Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 228

נושא: Pokemon Kanto

1. משתמש מנוסה
    גלעד~
    כן הוא בחוץ, לא אמרת שאתה משיב אותו לפוכדור שלו
    ~~~~~~~~~~~~~
    באלבאזור שולח את גפניו כלפי מעלה ותופס פרי אחד, הוא מושך אותו וקוטף אותו מהעץ. לאחר מכן הוא נותן לך אותו ואתה חותך חלק מהפרי ומגיש לסנטרט החצי מעולף, סנטרט לוקח ביס קטן ואוכל ולא לאט מתחיל לאכול יותר מהר את שאר הפרי. לבסוף הוא מתיישב במקומו "סנטרט!" הוא קורא בשמחה, נראה שהוא התאושש. חברו קופץ גם הוא בשמחה במקום וסנטרט הפצוע קם על רגליו, מודה לך ושניהם רצים ונעלמים להם.

תומר~
    "עוד כמה דקות. אגב, עם מי נרשמת?" הוא שואל אותך בסקרנות ואתה מחייך אליו ולאחר מכן זז הצידה ומתיישב בצד. אחרי כמה דקות הוא מכריז שההרשמה סגורה ומפרסם את רשימת הקרבות. אתה רואה שאתה מתחרה כנגד ילדה בעוד כ5 דקות בזירה מס' 3 בקומה מתחת.

קודאק~
    אתה מוציא את צרמנד'ר ושואל אם הוא מוכן להילחם והוא מהנהן בראשו. אתה מוציא את הפוקדע החוצה ובודק מידע על שני הפוקימונים:
    "בידוף, פוקימון הבונה. בידוף חי בדרך כלל באזורים של מים אך לפעמים ניתן לראותו גם בתוך יער. בידופים נחשבים לפוקימונים חברותיים".
    "באדו, פוקימון הזרע, באדו חי בדרך כלל במקומות מוארים כדי לקלוט את אור השמש ולהתחמם ממנו".
    אתה מצווה על צרמנד'ר להשתמש במסך עשן ואז בגחלת לעבר באדו, וצרמנד'ר משתמש במסך עשן ומכסה את האזור של הפוקימונים, וכולם מתחילים לברוח בבהלה לצדדים. צרמנד'ר יורה גחלת ופוגע ישירות בבאדו שנופל, קם עצבני ומשתמש באבקה צהובה שמתקדמת אל עבר צרמנד'ר. בינתיים, אודיש משתמש בניחוח מתוק אל עבר בידוף ותופס אותו, בידוף מפסיק לברוח ומתקרב אל עבר אודיש בהיפנוט קל, ואז אודיש משתמש עליו בספיגה וסופג ממנו אנרגיה. בידוף יוצא מהשפעת הריח המתוק ומתעצבן, הוא משתמש בדחיפה ומעיף את אודיש אחורנית.

עמית~
    אתה מחליט שלא להירשם ואתה ממשיך בדרכך, כעבור כמה דקות אתה מגיע אל היציאה הצפונית מהעיר ואתה רואה ביתן גדול. על הביתן אתה מבחין בשלט "כניסה אל יער ורידיאן".

2. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Combusken צפה בהודעה
    גלעד~
    כן הוא בחוץ, לא אמרת שאתה משיב אותו לפוכדור שלו
    ~~~~~~~~~~~~~
    באלבאזור שולח את גפניו כלפי מעלה ותופס פרי אחד, הוא מושך אותו וקוטף אותו מהעץ. לאחר מכן הוא נותן לך אותו ואתה חותך חלק מהפרי ומגיש לסנטרט החצי מעולף, סנטרט לוקח ביס קטן ואוכל ולא לאט מתחיל לאכול יותר מהר את שאר הפרי. לבסוף הוא מתיישב במקומו "סנטרט!" הוא קורא בשמחה, נראה שהוא התאושש. חברו קופץ גם הוא בשמחה במקום וסנטרט הפצוע קם על רגליו, מודה לך ושניהם רצים ונעלמים להם.
    אני אומר לבלבזאר "ואוו, שיהיו לי בריאים שני אלה..."
    אני מניח שבלבזאר יהנהן בהסכמה. אני: "טוב, בוא נמשיך בדרך לעיר. אולי נמצא פוקימון מגניב בדרך שאני אוכל לתפוס. אני מקווה למצוא בהמשך איזה משהו מהסדרה של פידג'י."
    אני ממשיך ללכת רגע ואז נעצר כאילו נדקרתי. "הי בלבזאר, הרגע חשבתי ש... אתה יכול לקטוף כמה פירות מהעץ בשבילינו? אם נשמור כמה בתיק הם עשויים לעזור לנו אחר כך."
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    גלעד~
    באלבאזור מהנהן ושולח את גפניו שוב, תופס בכמה פיירות ומפיל אותם על הקרקע, אתה אוסף אותם ומכניס אל תוך התיק. לאחר מכן, שניכם ממשיכים לצעוד בדרך 1. אחרי הליכה של חצי שעה, אתה שומע לפתע רעש לא רחוק ממך. אתה מחפש אחר מקור הרעש, וכעבור מספר שניות אתה מבחין בפוקימון אפרפר עם כנפיים אוכל משהו מהקרקע

4. משתמש מנוסה
    גלעד~
    באלבאזור מהנהן ושולח את גפניו שוב, תופס בכמה פיירות ומפיל אותם על הקרקע, אתה אוסף אותם ומכניס אל תוך התיק. לאחר מכן, שניכם ממשיכים לצעוד בדרך 1. אחרי הליכה של חצי שעה, אתה שומע לפתע רעש לא רחוק ממך. אתה מחפש אחר מקור הרעש, וכעבור מספר שניות אתה מבחין בפוקימון אפרפר עם כנפיים אוכל משהו מהקרקע
    אני לא ממש אוהב פוקימונים של סינו.. (בכל זאת אני הולך להתלהב בתור הדמות שלי).
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    "ואו, אני לא מכיר את הפוקימון הזה!" אני אומר ושואל את הפוקידקס לגבי הפוקימון.
    "בלבזאר, בוא נתקרב בשקט. אני רוצה להביט מקרוב על הפוקימון הזה." אני אומר בעניין.
    אני מתקרב בשקט בשקט (הליכת סכינים למי שמבין), ואני די מתקרב כשלפתע "א.. א.. אאאפפצ'י!!!"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    [עידו~
    באלבאזור מתחיל לחמוק מעוקצי הרעל ומתחמק כמעט מכולם, אולם האחרון פוגע בו ובאלבאזור נהדף מעט אחורנית אך הוא לא מוותר, ושולח הצלפת גפן ומעיף את ספינראק באוויר, ואז פוגע בו עם דחיפה ומסיים את הקרב הזה,צ אחרי שספינראק נופל מעולף על הקרקע "אוי לא" אומר המאמן בעצב, משיב את ספינראק והולך מהמקום.
    ]
    "כל הכבוד בלבאזור!" אני קורא בשמחה ומלטף את ראשו בחיבה.
    לאחר מכן, אני מחזיר את בלבאזור לפוקדור, "מגיעה לך מנוחה." אני מוסיף בחיוך, ואז ממשיך בדרכי.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית~
    אתה מחליט שלא להירשם ואתה ממשיך בדרכך, כעבור כמה דקות אתה מגיע אל היציאה הצפונית מהעיר ואתה רואה ביתן גדול. על הביתן אתה מבחין בשלט "כניסה אל יער ורידיאן".
    "יופי, הגעתי ליער ורידיאן!" אומר לעצמי ואמשיך אל עבר היער.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    "עוד כמה דקות. אגב, עם מי נרשמת?" הוא שואל אותך בסקרנות ואתה מחייך אליו ולאחר מכן זז הצידה ומתיישב בצד. אחרי כמה דקות הוא מכריז שההרשמה סגורה ומפרסם את רשימת הקרבות. אתה רואה שאתה מתחרה כנגד ילדה בעוד כ5 דקות בזירה מס' 3 בקומה מתחת.
    'אני אנצח ברור...' אחשוב לעצמי ואז ארד לזירה מס' 3 בקומה מתחת כדי להילחם נגד הילדה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. the bitch is back
    [B]
    עומר~
    אתה ממשיך לצעוד אל עבר העיר ורידיאן, כשלפתע אתה שומע רחש לא רחוק ממך. אתה מסתכל לשם ואתה מבחין בחתול קטן שיושב שם בצד ומלקק את עצמו

[[/I]

'או מי גאד! הוא כזה חמוד!!!! *-*' אחשוב לעצמי ואז אתאפס ואנער את ראשי ואת שערי המושלם "טוב סקווירטל תתחיל עם מתקפת בועות ואז עבור לאקדח מים בכל הכוח!" אכריז בחינניות.

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מוציא את צרמנד'ר ושואל אם הוא מוכן להילחם והוא מהנהן בראשו. אתה מוציא את הפוקדע החוצה ובודק מידע על שני הפוקימונים:
    "בידוף, פוקימון הבונה. בידוף חי בדרך כלל באזורים של מים אך לפעמים ניתן לראותו גם בתוך יער. בידופים נחשבים לפוקימונים חברותיים".
    "באדו, פוקימון הזרע, באדו חי בדרך כלל במקומות מוארים כדי לקלוט את אור השמש ולהתחמם ממנו".
    אתה מצווה על צרמנד'ר להשתמש במסך עשן ואז בגחלת לעבר באדו, וצרמנד'ר משתמש במסך עשן ומכסה את האזור של הפוקימונים, וכולם מתחילים לברוח בבהלה לצדדים. צרמנד'ר יורה גחלת ופוגע ישירות בבאדו שנופל, קם עצבני ומשתמש באבקה צהובה שמתקדמת אל עבר צרמנד'ר. בינתיים, אודיש משתמש בניחוח מתוק אל עבר בידוף ותופס אותו, בידוף מפסיק לברוח ומתקרב אל עבר אודיש בהיפנוט קל, ואז אודיש משתמש עליו בספיגה וסופג ממנו אנרגיה. בידוף יוצא מהשפעת הריח המתוק ומתעצבן, הוא משתמש בדחיפה ומעיף את אודיש אחורנית.
    "אוקי! אודיש תשתמש שוב בריח מתוק,אך הפעם תכוון את הריח לאחד העצים הקרובים,אחרי זה תשתמש בשאיבה ולבסוף אני רוצה שתדחו,ף את בידוף חזק על הגזע!" אורה עליו.
    "צ'רמ, תתחמק מהאבקה,אם לא תצליח תשתמש בגחלת שתשרוף אותה,אחרי זה אני רוצה שתשתמש בגחלת על כל האזור שבאדו עומד עליו ותנסה לגרום לשריפה קטנה ליד באדו,אחרי זה תשתמש עליו בגחלת והוא לא יוכל לברוח!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

10. היכל התהילה
    דניס~
    "צאר!" קורא צרמנד'ר ומהנהן בראשו. הוא קופץ קדימה ונעמד מול שינקס שמבחין בו, וחושף שיניים. שינקס משתמש בטעינה ושולח ניצוץ אל עבר צרמנד'ר אך צרמנד'ר קופץ ומתחמק מההתקפה, ושינקס יוצא לעברו כעת עם דחיפה.
    "תשתמש במסך עשן שלא יראה אותך!" אורה לצ'ארמנדר "תתקוף אותו בגחלת כשהוא לא רואה כלום!"

11. משתמש מנוסה
    [B]

דודי~
    בדרכך אל עבר היציאה עוצרת אותך לפתע האחות גו'י "תגיד, נרשמת כבר לליגת הפוקימונים? כי אם לא, תוכל להירשם אצלי" היא אומרת לך ואתה משיב בשלילה "תן לי את הפוקדע שלך וארשום אותך" היא אומרת ואתה מגיש לה את הפוקדע. היא מכניסה אותו לפתח ליד המחשב ומתחילה להקיש דברים במקלדת ואחרי כמה שניות תמונתך מופיעה על המסך, ולצידה הפוקימונים שלך. אחרי כמה שניות, מופיע מתחת לתמונה המילה "מאושר" "בבקשה" היא אומרת לך ומחזירה לך את הפוקדע. אתה מודה לה ויוצא החוצה מהמרכ\. אתה מתחיל להסתובב בעיר ואתה מחפש מקום לאתר בו פוקימונים מעניינים, כשלפתע אתה מבחין בבניין יחסית גדול ובפתחו שלט "תחרות מאמנים בעיר ורידיאן - ההרשמה פתוחה".
    'תחרות מאמנים? זה יהיה טוב לאימונים! אבל ווידל חלש מכדי להלחם, כדי שאני אפתח אותו!' אומר לעצמי ואז ארוץ לברר עד מתי ההרשמה ולאחר שאני מברר אני הולך לחפש פוקימון לקרב נגד ווידל.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. משתמש מנוסה
    דודי~
    אתה מחליט לברר מתי התחרות נפתחת ואתה נכנס פנימה. אתה מבחין בדמות שיושבת ליד שולחן בקצה החדר שאליו נכנסת, שנראה לך ענק מאוד. אתה מתקרב אליו ושואל לגבי התחרות, והוא משיב לך שהתחרות מתקיימת כל הזמן בכמה סיבובים של 8 מאמנים כל פעם והמנצח זוכה בפרס קטן. "זוהי תחרות של מאמנים מתחילים בעיקר" הוא מסביר לך "אז, אתה רוצה להירשם עכשיו או להמתין לאחד הסיבובים הבאים?" הוא שואל אותך. "בזמן שאתה מחכה אתה יכול להתאמן פה עם הפוקימונים שלך, יש לי חדר אימונים בקומה מתחת" הוא אומר לך "אתה מסוגל לבחור לעצמך שם בהולוגרמה את הזירה ואת הפוקימון שנגדו תילחם, זה משהו חדש" הוא מוסיף בחיוך.

דניס~
    צרמנד'ר פוצה את פיו ומשחרר מסך עשן שעוצר את שינקס באמצע ההתקפה שלו, ושינקס מתחיל להשתעל מהעשן ולהתבלבל. צרמנד'ר מנצל זאת ויורה גחלת חזקה אל עבר שינקס, שלא מבחין בה מתקרבת והיא מעיפה אותו בחוזקה אחורנית. שינקס מתעצבן עוד יותר מהפגיעה.

קודאק~
    אתה מורה לאודיש לשחרר את הניחוח המתוק לעבר עץ סמוך ואודיש משחרר לשם ניחוח מתוק, שמקיף את העץ וגורם לבידוף לעצור ולהתחיל ללכת לכיוון העץ, כשלפתע פוקימונים נוספים קופצים מהעץ ומתחילים להסתובב מולו, אחד מהם נופל על בידוף שיוצא מהשפעת הניחוח המתוק ומעיף את אותו פוקימון בדחיפה מהמקום. אודיש מנצל זאת ומשתמש בדחיפה ומעיף את בידוף על גזע העץ, שאר הפוקימונים מתחילים לברוח בבהלה מהמקום, ובידוף נופל על הקרקע מעולף. בינתיים, צרמנד'ר מנסה לחמוק מהאבקה של באדו אך הוא לא מספיק, הוא שולח גחלת ושורף את רובה אולם חלק מהאבקה נוגעת ברגלו של צרמנד'ר ומשתקת אותה, צרמנד'ר זועק מעט בכאב אך הוא עומד איתן, באדו מנצל זאת ותוקף עם מתקפת ספיגה, אולם צרמנד'ר פוצה את פיו ומפתיע אותו עם גחלת חזקה מאוד ומעיף אותו אחורנית, ובאדו נופל על הקרקע מעולף.

גלעד~
    אתה מתקרב אל עבר הפוקימון בשקט בשקט, ובשנייה האחרונה אתה משחרר אפצ'י מאוד חזק שמפתיע אותו והוא מתעופף במהירות מהמקום "באלבא" אומר באלבאזור בבאסה ומסתכל עליך. אתה נעמד במקומך ונאנח בבאסה, כשלפתע אתה שומע קול של משהו זז לידך, אתה מסתכל ומבחין בפוקימון ורוד שזוחל שם "ווארמפל?" שואל הפוקימון.

עידו~
    "באלבא" אומר באלבאזור בשמחה קלה ואתה משיב אותו לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, ואחרי כשעה של הליכה אתה מבחין מרחוק בבניין גבוה. אתה מתחיל לרוץ, ואתה מזהה בשמחה שזוהי העיר ורידיאן!

עומר~
    הוא בפוכדור שלו...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתלהב ממיאו ומוציא את סקווירטל החוצה. אתה מצווה עליו לשלוח מתקפת בועות והוא שולח בועות אל עבר מיאו שמבחין במתקפה ברגע האחרון ומצליח להתחמק. מיאו תוקף את סקווירטל בעזרת שריטה ופוגע בשיריון שלו, וסקווירטל לא נפגע. סקווירטל טוען אקדח מים בכוח רב ומעיף את מיאו אחורנית ומיאו נופל על הקרקע. כעבור זמן קצר מיאו מתאושש ומתכוון לתקוף את סקווירטל עם נשיכה.

תומר~
    אתה יורד אל הקומה מתחת וניגש אל זירה מס' 3. בזירה מחכה לך כבר המאמנת שנגדך "היי" היא אומרת לך בחיוך ושניכם תופסים את המקומות שלכם והשופט מורה לכם לבחור את הפוקימון שלכם "צאי, סקיטי!" קוראת המאמנת ומוציאה החוצה חתול עם פרווה ורודה "אגב, קוראים לי ג'ולי" היא מציגה את עצמה, ממתינה שתוציא את הפוקימון שלך החוצה.

עמית~
    אתה צועד אל עבר הביתן ונכנס פנימה. אתה מבחין בדלת בצד השני ובצד נמצא שומר מנמם. אתה עובר אותו וחוצה את הדלת. אתה רואה שזהו יער גדול ואור השמש כמעט ולא נראה בו. אתה מתחיל לצועד לך בתוכו כשאתה שומע פתאום קולות לא רחוק ממך.

13. משתמש מנוסה
    גלעד~
    אתה מתקרב אל עבר הפוקימון בשקט בשקט, ובשנייה האחרונה אתה משחרר אפצ'י מאוד חזק שמפתיע אותו והוא מתעופף במהירות מהמקום "באלבא" אומר באלבאזור בבאסה ומסתכל עליך. אתה נעמד במקומך ונאנח בבאסה, כשלפתע אתה שומע קול של משהו זז לידך, אתה מסתכל ומבחין בפוקימון ורוד שזוחל שם "ווארמפל?" שואל הפוקימון.

עידו~
    "באלבא" אומר באלבאזור בשמחה קלה ואתה משיב אותו לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, ואחרי כשעה של הליכה אתה מבחין מרחוק בבניין גבוה. אתה מתחיל לרוץ, ואתה מזהה בשמחה שזוהי העיר ורידיאן!
    אני ישר בודק על הפוקימון בפוקדקס שלי.
    אני אומר לבלבזאר: "טוב, ווארמפל הוא פוקימון חלש יחסית. בוא ניקח אותו במהירות על ידי ניצול של גורם ההפתעה."
    אני חושב ומבין שבגלל שווראמפל הוא פוקימון חרק, מתקפות מסוג עשב לא יועילו במיוחד. לכן אני מחליט לבשתמש בתור פתיחה במתקפה מסוג נורמל.
    "בלבזאר, תשתמש בדחיפה בכל הכוח!" אני צועק לפתע. ומקווה שזה יספיק כדי ללכוד את הפוקימון הזה.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. the bitch is back
    [B]
    עומר~
    הוא בפוכדור שלו...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתלהב ממיאו ומוציא את סקווירטל החוצה. אתה מצווה עליו לשלוח מתקפת בועות והוא שולח בועות אל עבר מיאו שמבחין במתקפה ברגע האחרון ומצליח להתחמק. מיאו תוקף את סקווירטל בעזרת שריטה ופוגע בשיריון שלו, וסקווירטל לא נפגע. סקווירטל טוען אקדח מים בכוח רב ומעיף את מיאו אחורנית ומיאו נופל על הקרקע. כעבור זמן קצר מיאו מתאושש ומתכוון לתקוף את סקווירטל עם נשיכה.

וואו איזו קטנוניות! ><
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סקווירטל תנסה לשלוח כדור מים בעזרת שילוב של בועות ושל אקדח מים, ואז שלח את הכדור הזה במהירות אדירה לעבר מיאו!" אקרא ואקווה שזה יעבוד.

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק~
    אתה מורה לאודיש לשחרר את הניחוח המתוק לעבר עץ סמוך ואודיש משחרר לשם ניחוח מתוק, שמקיף את העץ וגורם לבידוף לעצור ולהתחיל ללכת לכיוון העץ, כשלפתע פוקימונים נוספים קופצים מהעץ ומתחילים להסתובב מולו, אחד מהם נופל על בידוף שיוצא מהשפעת הניחוח המתוק ומעיף את אותו פוקימון בדחיפה מהמקום. אודיש מנצל זאת ומשתמש בדחיפה ומעיף את בידוף על גזע העץ, שאר הפוקימונים מתחילים לברוח בבהלה מהמקום, ובידוף נופל על הקרקע מעולף. בינתיים, צרמנד'ר מנסה לחמוק מהאבקה של באדו אך הוא לא מספיק, הוא שולח גחלת ושורף את רובה אולם חלק מהאבקה נוגעת ברגלו של צרמנד'ר ומשתקת אותה, צרמנד'ר זועק מעט בכאב אך הוא עומד איתן, באדו מנצל זאת ותוקף עם מתקפת ספיגה, אולם צרמנד'ר פוצה את פיו ומפתיע אותו עם גחלת חזקה מאוד ומעיף אותו אחורנית, ובאדו נופל על הקרקע מעולף.
    "יפה מאוד שניכם!" אקרא ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם.
    'הם מאומנים טוב למכון הבא' אחשוב ואלך למרכז הפוקימונים שם אפר את פוקימוניי ואז אמשיך לעיר הבאה.

Spoiler ספוילר

עמוד 11 מתוך 16 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •