עומר
מזל טוב פתחת עמוד 160!
אתה מקבל מאסטר בול ביצת פוקימונים ומתקפה לאיזה פוקימון שתבחר!
~~~
שינקס יצא החוצה "שינקס!" קרא שינקס בחיוך ושלף את שיניו
"שינקס יודע נשיכה ניצוץ הצלפת זנב זנב ברזל טעינה ומכת ברק" קרא הפוקדע
בן
סקווירטל יוצא החוצה ונפרד מאחיו, הם מנפנפים לו לשלום ואתם יוצאים החוצה "סקווירטל טל ?" |מה אם המכון?| שאל סקווירטל והביט אליך
~~~~
סקווירטל יודע בועות נשיכה דחיפה וסיחרור
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
בן
התחלת לחפש קרב אבל היו מלא אנשים, ראית מישהו בדיוק יוצא מהמכון "אני עוד ינצח אותו!" קרא הנער, פתאום מריל יצאה מהפוקדור ושאלה מתי הולכים למכון, היא הביטה אל סקווירטל ונראה שמיד יש בינהם קשרעומר
טריקו יודע: קליע זרעים זנב ברזל זריזות דחיפה ועלי טער
איווי יודעת: זנב ברזל נשיכה כדור צל מכת חול ודחיפה
וניצוץ זה כמו מכת ברק רק יותר חלש וקרוב יותר לפוקימון נרא הלי, וטעינה גורמת למתקפות מסוג ברק להיות הרבה יותר חזקות, זה לטעון חשמל פשוט ומכת ברזל?
~~~~
"תחמוק!"קרא טום, שינקס שיחרר מכת ברק ויאנפו חמק אבל נפגע מהזנב ברזל "עלי טער!" קרא טום ואינפו השתמש במהירות בעלי טער שפגעו בשינקס בחוזקה
וספארמרית מתקדמת
בן
"כן, מנהיג המכון אוהב לעשות התקפה והגנה , והוא בקרב זוגות תיזהר בגלל שאתה עסוק בלהגן מתקפות של פוקימון אחד השני כבר תוקף, ושאחד מגן השני תוקף, אתה תמיד צריך ששני הפוקימונים שלך היו בריכוז וישימו לב לשני הפוקימונים אבל עכשיו אם לא אכפת לך אינ צריך להתאמן" קרא הנער וירד במדרגות המכון
עומר
שינקס טען מכת ברק ושיחרר אותה, יאנפו שקיפץ על עץ נפל ישר למטה "מהר עלי טער!" קרא טום, יאנפו השתמש בעלי טער שהדפו את שינקס ומנעו ממנו ממתקפת נשיכה "צא בזנב ברזל!" קרא טום, יאנפו יצא אם זנב ברזל מהיר לעבר שינקס
שינקס
סוג:חשמל
שינקס פוקימון גור הנמרים,
שינקס יחסית קטן ואוהב להשתולל, שיניו חדות מאוד והוא מעולה במתקפות נשיכה, שהוא מתפתח מתקפות החשמל שלו נהיות גדולות וטובות לפחות כפליים
וספארמרית מתקדמת
פירסמתי מחדש את הסיפור שלי!
אשמח אם תגיבו ותקראו אותו זה מאוד חשוב לי!
בן
אתה בא ללכת להתאמן ופתאום הנער עוצר אותך "תגיד אני גם צריך להתאמן רוצה להתאמן מולי?" קרא הנער ושלף שתי פוקדורים
עומר
שינקס עשה כדבריך ותקף בזנב ברזל, יאנפו ושינקס נלחמו אם הזנבות ברזל אבל לבסוף שינקס הדף אותו, הוא נשך את ידו בחוזקה והעיף אותו על עץ "יאנפו.." קרא יאנפ והתשוש
רקס
אתה מתחיל ללכת לעבר החללית אבל היא למעלה בשמים!
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 06-02-2011 בשעה 04:14 PM
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 5 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-5 אורחים)