"אני יודע דברים" אומר לנלה במסתוריות.
"רטטה אני לא אקח, לא שמעתי על אף אחד שהיה אחד המאמנים הטובים ביותר עם רטקיט, אבל מג'יקרפ בסוף מפתפח לגרידוס! פוקימון מצוין! יש לי עוד פוקימון עכשיו בפוקימונים חלופיים!" אגיד לנלה.
אסתכל על ידו של צ'ארמנדר ואגיד "חשבתי שזה יעבוד, אולי זה יעבוד עם להביור..." אומר בדאגה.
"להביור! זהו זה! צ'ארמנדר, תנסה לרכז את כדורי האש ולהפוך אותם ללהביור, אם תצליח נתקדם לאגרוף אש או מסך עשן ואם תהיה מעולה, זעם דרקון או ציפורן מתכת!" אתלהב ואמר לצ'ארמנדר.
מייקל
"אולי" אמרה בריאנה במסתוריות "יש כאלה שכן ויש כאלה שלא" אמרה בריאנה "תלוי עד כמה הם מחוברים לקבוצה" אמרה בריאנה ואז הוסיפה "אם תנסה את זיגזיגון לא ילך לך כי יש לו אבא זה מה שאני יכולה לאמר לך"
עומר
"עו..מר" קרא הנער, " זה כתוב לך על התיק" אמר הנער וצחק וחייך חיוך גדול "קדימה בוא נזוז" הוא אמר והתחיל ללכת בקצב מאוד מאוד מהיר
~~~~
פתחת עמוד 150 אתה מקבל..
איזה אבן פיתוח שתבחר ומתקפה לאיזה פוקימון שתבחר! (יש לך כבר אבן אופל )
איתי
נלה הסתכלה אליך במבט כועס ביותר והמשיכה לעלות, צרמנדר ניסה ליצור להביור אבל יצא לו רק גחלת מאוד מאוד מאוד עיסתית צרמנדר התאכזב והתיישב אל אבן, עצוב
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
בן
מה משנה?
~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה מלא מאמנםי ופוקימונים, בפנים יש כ5 אחיות ג'וי שמתרוצצות, , אתה רואה שהן מיד נכנסות לדלפק, אתה רואה שיש כ5 טורים, אתה רואה שיש גם כזה ללקיחת מספרים "מקרים דחופים" היה אל אחד " מקרים רגילים" היה על עוד אחד "מקרים נמוכים" היה אל עוד אחד
איתי
צרמנדר הסתכל אלייך, נפגע עוד יותר טיפה אבל ניגב את עיניו קצת "צרמנדר צרמנ דר" |פעם ניסיתי ללמוד אגרוף| אמר צרמנדר "צרמנדר צר " |וכמעט הצלחתי | הוא המשיך
עומר
"לא ממש" אמר טום "אבל קצת לפני העיר השנייה יש קבוצת איווי! אני יודע שזה לא פוקימוני קוף אבל נורא רציתי פעם אחד!" קרא טום בשמחה
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
[QUOTE=sigal123;1102309]בן
נוטו מחזיר אותם אבל גרוביל מתחמק ונפגע מהכנף ברזל "קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש במטרים על מטרים של קליעי זרעים שפגעו בחוזקה בנוטו, הוא התנגש בעץ והתעלף, ידעת שאי אפשר להוצאי את באדו כי הוא קטן ויודע ממש קצת מתקפות והן לא משהו, מריל יודעת רק אקדח מים קרן בועות זנב ברזל נשיקה מתוקה ודחיפה וזה לא הרבה גם, והיא בכלל מים, בקיצור הטלבטת קשה
דור
כן אתה יכול
~~~~
פאנפי השתמש בגילגול ושלדון בגחלת והגחלת "התעטפה " מסביב לגילגול כככה שזה יצר גלגל להבה עוצמתי!
מאי
את מחבקת את גראוודר והולכת לישון, את פתאום חולמת אל מישהו שנותן פוקדור למישהו, המישהו לוקח את הפוקדור ורץ במהירות שיא, פתאום יש מסוקים (את רואה הכול בצלליות) ומהם יורדים אנשים בחבלים, הם חוטפים תבן אדם ומישהו לוקח את הפוקדור שלו, אבל הפוקדור נופל ,למדשאה , ואז יש יום ולילה ועוד דמות לוקחת תפוקדור, דמות של בת
פתאום את מתעוררת אל ידי סינדיקוויל ורואה שהגעתם לעיר השלישית!
רקס
הלכת לישון ובבוקר התעוררת והסתכלת אל החדר ואל הג'קוזי ואל החדר המפואר עצמו ולא ידעת מה לעשות אם אצמך, חשבת להוציא את מדקיפ אבל התעצבנת אליו, פתאום זיגזיגון יצא החוצה "זיג זיג!" הוא קרא והתלטף אלייך באהבה רבה[/QUO
אחד מהם למד גלגל להבה או שזה קרה במקרה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני אומר להם: כל הכבוד ואז מחפש מישהו להילחם נגדו קרב 2 על 2.
מייקל
פרינפלאפ יצא בניקור מקדחה רציני לעבר נידורן , נידורן התחפר קצת בעזרת רגליו ושפרינפלאפ היה מאליו הוא ירה עורץ סגלגל לבטנו, פרינפלאפ עף קצת למעלה ונפל למטה, מורעל
איתי
צרמנדר נותן אגרופים לעץ ומפיל עלים למטה, כול פעם הוא מפיל עלה או שניים אחד יותר, שהוא מגיע ל8 הוא נותן אגרוף חזק במיוחד ונופלים כ20 עלים
צרמנדר למד אגרוף!
דור
במקרה
~~~~
כחמישה ילדים מרימים את ידם למעלה, "לי יש איווי וגיבל!" קרא ילד אחד "לי טריקו ופיצו!" קרא עוד ילד "זה לא חוכמה לי יש גרוטל ולוקסיו!" קרא עוד נער "לי יש ביוטפלי ומאנצלקס!" קראה ילדה "לי יש טוגפי וציקוריטה!" קראה עוד ילדה והתלבטת מאוד
כריס
אלמוגה נפגעה מהסחרור והשתמשה במכת וולט, וורטלטל התחשמל והנער צעק אליו בבוז שנית "עכשיו זנב ברזל!" קרא הנער , וורטלטל העיף את אלמוגה בכנף ברזל והיא נתקעה בקיר ונפלה למטה אבל מיד התאוששה "צא בסחרור ואקדח מים!" קרא הנער, וורטלטל השתמש בסחרור וחמש אקדחי מים יצאו מחמשת החורים שלו ופגע בחוזקה באלמוגה שעפה שנית לקיר , היא הייתה פגועה קשה אבל עדיין עמדה
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-27-2011 בשעה 03:47 PM
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)