תומר:
אתה מציג את עצמך ומושיט יד אליו, והוא לוחץ את ידך בחיוך קטן. אתה שואל אותו לגבי פרופסור קולינס, "פרופסור מה?" שואל דוויט בבלבול ומגרד בראשו, "אין לי מושג על מה אתה מדבר," הוא אומר ומצחקק, "אני בסך הכל מאמן פשוט," הוא מוסיף בחיוך ושולף פוקדור מכיסו, "רוצה אולי קרב 2 על 2 בקרבות יחידים?" הוא שואל בחיוך ונאגל קופץ במקומו בהתלהבות.
ליאור:
"וואו אז סלבי באמת קיים..." היא אומרת בתדהמה, "קוראים לי ג'ן," היא אומרת בחיוך קטן וחמוד. אתה שואל אותה לגבי משולש העצים והיא נראת מתלבטת לרגע, "לא, לא נראה לי..." היא אומרת לאחר רגעי חשיבה קלים.
"אתה רוצה אולי קרב קטן? 1 על 1?" היא שואלת בחיוך קטן ומראה לך פוקדור ששלפה מתיקה.

[/IMG]

אשר גם הוא מבחין בך, "היי ילד מה אתה עושה פה?! אתה לא אמור להיות פה!" צועק החייל בכעס ולפתע זורק פוקדור מהיר לאוויר, "צא קרוגאנק!" צועק החייל ומתוך הפוקדורי יוצא קרוגאנק ערמומי
שניהם משתעלים מאוד מהעשן הסמיך, ולפתע שניהם מבחינים בכם, "הוו... דארן ווסט המפורסם!" אומר פרופסור קולינס בהתפעלות והחייל מצחקק, ומיד כל אחד מהם שולף שני פוקדורים מהכיסים, "אתם לא תשיגו מה שבאתם לקחת!" צועק פרופסור קולינס בזעם ושניהם זורקים את הפוקדורים באוויר, "צאו!" קוראים בחוזקה הפרופסור והחייל, ולפתע מתוך הפוקדורים של החייל יוצאים וויזינג וקדברה