Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 29 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ צפה בהודעה
    תומאס בלאק~
    צריחה זה מתקפה שמורידה את המהירות ואת ההתקפה של היריב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מהר השתמש בצוות כפול ותחמוק!" אתה פוקד עליו והוא משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהגחלת "לאחר מכן, השתמש בצריחה!" אתה מצווה עליו.
    פתאום אייר צורח כמו משוגע ואז כול האנשים סוגרים את האוזניים, כולל אמביר אך הוא נהיה מושפע מי זה וכך יורד לו המהירות וההתקפה.
    "אמביר גחלת!" קורא הילד ואז אמביר שולח גחלת קטנה שפוגעת באייר אך בקושי משפיעה עליו.
    "עכשיו צוות כפול, ולאחר מכן ניקור בכל הכוח!" אני מצווה עליו

2. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    "קרב מעולה, גדול אתה" אתה אומר לבקסלינג תוך כדי שאתה מלטף אותו.
    "הקרב הבא שלך תצטרך להשתמש בלופין שלך, בנתיים תרפא את הפוקימונים שלך..." אומר לך השדרן.
    אלך לרפא את הפוקימונים שלי.
    ---
    על זה באמת על תצפה לתגובה מושקעת.
    תשמע, יכולת להגיד שאני מרפא ואז ממשיך, זה כמו תגובה תוקעת.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בלייק ג'ונסון~
    אתה מחייך טיפה אל עבר המנהיג מכון ואז אתה מוציא את הפוקג'יר, בודק אם הוא למד משהו חדש.
    "טרפלנט למד סטירת בוץ וריח מתוק" בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
    "מבט, ואז חבטה, תשתמש באותו הזמן בצמח משתולל ותגרום לו לעקוב אחריך, אחר שתפגע עם החבטה תעיף אותו עם הצמחים" אתה אומר לו.
    טרפלנט שולח מבט לעבר גריבלר אך זה נראה שזה ממש לא השפיע עליו, ואז הוא תוקף בחבטה שגם כמעט לא השפיע עליו ואז פתאום יוצא מלא צמחים שפוגעים בגרילבר שמעיפים אותו אל הקיר.
    "ניצחת בלייק!" קורא המאמן ואז אתה רואה פתאום את גריבלר חסר הכרה, "נלחמת היטב, בוא כך את התג שלך." הוא אומר לך ואז מראה לך תג בצורת אבן

אייס דיאמונד~
    פסדר...
    ~~~~~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות בעזרת האחות ג'וי אשר נמצאת במרכז הפוקימונים.
    פתאום אתה מגלה שיש עוד 20 דקות לקרב הבא וברדלי בחדר שלכם, אולי תבדוק מה קורה איתו?

תומאס בלאק~
    פתחת את עמוד 25 וזה אומר שאתה מקבל סוויפר!
    עוד מעט תקבל אותו

~~~~~~~~~~~~~
    "עכשיו צוות כפול, ולאחר מכן ניקור בכל הכוח!" אתה מצווה עליו והוא עושה זאת.
    פתאום אתה רואה מלא איירים שתוקפי בניקור את אמביר שנפגע מהם קשות ואז הוא מתעלף במהירות.
    "המנצח הוא תומאס עם אייר!" קורא השופט והילד ברוח עם אמביר שלו משם.
    "הקרב הבא שלך בעוד 30 דקות." פונה אליך השופט.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    אתה מחייך טיפה אל עבר המנהיג מכון ואז אתה מוציא את הפוקג'יר, בודק אם הוא למד משהו חדש.
    "טרפלנט למד סטירת בוץ וריח מתוק" בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
    "מבט, ואז חבטה, תשתמש באותו הזמן בצמח משתולל ותגרום לו לעקוב אחריך, אחר שתפגע עם החבטה תעיף אותו עם הצמחים" אתה אומר לו.
    טרפלנט שולח מבט לעבר גריבלר אך זה נראה שזה ממש לא השפיע עליו, ואז הוא תוקף בחבטה שגם כמעט לא השפיע עליו ואז פתאום יוצא מלא צמחים שפוגעים בגרילבר שמעיפים אותו אל הקיר.
    "ניצחת בלייק!" קורא המאמן ואז אתה רואה פתאום את גריבלר חסר הכרה, "נלחמת היטב, בוא כך את התג שלך." הוא אומר לך ואז מראה לך תג בצורת אבן
    מתי אני אמור להיות בצוות בלייק הזה? O:
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "תודה.. אני חושב.. אני אלך עכשיו.." אני אומר לו, לוקח את התג ויוצא משם (מחזיר את טרפלנט קודם כמובן).
    אני הולך לרפא את הפוקימונים במרכז ויוצא חזרה החוצה.
    'סיימתי פה, אפשר להמשיך..' אני חושב והולך לדרך שמובילה לעיר הבאה.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    בקרוב
    ~~~~
    "תודה.. אני חושב.. אני אלך עכשיו.." אתה אומר לו, מחזיר את טרפלנט לפוכדור שלו ואז אתה לוקח את התג ויוצא משם.
    לאחר מכן אתה הולך לרפא את הפוקימונים במרכז ויוצא חזרה החוצה וזה מה שאתה מספק לעשות תוך 10 דקות.
    'סיימתי פה, אפשר להמשיך..' אתה חושב ואז אתה הולך לדרך שמובילה לעיר הבאה.
    פתאום שאתה מגיע לפיצול אתה רואה דרך נוספת שבה כתוב שזאת העיר עם המכון השני.

6. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    בקרוב
    ~~~~
    "תודה.. אני חושב.. אני אלך עכשיו.." אתה אומר לו, מחזיר את טרפלנט לפוכדור שלו ואז אתה לוקח את התג ויוצא משם.
    לאחר מכן אתה הולך לרפא את הפוקימונים במרכז ויוצא חזרה החוצה וזה מה שאתה מספק לעשות תוך 10 דקות.
    'סיימתי פה, אפשר להמשיך..' אתה חושב ואז אתה הולך לדרך שמובילה לעיר הבאה.
    פתאום שאתה מגיע לפיצול אתה רואה דרך נוספת שבה כתוב שזאת העיר עם המכון השני.
    'עוד מכון.. אבל אני צרי עוד פוקימונים..' אני חושב וממשיך בדרך של המכון השני.
    אני מחפש בדרך פוקימונים לתפיסה.
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    'עוד מכון.. אבל אני צריך עוד פוקימונים..' אתה חושב ואז ישר ממשיך בדרך של המכון השני ותוך כדי אתה מחפש בדרך פוקימונים לתפיסה.
    פתאום אתה פוגש קוף חמוד ומצחיק וחרק קטנטן בצבע ירוק.
    ;

8. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    'עוד מכון.. אבל אני צריך עוד פוקימונים..' אתה חושב ואז ישר ממשיך בדרך של המכון השני ותוך כדי אתה מחפש בדרך פוקימונים לתפיסה.
    פתאום אתה פוגש קוף חמוד ומצחיק וחרק קטנטן בצבע ירוק.
    ;
    'הקוף נראה יותר מתאים..' אני חושב ומוציא את הפוקגיר.
    אני בודק את הקוף איתו.
    חמוף

9. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    פסדר...
    ~~~~~
    אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות בעזרת האחות ג'וי אשר נמצאת במרכז הפוקימונים.
    פתאום אתה מגלה שיש עוד 20 דקות לקרב הבא וברדלי בחדר שלכם, אולי תבדוק מה קורה איתו?
    ארוץ לחדר ואחשוב לעצמי בדרך 'מעניין אם ברדלי מרגיש יותר טוב'
    אנסה לא להתנגש בדברים בדרך, וגם לא לרוץ מהר מדי ולאבד שליטה.

10. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    'החרק נראה יותר מתאים..' אתה חושב ומוציא את הפוקגיר כדי לקבל מידע על החרק ואז אתה מחליט לקבל גם מידע על הקוף.
    "מהירות הטיסה של ג'ילסידה כבר הוא על 130 ק"מ לשעה. לעתים קרובות, לוכדי חרקים מנסים לצוד אחד אך רק אם מצליחים לשמוע זמזום קלוש לפני שהוא כבר עבר אותם." בוקע קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.
    "מאנקי, פוקימון הקוף, מאנקי נמצא ברוב המחוזות בעולם אבל הוא הכי נפוץ במחוז טופז, הוא טוב לשישיה של סוג אחד" בוקע שוב קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.

אייס דיאמונד~
    אתה רץ לחדר ותוך כדי אתה חושב איך הוא בחדר אבל פתאום יוצא מהצד השני מישהו עם עגלה שפוגעת בך.
    "אתה בסדר?!" הוא קורא ואז נותן לך שוקולד ואז הוא בורח ואתה אוכל אותו במהירות.
    "היי אתה!" אתה קורא לעברו אך הוא נעלם כבר ואתה רץ לעבר החדר, נכנס אליו ומגלה שברדלי יושן כבר על המיטה.
    "הקרב של אייס מתחיל בעוד 5 דקות!" אתה שומע ברמקול.

11. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    'החרק נראה יותר מתאים..' אתה חושב ומוציא את הפוקגיר כדי לקבל מידע על החרק ואז אתה מחליט לקבל גם מידע על הקוף.
    "מהירות הטיסה של ג'ילסידה כבר הוא על 130 ק"מ לשעה. לעתים קרובות, לוכדי חרקים מנסים לצוד אחד אך רק אם מצליחים לשמוע זמזום קלוש לפני שהוא כבר עבר אותם." בוקע קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.
    "מאנקי, פוקימון הקוף, מאנקי נמצא ברוב המחוזות בעולם אבל הוא הכי נפוץ במחוז טופז, הוא טוב לשישיה של סוג אחד" בוקע שוב קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.
    "יש לי חרק ועשב.. לא צריך את החרק הזה.. אני אלך עם מאנקי.." אני ממלמל ומוציא את הפוקדור של החשמלי המעופף שלי.
    "צא! תקוף את הקוף במתקפת ברק" אני מוציא אותו ואומר לו מה לעשות, מצביא על הקוף בשבילו.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "צא! תקוף את הקוף במתקפת ברק" אתה אומר ואז מוציא את אלמוגה, תוך כדי שאתה מצביע על הקוף בשבילו.
    "אלמוגה!" קורא הסנאי המעופף ואז הוא שולח ברק עוצמתית אשר פוגעת בקוף הקטן.
    "מאנק..." ממלמל מאנקי ואז הוא מוציא מהאדמה אבן ענקית ואז הוא מעיף אותו לעבר אלמוגה.

13. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "צא! תקוף את הקוף במתקפת ברק" אתה אומר ואז מוציא את אלמוגה, תוך כדי שאתה מצביע על הקוף בשבילו.
    "אלמוגה!" קורא הסנאי המעופף ואז הוא שולח ברק עוצמתית אשר פוגעת בקוף הקטן.
    "מאנק..." ממלמל מאנקי ואז הוא מוציא מהאדמה אבן ענקית ואז הוא מעיף אותו לעבר אלמוגה.
    "תגביר את החוזק של המתקפה ושבור את האבן" אני אומר לאלמוגה בביטחון.
    "עכשיו, תתחיל להסתובב בכל מקום ברנגומליות עם מתקפת מהירות ובאותו זמן תשתמש בטעינה" אני אומר אחר כך.
    "כשאתה מסיים את הטעינה תתקוף אותו עם מתקפת ברק" אני מוסיף תוך שנייה.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    פתחת את עמוד 25 וזה אומר שאתה מקבל סוויפר!
    עוד מעט תקבל אותו
    ~~~~~~~~~~~~~
    "עכשיו צוות כפול, ולאחר מכן ניקור בכל הכוח!" אתה מצווה עליו והוא עושה זאת.
    פתאום אתה רואה מלא איירים שתוקפי בניקור את אמביר שנפגע מהם קשות ואז הוא מתעלף במהירות.
    "המנצח הוא תומאס עם אייר!" קורא השופט והילד ברוח עם אמביר שלו משם.
    "הקרב הבא שלך בעוד 30 דקות." פונה אליך השופט.
    "יש תודה!" אני אומר לו בשמחה "אייר, חזור" אני אומר לו ומשיב אותו לפוכדור שלו. אני יוצא החוצה וניגש למרכז הפוקימונים לרפא אותו ולהתאמן קצת לפני הקרב.

15. היכל התהילה
    בלייק ג'ונסון~

אייס דיאמונד~
    אתה רץ לחדר ותוך כדי אתה חושב איך הוא בחדר אבל פתאום יוצא מהצד השני מישהו עם עגלה שפוגעת בך.
    "אתה בסדר?!" הוא קורא ואז נותן לך שוקולד ואז הוא בורח ואתה אוכל אותו במהירות.
    "היי אתה!" אתה קורא לעברו אך הוא נעלם כבר ואתה רץ לעבר החדר, נכנס אליו ומגלה שברדלי יושן כבר על המיטה.
    "הקרב של אייס מתחיל בעוד 5 דקות!" אתה שומע ברמקול.
    ''מה?'' אגיד לעצמי ''הזמן עבר ממש מהר'' ארוץ בחזרה לקרב אחרי בערך חצי דקה של הסדרת הנשימה

עמוד 25 מתוך 29 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •