Pokemon GO
עמוד 269 מתוך 285 ראשוןראשון ... 169219259267268269270271279 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,021 עד 4,035 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    אתם עולים לקומה למעלה ורואים פתאום את פרינפלאפ ופלאריון ליד מאמן מוכר, אתה מזהה אותו כניאו ! הנער החוצפן אם הריאולו! , אתה רואה שהוא שולף שני פוקדורים ונלחץ "הי הפוקימונים האלה שלנו!" אמרה בריאנה ובאה במהירות אליו, שפלאריון ופרינפלאפ חיכו באושר למראה שלכם, "ומי אמר?" אמר ניאו בכעס וקם שכל החבורה שמאחוריו קמה אחריו והתחלתם להילחץ..

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר
    אתה הולך ולוקח צלחת גדולה, אתה עומד בתור ולוקח קצת מהחביתה המקושקשת הצהבהבה-כתומה-זהובה, שם קצת גבינות ועוד כל מיני ושני פינקייקים גדולים ושם אליהם גם סירופ מייפל ושוקולד,
    אתה הולך לשולחן גדול שבו קבעת אם בסלטים חביתות פינקיקים פרוסה של לחמנייה עסיסית וכל מיני רטבים,
    אתה רואה את טריקו סוחב קערה כתנה כתומה מפלסטיק ובתוכה יש אוכל לפוקימונים ופוקג'לי ירקרק ואדום, אל זנבו יש אותו דבר רק פוקג'לי צהבהב כחלחל וטיפה אדמדם , וצימצאר סוחב בידיו קערה אם פוקג'לי כחלחל וצבהב, בכל אחד יש גם פאפין ורדרד שנראה טוב, בעוד ששינקס עסוק בללעוס פוקג'לי וממהר אחריהם במרץ
    "בתאבון לכולם!" אומר בשמחה ואטעם קצת מהחביתה. "נו טעים..?" אשאל את כולם. "טריקו, כל הכבוד על הביצוע שלך לפנות בוקר!" אומר לו בקריצה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    מייקל
    אתם עולים לקומה למעלה ורואים פתאום את פרינפלאפ ופלאריון ליד מאמן מוכר, אתה מזהה אותו כניאו ! הנער החוצפן אם הריאולו! , אתה רואה שהוא שולף שני פוקדורים ונלחץ "הי הפוקימונים האלה שלנו!" אמרה בריאנה ובאה במהירות אליו, שפלאריון ופרינפלאפ חיכו באושר למראה שלכם, "ומי אמר?" אמר ניאו בכעס וקם שכל החבורה שמאחוריו קמה אחריו והתחלתם להילחץ..
    "אני.אתה לא תיגע בהתחלתי שלי..." אני אומר לניאו בזעם,ומסמן לפרינפלאפ לעבור לעמוד לידי,ושיהיה מוכן לקרב. אם הוא מתחיל לקלל אני פשוט פוקד על פרינפלאפ להתרחק משם ביחד איתי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    עומר
    הפוקימונים מהנהנים ואוכלים את האוכל שלהם, שינקס אם הראש בתוך הקערה , צימצאר אוכל במהירות אם ידיו וטריקו לאט אם ידיו, אתה אוכל קצת מהחביתה הטעימה ולוקח אותה קצת אם לחמנייה ורטבים וסלט ,
    לאחר מכן אתה מסיים את הכל ועובר לפנקייק, ונהנה ממתיקותו ודביקותו ולאחר מכן גם אותו מסיים, שינקס שטיפה כאבה לו הבטן מהאכילה המהירה נשכב ליד הצלחת וגם לצימצאר טיפה כאב אלב לא הרבה, לעומת טריקו ששבע והתיישב שאכל את הפאפין בחיוך

מייקל
    "שמע המוצא לוקח המפסיד בורח " אמר ניאו בליגלוג "מה דעתך, אחרי ארוחת הבוקר שהיה לך טיפה מחשבה לחשוב אם מה אתה מתעסק נעשה קרב, בזירה בדיוק בעוד שעה, אם אני מנצח פרינפלאפ ופלאריון שלי, קרב זוגות" הוא אמר וחזר לקבוצתו, פלאריון קפץ אל בריאנה והתחיל ללקק את פניה, פרינפלאפ בא אליך אבל עדין נשאר גאה, אבל הביט אליך ואל ניאו ונלחץ.

וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    [COLOR="Sienna"]

מייקל
    "שמע המוצא לוקח המפסיד בורח " אמר ניאו בליגלוג "מה דעתך, אחרי ארוחת הבוקר שהיה לך טיפה מחשבה לחשוב אם מה אתה מתעסק נעשה קרב, בזירה בדיוק בעוד שעה, אם אני מנצח פרינפלאפ ופלאריון שלי, קרב זוגות" הוא אמר וחזר לקבוצתו, פלאריון קפץ אל בריאנה והתחיל ללקק את פניה, פרינפלאפ בא אליך אבל עדין נשאר גאה, אבל הביט אליך ואל ניאו ונלחץ.
    "בריאנה,מה את חושבת?" אני שואל אותה בחיוך ואם היא עונה בחיוב אני אומר:"סגור. ואם אני מנצח,אני מקבל פוקימון מהשישיה שלך." אני אומר לו בחיוך

6. Hail Hydra
    עומר
    הפוקימונים מהנהנים ואוכלים את האוכל שלהם, שינקס אם הראש בתוך הקערה , צימצאר אוכל במהירות אם ידיו וטריקו לאט אם ידיו, אתה אוכל קצת מהחביתה הטעימה ולוקח אותה קצת אם לחמנייה ורטבים וסלט ,
    לאחר מכן אתה מסיים את הכל ועובר לפנקייק, ונהנה ממתיקותו ודביקותו ולאחר מכן גם אותו מסיים, שינקס שטיפה כאבה לו הבטן מהאכילה המהירה נשכב ליד הצלחת וגם לצימצאר טיפה כאב אלב לא הרבה, לעומת טריקו ששבע והתיישב שאכל את הפאפין בחיוך
    "איזה טעים.." אומר ואטפח בבטני בשיבעון. "איי.. רגע, איפה טום?" אשאך את עצמי ואביט מסביב לשולחנות האוכל בכוונה למצוא אותו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    "אם ננצח מה שלא יקרה נראה" אמר ניאו בליגלוג, בריאנה ענתה בחיוך והביטה אליך "אני אשתמש בפיצ'ו אני רוצה להראות לו שגם אלה שהם כמו פיצ'ו חזקים, חוץ מזה אני הולכת לחשמל אותו ככה שהיה שרוף" אמרה בריאנה בחיוך, שידעת שאם היא רוצה היא תנצח, "עכשיו בוא נלך לאכול אני מורעבת, חוץ מזה פיצ'ו זקוק לאוכל וגם פלאריון ופרינפלאפ" אמרה בריאנה וירדתם למטה ונכנסתם פנימה לאחר בדיקה "מעמיקה" ראיתם את ריקי ושאר הפוקימונים מחכים לכם ליד שולחן, שבו יש גם עוד נער מוכר אם טריקו זוהר שינקס וצימצאר

עומר
    אתה לא מוצא אותו ושתי נערות ונער מתיישיבם לידך, לידם יש מלא פוקימונים , שני פיצוים שני נידורינים בן ובת ציקוריטה באנירי פרינפלאפ פוניטה ופלאריון
    אתה מביט אליהם "אני יראה לניאו מה זה" אמרה הנערה, שלאחר שהם דיברו התגלתה כבריאנה , השניה כריקי והבן שמייקל, השם ניאו הכעיס אותך ואת הפוקימונים שלך, בעוד שזה שהם לא אוהבים אותו הרגיע אותך

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    "אם ננצח מה שלא יקרה נראה" אמר ניאו בליגלוג, בריאנה ענתה בחיוך והביטה אליך "אני אשתמש בפיצ'ו אני רוצה להראות לו שגם אלה שהם כמו פיצ'ו חזקים, חוץ מזה אני הולכת לחשמל אותו ככה שהיה שרוף" אמרה בריאנה בחיוך, שידעת שאם היא רוצה היא תנצח, "עכשיו בוא נלך לאכול אני מורעבת, חוץ מזה פיצ'ו זקוק לאוכל וגם פלאריון ופרינפלאפ" אמרה בריאנה וירדתם למטה ונכנסתם פנימה לאחר בדיקה "מעמיקה" ראיתם את ריקי ושאר הפוקימונים מחכים לכם ליד שולחן, שבו יש גם עוד נער מוכר אם טריקו זוהר שינקס וצימצאר
    "היי...אני מזהה אותו! עומר!" אני צועק לו בהתלהבות ומתקרב אליו בריצה." מה קורה אחי?" אני אומר בחיוך ונותן לו כיף. אחרי זה אני הולך לקחת אוכל,לוקח לי קצת פנקייקים ואוכל פוקימונים, וחוזר לשולחן של עומר.

9. Hail Hydra
    עומר
    אתה לא מוצא אותו ושתי נערות ונער מתיישיבם לידך, לידם יש מלא פוקימונים , שני פיצוים שני נידורינים בן ובת ציקוריטה באנירי פרינפלאפ פוניטה ופלאריון
    אתה מביט אליהם "אני יראה לניאו מה זה" אמרה הנערה, שלאחר שהם דיברו התגלתה כבריאנה , השניה כריקי והבן שמייקל, השם ניאו הכעיס אותך ואת הפוקימונים שלך, בעוד שזה שהם לא אוהבים אותו הרגיע אותך
    "תעמדו בתור.." אומר במירמור. אז אביט בהם "רגע? בריאנה? יואב? מה קורה איתכם?!" אומר בשמחה. מיד אספר להם על הקרבות שלי עם ניאו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    יואב ועומר
    אתם מביטים זה אל זה בחיוך ומדברים, שניכם מספרים זה אל זה אל ניאו ואל כמה שאתם שונאים אותו, ריקי מביטה אליכם בעיניין ולאחר שמייקל ריקי ובריאנה לוקחים אוכל יחד אם הפוקימונים שלהם אתם יושבים לאכול,
    בסוף אתם מסכמים שגם עומר יבוא לקרב, ככה שהיה להם את העידוד של ריקי ועומר ביחד

וספארמרית מתקדמת

11. Hail Hydra
    יואב ועומר
    אתם מביטים זה אל זה בחיוך ומדברים, שניכם מספרים זה אל זה אל ניאו ואל כמה שאתם שונאים אותו, ריקי מביטה אליכם בעיניין ולאחר שמייקל ריקי ובריאנה לוקחים אוכל יחד אם הפוקימונים שלהם אתם יושבים לאכול,
    מי זאת ריקי..?
    ~~
    "לעודד אה..?" אשאל אותו "שיהיה, אשמח לעזור לאחותי!" אומר לו ואצחק איתו (בדיחה פנימית). "טוב.. אני גמרתי לאכול, אבל אני אחכה לכם.." אומר להם.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    יואב ועומר
    "מעולה.תן כיף אחות (בדיחה פנימית של שנינו,עזבי)!" אני אומר בחיוך וצוחק יחד עם עומר. "עכשיו בואו נאכל!" אני אומר בחיוך ולוקח ביס אדיר מהפנקייק. אחרי שכולם גומרים אני אומר:"אוקיי,בואו נלך לזירה." אני אומר בחיוך.

13. משתמש מנוסה
    עומר ויואב
    אתם מסיימים את האוכל במהירות רבה ונחים קצת שרואים שיש לכם 10 דקות לפחות, אתם מדברים ומעדכנים את הכל ביינתיים שהפוקימונים משחקים, לבסוף אתם יוצאים לעבר המגרש לאחר שהורדתם ויורדם במעלית, כולכם לא מצליחים כמעט להיכנס לבפנים אז אתם מסתדרים ככה,
    פוניטה בצד ולידו פרינפלאפ וארבעתכם, באנירי אל פוניטה יחד עם צימצאר וטריקו, שינקס והנידורינים וציקוריטה נמצאים לפניכם שהפיצוים אל הכתפים של בריאנה וריקי, לבסוף המעלית נפתחת ואתם נושמים לרווחה ויוצאים החוצה, אתם מגיעים למגרש ורואים את ניאו אם החיוך הלגלגני שלו וקבוצת העידוד שלו שמאחוריו
    עומר ריקי זאת השותפה לחדר של בריאנה צ'יקוריטה היא ההתחלתי שלה ובאנירי ופיצ'ו היא תפסה,היא נראת כך:

וספארמרית מתקדמת

14. Hail Hydra
    עומר ויואב
    אתם מסיימים את האוכל במהירות רבה ונחים קצת שרואים שיש לכם 10 דקות לפחות, אתם מדברים ומעדכנים את הכל ביינתיים שהפוקימונים משחקים, לבסוף אתם יוצאים לעבר המגרש לאחר שהורדתם ויורדם במעלית, כולכם לא מצליחים כמעט להיכנס לבפנים אז אתם מסתדרים ככה,
    פוניטה בצד ולידו פרינפלאפ וארבעתכם, באנירי אל פוניטה יחד עם צימצאר וטריקו, שינקס והנידורינים וציקוריטה נמצאים לפניכם שהפיצוים אל הכתפים של בריאנה וריקי, לבסוף המעלית נפתחת ואתם נושמים לרווחה ויוצאים החוצה, אתם מגיעים למגרש ורואים את ניאו אם החיוך הלגלגני שלו וקבוצת העידוד שלו שמאחוריו
    עומר ריקי זאת השותפה לחדר של בריאנה צ'יקוריטה היא ההתחלתי שלה ובאנירי ופיצ'ו היא תפסה,היא נראת כך:

"אממ... אתה גם נלחם נגד הלוזר הזה..?" אשאל את יואב בבקול רם בכוונה. "יאללה בהצלחה!" אומר לו ואדחף אותו לתוך הזירה.. "ניאו, יש לנו קרב לא סגור!" אצעק לו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    עומר ויואב

בריאנה נראית ככה

"אוקיי,יש לי רעיון מעולה. בוא לפה נידוראן." אני אורמ בחיוך,אבל קצת נלחץ מניאו,ונזכר שבזמן הייתי בזירה עם חבורת המתאמים,ראיתי אותו מחסל כמה פוקימונים של יריבים.

עמוד 269 מתוך 285 ראשוןראשון ... 169219259267268269270271279 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •