Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 18 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 260
  1. Just a prank bro
    שם: דור
    אלון
    'שולט!!' אתה חושב בשמחה ואומר לאקסדריל "קדימה אקסדאריל, אתה יכול לעשות זאת!". השניים נשארים צמודים עד שלבסוף נוצר פיצוץ ושניהם עפים לצדדים מנוגדים, שניהם קמית ומסתכלים אחד על השני...
    ולפתע אקסדריל נופל מעולף, "אקסדריל אינו יכול להילחם!" צועקת השוטרת ג'ני.
    "תתעודד" אומר דקסטר, "אני בטוח שהפוקימון הבא שלך ינצח!" הוא מעודד אותך.

ג'יימס
    "קדימה האריאמה, תשתמש בכפת כוח דרך סופת השלג ותנסה להתנגד לה!" אתה צועק לאריאמה, 'אני מקוה שהוא יצליח ואם כן שהוא יצליח להפתיע את אמפולאון' אתה חושב בתקווה. כף ידו של אריאמה מתחילה לזהור והוא חוצה את סופת השלג בקלילות ולבסוף פוגע באמפוליאון שנחבט אחורה "אמפוליאון! פעימת מים פעם נוספת!" אומר בארי ואמפוליאון שולח כדור מים לעבר אריאמה שפוגע בו והוא נהיה מבולבל, "עכשיו השתמש בציפורן מתכת!" צועק בארי לאמפוליאון שקצוות כנפיו הופכיים למתכתיים והוא מתקדם לעבר אריאמה.

רון
    מה לעשות, תקנה DS ואני אתן לך אחת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'וואו. מה זה היה?!?!' אתה חושב בבהלה ומיד מסב מבטך לפוקימונים שלך "כולם בסדר?" אתה אומר והם עונים לך בחיוב, "תהיו מוכנים לכל דבר" אתה אומר ואתם מתחילים להתקדם לעבר אזור הפיצוץ, אתם רואים אנשים עם מדים אדומים המקיפים פוקימון קטן דמוי כריש. "תפסו אותו" אתה שומע אישה שלבושה במדים אחרים "מי אתם? מה אתם עושים פה? ומה היה הפיצוץ האדיר הזה?" אתה שואל אותם, "אה! מה הוא עושה פה!" אומרת האישה, "תסתלק מפה! בעצם..." היא אומרת בנעימות "תישאר! שנוכל לקחת ממך את הפוקימונים! ארבוק תפוס אותו!" היא אומר וזורקת פוכדור שממנו יוצא נחש קוברה סגול ענק.

נערך לאחרונה על ידי Sans, 09-28-2011 בשעה 03:53 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    [U]

ג'וקס
    מה זה משנה... תזרום
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "השתמש במהירות כדי להתחמק, תשיג כמה שיותר זמן" אתה אומר לאיווי והוא קופץ מעל הארקרוס,
    הארקרוס השתמש באס אווירי!" צועק בארי והארקרוס טס במהירות רבה לעבר איווי.

אני צועק לו:" איווי, חזור לפוכדור!" וזורק את הפוקדור שלי לעבר איווי זמן שאני מוציא את הפוכדור של פוליסוואין ושולף אותו לאוויר בזמן שאני אומר:"פוליסווין, הישתמשי בניב קרח!"

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    [COLOR="Blue"]

רון
    מה לעשות, תקנה DS ואני אתן לך אחת
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'וואו. מה זה היה?!?!' אתה חושב בבהלה ומיד מסב מבטך לפוקימונים שלך "כולם בסדר?" אתה אומר והם עונים לך בחיוב, "תהיו מוכנים לכל דבר" אתה אומר ואתם מתחילים להתקדם לעבר אזור הפיצוץ, אתם רואים אנשים עם מדים אדומים המקיפים פוקימון קטן דמוי כריש. "תפסו אותו" אתה שומע אישה שלבושה במדים אחרים "מי אתם? מה אתם עושים פה? ומה היה הפיצוץ האדיר הזה?" אתה שואל אותם, "אה! מה הוא עושה פה!" אומרת האישה, "תסתלק מפה! בעצם..." היא אומרת בנעימות "תישאר! שנוכל לקחת ממך את הפוקימונים! ארבוק תפוס אותו!" היא אומר וזורקת פוכדור שממנו יוצא נחש קוברה סגול ענק.

"נראה לך!??!!!" חח אולי
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    'אהה. הם רוצים לתפוס את הפוקימון המסכן!' אחשוב לי. "אני לא אתן לכם ללכוד את הפוקימון ואת הפוקימון שלי".
    בכדי ללכוד אותם, תצטרכו לעבור דרכי דבר ראשון!" אומר.
    "צ'אריזארד, השתמש בלהביור, קרדילי, השתמשי בכדור אנרגיה, קינגדרה השתמש בתותח הידרו!" אומר לפוקימוני

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    "קדימה האריאמה, תשתמש בכפת כוח דרך סופת השלג ותנסה להתנגד לה!" אתה צועק לאריאמה, 'אני מקוה שהוא יצליח ואם כן שהוא יצליח להפתיע את אמפולאון' אתה חושב בתקווה. כף ידו של אריאמה מתחילה לזהור והוא חוצה את סופת השלג בקלילות ולבסוף פוגע באמפוליאון שנחבט אחורה "אמפוליאון! פעימת מים פעם נוספת!" אומר בארי ואמפוליאון שולח כדור מים לעבר אריאמה שפוגע בו והוא נהיה מבולבל, "עכשיו השתמש בציפורן מתכת!" צועק בארי לאמפוליאון שקצוות כנפיו הופכיים למתכתיים והוא מתקדם לעבר אריאמה.

"תתעשת על עצמך האריאמה!" צעקתי. "תתחמק ותשתמש בדחיפת זרוע כשאמפוליאון לא יצליח לפגוע"
    'אני מקווה שהרעיון יצליח, אמפוליאון לא ידע מאיפה זה יגיע לו' חשבתי.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    'שולט!!' אתה חושב בשמחה ואומר לאקסדריל "קדימה אקסדאריל, אתה יכול לעשות זאת!". השניים נשארים צמודים עד שלבסוף נוצר פיצוץ ושניהם עפים לצדדים מנוגדים, שניהם קמית ומסתכלים אחד על השני...
    ולפתע אקסדריל נופל מעולף, "אקסדריל אינו יכול להילחם!" צועקת השוטרת ג'ני.
    "תתעודד" אומר דקסטר, "אני בטוח שהפוקימון הבא שלך ינצח!" הוא מעודד אותך.
    "צא טוגקיס! קדימה חתך אוויר!" אורה לו ואזרוק את הפוכדור שלו באוויר.

Spoiler ספוילר

6. Just a prank bro
    ג'וקס
    "איווי, חזור לפוכדור!" אתה אומר ומחזיר אותו, "פוליסווין, הישתמשי בניב קרח!" אתה אומר וזורק את הפוכדור והשניים מתנגשים אחד בשני, "הא, זה כל מה שיש לך?!" מגחח בארי, "קדימה הארקרוס פיצוץ ממוקד!" צועק בארי והארקרוס יוצר בין ידיו שדה כוח תכול ומשגר אותו לעבר פילוסויין.

אדיליה
    'אהה. הם רוצים לתפוס את הפוקימון המסכן!' אתה חושב, "אני לא אתן לכם ללכוד את הפוקימון ואת הפוקימון שלי" אתה צועק לעברה "בכדי ללכוד אותם, תצטרכו לעבור דרכי דבר ראשון!" אתה מוסיף.
    "צ'אריזארד, השתמש בלהביור, קרדילי, השתמשי בכדור אנרגיה, קינגדרה השתמש בתותח הידרו!" אתה תוקף אותם, "הממ, ארבוק תחסום את זה בפצצת רעל (Sludge Bomb)!" ארבוק יורה כדורי רעל סגולים-חומים וחוסם את המתקפות.
    "עצרו מיד! אתם עצורים" אתה שומע קול של השוטרת ג'ני והיא ועוד בחור רצים לעברכם, "תעזבו את הגיבל שלי!" הוא צועק, "ארר, ארבוק השתמש בערפל (Haze)!" אומרת אמנדה וארבוק מוציא ערפל סמיך מפיו כשהערפל מתפוגג אתה רואה שכל הצוות נעלם.
    "תודה רבה לך" אומר הנער, "שמי ברנדון, נעים להכיר" הוא אומר ולוחץ לך את היד. "גיבל חזור" הוא אומר ומכניס אותו לפכדור, "אתה רוצה להתלוות אלינו לעיר הקרובה?" שואלת השוטרת ג'ני "אנחנו הולכים לסוע עכשיו למוח החזית דקסטר, רוצה טרמפ?" שואל ברנדון בחיוך.

ג'יימס
    "תתעשת על עצמך האריאמה!" אתה צועק אבל הוא לא מצליח לצאת מהבילבול "תתחמק ותשתמש בדחיפת זרוע כשאמפוליאון לא יצליח לפגוע" אתה אומר אבל במקום מה שאתה אומרת האריאמה נותן לעצמו מכות עם היד, אמפוליאון חובט בו על ציפורן המתכת והוא עף כמה מטרים אחורה "הא! זה כל מה שיש לך?!" אומר בארי בזלזול "תן לי את כל מה שיש לך!" הוא מוסיף

אלון
    "צא טוגקיס! קדימה חתך אוויר!" אתה אומר וזורק את הפוכדור לאוויר, טוגקיס יוצא מתוכו ומיד תוקף את האריאמה במהירות ופוגע בו באס האווירי, "קדימה האריאמה! הטלה ססמית!" אומר דקסטר והאריאמה מתקרב לטוגקייס במטרה לתפוס אותו

7. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    "תתעשת על עצמך האריאמה!" אתה צועק אבל הוא לא מצליח לצאת מהבילבול "תתחמק ותשתמש בדחיפת זרוע כשאמפוליאון לא יצליח לפגוע" אתה אומר אבל במקום מה שאתה אומרת האריאמה נותן לעצמו מכות עם היד, אמפוליאון חובט בו על ציפורן המתכת והוא עף כמה מטרים אחורה "הא! זה כל מה שיש לך?!" אומר בארי בזלזול "תן לי את כל מה שיש לך!" הוא מוסיף

'איזה מרגיז הבארי הזה! אני אראה לו מה זה' חשבתי לעצמי ובחרתי לא להגיב לבארי.
    "קדימה האריאמ תתרכז! אתה יכול לעשות אז זה!" "השתמש בכפת כוח ואז תעיף אותו אחר כך בדחיפת זרוע!" אמרתי (או יותר צעקתי) "אתה יכול לעשות את זה האריאמה!" עודדתי אותו.
    'זה לא יותר קשה מאי שוויונים' חשבתי לעצמי
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

8. לא ברור בכלל
    אלון
    "צא טוגקיס! קדימה חתך אוויר!" אתה אומר וזורק את הפוכדור לאוויר, טוגקיס יוצא מתוכו ומיד תוקף את האריאמה במהירות ופוגע בו באס האווירי, "קדימה האריאמה! הטלה ססמית!" אומר דקסטר והאריאמה מתקרב לטוגקייס במטרה לתפוס אותו
    "טוגקיס שנייה לפני שהוא מגיע אליך תתקוף במטרונום קרוב אליו! לאחר מכן תעוף גבוה ותצלול אל עבר הריאמה! כך שיהיה כמו מכת שמיים!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ג'וקס
    "איווי, חזור לפוכדור!" אתה אומר ומחזיר אותו, "פוליסווין, הישתמשי בניב קרח!" אתה אומר וזורק את הפוכדור והשניים מתנגשים אחד בשני, "הא, זה כל מה שיש לך?!" מגחח בארי, "קדימה הארקרוס פיצוץ ממוקד!" צועק בארי והארקרוס יוצר בין ידיו שדה כוח תכול ומשגר אותו לעבר פילוסויין.

/COLOR]
    אני חושב לעצמי 'אני יודע איך להתמודד עם זה'.
    אני אומר לפוליסוואין:"השתמש ברוח קפואה כדי להקפיא כמה שיותר את הארקרוס ואז במתקפת זעם בכל הכח.

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

אדיליה
    'אהה. הם רוצים לתפוס את הפוקימון המסכן!' אתה חושב, "אני לא אתן לכם ללכוד את הפוקימון ואת הפוקימון שלי" אתה צועק לעברה "בכדי ללכוד אותם, תצטרכו לעבור דרכי דבר ראשון!" אתה מוסיף.
    "צ'אריזארד, השתמש בלהביור, קרדילי, השתמשי בכדור אנרגיה, קינגדרה השתמש בתותח הידרו!" אתה תוקף אותם, "הממ, ארבוק תחסום את זה בפצצת רעל (Sludge Bomb)!" ארבוק יורה כדורי רעל סגולים-חומים וחוסם את המתקפות.
    "עצרו מיד! אתם עצורים" אתה שומע קול של השוטרת ג'ני והיא ועוד בחור רצים לעברכם, "תעזבו את הגיבל שלי!" הוא צועק, "ארר, ארבוק השתמש בערפל (Haze)!" אומרת אמנדה וארבוק מוציא ערפל סמיך מפיו כשהערפל מתפוגג אתה רואה שכל הצוות נעלם.
    "תודה רבה לך" אומר הנער, "שמי ברנדון, נעים להכיר" הוא אומר ולוחץ לך את היד. "גיבל חזור" הוא אומר ומכניס אותו לפכדור, "אתה רוצה להתלוות אלינו לעיר הקרובה?" שואלת השוטרת ג'ני "אנחנו הולכים לסוע עכשיו למוח החזית דקסטר, רוצה טרמפ?" שואל ברנדון בחיוך.

|וואו, איזו השקעה!|הכל בסדר אמא כפרה עליך!|חח Haze|
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואו, איזה מזל שבאתם. הרשעים האלה רצו ללכוד את הגיבל שלך" אומר לג'ני ולברדון.
    "אנחנו פה כדי לנסות ולהביס את כל המוחות! נשמח להתלוות אליכם לעיר הקרובה, זה בדיוק הדרך שאנו צריכים! חששנו שנלך לאיבוד" אוסיף.
    בדרך לעיר אכיר להם את פוקימוני, ואספר על עצמי, ועוד כל מיני חפירות.
    כמו כן, אשמח להכיר גם אותם, ומה מעשיהם פה.

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. Just a prank bro
    ג'יימס
    O: פאק דה אי שיוונים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה האריאמ תתרכז! אתה יכול לעשות אז זה!" "השתמש בכפת כוח ואז תעיף אותו אחר כך בדחיפת זרוע!"אתה צועק לו אתה יכול לעשות את זה האריאמה!"אתה מעודד אותו, האריאמה מנדנד את ראשו במהירות ויוצא מהבלבול ורץ במהירות אל אמפוליאון "הא?! מה קורה כאן?!" אומר בארי בחשש בזמן שהאריאמה פוגע ישירות באמפוליאון עם כפת הכוח, "ארר, אמפוליאון קדימה! תותח הידרו!" קורא בארי ואמפוליאון שולח לעבר האריאמה זרם מים ענק.

אלון
    "טוגקיס שנייה לפני שהוא מגיע אליך תתקוף במטרונום קרוב אליו!" אתה אומר וטוגקיס מתקדם קצת לעבר האריאמה ומשתמש במטרונום שממנו יוצא לב אדום (Heart Stamp) שופגע להאריאמה בין העיניים, "תעוף גבוה ותצלול אל עבר הריאמה! כך שיהיה כמו מכת שמיים!" אתה אומר לטוגקיס והוא עולה גבוה וצולל לעבר האריאמה, הוא פוגע לו בראש והאריאמה מתעלף. "האריאמה לא יכול להילחם!" אומרת השוטרת ג'ני, "יפה יפה" אומר דקסטר "עכשיו! סנורלקס קדימה!" הוא אומר ופוכדור שממנו יוצא סנורלקס ענק, "קדימה סנורלאקס להביור!" קורא דקסטר וסונרלקס מוציא פרץ אש גדול שמתקדם לעבר טוגקיס במהירות.

ג'וקס
    'אני יודע איך להתמודד עם זה' אתה חושב ומיד אומר לפיסלוואין ""השתמש ברוח קפואה כדי להקפיא כמה שיותר את הארקרוס ואז במתקפת זעם בכל הכח" פילווסאין יורה רוח קפואה מאפו אך הפיצוץ הממוקד חודר דרכה ופוגע ישירות בפוליסוואין אך הוא מתעשט על עצמו ותוקף את הארקרוס במתקפת זעם, "התחמק ואז שבירת לבנים!" בארי קורא והשניים נתקלים אחד בשני ונהדפים אחורה. "הארקרוס פיצוץ ממוקד פעם נוספת! הוא אומר והארקרוס שולח שדה כוח תכול שמתקדם לעבר פילוסוואין.

רון
    ביקשת האייז, קיבלת הייז
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואו, איזה מזל שבאתם. הרשעים האלה רצו ללכוד את הגיבל שלך" אתה אומר להם. "אלה פושעים מארגון צוות טראפ צוות המשטרה מחפש אותם כבר הרבה זמן, לא יודעים עליהם כמעט כלום" אומרת לך ג'ני, ברנדון שואל אותה מה אתה עושה פה ואתה עונה לו "אנחנו פה כדי לנסות ולהביס את כל המוחות!" אתה אומר בהתלהבות "היי גם אני! אומר ברנדון תוך כדי שאתם נוסעים לדקסטר מוח החזית הראשון.
    שלושתכם מגיעים ודקסטר יוצא אליכם "שלום ילדים, אני מנחש בשבאתם להילחם נגדי הא?" הוא אומר וקורץ אליכם, "אז מי ילחם קודם?" הוא אומר ושניכם מסתכלים אחד על השני. "יש לי רעיון!" קורא ברנדון "בוא נערוך קרב קצר בינינו ומי שינצח ילחם ראשון, מה דעתך?" הוא שואל אותך.

12. משתמש מנוסה

רון
    ביקשת הייז, קיבלת הייז
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואו, איזה מזל שבאתם. הרשעים האלה רצו ללכוד את הגיבל שלך" אתה אומר להם. "אלה פושעים מארגון צוות טראפ צוות המשטרה מחפש אותם כבר הרבה זמן, לא יודעים עליהם כמעט כלום" אומרת לך ג'ני, ברנדון שואל אותה מה אתה עושה פה ואתה עונה לו "אנחנו פה כדי לנסות ולהביס את כל המוחות!" אתה אומר בהתלהבות "היי גם אני! אומר ברנדון תוך כדי שאתם נוסעים לדקסטר מוח החזית הראשון.
    שלושתכם מגיעים ודקסטר יוצא אליכם "שלום ילדים, אני מנחש בשבאתם להילחם נגדי הא?" הוא אומר וקורץ אליכם, "אז מי ילחם קודם?" הוא אומר ושניכם מסתכלים אחד על השני. "יש לי רעיון!" קורא ברנדון "בוא נערוך קרב קצר בינינו ומי שינצח ילחם ראשון, מה דעתך?" הוא שואל אותך.
    חחחח^^
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אולי יהיה לי מזל ואני אלחם מול גיבלו הזוהר' אחשוב לי.
    "כן, קרב כזה הוא רעיון מצוין! זה גם יהיה חימום מצוין בשביל מח החזית"אומר.
    "תבטיח לי שלא צלך לשום מקום" אתלוצץ בפני דקסטר
    "אוקיי, הנה פוקימוני הראשון! צא, קינגדרה!" אומר ואוציא את קינגדרה. "אז איזה פוקימון תוציא כנגדה"? אשאל את ברנדון
    נערך לאחרונה על ידי 4Ron, 10-02-2011 בשעה 07:06 PM

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. לא ברור בכלל
    אלון
    "טוגקיס שנייה לפני שהוא מגיע אליך תתקוף במטרונום קרוב אליו!" אתה אומר וטוגקיס מתקדם קצת לעבר האריאמה ומשתמש במטרונום שממנו יוצא לב אדום (Heart Stamp) שופגע להאריאמה בין העיניים, "תעוף גבוה ותצלול אל עבר הריאמה! כך שיהיה כמו מכת שמיים!" אתה אומר לטוגקיס והוא עולה גבוה וצולל לעבר האריאמה, הוא פוגע לו בראש והאריאמה מתעלף. "האריאמה לא יכול להילחם!" אומרת השוטרת ג'ני, "יפה יפה" אומר דקסטר "עכשיו! סנורלקס קדימה!" הוא אומר ופוכדור שממנו יוצא סנורלקס ענק, "קדימה סנורלאקס להביור!" קורא דקסטר וסונרלקס מוציא פרץ אש גדול שמתקדם לעבר טוגקיס במהירות.
    "אוי לא.." אחשוב ואומר לטוגקיס במעט חשש "תקוף בשיסוע אווירי ותשסע את האוויר בתנועה מסובבת כך שיווצר סוג של ואקום והלהביור לא יפגע בך בגלל הדף האוויר מסביבך!".
    "עכשיו, תקוף בכדור הילה היישר אל הפנים של סנורלקס!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

14. Just a prank bro
    רון
    קינגדרה זכר, אם הוא היה נקבה זה היה סותר את עצמו (קינג-דרה)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אולי יהיה לי מזל ואני אלחם מול גיבלו הזוהר' אתה חושב ומיד אומר "כן, קרב כזה הוא רעיון מצוין! זה גם יהיה חימום מצוין בשביל מח החזית" אתה לוקח את הפוכדור של קינדרה ואומר "אוקיי, הנה הפוקימון הראשון שלי! צא, קינגדרה!" אתה אומר ואוציא את קינגדרה. "אז איזה פוקימון תוציא כנגדו"? אתה שואל את ברנדון והוא מיד עונה "אני בוחר ב-סוואמפרט קדימה בוא נזוז!" הוא זורק את הפוכדור של סוואמפרט וממנו יוצא סוומפרט מרהיב, "בוא נתחיל! השתמש בפצצת בוץ (Mud Bomb)!" אומר ברנדון ומצביע על קינגדרה, סוואמפרט יורה כדורי בוץ מפיובמהירות שעפים לעבר קינדרה.

אלון
    "אוי לא.." אתה אומר בחשש לטוגקיס "תקוף בשיסוע אווירי ותשסע את האוויר בתנועה מסובבת כך שיווצר סוג של ואקום והלהביור לא יפגע בך בגלל הדף האוויר מסביבך!" טוגקיס משתמש באס אווירי ומסתובב לתוך הלהביור מה שיוצר מין "סילון אש" הוא שועט לעבר סנורלקס ודקסטר צועק לסנורלקס "בלום את זה עם בטן!" סנורלאקס מנפח את בטנו וטגקיס מתנגש בה ומיד נהדף אחורה, "עכשיו השתמש בחבטת גוף!" דקסטר אומר וסנרלאקס קופץ מעל טוגקיס ותחיל ליפול עליו.

15. משתמש מנוסה
    רון
    קינגדרה זכר, אם הוא היה נקבה זה היה סותר את עצמו (קינג-דרה)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אולי יהיה לי מזל ואני אלחם מול גיבלו הזוהר' אתה חושב ומיד אומר "כן, קרב כזה הוא רעיון מצוין! זה גם יהיה חימום מצוין בשביל מח החזית" אתה לוקח את הפוכדור של קינדרה ואומר "אוקיי, הנה הפוקימון הראשון שלי! צא, קינגדרה!" אתה אומר ואוציא את קינגדרה. "אז איזה פוקימון תוציא כנגדו"? אתה שואל את ברנדון והוא מיד עונה "אני בוחר ב-סוואמפרט קדימה בוא נזוז!" הוא זורק את הפוכדור של סוואמפרט וממנו יוצא סוומפרט מרהיב, "בוא נתחיל! השתמש בפצצת בוץ (Mud Bomb)!" אומר ברנדון ומצביע על קינגדרה, סוואמפרט יורה כדורי בוץ מפיו במהירות שעפים לעבר קינדרה.

חחחח בטעות. אפילו אמרתי צא. ובבקשה תן לי לנצח בקרב הזה אתה הרי שונא שנאת עולמים את הפוקימון הזה (: (: (: (: (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    "השתמש בטוויסטר כדי להסיט את כדורי הבוץ וגרום להם לחוג סביב הטוויסטר ואז כוון את הטוויסטר עם הבוץ חזרה אל מדקיפ!" אומר לקינגדרה.

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 18 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •