למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל
אתה רואה את טום ועומר עוקב אחריו שטום עוקב אחרי ציפור מוזרה וירוקה שאתה בקושי שם לה אליה,
"בכיף" אמרה בריאנה, נידורין השתמש בנשיכה ושלף את שתי שיניו, הוא נשך בחוזקה את אקנס שהרפה ממנו קצת אבל עורו של אקנס היה קשה, נידורין השתחרר במהירות ורץ אל ארבע לעבר פיצ'ו, הוא יצר עוקץ רעל קטן וסגלגל מופו ושלח אותו לעב צארמליון "פריקה!" קראה בריאנה ופיצ'ו שלח מכת ברק שהסתובבה סביב העוקץ רעל
"גם אתם !" קרא ניאו, שני הפוקימונים של ניאו חיכו אותו ושלחו עוקץ רעל ומסביבו אש, העוקץ בער במהירות אבל נידורין הספיק לחפור למטה, שתי העוקצים התנגשו ויצרו פיצוץ חזק שהעיף את פיצ'ו אקנס וצארמליון לרצפה ונידורין נפגע למטה, נידורין מהר חשב והתחיל לחפור "צארמליון להביור! אקנס ניב רעל!" קרא ניאו, צארמליון שלח להביור לתוך הבור שנידורין יצא משם במהירות אבל קיבל מכה חזקה בגבו, "פיצ'ו מכת ברק!" קראה בריאנה פיצ'ו רץ לעבר אקנס ועצר , הוא נפגע אבל ניסה להחתמק ולכן לא ננשך אלה נפגע מהשן עצמה, הוא שלח מכת ברק חזקה שחישמלה את אקנס, אבל היה מורעל
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"אל תוותר נידוראן! אתה מעולה בינתיים! תשתמש בעוקץ רעל פעם נוספת ואז תתכדרר ותנסה להשתמש בגלגול!" אני צועק אל נידוראן בחיוך ואז אומר לבריאנה:"מה שלא יהיה,אסור לנו לתת להם להשהות בבור יורת מדי זמן.לניאו יש אסטרטגיה מעולה בשביל,הוא כמעט חיסל את הפוקימונים של עומר ככה." אני אומר לה בטון רציני.
יואב
הייתי שמחה מאוד אם תירשם למתפי השני
~~~~
נידוראן יוצא מין הבור ומשתמש בעוקץ רעל "עוקץ רעל!" קרא ניאו, שני העוקצי רעל מתנגשים אבל שני הפוקימונים בקושי מועלים כי הם רעל בעצמם,
לעומת זאת פיצ'ו וצארמליון מורעלים ונפגעים, הם ממשיכים במכות ברק ולהביורים אדירים, פתאום הלהביור פוגע בנידורין ועיף אותו אל הקיר "קדימה פיצ'ו! עכשיו זנב ברזל!" קראה בריאנה "אקנס מכת גוגלת !" קרא ניאו, שני הפוקימונים פגעו זה בזה והועפו לעבר האדמה ,נידורין לא במצב טוב "אני אומרת צריך לעשות הגנה והתקפה, ואת אחד מהם להתמקם יותר" אמרה בריאנה בשקט לך
וספארמרית מתקדמת
"לא אין לי כוח לג'קוזי.." אדחה את בקשתו "אבל יש לי חשק לקרב.. רוצה אחד? ממש בא לי קרב חוזר, הפעם אני אנצח!" אומר לו בתחרותיות ואחכה לתגובתו.
~~~
איך הוא יודע? XD
"אל תוותר נידוראן! אתה מעולה בינתיים! תשתמש בעוקץ רעל פעם נוספת ואז תתכדרר ותנסה להשתמש בגלגול!" אני צועק אל נידוראן בחיוך ואז אומר לבריאנה:"מה שלא יהיה,אסור לנו לתת להם להשהות בבור יורת מדי זמן.לניאו יש אסטרטגיה מעולה בשביל,הוא כמעט חיסל את הפוקימונים של עומר ככה." אני אומר לה בטון רציני.
[QUOTE=bluemoonight;1187680]איתי
אתה רואה שכולם נרגעים וצרמנדר אפילו מושיט את ידו לעבר ריאולו שלוחץ את ידו ומחייך ומנגב את הדמעות,
אתה מביט בהם בחיוך רחב סקיטי מביטה אל שקית הקרח שליד זנבו של צרמנדר מתחילה לנמוס ושולחת קרן דקיקה לעברה ומקפיאה אותה במהירות, אתם עולים ללמעלה ומחפשים את הציפור ומוציאם כמה וויגלים רחוקים מאוד שמשום מה לא מתקרבים לאזור וציפור ירוקה קטנה שיכול להיות שהיא הצ'יפיפ הזאת
"זאת צ'יפופ?" אשאל את עצמי.
"היא תוכל לעזור לי במכון העשב אם אתפוס אותה!" אומר לעצמי בשמחה ואשרוק שריקה חזקה כדי שתסתכל עלי.
"יוהו, צ'יפופ! בואי לפה!" אצעק אליה ובינתיים אחפש אוכל פוקימונים בתיק שלי.
[
מייקל
בריאנה מסכימה וגם נידורין, נידורין ופיצ'ו חייכו פיצ'ו ונידורין התקרבו והביטו אליכם חיכו להוראות, נידורין נימהר ושלח עוקץ רעל "פיצ'ו צא בזריזות!" קראה בריאנה, "צרמליון תשתמש בלהביור לעבר פיצ'ו ואקנס עוקץ רעל!" קרא ניאו, אקנס יצר עוקץ רעל ושלח אותו בינתיים שצרמליון שלח להביור ממנו פיצ'ו התחמק "פיצ'ו עכשיו, תחמוק ותשתמש במכת ברק!" קראה בריאנה, פיצ'ו התשמש במכת ברק שהתפצלה, אחת פגעה באקנס והשניה בעוקץ רעל שלך, מה שנתן לו עוצמה, העוקץ רעל פוצץ תעוקץ רעל של אקנס במהירות רבה ושעט לעבר צארמליון "צרמליון עכשיו תשתמש בזעם!" קרא ניאו , צארמליון התחיל לכעוס במהירות רבה ונפגע מהעוקץ רעל אבל העיף אותו באגרוף "חניקה אנקס ! זעם צארמליון!" קרא ניאו, שני הפוקימונים שעטו לעבר נידורין ופיצ'ו המבוהלים
דור
"לי יש את פיפלאפ את הוטהוט ופוקימון שקיבלתי מהבית - פצ'יריסו " אמר דן, והוציא סנדוויץ מתיקו , הוא חילק אותו לשניים והביא חצי לך, לאחר מכן הוציא קופסא קטנה והוציא ממנה 3 פאפינים וורדרדים וטריים, ושלף 2פוקידורים בוהקים.
משני הפוקדורים יצא ינשוף קטן אם עיינים גדולות ואדומות, וכמו גבות מוזרות ושחורות כאלה, הוא היה חום וקטן וניתר אל רגליו,
השני או יותר נכון השנייה היתה שנאית קטנה ולבנה, אם זנב ענק, שתי עיגולים צהובים אל לחייה , אוזנייה הגדולות בצבע תכלת ופס על גבה ולאורך זנבה שממנו יצאו שלשו קפיצים כאלה בצבע תכלת, הוא זרק לכל אחד מהם, לפיפלאפ ולשני הפוקימונים האחרים שהיו הוט הוט ופצ'יריסו פאפין עסיסי ונגס בכריך שלו, בזמן שהפוקימונים שלו אכלו בשקיקה את הפאפין הוורדרד
עומר
יש לו כוחות מיוחדים.. לקרוא בנוד
~~~~
"שהיה" אמר עומר ויצא מין המעלית והלך לאזור הקרבות יחד איתך, ראיתם מלא זירות ובסוף איתרתם אחת ריקה " איזה פוקימון אתה בוחר?" אמר עומר והלך לקצה השני של הזירה, שהוא מביט אל שני הפוקדורים שלו ואיפום שעל כתפו
דניס
פוצאינה הנהן לשלילה ולעס את הכדור, יצאת החוצה והבטת אליהם שהמשיכו לשחק, הרגשת לא שייך, מחשבות רבות צצו בראשך, והייתה לך הרגשה רעה, שלא היית בטוח אל הספינה הזאת, מלא מחשבות היו בראשך, למה לארביטר כועס אליך? אל פוצאינה שגילה יחס מיוחד, אל ראלטס שנהיתה שקטה כל כך, אל הצ'יפיפ הזאת, אל מייקל ריקי ובריאנה, אל טום ובמיוחד אל סורה, ידעת שמשהו לא הגיוני בסיפור, אבל לא ידעת מה
איתי
הצ'יפיפ הביטה אליך אבל נשארה במקומך, אתה מחפש אוכל פוקימונים ומוצא פוקג'לי וורדרד שנשארוזרקת לאוויר, הפוקג'לי עף גבוהה והתחיל לנחות לעבר הים, בידיוק לפני שנגע בים הצ'יפיפ צללה ותפסה אותו, לועסת אותו בשקיקה.
וספארמרית מתקדמת
'כי סורה היא מה שמסריח!' אצעק לעצמי במחשבותיי 'היא בצוות דארקנס!'דניס
פוצאינה הנהן לשלילה ולעס את הכדור, יצאת החוצה והבטת אליהם שהמשיכו לשחק, הרגשת לא שייך, מחשבות רבות צצו בראשך, והייתה לך הרגשה רעה, שלא היית בטוח אל הספינה הזאת, מלא מחשבות היו בראשך, למה לארביטר כועס אליך? אל פוצאינה שגילה יחס מיוחד, אל ראלטס שנהיתה שקטה כל כך, אל הצ'יפיפ הזאת, אל מייקל ריקי ובריאנה, אל טום ובמיוחד אל סורה, ידעת שמשהו לא הגיוני בסיפור, אבל לא ידעת מה
"אוקיי,את מכירה אסטרטגיה שנקראת מגן התקפי? אם לא,זה הולך ככה: בינתיים,תורי את לפיצ'ו להתמש בבלימה או בכל מתקפה פיזית אחרת,ותורי עליו להתמש במתקפת טווח משולבת עם המתקפה הפיזית כשהוא מגיע לטווח של בערך 10 מטר." אני לוחש לבריאנה ואז מורה לנידוראן:"נידוראן,מתקפת קרן על אקנס וכשאתה מגיע לטווח של 10 מטר תתחיל לשלוח לעברו גם עוקץ רעל"! אני אורמ בהתלהבות ומקווה שהאסטרטגיה שלי תעבוד.
XDעומר
יש לו כוחות מיוחדים.. לקרוא בנוד
~~~~
"שהיה" אמר עומר ויצא מין המעלית והלך לאזור הקרבות יחד איתך, ראיתם מלא זירות ובסוף איתרתם אחת ריקה " איזה פוקימון אתה בוחר?" אמר עומר והלך לקצה השני של הזירה, שהוא מביט אל שני הפוקדורים שלו ואיפום שעל כתפו
~~~
"אממ.. טריקו!" אמלמל בחיוך ואוציא את הפוכדור של טריקו "טריקו, צא!" אוציא את טריקו ואתלבט לעצמי. "אחרי זה נעשה עוד קרב או שלא?" אשאל אותו בתקווה שיסכים.
דניס
אתה לא קולט... סורה לא הבעיה! למה לשלוח מגן שאין מי שיתקוף?
~~~~
אתה חושב טיפה וכולם מביטים אליך ואתה שותק במבוכה, אתה חושב אל זה ונזכר בקולו של עדן, אתה מרגיש צרוך להתייעץ עם מישהו, למרות שהמישהו היחידי שיענה לך אל התשובות זה סורה
מייקל
"אוקי פיצ'ו מכת ברק ובלימה!" קראה בריאנה, שני הפוקימונים רצו ועצרו בבת אחת ושלחו את המתקפות, מהם צארמליון ואקנס התחמקו במהרה, אקנס התחיל להתעטף סביב פיצ'ו וצארמליון העיף את נידורין לקיר באגרוף, פיצ'ו חישמל את אקנס והתחשמל, אקנס נראה מחושמל ופגוע, נידורין גם פצוע, וצארמליון גם וגם פיצ'ו, ידעת שמישהו חייב לסיים את הקרב
עומר
"אחר כך לנוח" אמר טום "אני עייף" אמר ופיהק, "אוקי איווי , לקרב! " קרא טום והוציא את איווי, שיצא בנחישות לקרב , "איווי מתקפת חול!" קרא טום, איווי העיף בזנבו ורגליו חול, מה שלא איפשר לטריקו לראות, "נשיכה!" קרא טום, לא ראית כלום אבל שמעת צעקה, ראית שהחול מתפזר ושאיווי נפגע מזנב ברזל של טריקו, לא האמנת כמה יכולות יש לטריקו שלך, לא הכרת אותו
וספארמרית מתקדמת
מי זה כולם?דניס
אתה לא קולט... סורה לא הבעיה! למה לשלוח מגן שאין מי שיתקוף?
~~~~
אתה חושב טיפה וכולם מביטים אליך ואתה שותק במבוכה, אתה חושב אל זה ונזכר בקולו של עדן, אתה מרגיש צרוך להתייעץ עם מישהו, למרות שהמישהו היחידי שיענה לך אל התשובות זה סורה
---
אלך אל סורה ואגיד ''אני צריך תשובות, את האמת ורק את האמת''
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)