הודעה חשובה!
אני עושה שבמקום מי שפותח עמוד 200 מי שכותב הודעה 3000 ! ככה שעוד 27 בערך תגובות זה היה!
בן
אתה נוחת שמסביבך מתקבצים מלא אנשים ! טורציק מביט אליהם ובין רגע נחטף מידך
עומר
הצל מתגלה כפוקימון ענק ואליו איש! "זהו טורפיוס!" קרא טום, הטרופיוס נחת אל הסיפון ומסבבו התקבצו מלא מלא אנשים בינכם גם אתה וטום
איתי
אתה מצליח לעלות אל הספינה בדיוק בזמן ומקבל אל הכרטיס חותמת גרידוס, נלה באה איתך יחד אם מדקיפ אל כתפה "פו אפילו ארוחת בוקר לא הצלחתי לאכול" אמרה נלה והביטה אליך
דניס
ראלטס נכנסה לאט לאט למים ולארביטר גם , ראלטב התחילה לשחות ולשחות במים למרות שהיא לא אהבה אותם קצת, היא השתמשה בעל חושי כדי ליצור כמה כדורי מים ולהתיז אותם אליך
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
החלטתי לעשות משהו כזה-
הודעה מספר 3000 ופותח עמוד 200 יקבלו את הפרס
במקום אגדי זה היה נדיר כמו זוראה או פוקימון נדיר מהאי אם אני יפתח את זה, איש כמו נלה בריאנה טום או סורה יקבל אותו, ככה שזה לא יתבזבז לאף אחד, אבל יכול להיות שבפתיחת עמוד 200 אני יתן לזה שאחרי
~~~
דניס
"היי אתה לא קובע את החוקים! ואתה לא תבחר לנו איזהה פוקימונים!" קרא נער אחד,
מישהו שהיה דומה למפקד הספינה בא אליכם "אני סגן מפקד הספינה ובגלל שכולם רוצים קרב אז אנחנו מביאים את הזירה שלנו קדימה " אמר האיש, הרבה מאוד אנשים באו לעברכם וזרקו באזור השני של הספינה מין מצופים עגולין וגודלים בצבע לבן, שני מצופים ענקים ביו בשנ הצדדים ובינהם המצופים האחרים
"קרב זוגות!" קרא סגן המפקד, שני מאמנים עמדו אל צד אחד, שני ילדים שנראו כתאומים, ואל הצד השני עמדה נערה
בן
טרופיוס הנהן לשלילה והבנת שאי אפשר לתקוף בני אדם, ראית נערה שמחבקת את טורציק "הוא כמו בובה!" היא אמרה לחברותיה וחתטפה אות וממנה, קול אחד של מישהו שנראה כמפקד פיזר את כול הנערים, הוא אמר משהו לטרופיוס וטרופיוס המריא למעלה למעלה, "בוא אנחנו קרובים לספינה הגדולה" אמר האיש והצביע אל ספינה ענקית שהייתה די רחקוה אבל קצת קרובה אליכם
עומר
לפני שהספקת לסרוק אותו אפילו איש אחד פיזר אתכם ואמר לכם לחזור, ראית שטרופיוס ממריא והתבאסת אבל ראית ממש קרוב אליכם תספינה הגדולה!
איתי
ממתי אתם בריב?
~~~~
אתה מחפש קרב אבל פתאום וקל עוצר אותך "נא לקבל את החדרים שלכם בדלפק שבמזכירות!" נשמע קול לאחר הרמקולים ונלה הלכה לשם יחד אם עוד כמה נערים
וספארמרית מתקדמת
איתי
"אהה איתי בלאק! אתה נמצא בחדר 34 יחד אם עומר משהומשהו" אמרה הקבלנית והגישה לך מפתח כסוף ובקצהו היה דרגונייר שהסתובב אל זה, ואליו מחובר תגית שקופה שכתוב אליה בכסף "34"
דניס
"אממ אוקי!" אמרה הנערה, עלית בשחייה אל הרפסודה "אוקי צא פיצ'ו !" קראה הנערה, עכבר קטנטן שזיהת כפיצ'ו עלה אל אחד העיגולים בחיוכו החמוד "צא סקוויטל! " קראה נער אחדוהוצאי פוקימון צב בצבע תכלת "קדימה סטארלי!" אמר הנער השני וציפור אפרפרה יצאה מהפוקדור
עומר
"אוקי, טרופיס הוא פוקימון עץ הבננות המפלצתי, יש לו ארבעה עלים ירוקים וגדולים שהם בעצם כנפיים ואל צווארו הארוך יש בננות שכול אחד אוהב, הוא גדול מאוד ומסוגק מעופף ועשב, וניתן למצוא אותו בשדות או יערות שאפשר לעוף מהם לשמים והוא מאוד חזק" אמר טום, כאשר התקרבתם לספינה במהירות מדהימה
וספארמרית מתקדמת
אלך לחדר ואראה מי זה עומר משהומשהו.
"שלום!" אומר לו.
"אני איתי בלאק, בן 13 שהתחיל את מסעו לפני מ'ס ימים." אומר בגאווה.
"המזכירה אמרה לי שקוראים לך עומר, אז אילו פוקימונים יש לך?" אשאל בסקרנות.
"לי יש: צ'ארמנדר, סקיטי וביצת ריאולו שאני מקווה שתבקע כמה שיותר מהר." אומר לו.
לאחר שהוא מראה לי את שלו אשאל אותו: "רוצה לחפש מאמנים להילחם נגדם?" אשאל אותו ואקווה שיסכים.
נערך לאחרונה על ידי lucario, 06-13-2011 בשעה 07:19 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)