Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יואב:
אתה מתקרב אל הכניסה שממנה נכנסת, לאט ובזהירות, תוך כדי בדיקות של האיזור וחיפוש אחרי רמזים. לאחר כדקה של הליכה, אתה יוצא בעצם החוצה מהמערה, אל דרך מספר 6, שהיא דרך יפיפיה מלא בעצים וצמחייה ואתה מבחין מרחוק גם בנהר כחלחל. לפתע, אתה מבחין בזיגזגוןשאוכל דשא להנאתו.
דור:
אתה נבהל לרגע, אך מיד מתעשת, ומורה לואנילייט לתקוף ברוח קרירה את דאסקל, ומיד ואנילייט שולח מפיו רוח קרירה אך מקפיאה לעבר דאסקל שנפגע ונרתע לאחור, וכמה פתיתי שלג מופיעים על ידיו, אך הוא מיד מתנער ומסיר את השלג מעליו. דאסקל מתעצבן מעט, ולפתע יוצא לעבר ואנילייט במהירות עם הדהמה.
"אוקי..עכשיו חכו רגע" אומר ואחזיר אותם לפוכדורים ואשתגר למכרה אורברג.
"קדימה!" אקרא ואוציא אותם לפני שאכנס למכרה.
"בואו ניכנס לתוכו.." אומר ואכנס למכרה.
"ג'ולטיק ובוויזל,לכו תחפשו רמז למדען תלכו אתם לצד ימין,פאנסיר ו-וויסמאר,תלכו אתם לצד שמאל ותחפשו מישהו,אני וסוואבלו נחפש גם כן" אומר להם ואתחיל ללכת במכרה.
ספוילר
קודק:
אתה מחזיר את חמשת הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם, ומיד אתה משתגר אל המכרה באורבורג. אתה מגיע אל תוך "לובי" המערה - שגודלה עצום, ואתה רואה מעט מדענים ופועלים יחד עם הפוקימונים שלהם מסתובבים במערה. אתה בא להוציא את חמשת הפוקימונים שלך שוב שיעזרו לך בחיפוש אחרי צוות ונום, כשלפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד, זה לא מקום בשבילך..." אתה מסתובב ואתה רואה בחור די גבוה, עם שיער מוזר בצבע כחול שנראה מעט כמו קסדה, והוא לובש בגדים בצבעים מטאליים. "תרשה לי להציג את עצמי," הוא אומר עם ביטחון, "אני הוא קרלוס קורבר, ואם אני לא טועה אתה מצוות ווינדי..." הוא אומר בחיוך קטן ומוציא פוקדור מכיסו, "אז זה טריטוריה של ונום, ואתה לא שייך לפה," הוא אומר ומביט בך במבט רציני, "צא בולדור!" הוא צועק וזורק את הפוקדור לאוויר, ומתוכו יוצא בולדור גדול שנראה כועס למדי"אז בוא נראה מה יש לך..." הוא מוסיף בזלזול.
עידן:
מוכה בשאלות, אתה מתחיל לרדוף אחרי הקופינג שבורח ולאחר דקות מועטות של ריצה, אתה משיג את קופינג שמסתבר אין לו כל כך כושר, ואתה מצליח להחזיר אותו חזרה לתוך הפוקדור שלו.
אתה שם לב שאתה כבר די קרוב לכניסה שממנה נכנסת למערה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"תקום במהירות ותשלח כדור חשמל!" אפקוד על מגנטון במהירות "ולאחר מכן מכת ברק בכול הכוח!"תומר:
מגנטון לא נלחץ מהתקפתו של באנט, ולכן הוא משתמש במהירות בנעילה מצויינת על באנט, ואז מוסיף מכת ברק בכל כוחו שפוגעת בחוזקה בבאנט, שעף במהירות לאחור ומתרסק על אחד הסלעים. למרות הפגיעה, באנט קם על רגליו שוב, "אוקיי תשתמש בהדהמה!" צועק ארתור, ומיד באנט יוצא במהירות לעבר מגנטון ופוגע בו בחוזקה עם הדהמה שמפילה את מגנטון לקרקע.
יואב:
אתה בטוח שאתה רוצה לתפוס את זיגזגון?
---
אתה מוציא את קלינק מהפוקדור שלו, ואתה מוכן לקרב הראשון שלכם יחדיו, אך אתה רואה שקלינק עדיין פצוע קשה ומעולף מהקרב הקודם שלכם כשתפסת אותו, ולכן הוא לא מצליח לתקוף את זיגזגון. נראה שזיגזגון מבחין בך, הוא מביט בך לרגע ואז חוזר לאכול את הדשא.
תומר:
מגנטון קם חזרה לרחף באוויר, והוא מיד שולח כדור חשמל חזק לעבר באנט, "תתחמק!" צועק ארתור, ומיד באנט קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מההתקפה החזקה של מגנטון, אך מגנטון לא מוותר ומשתמש במכת ברק שהפעם פוגעת בבאנט בחוזקה והוא נפגע ונופל לקרקע, "ארר..." ממלמל ארתור בכעס, "קום כבר על הרגליים! כדור צל!" מוסיף בצעקה ארתור ומיד באנט שולח כדור צל נוסף לעבר מגנטון, שני הפוקימונים כבר נראים תשושים למדי.
קודק:
אתה מוציא את בויזל מהפוקדור שלו, ובויזל נראה נחוש וכועס למדי. מיד, אתה פוקד עליו את הוראותיך, ובויזל ישר שולח מתקפת זריזות בצורת כוכבים צהובים ומהירים לעבר בולדור. הכוכבים פוגעים בבולדור, אך לא נראה שזה מזיז לו בכלל, אך מיד גם בויזל משתמש באקדח מים שהפעם גורם לקרלוס להיבהל, "תתחמק בולדור!" צועק קרלוס, ומיד בולדור קופץ הצידה ומתחמק ביעילות מאקדח המים, אך בויזל לא מוותר ומשתמש גם בסילון אקווה מהיר שהפעם פוגע בבולדור בחוזקה ומעיף אותו לאחור. "ארר... ממלמל קרלוס בכעס, "קום כבר על הרגליים! קדימה פיצוץ אבנים!" צועק החייל, ולפתע סביב בולדור מופיע מעגל של אבנים קטנות וזוהרות בלבן, ולפני שאתה שם לב האבנים עפות במהירות ופוגעות בבויזל ומפילות אותו לקרקע, נראה שבויזל לא נפגע כל כך מההתקפה, אך מהנפילה הוא נפצע קצת.
עידן:
אתה ממשיך להתקדם לכיוון היציאה מהמערה, ורגע לפני שאתה יוצא, אתה מוציא את דום מהפוקדור שלו שוב, ופוקד עליו להשתמש ביכולת שלו ולהיעלם, וכך דום עושה - הוא נעלם במהירות, ויוצא החוצה לבדוק אם יש מארב או אנשים שמנסים לתקוף. לאחר כמה שניות, דום חוזר אליך וחוזר להיות במצב נראה, והוא מהנהן עם ראשו לשלילה.
דור:
אתה פוקד במהירות ובבהלה על ואנילייט שישתמש בחנית קרח, ומיד ואנילייט הקטן שולח קרחונים חדים ומהירים לעבר דאסקל שמתקרב במהירות, אך דאסקל שם לב למתקפה וזז במהירות הצידה ומתחמק מההתקפה של ואנילייט. לפתע, דאסקל שולח קרן בצורת מעגלים כתומים ומהירים לעבר ואנלייט, אתה מזהה במהירות שזוהי מתקפת קרן בלבול.
-------------
עוד מעט עמוד 50! מי שיזכה לפתוח אותו (או במקרה שאני פותח אותו תגובה אחריי) יזכה בפוקימון חדש מכל סוג שיבחר (חוץ מסוג דרקון)![]()
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)