Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 112 ראשוןראשון ... 234561454104 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 1678

נושא: Power connection

1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ג'ון- טרטוויג מתעורר באי רצון אתם ממשיכים בדרך, פתאום שמעתה לחשושים מאחד העצים התקרבתה כדי לשמוע-

איש 1- .....כן 4 חדשים
    איש 2- מעניין יזה כוחות חיבור
    איש 1-שמעתי שיש עשב מים ואש!!!
    איש 2-אני לא מאמין אז צריך להביא אותם לבוס?
    איש 1-כה גם שמעתי שהעשב ממש פה בדרך!!

אופק- טוטודייל מסתכל על דרטיני המשחק לאיטו ומשתמש בדחיפה חזקה שמפתיעה מאוד את דרטיני שמתחיל לפרוץ בבכי רם
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ון- טרטוויג מתעורר באי רצון אתם ממשיכים בדרך, פתאום שמעתה לחשושים מאחד העצים התקרבתה כדי לשמוע-

איש 1- .....כן 4 חדשים
    איש 2- מעניין יזה כוחות חיבור
    איש 1-שמעתי שיש עשב מים ואש!!!
    איש 2-אני לא מאמין אז צריך להביא אותם לבוס?
    איש 1-כה גם שמעתי שהעשב ממש פה בדרך!!

אופק- טוטודייל מסתכל על דרטיני המשחק לאיטו ומשתמש בדחיפה חזקה שמפתיעה מאוד את דרטיני שמתחיל לפרוץ בבכי רם
    או או העשב זה בטח אני אני חייב לברוח מהר אני אומר ותוהה מי הם ואז נזכר בשיחה של אמא ואבא שלי על כוחות חיבור(הרקע).

3. student of Gakuen Alice
    ג'ון- אתה ממש נלחץ ומתחיל לרוץ יחד עם טרטוויג אבל אתה בטעות דורך על ענף שמשמיע כל פצפוץ קטן אתה שומע את שני האנשים אומרים ''מי זה?? תזדהה מיד!!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אני אשאל לדריטני אם הוא רוצה להצטרף אליי למסע

Spoiler ספוילר

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון- אתה ממש נלחץ ומתחיל לרוץ יחד עם טרטוויג אבל אתה בטעות דורך על ענף שמשמיע כל פצפוץ קטן אתה שומע את שני האנשים אומרים ''מי זה?? תזדהה מיד!!''
    אני משתמש בעלי תער ואמר גם לטרטוויג להשתמש בעלי תער ובורח.

6. student of Gakuen Alice
    ג'ון- אתה משתמש בעלי תער וכך גם טרטוויג ומתחיל לברוח אבל אתה שומע קולות ריצה שבאים לכיוונך!!

אופק- אתה שואל את דרטיני עם הוא רוצה להצטרף אלייך אבל הוא תוקע בכך מבט של רק עם תתפוס אותי,רק עם קרב ומשתמש בטופר דרקון

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אני מנסה להשתמש באקדח מים ואומר לטוטודייל להשתמש גם באקדח מים

Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ון- אתה משתמש בעלי תער וכך גם טרטוויג ומתחיל לברוח אבל אתה שומע קולות ריצה שבאים לכיוונך!!

אופק- אתה שואל את דרטיני עם הוא רוצה להצטרף אלייך אבל הוא תוקע בכך מבט של רק עם תתפוס אותי,רק עם קרב ומשתמש בטופר דרקון
    או או אני אומר ומגביר את מהירות הריצה שלי.

9. student of Gakuen Alice
    אופק- טוטודייל משתמש באקדח מים שחוסם את דרטיני,גם לך יוצצא אקדח מים אבל טיפה חלש יותר. דרטיני מסתכל עלייך במבט מופתע.

ג'ון- האנשים מוצאים אותך ושואלים מי אתה. אחד מהם מתקרב ומרים את ידך ברגע שהוא ראה את סימן העלה הוא שם על ידך צמיד סגול לפני שהספקתה להתחמק

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אני אשאל אותתו למה הוא מסתכל עלי ככה?

Spoiler ספוילר

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אופק- טוטודייל משתמש באקדח מים שחוסם את דרטיני,גם לך יוצצא אקדח מים אבל טיפה חלש יותר. דרטיני מסתכל עלייך במבט מופתע.

ג'ון- האנשים מוצאים אותך ושואלים מי אתה. אחד מהם מתקרב ומרים את ידך ברגע שהוא ראה את סימן העלה הוא שם על ידך צמיד סגול לפני שהספקתה להתחמק
    מה זה אני אומר ומנסה להשתמש בעלי תער על הצמיד.

12. student of Gakuen Alice
    אופק- דרטיני אומר ''דר...דרטיני טיני ני'' אתה מבין את כל מה שאמר- ''אתה בטח בעל כוח תיקשור מגניב צריך עזרה באימונים? אתה די חלש..... אני טייני דרך אגב מה שמך?'' אתה מתחיל להשיב אבל אז קולט שהבנתה מה טייני אמרה!!!!

ג'ון- אתה משתמש בעלי תער אבל הצמיד לא נהרס האיש שתפס את ידך לוחץ על כפתור בצמיד, טרטוויג מתעל ואתה מוק בבועה סגולה ומתחיל להרגיש ישנוני עד שאתה שוקע בעילפון עמוק. אתה מתעורר בתא קטן וסגול עשוי מאותו חומר שהבועה הסגולה שתפסה אותך הייתה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אני יגיד לה שכן שתעזור לי אבל מאיפה אני יודע מה את אומרת ואתפלא שהבנתי

Spoiler ספוילר

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אופק- דרטיני אומר ''דר...דרטיני טיני ני'' אתה מבין את כל מה שאמר- ''אתה בטח בעל כוח תיקשור מגניב צריך עזרה באימונים? אתה די חלש..... אני טייני דרך אגב מה שמך?'' אתה מתחיל להשיב אבל אז קולט שהבנתה מה טייני אמרה!!!!

ג'ון- אתה משתמש בעלי תער אבל הצמיד לא נהרס האיש שתפס את ידך לוחץ על כפתור בצמיד, טרטוויג מתעל ואתה מוק בבועה סגולה ומתחיל להרגיש ישנוני עד שאתה שוקע בעילפון עמוק. אתה מתעורר בתא קטן וסגול עשוי מאותו חומר שהבועה הסגולה שתפסה אותך הייתה.
    מה זה מה קורה כאן איפה אני, מה עשיתם לטרטוויג שלי?!

15. student of Gakuen Alice
    אופק-טייני אומרת בצחקוק קל כמה דברים-
    1)שהיא בת
    2)שכל אחד בעל כוח חיבור יכול להבין את הפוקימונים
    ואז אמרה ''מעכשיו תקרא לי מאסטר אימנתי בעבר 2 חיברים האם אתה מתחייב לעשות כל דבר שאומר? לא להתלונן ולהתאמן כל הזמן?''

ג'ון- אתה רואה שני אנשים מתקרבים אלייך-בן ובת הם מציגים את עצמם בתור טינה וריק ואומרים שהם הולכים להשמיד את העולם בעזרת כוחות הניינטלס שלהם ובעזרת עוד 4 החיבירים שלהם ושואלים ''תצטר אלינו?'' ואז טינה אומרת עוד לפני שהגבתה ''אל תענה עכשיו תישן עלזה קצת'' ואז לוחצת על כפתור וגז משונה נפלט לתוך התא שלך ואתה מתעל שוב. אתה מתעורר עם טרטוויג מחוץ לתא שלך כאשר כמה אנשים מכים אותו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 112 ראשוןראשון ... 234561454104 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •