Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 68 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1012
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    תומר:
    מגנטון שולח כדור חשמל מהיר לעבר מייטיאנה, ואז מוסיף מכת ברק חזקה אשר גם מגדילה את הכדור וגם מגבירה לו את המהירות למהירות הרבה יותר גבוהה, ומייטיאנה נפגע קשה ונופל לקרקע בחוזקה ובכאב. "קום כבר פוקימון עלוב!" צועק החייל בכעס ומייטיאנה חוזר לרגליו למרות פצעיו, "יופי, עכשיו נשיכה!" צועק החייל ומיד מייטיאנה רץ במהירות לעבר מגנטון, ולפני שאתה מספיק להגיב, מייטיאנה נושך את מגנטון בחוזקה ומגנטון נפגע ונרתע לאחור בכאב, "יופי!" צועק החייל בחיוך ומצחקק.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    תומר:
    מגנטון שולח כדור חשמל מהיר לעבר מייטיאנה, ואז מוסיף מכת ברק חזקה אשר גם מגדילה את הכדור וגם מגבירה לו את המהירות למהירות הרבה יותר גבוהה, ומייטיאנה נפגע קשה ונופל לקרקע בחוזקה ובכאב. "קום כבר פוקימון עלוב!" צועק החייל בכעס ומייטיאנה חוזר לרגליו למרות פצעיו, "יופי, עכשיו נשיכה!" צועק החייל ומיד מייטיאנה רץ במהירות לעבר מגנטון, ולפני שאתה מספיק להגיב, מייטיאנה נושך את מגנטון בחוזקה ומגנטון נפגע ונרתע לאחור בכאב, "יופי!" צועק החייל בחיוך ומצחקק.
    "אוי לא! מגנטון תתאושש!" אגיד למגנטון ואז אבדוק בעזרת הראייה שלי מה עם האנצ'אקרוו, "מגנטון אתה חייב לחסל אותו! תשתמש בנעילה ואז מכת ברק!" אפקוד על מגנטון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]
    יואב:
    אתה פוקד על פוליוורל לנסות שוב פעימת מים, אך שוב פוליוורל נכשל ובגלל ניסיונו הכושל הרפש המגעיל פוגע בו ופוליוורל עף לאחור ונפצע קשה. למרות פצעיו, פוליוורל קם שוב על רגליו ושולח קרן בועות נוספת לעבר גריימר, "תתחמק גריימר!" צועק החייל ומיד גריימר מצליח להתחמק במזל מקרן הבועות של פוליוורל. "עכשיו סטירת בוץ!" צועק החייל ולפתע גריימר שולח בוץ מהיר וחזק לעבר פוליוורל.
    "לא, פוליווירל! עכשיו אקדח מים משולב עם קרן בועות ואז יריית בוץ!" אני אומר בדאגה לפוליווירל וחושב:' אחרי המשימה אני אעבוד איתו על פעימת מים.' אני חושב בהחלטיות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה בודק מה קורה עם האנצ'קרוו, ואתה רואה שהוא כבר מתקדם בכיבוי השריפה ואתה רואה שהוא כבר תשוש מאוד מהמאמצים הרבים שהוא עושה.
    בינתיים, אתה פוקד על מגנטון להשתמש בנעילה, אך מיד החייל שומע אותך כשאתה צועק זאת, "מייטיאנה תתחיל לנוע במהירות כך שמגנטון לא ינעל עליך!" צועק החייל בחשש ומיד מייטיאנה מתחיל לרוץ לכל עבר, ומגנטון לא מצליח להנעל עליו ולתקוף, "עכשיו תן לו כדור צל!" צועק החייל ומיד מייטיאנה מנצל את המצב המבולבל של מגנטון ושולח לעברו כדור צל אימתני.

יואב:
    פוליוורל שולח אקדח מים משולב בקרן בועות שפוגע ביריית הבוץ הגריימר ומבטל את המתקפה של גריימר. לאחר מכן, פוליוורל רץ לעבר גריימר, ואז תוקף מטווח קרוב ביריית בוץ מצויינת את גריימר שנפגע בחוזקה ועף על הקרקע בכאב. אתה מביט ורואה שגריימר שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צועק החייל בכעס ומחזיר את גריימר.
    "מה הפרופסור יגיד עכשיו?" שואל החייל בעל הגריימר את החייל השני, "שתוק!" צועק החייל בעל הטראביש ונותן מכה קטנה עם המרפק שלו לצלע של החייל השני. לפתע, אחד החיילים מוציא מכיסו מין כדור קטן ואפור, מה שמזכיר לך מאוד פוקסמוק, ואז הוא מטיח אותו בחוזקה בקרקע ואז עשן כבד נוצר באיזור. לאחר כמה שניות, מסך העשן מתפוגג ואתה רואה את פוליוורל לידך, אך אתה לא רואה את החיילים מסביב.
    "אתה בסדר?" אתה שומע לפתע קול מאחוריך, אתה מסתובב ורואה מאחוריך את סגן המפקד דארן ולצידו הגרוולייט המפורסם שלו
    Ido

| | Boshoku | |

5. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה בודק מה קורה עם האנצ'קרוו, ואתה רואה שהוא כבר מתקדם בכיבוי השריפה ואתה רואה שהוא כבר תשוש מאוד מהמאמצים הרבים שהוא עושה.
    בינתיים, אתה פוקד על מגנטון להשתמש בנעילה, אך מיד החייל שומע אותך כשאתה צועק זאת, "מייטיאנה תתחיל לנוע במהירות כך שמגנטון לא ינעל עליך!" צועק החייל בחשש ומיד מייטיאנה מתחיל לרוץ לכל עבר, ומגנטון לא מצליח להנעל עליו ולתקוף, "עכשיו תן לו כדור צל!" צועק החייל ומיד מייטיאנה מנצל את המצב המבולבל של מגנטון ושולח לעברו כדור צל אימתני.
    "מגנטון תפוצץ את הכדור צל במכת ברק ואז תשלח כדור חשמל לעבר מייטיאנה! אתה מסוגל!" אומר בעידוד למגנטון.

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנטון שולח מכת ברק לעבר כדור הצל אך הוא מפספס את הכדור, ולכן הוא שולח כדור חשמל שכן פוגע בכדור הצל רגע לפני שהוא מגיע למגנטון. שני הכדורים, הצל והחשמל, נפגעים אחד בשני ומתפוצצים בחוזקה מה שיוצר מסך עשן קטן וסמיך אשר מתפוגג במהירות.
    "קדימה מייטיאנה," צועק החייל ומצביע לעבר מגנטון, "נשיכה בכל הכוח!" ולפתע מייטיאנה רץ במהירות לעבר מגנטון עם לסת פתוחה מוכנה לנשיכה.
    Ido

| | Boshoku | |

7. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנטון שולח מכת ברק לעבר כדור הצל אך הוא מפספס את הכדור, ולכן הוא שולח כדור חשמל שכן פוגע בכדור הצל רגע לפני שהוא מגיע למגנטון. שני הכדורים, הצל והחשמל, נפגעים אחד בשני ומתפוצצים בחוזקה מה שיוצר מסך עשן קטן וסמיך אשר מתפוגג במהירות.
    "קדימה מייטיאנה," צועק החייל ומצביע לעבר מגנטון, "נשיכה בכל הכוח!" ולפתע מייטיאנה רץ במהירות לעבר מגנטון עם לסת פתוחה מוכנה לנשיכה.
    "מגנטון ניצוץ!" אצעק בחשש אך לא אראה זאת, "ואז מכת ברק! אתה מסוגל מגנטון!" אוסיף לאחר מכן.

8. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנטון שולח ניצוץ מהיר על מייטיאנה שבולם אותו מהריצה והנשיכה, ומייטיאנה נרתע ונופל מעט לאחור, ואז מגנטון מנצל את המצב של מייטיאנה, ושולח מיד מכת ברק חזקה שפוגעת במייטיאנה ומייטיאנה נפגע קשה ובכאב. "קום כבר פוקימון אפס!" צועק החייל בזעם, ומייטיאנה, אשר תשוש ופצוע מאוד, קם בקושי על הרגליים, "עכשיו ניב אש!" צועק החייל בכעס ומייטיאנה מתחיל לרוץ שוב, ואתה רואה שהריצה שלו קצת פחות מהירה, לעבר מגנטון עם לסת פתוחה וניבים שנעשים מעט אדומים.
    Ido

| | Boshoku | |

9. משתמש מנוסה
    תומר:
    מגנטון שולח ניצוץ מהיר על מייטיאנה שבולם אותו מהריצה והנשיכה, ומייטיאנה נרתע ונופל מעט לאחור, ואז מגנטון מנצל את המצב של מייטיאנה, ושולח מיד מכת ברק חזקה שפוגעת במייטיאנה ומייטיאנה נפגע קשה ובכאב. "קום כבר פוקימון אפס!" צועק החייל בזעם, ומייטיאנה, אשר תשוש ופצוע מאוד, קם בקושי על הרגליים, "עכשיו ניב אש!" צועק החייל בכעס ומייטיאנה מתחיל לרוץ שוב, ואתה רואה שהריצה שלו קצת פחות מהירה, לעבר מגנטון עם לסת פתוחה וניבים שנעשים מעט אדומים.
    "עכשיו תגמור אותו בצליל מתכת לפה שלו!" אומר למגנטון ואז אסגור את האוזניים שלי, "תוסיף גם לצליל מתכת מכת ברק!" אוסיף לאחר שהוא ישלח את הצליל מתכת.

10. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה סותם את אוזניך, ומיד מגנטון שולח צליל מתכתי חזק ומרעיש שעוצר את מייטיאנה ומקפיא אותו במקום, ואתה רואה שגם החייל נרתע ונפגע באוזניים. לאחר מכן, מגנטון שולח מכת ברק חזקה ומצויינת שפוגעת בחוזקה במייטיאנה בכאב והוא נפגע בחוזקה על הקרקע. אתה מביט ורואה שמייטיאנה מעולף על הקרקע. "לא!" צועק החייל בזעם ומחזיר את מייטיאנה לפוקדור שלו. "אל תדאג זה לא יגמר פה..." לוחש החייל בכעס ומשתגר מהמקום.
    אתה בודק ורואה כי האנצ'קרוו כבר התקדם מאוד בכיבוי הביתן, למרות כמה להבות שנשארו, ואתה רואה שהאנצ'קרוו כבר תשוש מאוד.
    Ido

| | Boshoku | |

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה סותם את אוזניך, ומיד מגנטון שולח צליל מתכתי חזק ומרעיש שעוצר את מייטיאנה ומקפיא אותו במקום, ואתה רואה שגם החייל נרתע ונפגע באוזניים. לאחר מכן, מגנטון שולח מכת ברק חזקה ומצויינת שפוגעת בחוזקה במייטיאנה בכאב והוא נפגע בחוזקה על הקרקע. אתה מביט ורואה שמייטיאנה מעולף על הקרקע. "לא!" צועק החייל בזעם ומחזיר את מייטיאנה לפוקדור שלו. "אל תדאג זה לא יגמר פה..." לוחש החייל בכעס ומשתגר מהמקום.
    אתה בודק ורואה כי האנצ'קרוו כבר התקדם מאוד בכיבוי הביתן, למרות כמה להבות שנשארו, ואתה רואה שהאנצ'קרוו כבר תשוש מאוד.
    "האנצ'אקרוו ומגנטון, תודה שעזרתם לי." אומר להם ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם, "בוא נראה אם אתה יכול לעזור קינדאי!" אומר ואז אוציא את קינדאי החוצה.
    "מצטער שהחזרתי אותך, פחדתי שתיפגע ודרך אגב אתה יכול לשאוב אש?" אשאל את קינדאי, אחכה לתשובה שלו.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:
    מתגבר על הפחד, אתה מחזיר את נאמל וצועק באוויר, מחכה לתשובה מהלא נודע. אתה מביט מעלה בין שלושת העצים, ולפתע אתה רואה אור ירוק בהיר בוהק וחזק שמסנוור לך את העיניים ולפתע, מתוך האור מגיע מולך סלבי!
    משותק מהדהמה, אתה מביט בסלבי והוא מביט בך. לפתע, עיניו של סלבי נעשות ירוק בהיר כמו ההילה שהייתה לנאמל, ואז בבת אחת אור לבן מסנוור נוצר ואתה לא רואה כלום.
    אתה קם באמצע קרחת יער ביער אזליה, ואתה מרגיש כאב חזק בראש - אתה מבין שהתעלפת בגלל סלבי. אתה מביט סביב ולא רואה את משולש העצים בסביבה.
    .
    אני מתחיל לצעוק בקול רם לכול עבר" הלו יש פה מישהו? הלו יש פה מישהו בכלל? אפשר לדעת איפה אני נמצא ולמה אני נמצא פה בכלל? סלבי ראיתי אותך מקודם אז אתה קשור לזה שאני נמצא במקום הזה ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מחזיר את מגנטון ואת האנצ'קרוו לפוקדורים שלהם, למרות שעדיין הבקתה עולה בלהבות. במקומם, אתה מוציא את קינדאי החוצה, ואתה מיד שואל אותו האם הוא יכול לשאוב אש. קינדאי מתלבט לשנייה ומגרד בראשו, ואז מהנהן לשלילה.
    "נאגל, קדימה אקדח מים!" צועק לפתע קול מאחוריך ולפתע אתה רואה מין פוקימון דמוי תנין קטן קופץ ומוציא מפיו אקדח מים מהיר שמכבה לגמרי את הבקתה הבוערת. אתה מביט מאחוריך ורואה מאמן די גבוה עם שיער חום עם גוון כתום, חולצה שחורה ומכנסיים חומות לגופו, וחיוך מעט ערמומי בפניו "אתה בסדר?" שואל המאמן בחיוך קטן, ומיד פוקימון התנין הקרוי נאגל חוזר אליו ונעמד בחיוך רחב לצידו, "קוראים לי דוויט מקרוברטס." הוא מוסיף ומלטף את הפוקימון שלו.

ליאור:
    אתה קם וצועק בחוזקה לאוויר בשאילת שאלות שונות לגבי מיקומך ולגבי סלבי, אך אתה לא שומע כלום. אף רחש, אף צליל, אף תשובה.
    "אתה ביער אזליה," אומר לפתע קול מאחוריך, אתה מסתובב ואתה רואה מאמנת חמודה לא גבוהה במיוחד, ולגופה שמלה עד הברך בצבע תכלת והיא מחייכת חיוך קטן ונחמד, "באמת ראית פה את סלבי?" היא מוסיפה בשאלה.
    Ido

| | Boshoku | |

14. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מחזיר את מגנטון ואת האנצ'קרוו לפוקדורים שלהם, למרות שעדיין הבקתה עולה בלהבות. במקומם, אתה מוציא את קינדאי החוצה, ואתה מיד שואל אותו האם הוא יכול לשאוב אש. קינדאי מתלבט לשנייה ומגרד בראשו, ואז מהנהן לשלילה.
    "נאגל, קדימה אקדח מים!" צועק לפתע קול מאחוריך ולפתע אתה רואה מין פוקימון דמוי תנין קטן קופץ ומוציא מפיו אקדח מים מהיר שמכבה לגמרי את הבקתה הבוערת. אתה מביט מאחוריך ורואה מאמן די גבוה עם שיער חום עם גוון כתום, חולצה שחורה ומכנסיים חומות לגופו, וחיוך מעט ערמומי בפניו "אתה בסדר?" שואל המאמן בחיוך קטן, ומיד פוקימון התנין הקרוי נאגל חוזר אליו ונעמד בחיוך רחב לצידו, "קוראים לי דוויט מקרוברטס." הוא מוסיף ומלטף את הפוקימון שלו.
    "רון, רון סינה הוא שמי." אומר ואז אושיט את ידי לעברו, "אתה מכיר את פרופסור קולינס? אם כן אתה יודע איפה הוא?" אשאל לאחר לחיצת היד.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

ליאור:
    אתה קם וצועק בחוזקה לאוויר בשאילת שאלות שונות לגבי מיקומך ולגבי סלבי, אך אתה לא שומע כלום. אף רחש, אף צליל, אף תשובה.
    "אתה ביער אזליה," אומר לפתע קול מאחוריך, אתה מסתובב ואתה רואה מאמנת חמודה לא גבוהה במיוחד, ולגופה שמלה עד הברך בצבע תכלת והיא מחייכת חיוך קטן ונחמד, "באמת ראית פה את סלבי?" היא מוסיפה בשאלה.
    אני אומר לילדה" כן פגשתי את סלבי למס' רגעים ואז אני מוצא את עצמי פה.חשבתי שאני במקום אחר ולא ביער אזליה.טוב מי את? ומה שמך?.טוב ראית פה במקרה עצים שיצורים משולש סימטרי איפשהו בסביבה ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 56 מתוך 68 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •