Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 68 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1012
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    ליאור:
    אתה נפרד מווארמפל ומחליט שלא להתאמן או לתפוס אותו, לכן אתה ממשיך בחיפושיך ביער אזליה.
    עוברות כמה דקות של חיפושים, ולפתע אתה רואה שלושה עצים שעומדים בצורת משולש סימטרי לחלוטין. אתה מתחיל לחשוד מאוד ואתה חוקר את העצים, אתה מביט למעלה, בודק האם יש מחבוא על העצים או בין העצים, אך אינך רואה כלום.
    אני חושב לעצמי'משלוש סימטרי.כנראה שהעצים האלו מסתירים משהו מאחוריהם.אולי תמחבוא של הפרופסר.נשמע לי כמו אחלה מחבוא בשבילו.טוב כדי שאשלח את זובאט שיעוף למעלה שיבדוק זאת ' אני מוציא את זובאט החוצה ואומר לו" תעוף הכי גבוה שאתה יכול ותסתכל על העצים האלו בצורת משולש סימטרי.סתכל אם יש משהו ביניהם.אש יש תגיד לי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    קודק:
    אתה לא יכול לעזוב את הפוקימון שלך להלחם לבד...
    ---
    אתה פוקד על ג'ולטיק ליצור כדור מקורי עכביש, וג'ולטיק אכן מצליח ליצור דבר כזה, והוא מיד זורק אותו לעבר וולטורב, אך לא נראה שקורה משהו וולטורב רק מתגלגל אחורנית ונפצע קל מאוד. בנוסף, אתה מורה על ג'ולטיק לתקוף בחיתוכי זעם רבים, וג'ולטיק קופץ גבוה ואז נוחת עם חיתוכי זעם על וולטורב שנפגע בחוזקה ומתגלגל אחורנית עד שנפגע ע"י איזה סלע. למרו תזאת, וולטורב שולח לפתע ניצוץ לעבר ג'ולטיק.
    לפתע, רק בויזל חוזר אליך ומהנהן לשלילה על כך שמצא רמזים או סימנים חדשים.

ליאור:
    גולבאט*
    ---
    אתה שולח את גולבאט לעוף גבוה בין המשולש שנוצר מהעצים, וגולבאט מתחיל לעוף גבוה מאוד עד שאתה כבר בקושי רואה אותו. גולבאט בודק היטב, ולאחר כמה שניות חוזר חזרה אליך במהירות ומהנהן לשלילה על כך שלא מצא כלום, לא את פרופסור קולינס ולא את צוות ונום או סימנים להם.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]
    ליאור:
    גולבאט*
    ---
    אתה שולח את גולבאט לעוף גבוה בין המשולש שנוצר מהעצים, וגולבאט מתחיל לעוף גבוה מאוד עד שאתה כבר בקושי רואה אותו. גולבאט בודק היטב, ולאחר כמה שניות חוזר חזרה אליך במהירות ומהנהן לשלילה על כך שלא מצא כלום, לא את פרופסור קולינס ולא את צוות ונום או סימנים להם.
    אני אומר לגולבאט " יכול להיות שהפרופסור נמצא במחבוא תת קרקעי.עוף עוד גבוה ותקוף את העצים שיוצרים משולש סימטרי במתקפת על קולי.שתקוף בעל קולי נסה לא לפגוע בי ובפוקימונים החיים ביער"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ליאור:
    אתה פוקד על גולבאט לעוף גבוה ואז לתקוף בעל קולי את העצים שיוצרים משולש, ומיד גולבאט מקשיב להוראותיך ועף גבוה ואז שולח על קולי מהיר וחזק על העצים וביניהם, משתדל שלא לפגוע בך או ביצורים חיים שביער, אך לא קורה כלום. נראה שהעצים יציבים מאוד וחזקים מאוד, אולי אפילו מכושפים. גם מתחת לאדמה במשולש עצמו לא קורה כלום ולא נפתע מחבוא תת קרקעי או משהו דומה. גובלאט חוזר אליך, ואתה רואה שגם הוא כבר מתחיל להתייאש.
    Ido

| | Boshoku | |

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה לא יכול לעזוב את הפוקימון שלך להלחם לבד...
    ---
    אתה פוקד על ג'ולטיק ליצור כדור מקורי עכביש, וג'ולטיק אכן מצליח ליצור דבר כזה, והוא מיד זורק אותו לעבר וולטורב, אך לא נראה שקורה משהו וולטורב רק מתגלגל אחורנית ונפצע קל מאוד. בנוסף, אתה מורה על ג'ולטיק לתקוף בחיתוכי זעם רבים, וג'ולטיק קופץ גבוה ואז נוחת עם חיתוכי זעם על וולטורב שנפגע בחוזקה ומתגלגל אחורנית עד שנפגע ע"י איזה סלע. למרו תזאת, וולטורב שולח לפתע ניצוץ לעבר ג'ולטיק.
    לפתע, רק בויזל חוזר אליך ומהנהן לשלילה על כך שמצא רמזים או סימנים חדשים.
    כתבתי שאני מסתכל בעיניי משהו מיוחד עד שהוא יגמור להתקיף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "רגע בויזל.." אומר לו ואורה לג'ולטיק "תשתמש בקורי חשמל על מנת לפוצץ את הניצוץ! לאחר מכן קורי עכביש על וולטרוב ולאחר שתכלא אותו שוב חיתוכי זעם!".
    "טוב בויזל,תצפה בינתיים בקרב" אפנה אליו.

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה פוקד על גולבאט לעוף גבוה ואז לתקוף בעל קולי את העצים שיוצרים משולש, ומיד גולבאט מקשיב להוראותיך ועף גבוה ואז שולח על קולי מהיר וחזק על העצים וביניהם, משתדל שלא לפגוע בך או ביצורים חיים שביער, אך לא קורה כלום. נראה שהעצים יציבים מאוד וחזקים מאוד, אולי אפילו מכושפים. גם מתחת לאדמה במשולש עצמו לא קורה כלום ולא נפתע מחבוא תת קרקעי או משהו דומה. גובלאט חוזר אליך, ואתה רואה שגם הוא כבר מתחיל להתייאש.
    אהני אומר לגולבאט " טוב תחזור " .אני חושב 'כנראה שאצטרך את עזרת נאמל.סוג אש חזק על היער הזה'. אני מוציא את נאמל שיעזור לי " תקשיב תשתמש בגחלת על 3העצים האלו שיוצרים משולש סימטרי.אני רוצה שתשרוף אותם "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    מבוהל, אתה מוציא את הנאצ'קרוו מהפוקדור שלו ופוקד עליו במהרה שינופף עם כנפיו בחוזקה ויכבה את הבקתה הבוערת, והאנצ'קרוו מתחיל לנופף בחוזקה אך נראה שזה יקח לו הרבה זמן.
    במקביל, אתה בדיוק פוקד על קינדאי לתקוף בחבטת שביט, ומיד קינדאי קופץ לגובה לכיוון מייטיאנה עם כף רגל בוערת במתקפת חבטת שביט, אך רגע לפני שקינדאי פוגע, מייטיאנה מבחין בו והוא קופץ הצידה במהירות ומתחמק מההתקפה החזקה של קינדאי. "היי ילד מה אתה עושה פה?!" צועק עליך החייל בזעם ואז מצביע לעבר קינדאי, "קדימה מייטיאנה! כדור צל!" צועק החייל ומייטיאנה שולח לפתע כדור צל חזק ואימתני לעבר קינדאי.
    אתה רואה שהאנצ'קרוו מתקדם מעט בכיבוי השריפה, אך נראה שזה תהליך ממשוך מאוד.
    "קינדאי תתחמק ואז תתקוף בשריטה עם אגרוף שביט את מייטיאנה!" אפקוד על קינדאי, "אתה מסוגל האנצ'אקרוו!" אומר להאנצ'קרוו בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    קודק:
    ג'ולטיק שולח מיד קורי חשמל בניסיון לעצור את הניצוץ, אך ג'ולטיק מחמיץ והניצוץ פוגע בו אך לא משפיע עליו כל כך למרות שהוא נופל לאחור. בנוסף, ג'ולטיק מוסיף ושולח קורי עכביש אך וולטורב נע במהירות הצידה ומצליח להתחמק, אך ג'ולטיק לא מוותר ויוצא בחיתוך זעם חזק שפוגע בוולטורב ו-וולטורב נפצע. למרות פצעיו, וולטורב יוצא לפתע בגלגול במהיר וחזק לעבר ג'ולטיק, ואתה נזכר שהגלגול פצע קשה בפעם הקודמת את ג'ולטיק.
    לפתע, גם וויסמאר חוזר אליך ומהנהן לשלילה על כך שגם הוא לא מצא כלום בסביבת המערה שקשורה לפרופסור קולינס.

ליאור:
    אתה מחזיר את גולבאט המיואש, ומוציא במקומו את נאמל שנראה נחוש לפתירת המשימה. אתה מורה על נאמל לתקוף בגחלת על שלושת העצים, ומיד נאמל שולח כדורי אש בוערים שפוגעים בעצים והם עולים באש - אך אתה שם לב שהעצים לא נאכלים! הם עולים באש אך לא נשרפים!
    לפתע, אתה מרגיש רוח חזקה שבאה מאחוריך ולפתע מכבה את האש שעל העצים, ואתה רואה שהעצים נשארו במצב מצויין בדיוק כמו מקודם. פתאום, אתה שומע באוזניך מין שירה חלשה אך יפה מאוד, אתה מסתובב סביב עצמך מחפש מאיפה השירה באה אך אינך רואה כלום. לפתע, הילה ירוקה מופיעה סביב נאמל והוא מרחף באוויר, ואז בבת אחת מתרסק על הקרקע בחוזקה רבה. אתה רואה שנאמל התעלף. אתה מרגיש לפתע פחד רב מהמקרים המוזרים שקרו כעת.

תומר:
    אתה פוקד על קינדאי להתחמק, ובמזל קינדאי קופץ בהצלחה ומתחמק מכדור הצל החזק של מייטיאנה. מיד, קינדאי רץ בתכנון לתקוף בחבטת שביט עם שריטה, "כשהוא קרוב אליך, כדור צל!" צועק החייל ורגע לפני שקינדאי פוגע במייטיאנה, מייטיאנה מוציא מפיו כדור צל חזק שפוגע בקינדאי וקינדאי עף גבוה ומתרסק על אחד הסלעים בחוזקה. אתה רואה שקינדאי נפצע קשה.
    במקביל, אתה רואה כי האנצ'קרוו מתקדם וממשיך לנופף בכנפיו והאש נכבת לאט לאט.
    Ido

| | Boshoku | |

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]

ליאור:
    אתה מחזיר את גולבאט המיואש, ומוציא במקומו את נאמל שנראה נחוש לפתירת המשימה. אתה מורה על נאמל לתקוף בגחלת על שלושת העצים, ומיד נאמל שולח כדורי אש בוערים שפוגעים בעצים והם עולים באש - אך אתה שם לב שהעצים לא נאכלים! הם עולים באש אך לא נשרפים!
    לפתע, אתה מרגיש רוח חזקה שבאה מאחוריך ולפתע מכבה את האש שעל העצים, ואתה רואה שהעצים נשארו במצב מצויין בדיוק כמו מקודם. פתאום, אתה שומע באוזניך מין שירה חלשה אך יפה מאוד, אתה מסתובב סביב עצמך מחפש מאיפה השירה באה אך אינך רואה כלום. לפתע, הילה ירוקה מופיעה סביב נאמל והוא מרחף באוויר, ואז בבת אחת מתרסק על הקרקע בחוזקה רבה. אתה רואה שנאמל התעלף. אתה מרגיש לפתע פחד רב מהמקרים .
    מצאתי תפרופסור ?.אני במתח
    --------------------------------------------------
    לאחר שאני מתגבר על הפחד שאוחז בי אני אומר " יואו מגניב יש ביער הזה עצים מכשופים.אור ירוק כיסח לי את נאמל ". אני אומר לנאמל " שעית עבודה מעולה " .אני מחזיר אותו לפוכדור וחושב לעצמי'עצים מכשופים שלא נשרפים.זה מאוד מוזר ויזה מישהו מגן עליהם.זה אומר רק דבר אחד פרופסור קולניס נמצא בקרבת מקום' . אני אומר למישזה לא היה" טוב מי אתה ולמה כיסחת לי את נאמל.איך העצים שיוצרים משולש סימטרי לא נשרפו?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    ג'ולטיק שולח מיד קורי חשמל בניסיון לעצור את הניצוץ, אך ג'ולטיק מחמיץ והניצוץ פוגע בו אך לא משפיע עליו כל כך למרות שהוא נופל לאחור. בנוסף, ג'ולטיק מוסיף ושולח קורי עכביש אך וולטורב נע במהירות הצידה ומצליח להתחמק, אך ג'ולטיק לא מוותר ויוצא בחיתוך זעם חזק שפוגע בוולטורב ו-וולטורב נפצע. למרות פצעיו, וולטורב יוצא לפתע בגלגול במהיר וחזק לעבר ג'ולטיק, ואתה נזכר שהגלגול פצע קשה בפעם הקודמת את ג'ולטיק.
    לפתע, גם וויסמאר חוזר אליך ומהנהן לשלילה על כך שגם הוא לא מצא כלום בסביבת המערה שקשורה לפרופסור קולינס.
    "טוב וויסמאר,חכה!" אומר לו ואפנה אל ג'ולטיק "קדימה! תעצור את הגלגול עם טקטיקת כדור החוטים! לאחר שוולטרוב יילכד בחוטים תשתמש שוב בחיתוכי זעם ותגמור את הקרב אחת ולתמיד!" אומר לו.
    "וויסמאר,אני רוצה שתשתמש ברעש במערה,כך כל הפוקימונים יצאו,וכך גם האנשים בכדי לבדוק מהו הרעש" אומר לו.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה פוקד על קינדאי להתחמק, ובמזל קינדאי קופץ בהצלחה ומתחמק מכדור הצל החזק של מייטיאנה. מיד, קינדאי רץ בתכנון לתקוף בחבטת שביט עם שריטה, "כשהוא קרוב אליך, כדור צל!" צועק החייל ורגע לפני שקינדאי פוגע במייטיאנה, מייטיאנה מוציא מפיו כדור צל חזק שפוגע בקינדאי וקינדאי עף גבוה ומתרסק על אחד הסלעים בחוזקה. אתה רואה שקינדאי נפצע קשה.
    "קינדאי תתאושש!" אגיד לקינדאי, "צא מגנטון תשתמש בנעילה ואז מכת ברק על מייטיאנה!" אומר ואז אוציא את מגנטון החוצה.

12. משתמש מנוסה
    ליאור:
    מתגבר על הפחד, אתה מחזיר את נאמל וצועק באוויר, מחכה לתשובה מהלא נודע. אתה מביט מעלה בין שלושת העצים, ולפתע אתה רואה אור ירוק בהיר בוהק וחזק שמסנוור לך את העיניים ולפתע, מתוך האור מגיע מולך סלבי!
    משותק מהדהמה, אתה מביט בסלבי והוא מביט בך. לפתע, עיניו של סלבי נעשות ירוק בהיר כמו ההילה שהייתה לנאמל, ואז בבת אחת אור לבן מסנוור נוצר ואתה לא רואה כלום.
    אתה קם באמצע קרחת יער ביער אזליה, ואתה מרגיש כאב חזק בראש - אתה מבין שהתעלפת בגלל סלבי. אתה מביט סביב ולא רואה את משולש העצים בסביבה.

קודק:
    ג'ולטיק שולח שוב כדור עשוי מקורי עכביש אך לא נראה שזה עושה משהו חוץ מלהתגלגל ולפגוע באיטיות ובקושי בוולטורב, אך מיד ג'ולטיק קופץ ותוקף בחיתוכי זעם חזקים, ו-וולטורב נפגע בחוזקה ונופל לאחור בכאב. אתה מביט ורואה שוולטורב שוכב על הקרקע, מעולף.
    במקביל, אתה מורה לוויסמאר לתקוף במתקפת רעש חזקה, אשר כוחה מוגבר בזכות ההדים במערה וזה גורם גם לג'ולטיק ובויזל להפגע והם נרתעים לאחור. אתה מביט ובודק האם קרה משהו בעקבות הרעש, אך לא נראה שקרה משהו מיוחד. עוברות כמה שניות, וגם סוואבלו חוזר אליך וגם הוא מהנהן בשלילה למציאת רמזים.

תומר:
    אתה לא יכול לעשות קרב של 2 על 1...
    תגיב מחדש לתגובה הקומדת.
    Ido

| | Boshoku | |

13. משתמש מנוסה
    תומר:
    אני אחזיר את קינדאי לפוכדור שלו ואז אוציא את מגנטון החוצה, "מגנטון תשתמש בנעילה ואז מכת ברק על מייטיאנה!" אפקוד על מגנטון.

14. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מחזיר את קינדאי אשר נראה מאוכזב לפוקדור שלו כדי שינוח. מיד, אתה מוציא את מגנטון לקרב שילחם במקומו, ומגנטון נראה נחוש מאוד להלחם. "אז אני מבין שהחלפת פוקימון אה... זה לא יעזור לך!" צועק החייל בכעס ומצחקק ברשעות, "דחיפה!" מוסיף החייל ומייטיאנה מתחיל לדהור במהירות לעבר מגנטון. אתה פוקד על מגנטון להשתמש בנעילה, אך בגלל הריצה המהירה של מייטיאנה הוא לא מצליח להנעל עליו, ואז ברגע של חוסר ריכוז, מגנטון נפגע מהדחיפה של מייטיאנה ונופל לאחור בכאב. למרות הפגיעה, מגנטון חוזר לרחף באוויר, ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת במייטיאנה אשר גם נפגע וגם הוא מתגלגל אחורנית. "קום כבר מייטיאנה!" צועק בזעם החייל ומייטיאנה חוזר לרגליו.
    Ido

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מחזיר את קינדאי אשר נראה מאוכזב לפוקדור שלו כדי שינוח. מיד, אתה מוציא את מגנטון לקרב שילחם במקומו, ומגנטון נראה נחוש מאוד להלחם. "אז אני מבין שהחלפת פוקימון אה... זה לא יעזור לך!" צועק החייל בכעס ומצחקק ברשעות, "דחיפה!" מוסיף החייל ומייטיאנה מתחיל לדהור במהירות לעבר מגנטון. אתה פוקד על מגנטון להשתמש בנעילה, אך בגלל הריצה המהירה של מייטיאנה הוא לא מצליח להנעל עליו, ואז ברגע של חוסר ריכוז, מגנטון נפגע מהדחיפה של מייטיאנה ונופל לאחור בכאב. למרות הפגיעה, מגנטון חוזר לרחף באוויר, ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת במייטיאנה אשר גם נפגע וגם הוא מתגלגל אחורנית. "קום כבר מייטיאנה!" צועק בזעם החייל ומייטיאנה חוזר לרגליו.
    "מגנטון תשתמש עכשיו בכדור חשמל ואז תחזק אותו במכת חשמל!" אפקוד על מגנטון, "אתה מסוגל מגנטון! אני מאמין בך חבר!"

עמוד 55 מתוך 68 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •