Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 29 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בלייק ג'ונסון~
    'אין לי כוח לציפורים הטיפשות האלה' אתה חושב וממשיך לחפש אחר פוקימונים נוספים.
    'אני צריך להספיק למכון, קדימה!' אתה חושב שוב בעצבנות ומנסה להזדרז.
    פתאום אתה רואה פוקימון דמוי סנאי משחק לו עם שקדים ואגוזים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    אייס דיאמונד~
    "טוב" אתה עונה ואז אתה חוזר לחוף שם לראות אם יש שם מאמן שפנוי לקרב.
    אתה רואה מלא מאמנים אך מאמן אחד שם לב אליך, ניגש ואז שואל אותך עם אתה רוצה קרב.
    "בכיף" אענה לו "מה אתה אומר קרב זוגות?"

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    'אין לי כוח לציפורים הטיפשות האלה' אתה חושב וממשיך לחפש אחר פוקימונים נוספים.
    'אני צריך להספיק למכון, קדימה!' אתה חושב שוב בעצבנות ומנסה להזדרז.
    פתאום אתה רואה פוקימון דמוי סנאי משחק לו עם שקדים ואגוזים.
    'טוב, שיהיה, בכל מקרה אין לי זמן' אני חושב עצבני.
    "צא ונאפ, צמח משתולל" אני מוציא אותו ואומר לו.
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "אם ככה, אז זה אומר שאני ואתה ניפגש כנראה בגמר" אני אומר לבדרלי ואז בדיוק שאתה רוצה להוסיף הוא קוטע אותך ואומר שיכול להיות שלא.
    "למה?" אתה שואל והוא ישר ממשיך לקומה התחתונה, 'בטח הוא מאחר לקרב שלו...' אתה חושב לעצמך ואז אתה יורד במדרגות לקומה התחתית, ורואה ילדה עם מוגל.
    "אתה נגדי? איזה כיף לי!" היא אומרת ואז שניכם הולכים לזירה, "הילדה מתחילה, אתה תוציא את הפוקימון שלך!" השופט אומר לך.
    ;
    'מעניין מיזה מוגל' אני חושב לעצמי ואני מוציא את הפוקדע ובודק עליו מידע. לאחר מכן, אני שולף פוכדור מכיסי "צא החוצה, אייר! השתמש במתקפה מהירה!" אני פוקד עליו.

5. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט~
    "אתה מנהיג המכון?" אתה שואל בתהייה ומרים גבה, "אם כן, אז אני מעוניין בקרב יחידים." אתה משיב בבלבול.
    "אני? לא! אני השופט! אז קרב יחידים?" הוא שואל ואז אתה עונה שכן ואתם נכנסים לתוך החדר.
    אתה רואה שם מישהו שיש לו פוכדור על ידו, עם חולצה אדומה ומשקפיים על ראשו, "אני פרוי ואתה בטח דארן נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן בצורה מבולבלת.
    "אני מנהיג מכון האבן, הקרב יהיה ביחידים!" הוא אומר בשמחה, "תוציא את הפוקימון שלך ואז אני אוציא את שלי." הוא מושיב.

]
    לא הבנתי זה קרב יחידים 2 על 2 או 1 על 1?
    ----
    במידה ו2 על 2 ביחידים:
    'אוקיי, אני אתחיל מספידרים...' אני חושב לעצמי ומוציא את הפוקדור של ספידרים, "צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור שלו באוויר על מנת שיצא לקרב.
    לאחר מכן, אני בודק בפוקידע את המתקפות שלו, ומחכה לראות מי הפוקימון של מנהיג המכון, וגם אותו אני בודק בפוקידע.
    ----
    במידה ו1 על 1:
    'אני אשתמש בואנפ, הוא יהיה חזק על אבן...' אני חושב לעצמי בחיוך ערמומי ומוציא את הפוקדור של ואנפ, "צא!" אני צועק וזורק את הפוקדרו שלו באוויר על מנת שיצא לקרב.
    לאחר מכן, אני מחכה לראות מי הפוקימון של מנהיג המכון ואני בודק אותו בפוקידע.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

6. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    דיויד אדלר~
    אני לא רוצה שתצא, אבל זה פשוט מעצבן אותי...
    ~~~~~~~~~~~~
    "מה קורה פה?" אתה מגרד מאחורי ראשך "אני לא זוכר מה קרה, ברדלי נתן לי אגרוף, או שעץ נפל עלי או שאשה מוזרה כישפה אותי" אתה אומר בבלבול ומנסה להבין היכן אתה.
    "אתה במרכז הפוקימונים" אומרת לך האחות ג'וי "חברך ברדלי הביא אותך כי התעלפת, הוא לא נתן לך אגרוף." היא מוסיפה.
    "דיויד!" אתה שומע מחוץ ואז אתה רואה את ברדלי נכנס, "איך אתה מרגיש דיויד?" הוא שואל בסקרנות.
    "נראה לי שאני בסדר" אני ממלמל לכיוונו "תגיד, מה קרה לי בעצם? אני לא זוכר" אני נשכב בחזרה על המיטה ומסתכל על התקרה, מנסה להזכר עוד קצת.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

7. משתמש מנוסה
    אני רוצה לפתוח מ"ת נוסף אז מי שלא ישקיע עד יום שלישי,
    יסולק אני אספור לכם את התגובות, מי שהגיב הכי קצת או פחות השקיע, יצטרך להגיד ביי למ"ת אך הכול יתחיל מיום ראשון.
    אבל מי שיסולק יוכל להירשם למ"ת החדש שאני הולך להכין\לאמץ.

דארן ווסט~
    1 על 1...
    ~~~~~~~
    'אני אשתמש בואנפ, הוא יהיה חזק על אבן...' אתה חושב לעצמך בחיוך ערמומי ואז ישר מוציא את הפוכדור של ואנפ,
    "צא!" אתה צועק וזורק את הפוקדור שלו באוויר על מנת שיצא לקרב של החיים שלו.
    "יהיה לך קשה... צא אינפלר!" המאמן קורא בשמחה ואז מוציא פוכדור שיוצא ממנו פוקימון שיש עליו להבות והוא נראה כמו סלעים מחוברים.
    לאחר מכן, אתה בודק אותו בפוקג'יר ומגלה שהוא מסוג אבן\אש והוא הפוקימון היחידי במחוז שיכול להיכנס למים ולא להשתגע.
    "חשבת שיהיה לך קל?" אומר לך המאמן ואז הוא מגחך ואז ישר השופט מסמן לך לפקוד על הפוקימון שלך לתקוף.

בלייק ג'ונסון~
    'טוב, שיהיה, בכל מקרה אין לי זמן' אתה חושב בצורה מעצבנת.
    "צא ונאפ, צמח משתולל" אתה מוציא אותו ופוקד עליו להשתמש בצמח משתולל.
    ונאפ יוצא וישר משתמש בצמח משתולל אך הפוקימון החשמלי שאתה צריך לבדוק בפוקג'יר מתחמק במהירות ותוקף במכת ברק לעבר ונאפ.

דיויד אדלר~
    "נראה לי שאני בסדר" אתה ממלמל לכיוונו "תגיד, מה קרה לי בעצם? אני לא זוכר" אתה מוסיף ואז אתה נשכב בחזרה על המיטה ומסתכל על התקרה, מנסה להזכר עוד קצת.
    "אתה התעלפת... אמרו לי שחשבת שנתתי לך אגרוף אך זה לא קרה..." הוא אומר ואז הוא יוצא מחדר בתיסכול.
    "טוב, אתה מוכן לצאת מכאן, אתה רוצה או לחכות פה עוד שעה בערך?" שואלת אותך האחות ג'וי בנימוס.

אייס דיאמונד~
    "בכיף" אתה עונה לו "מה אתה אומר קרב זוגות?" אתה מוסיף בחיוך.
    "בשמחה, צאו אוצ'יאנוס וקסכדט!" קורא הילד ואז יוצאים מהפוכדורים שני פוקימונים מסוג מים שאחד אתה מכיר ואחד דמוי פלטיפוס.
    "מי הפוקימונים שלך?" שואל אותך הילד בסקרנות ובציפייה מהפוקימונים שלך.
    ;

תומאס בלאק~
    'מעניין מיזה מוגל' אתה חושב לעצמך ואז אתה מוציא את הפוקידע ובודק עליו מידע
    "מוגל, פוקימון העכבר, מוגל הוא מסוג נורמל והוא ידידותי לחבריו ואפילו לאמניוץ מוגל אוהב להיות לבד או עם חבר אחד לפחות." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה.
    לאחר מכן אתה מוציא את אייר ופוקד עליו להשתמש במתקפה מהירה. אייר ישר יוצא מהפכודור ומשתמש במתקפה מהירה שפוגעת במוגל הקטן.
    "מוגל! תתקוף גם במתקפה מהירה! אל תדאג אתה תנצח!" אומרת לו הילדה ואז מוגל שלה אוגר כוח ויוצא במתקפה מהירה לעבר אייר.

8. משתמש מנוסה
    אני רוצה לפתוח מ"ת נוסף אז מי שלא ישקיע עד יום שלישי,

יסולק אני אספור לכם את התגובות, מי שהגיב הכי קצת או פחות השקיע, יצטרך להגיד ביי למ"ת אך הכול יתחיל מיום ראשון.
    אבל מי שיסולק יוכל להירשם למ"ת החדש שאני הולך להכין\לאמץ.

תומאס בלאק~
    'מעניין מיזה מוגל' אתה חושב לעצמך ואז אתה מוציא את הפוקידע ובודק עליו מידע
    "מוגל, פוקימון העכבר, מוגל הוא מסוג נורמל והוא ידידותי לחבריו ואפילו לאמניוץ מוגל אוהב להיות לבד או עם חבר אחד לפחות." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שמיד נכבה.
    לאחר מכן אתה מוציא את אייר ופוקד עליו להשתמש במתקפה מהירה. אייר ישר יוצא מהפכודור ומשתמש במתקפה מהירה שפוגעת במוגל הקטן.
    "מוגל! תתקוף גם במתקפה מהירה! אל תדאג אתה תנצח!" אומרת לו הילדה ואז מוגל שלה אוגר כוח ויוצא במתקפה מהירה לעבר אייר.
    רגע אתה סוגר את המשחק הזה...?
    ותעדכן את ההתקפות של אייר גם ברשומים כי הם לא רשומים שם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
    "השתמש בסופה כדי לבלום את המתקפה המהירה! לאחר מכן, צא אליו עם מתקפת כנף! קדימה!" אני פוקד עליו.

9. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    בחיים לא! אני הולך לפתוח עוד מ"ת נוסף...
    ואני אעדכן...

~~~~~~~~~~~~
    "השתמש בסופה כדי לבלום את המתקפה המהירה! לאחר מכן, צא אליו עם מתקפת כנף! קדימה!" אתה פוקד עליו.
    אייר משתמש בסופה שבו מוגל נכנס וכך המתקפה המהירה מתבטלת ואז הוא יוצא במתקפת כנף שפוגעת בו ישירות.
    "מוגל תקום!" קוראת הילדה בכעס ואז מוגל קם, "קרן קרח מוגל!" היא מוסיפה ואז מוגל שלה שולח קרן קרח לעבר אייר הקטן.

10. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    בחיים לא! אני הולך לפתוח עוד מ"ת נוסף...
    ואני אעדכן...
    ~~~~~~~~~~~~
    "השתמש בסופה כדי לבלום את המתקפה המהירה! לאחר מכן, צא אליו עם מתקפת כנף! קדימה!" אתה פוקד עליו.
    אייר משתמש בסופה שבו מוגל נכנס וכך המתקפה המהירה מתבטלת ואז הוא יוצא במתקפת כנף שפוגעת בו ישירות.
    "מוגל תקום!" קוראת הילדה בכעס ואז מוגל קם, "קרן קרח מוגל!" היא מוסיפה ואז מוגל שלה שולח קרן קרח לעבר אייר הקטן.
    "התחמק!" אני קורא בבהלה לעברו "לאחר מכן, השתמש בניקור ועבור מיד למתקפת כנף נוספת!" אני מצווה עליו.

11. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    כנס למסן...
    ~~~~~~~~~
    "התחמק!" אתה קורא בבהלה לעברו אך אייר מצליח להתחמק חלקית והכנף הימינית שלו נקפאת בגלל הקרן קרח.
    אייר נופל על האדמה והילדה מתחילה לקפוץ מרוב אושר, "מוגל קרן על עכשיו!" היא אומרת ואז מוגל שלה אוגר כוח לקרן על.
    אתה נהייה לחוץ ואז פתאום אייר משמיד את הקרח, "תשתמש בניקור ועבור מיד למתקפת כנף נוספת ותנסה לפגוע בו לפני שהוא ישלח קרן על!" אתה מצווה עליו.
    אייר עף לעבר מוגל במתקפת כנף וניקור וישר פוגע במוגל אך מוגל משגר את הקרן העל ונוצר פיצוץ, 'מעניין מה קרה...' אתה חושב ואז אתה רואה שאייר עדיין עף ומוגל מעולף.
    "המנצח הוא תומאס בלאק!" קורא המחשב והילדה הולכת משם עם מוגל בכעס, "הקרב הבא שלך בעוד שעה." המחשב מוסיף.

12. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    כנס למסן...
    ~~~~~~~~~
    "התחמק!" אתה קורא בבהלה לעברו אך אייר מצליח להתחמק חלקית והכנף הימינית שלו נקפאת בגלל הקרן קרח.
    אייר נופל על האדמה והילדה מתחילה לקפוץ מרוב אושר, "מוגל קרן על עכשיו!" היא אומרת ואז מוגל שלה אוגר כוח לקרן על.
    אתה נהייה לחוץ ואז פתאום אייר משמיד את הקרח, "תשתמש בניקור ועבור מיד למתקפת כנף נוספת ותנסה לפגוע בו לפני שהוא ישלח קרן על!" אתה מצווה עליו.
    אייר עף לעבר מוגל במתקפת כנף וניקור וישר פוגע במוגל אך מוגל משגר את הקרן העל ונוצר פיצוץ, 'מעניין מה קרה...' אתה חושב ואז אתה רואה שאייר עדיין עף ומוגל מעולף.
    "המנצח הוא תומאס בלאק!" קורא המחשב והילדה הולכת משם עם מוגל בכעס, "הקרב הבא שלך בעוד שעה." המחשב מוסיף.
    שמח על ניצחוני בקרב, אני מחזיר את אייר לפוכדור שלו, לא לפני שאני משבח אותו על הקרב הטוב, ולאחר מכן הולך לרפא אותו. אני יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומחפש אחר משהו מעניין ברחבי העיר.

13. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה נכנס?
    ~~~~~~~~~
    שמח על ניצחונך בקרב, אתה מחזיר את אייר לפוכדור שלו, אך לפני כן אתה משבח אותו על הקרב הטוב, ולאחר מכן הולך לרפא אותו.
    אתה מגיע להאחות ג'וי ואומרת לך מזל על זה שניצחת והיא מרפאת את אייר בשמחה.
    לאחר מכן אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומחפש אחר משהו מעניין ברחבי העיר ואתה רואה את הPokeMart שכתוב עליו שיש עכשיו את המכירה עם ה50% הנחה.

14. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    אתה נכנס?
    ~~~~~~~~~
    שמח על ניצחונך בקרב, אתה מחזיר את אייר לפוכדור שלו, אך לפני כן אתה משבח אותו על הקרב הטוב, ולאחר מכן הולך לרפא אותו.
    אתה מגיע להאחות ג'וי ואומרת לך מזל על זה שניצחת והיא מרפאת את אייר בשמחה.
    לאחר מכן אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, ומחפש אחר משהו מעניין ברחבי העיר ואתה רואה את הPokeMart שכתוב עליו שיש עכשיו את המכירה עם ה50% הנחה.
    'ואו, 50% הנחה!? אני חייב ללכת לראות מה יש שם' אני חושב לעצמי, וצועד אל עבר המרקט.
    ~~~~~~~~~~
    אין לי כוח...

15. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    'ואו, 50% הנחה!? אני חייב ללכת לראות מה יש שם' אתה חושב לעצמי, ואז אתה צועד אל עבר המרקט, נכנס לתוך החנות, בודק את המוצרים והמחירים שלהם.
    אתה רואה מלא פוכדורים על המדף ואז המוכר בא אליך ואומר לך: "כול הפוכדורים עכשיו עולים 50$ בגלל המבצע, ויש שיקויים, תרצה לראות אותם?"
    (3) ; (5) ; (4) ; (3) ; (10)

עמוד 18 מתוך 29 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •