Cladino
*שיש "..."זה אומר שיש הפרעות בקשר.
אתה שומע את קולו של פרופסור רואן בוקע מהמכשיר הוא אומר לך:"יואב...תקשיב...טוב...סכנה...צוות...ציידים...זה ירות!".
DarKodak
האיש אומר לך:"טוב,שאר הרמזים אצל שאר חבורת המחקר הזו,אחד מהחבורה נעלם באופן מסתורי מאוד,הדבר האחרון שידוע שהוא היה בקרב פוקימונים נגד איזה מאמן ששמו דארץ או משהו כזה".
KaKashi
אתה ממשיך עם הקול של הנחש,אתה נכנס לתוך יער אפל אתה שומע שהלחשוש של הנחש הולך וגובר,לבסוף אתה שומע קול רועם של איש שאומר:"מי מעז להגיע ליער הנחשים?".
JustDor
אתה יוצא עם טורצ'יק ממרכז הפוקימונים,אתה מרגיש כאב קל ברגלך השמאלית אך אתה מצליח להתגבר על הכאב,אתה רואה שלושה פוקימוני כנף אחרים ממה שפגשת קודם הפעם ששלושתם הם קורומורי,פוקימון מתכת-כנף ממחוז ג'וטו.
סאסקה קון
באלבזור מנסה להשתמש במתקפת עלי תער שוב אבל הוא לא מצליח,אתה שומע קול של ילדה שאומרת:"לא נורא,באלבזור אמיתי חייב ללמוד עלי תער בשביל להיות פוקימון עשב טוב".
Born This Way
אתה פותח את הדלת,אתה רואה שני אנשים,אחד בעל איש עם שיער אפור מתכת קצת עייף בעל עיניים שחורות,האיש השני עם גלימה אדומה,אתה רואה שהאיש בעל הגלימה האדומה מתקרב לחלון ואז הוא קופץ ממנו,האיש האחר אומר לך:"מוזר מאוד,מעניין למה הוא קפץ?".
Druddigon man
המאמן אומר לך:"מצטער אבל אני חייב ללכת לעיר קנלייב,יש לי משהו להעביר למנהל הספרייה של המחוז" הוא מראה לך מזוודת מתכת שעליה יש שתי אותיות KC.
Ronaldo7
פיקאצ'ו משתמש במתקפת חשמל לא ברורה שנשלחת אל הנינדורן הזכר שמתחמק בצורה מהירה מאוד ממתקפת החשמל המסתורית,המהירות של פיקאצ'ו נשלחת מדויקת מאוד לפניו של נינדורן.
Real Spartan
גליגר שלך משתמש בכנף מתכת יחד עם ניב הקרח ויצר ניב מתכת חזק מאוד שפוגע בנינדוקינג בידו השמאלית אך נינדוקינג משתמש בקרן על שפוגעת ישירות בגליגר.
מי שיפתח את ע''מ 30 יקבל או שילדון או קרינדוס,לפי בחירתו.
"אתה סטיבן?" אשאל אותו, "קיבלת את הבידריל האדום? אם כן אפשר אותו? אני אתן לך מה שאתה רוצה!" אוסיף.Born This Way
אתה פותח את הדלת,אתה רואה שני אנשים,אחד בעל איש עם שיער אפור מתכת קצת עייף בעל עיניים שחורות,האיש השני עם גלימה אדומה,אתה רואה שהאיש בעל הגלימה האדומה מתקרב לחלון ואז הוא קופץ ממנו,האיש האחר אומר לך:"מוזר מאוד,מעניין למה הוא קפץ?".
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"אני מעז להגיע ליער!" אומר לאיש "אני, טובי אוליבר!" בביטחון.KaKashi
אתה ממשיך עם הקול של הנחש,אתה נכנס לתוך יער אפל אתה שומע שהלחשוש של הנחש הולך וגובר,לבסוף אתה שומע קול רועם של איש שאומר:"מי מעז להגיע ליער הנחשים?".
NYO HO HO BITCH
Cladino
אתה בורח מהאיש המסתורי ומגיע לסירה,אתה רואה את האיש בעל הגלימה השחורה,הוא אומר לך:"רגע,אתה לא מהציידים של צוות די?".
DarKodak
האיש אומר לך:"שמי רפאל ואני חוקר פוקימונים,כמו שאמרתי אני מחפש את האוצר של המחוז האבוד,רק שתדע יום יבוא והמים יחדרו לתוך המחוזות וישמידו אותם כליל".
KaKashi
אתה שומע שוב את הקול המוזר שאומר לך:"טובי אוליבר,אתה נער בעל אומץ וקור רוח,אני מכבד אנשים כאלה,ולכן מגיע לך פרס,האם אתה מעוניין בו?".
Born This Way
האיש שנשאר בחדר אומר לך:"כן אני הוא סטיבן אבל אני מצטער,הבידריל האדום לא למכירה,הוא שייך למאמן,הוא שייך למנהיג המכון של העיר פטלבורג,מנהיג המכון דארק".
Druddigon man
האיש אומר לך:"KC זה השם של החברה שלי באנגלית בעברית זה חברת קיסר,זה גם השם שלי,ג'ון קיסר,אבי היה ממקימי החברה ואני המנהל הנוכחי של החברה,הבנת?".
VipNick
הילדה אומרת לך:"המכון הקרוב ביותר לפה נמצא בעיר ויולט אבל מנהיגת המכון ששמה דורשת פוקימוני מים בשביל הקרב,אם יש לך רק עשב לא תוכל להילחם נגדה".
תקשיבו,אם לא תשקיעו בתגובות אני מעיף אתכם מהמשחק הזה,אין לי בעיה להעיף אתכם אני אביא שחקנים אחרים שרוצים ויכולים להשקיע,למה שכאלה שלא משקיעים יתפסו להם את המקום?
עוד פעם אחת מישהו לא משקיע בתגובות הוא עף מהמשחק,זה ברור?
"כן, אני מעוניין בפרס." אומר לקול המוזר בביטחון ואחשוב לעצמי:"אני מקווה שהפרס יהיה טוב, איזה פוקימון או חפץ חשוב שיעזרו לי בהמשך המסע."KaKashi
אתה שומע שוב את הקול המוזר שאומר לך:"טובי אוליבר,אתה נער בעל אומץ וקור רוח,אני מכבד אנשים כאלה,ולכן מגיע לך פרס,האם אתה מעוניין בו?".
NYO HO HO BITCH
"הוא ביקש ממני להביא אותו אליו! אני נשבע לך! בבקשה אני חייב לקחת אותו אליו!" אגיד לסטיבן ואתחנן כאילו אני מתחנן על חיי.Born This Way
האיש שנשאר בחדר אומר לך:"כן אני הוא סטיבן אבל אני מצטער,הבידריל האדום לא למכירה,הוא שייך למאמן,הוא שייך למנהיג המכון של העיר פטלבורג,מנהיג המכון דארק".
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)