אומר במהרה לוניל. "תשתמש בחנית קרח נוסף, ותשלב מיד רוח קרירה!" אני אומר.

עמוד 49 מתוך 68 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •