[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור:
אתה לא בטוח אם אתה הוזה או לא מהחום הרב, אך אתה מנסה בכל זאת את מזלך וצועק לעבר רג'ירוק. רג'ירוק הענק נעצר לשניה, מביט בך, ואז ממשיך ללכת בדרכו במדבר.
לפתע, אתה שומע רעם חזק מאחוריך, אתה מסתובב במהירות ובבהלה, ולא רואה כלום - לא שמיים אפורים, לא עננים, אך אתה מוכן להשבע ששמעת לפני שניה רעם מבהיל.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ליאור:
אתה מתחיל לרוץ במדבר בבהלה, מפוחד ומבועת מהרעם החזק, כשלפתע אתה מחליק ונופל על החול הרך והרותח. אתה מביט למעלה, לשמיים, כשלפתע עננים אפורים מתחילים לכסות את השמיים הכחולים והבהירים, ולפני שאתה מבין מה קורה, מתחיל לרדת גשם זלעפות במדבר אשר משולב עם רעמים וברקים חזקים. מבוהל ומבולבל אתה קם על רגליך ומביט סביב מחפש מסתור או מכסה, כשלפתע, מתוך העננים יוצא ראיקוזה הפוקימון האגדי והענק!
ראיקוזה העצום מתחיל לצלול לעברך במהירות עצומה, ואתה לא מצליח לזוז, משותק מפחד. ראיקוזה מתקדם לעברך במהירות עצומה, אך ממש מטר לפני שהוא פוגע בך, הוא עוצר וקופא במקומו, "ג'ק... ג'ק... ג'ק..." ראיקוזה אומר בקול רך ומשונה.
לפתע, אתה פוקח את עיניך, ורואה מולך ילדה חמודה עם פנים רכות,שיער ג'ינג'י ארוך ועיניים ירוקות ובולטות, "אתה ער?" היא שואלת בחיוך קטן, ובבהלה אתה קם עם חלק גופך העליון, ואתה מגלה שאתה שוכב במיטה בחדר אפרפר ואתה מחובר אל כמה מכשירים רפואיים, "אתה בסדר?" שואלת הילדה בקול רך ומחייכת חיוך קטן.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"תתחמק במהירות האנצ'אקרו ואז תתקוף בצל לילה עם מתקפת כנף!" אפקוד על האנצ'אקרו.תומר:
נלהב וממהר, ואתה מוציא מיד את האנצ'קרוו מהפוקדור שלו שנראה נחוש מתמיד לנצח בקרב , "רגע, רגע..." קלייר אומרת ומצחקקת, תן לי לקבוע את החוקים קודם..." היא אומרת בחיוך קטן בזמן ששניכם ניגשים למקומות בזירה, "אוקיי, אז הקרב יהיה 3 על 3 בקרבות יחידים. לך מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב, ולי אסור." היא אומרת וזורקת את הפוקדור באוויר, "בהצלחה," היא מוסיפה, ואז צועקת, "צא דריפבלים!" ומתוך הפוקדור יוצא דריפבלים גדול ומרחף
"תתחיל את הקרב בכדור צל!" צועקת קלייר בנחישות, ולפתע דריפבלים שולח כדור צל מהיר וכהה לעבר האנצ'קרוו, שנראה בטוח בעצמו.
ליאור:
מבוהל, אתה תוקף את הילדה בשאלות רבות לגבי מה שקרה, והיא מצחקקת וטופחת על כתפך, מה שמרגיע אותך מעט, "אל תדאג," היא אומר בקול רך, "אתה התעלפת במדבר בגלל שהתייבשת, אני מצאתי אותך במקרה, ועזרתי לך להגיע לבית החולים הקרוב בעיר מאוויל," היא מסבירה ואתה נרגע, אך מיד אתה בודק במהירות אם באמת לכדת את טראפינץ', ואתה מגלה שאכן לכדת אותו, ומיד אבן יורדת לך מהלב ואתה מרגיש הקלה.
לפתע, נכנס לחדר רופא די גבוה, לבוש בחלוק לבן ובידו כמה ניירות, "אוקיי, ג'ק, אתה בריא ושלם, אתה יכול להשתחרר," הוא אומר ומביט בך בחיוך, "רק תזכור לשתות." הוא מוסיף וקורץ, ואז יוצא מהחדר.
"דרך אגב, לא הצגתי את עצמי," אומרת הנערה בחיוך ושולחת אליך יד ללחיצה, "קוראים לי אשלי, אשלי וודס."
תומר:
האנצ'קרוו פועל במהירות, ומתחמק מכדור הצל החזק של דריפבלים, די במזל. אתה פוקד עליו לשלב צל לילה ומתקפת כנף, לכן הוא קודם שולח צל לילה שחור לעבר דריפבלים, אך זה מצליח לחמוק די במזל, ומיד האנצ'קרוו מוסיף וצולל במהירות לעברו ותוקף במתקפת כנף שמפילה אותו לקרקע בכאב ופוצעת אותו מעט.
"קדימה דריפבלים!" קלייר מגיבה ודריפבלים חוזר לאוויר, "תשתמש בהקס!" צועקת קלייר בנחישות, ולפתע דריפבלים יוצר מעל ראשו כדור שחור ומבעית, ובתוכו עין סגולה שמביטה ישירות בהאנצ'קרוו, שנרתע ומפחד, "יופי, עכשיו תנצל את זה לחבטת גוף!" פוקדת קלייר, ומיד דריפבלים נע במהירות מרשימה וחובט בעזרת גופו בהאנצ'קרוו המפוחד, שנופל לקרקע בכאב ונראה שהוא נפגע לא מעט.
![]()
קודק:
אתה מסביר ומציג לאליסון את המפה שמצאת בכיסיו של החייל מצוות ונום, ולפתע פניה נעשות רציניות למדי.
"מה-מה זה...?" היא תוהה וחוטפת את המפה מידך, ומביטה בה בריכוז רב, "אה..." היא ממלמלת בבלבול, "כדאי שאני אקח את זה למעבדות, הם כבר ידעו מה לעשות עם זה." היא אומרת ומהנהנת לעברך, ואז מיד משתגרת מהמקום ומשאירה אותך לבד, די מבולבל.
"תתאושש האנצ'אקרו! אתה חייב לנצח אותה! תנסה לתקוף שוב פעם בצל לילה ואז מתקפת כנף!" אומר להאנצ'אקרו בעידוד.תומר:
האנצ'קרוו פועל במהירות, ומתחמק מכדור הצל החזק של דריפבלים, די במזל. אתה פוקד עליו לשלב צל לילה ומתקפת כנף, לכן הוא קודם שולח צל לילה שחור לעבר דריפבלים, אך זה מצליח לחמוק די במזל, ומיד האנצ'קרוו מוסיף וצולל במהירות לעברו ותוקף במתקפת כנף שמפילה אותו לקרקע בכאב ופוצעת אותו מעט.
"קדימה דריפבלים!" קלייר מגיבה ודריפבלים חוזר לאוויר, "תשתמש בהקס!" צועקת קלייר בנחישות, ולפתע דריפבלים יוצר מעל ראשו כדור שחור ומבעית, ובתוכו עין סגולה שמביטה ישירות בהאנצ'קרוו, שנרתע ומפחד, "יופי, עכשיו תנצל את זה לחבטת גוף!" פוקדת קלייר, ומיד דריפבלים נע במהירות מרשימה וחובט בעזרת גופו בהאנצ'קרוו המפוחד, שנופל לקרקע בכאב ונראה שהוא נפגע לא מעט.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שם פרטי - אמיתי: עומר
שם במשחק: לוק קאסטאלן
גיל - 14
אופי- חצוף, חם מזג, שונא להפסיד, בעל התקפי זעם.
בעל תבונה רבה, רגיש (כשצריך), קשוח, ורומנטיקן..
רקע:רקע: שלום, אני לוק, לוק קאסטלאן... מאז שאני זוכר את עצמי הייתי ראש החבורה, הטופ של כולם.
אולי זה היה בגלל שהייתי אתלטי? אולי בגלל שידעתי לפתוח את הפה שצריך? לא, הכל בגלל הכסף שלי..
אז כן, אני עשיר, זה הופך אותי לאדם אחר? לא! רק חבל שאף אחד לא מבין את זה! לא שאני מתנגד לזה שאני עשיר, אבל אף אחד לא ראה את הפנימיות שלי, את האופי..
לכן החלטתי להצטרף לצוות הזה, להוכיח את עצמי! אבא שלי תמיד חקר את נושא השמיים, הוא לא התמחה בזה, זה פשוט סקרן אותו... עם הזמן זה סקרן גם אותי, כל נושא המעוף! אהבתי את כל פוקימוני המעופף, אחד אחד ידעתי למנות אותם. אני ואבא שלי התחלנו לחקור יותר על הנושא הזה וגילינו דבר נורא: סופה ענקית שמתחוללת ברחובות עירי. הייתי אז עדיין ילד קטן ולא הבנתי למה השמיים שחורים..
עבר קצת זמן, שמעתי יותר פרטים על המקרה שקרה באותו היום. החלטתי להתנקם, ולהיות סוכן בווינדי טים!
תמונה:
פוקימון התחלתי:
הערות/בקשות/במבה: פוקימוני דרקון P:
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
תומר:
אתה מעודד את האנצ'קרוו, ובזכות ביטחון שהוא צובר, הוא חוזר לאוויר ומתאושש מהפגיעה הקודמת.
האנצ'קרוו שולח צל לילה לעבר דריפבלים, אך נראה שקלייר מגיבה מהר שוב, "קדימה תעצור את צל הלילה עם כדור צל משלך!" צועקת קלייר בנחישות, ומצביעה לעבר צל הלילה, ומיד דריפבלים שולח כדור צל נוסף וחזר שפוגע בצל הלילה, ושתי המתקפות מבטלות אחת את השניה. האנצ'קרוו לא מוותר, וממשיך לתקוף בעזרת מתקפת כנף את דריפבלים, אך פוקימון דמוי הבלון מצליח להתחמק מהמתקפה, ועל פניה של קלייר חיוך קטן וערמומי.
אתה מבין שבין דריפבלים לקלייר יש קשר מיוחד ויוצא דופן, שמתבטא בעיקר ביכולות הקרב והתקשורת ביניהם.
![]()
קודק:
אתה משתגר חזרה שוב אל העיר פיושיה, ונמרץ מתמיד, אתה מתחיל לסייר במהירות בעיר, ושואל כמה אנשים אם ראו או שמעו על פרופסור קולינס ועל המחבוא שלו, אך כולם עונים לך בשלילה.
למרות זאת, אתה לא נכנע למצב וממשיך לשאול, כאשר לפתע אתה רואה ברחוב איש די גבוה, אשר לבוש בחליפה מכובדת והוא הולך באלגנטיות וחיוך קטן שמשקיף על כולם. במהירות, אתה ניגש אליו ושואל אותו לגבי המחבוא של פרופסור קולינס, ולפתע הוא מביט ימינה ושמאלה בחשד, "האמת... שמעתי שמועה שקרה משהו עם צוות ונום בדרום העיר, קרוב לדרך 19..." הוא לוחש לך בחשש, "אבל אני לא יודע, לא שמעת את זה ממני..." הוא מוסיף ואז ממשיך ללכת במהירות עד שאתה כבר לא רואה אותו באופק.
נלהב ונמרץ, אתה מתחיל לרוץ לעבר דרום העיר פיושיה, כשלפתע אתה רואה שלט שמסמל את ההתחלה של דרך 19. דרוך, אתה מתחיל לחפש באיזור רמזים או סימנים למחבוא שלו, כשלפתע, אתה רואה דלת עץ קטנה בתוך האדמה.
ליאור:
אתה מודה לה בחיוך קטן ומיד קם מהמיטה ומתחיל להתארגן לקראת ההמשך. תוך כדי ההתארגנות, אתה מוציא את לוח המשימות, ובודק האם יש לך משימה חדשה, אך אתה רואה שמשימת B למציאת פרופסור קולינס עדיין בתוקף. תוך כדי ההתארגנות המהירה, לפתע נופל לך פוקדור מתוך הכיס אשר מתגלגל עד לרגליה של אשלי, "אז אתה מאמן פוקימונים..." היא אומרת בחיוך ומרימה את הפוקדור שלך, ואז נותנת לך אותו, "אולי אתה רוצה לערוך קרב פוקימונים קצר נגדי? אני די טובה." היא אומרת בחיוך ואז קורצת.
יואב:
אתה מעודד את סטארביה, ומיד הוא מתחמק ביעילות מהלהביור הלוהט של אוקטילרי, אך בניסיונו החוזר של סטארביה להשתמש בציפור אמיצה, הוא נכשל שוב.
"תוותר כבר! הפוקימון שלך לא מספיק חזק בשביל לעשות את המתקפה שאתה רוצה!" צועק פרופסור קולינס בכעס, ואז מצביע לעבר סטארביה, "קדימה תן לו אקדח מים חזק!" צועק בנחישות קולינס, ומיד אוקטילרי קופץ ושולח אקדח מים חזק שפוגע בסטארביה ומפיל אותו לקרקע בכאב.
בינתיים, אתה מביט לצד השני, ונראה שסארוקסיק כבר תשוש מאוד, לעומת ארודקטייל שמעופף מולו ונראה די בריא וחזק להמשיך בקרב, "קדימה מייקל אתה יכול לנצח אותו!" צועק לך דארן בחיוך ומעודד אותך לנצח בקרב.
![]()
![]()
~~~~~~~
בינתיים נרשמו 2 - מגניום, ועומר.
לאחר שיסתיים ספיישל משימה B, אני אודיע מי רשום.
אני מזכיר שעדיין יכולים עוד להרשם.
"בוא האנצ'אקרוו..." אומר לו כדי שהוא יתקרב, "האנצ'אקרו תשתמש במתקפת כנף ואז בדיוק שאתה מגיע על דריפבלים תשלח צל לילה" אומר לו בסוד.תומר:
אתה מעודד את האנצ'קרוו, ובזכות ביטחון שהוא צובר, הוא חוזר לאוויר ומתאושש מהפגיעה הקודמת.
האנצ'קרוו שולח צל לילה לעבר דריפבלים, אך נראה שקלייר מגיבה מהר שוב, "קדימה תעצור את צל הלילה עם כדור צל משלך!" צועקת קלייר בנחישות, ומצביעה לעבר צל הלילה, ומיד דריפבלים שולח כדור צל נוסף וחזר שפוגע בצל הלילה, ושתי המתקפות מבטלות אחת את השניה. האנצ'קרוו לא מוותר, וממשיך לתקוף בעזרת מתקפת כנף את דריפבלים, אך פוקימון דמוי הבלון מצליח להתחמק מהמתקפה, ועל פניה של קלייר חיוך קטן וערמומי.
אתה מבין שבין דריפבלים לקלייר יש קשר מיוחד ויוצא דופן, שמתבטא בעיקר ביכולות הקרב והתקשורת ביניהם.
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)