אלון
'שולט!!' אתה חושב בשמחה ואומר לאקסדריל "קדימה אקסדאריל, אתה יכול לעשות זאת!". השניים נשארים צמודים עד שלבסוף נוצר פיצוץ ושניהם עפים לצדדים מנוגדים, שניהם קמית ומסתכלים אחד על השני...
ולפתע אקסדריל נופל מעולף, "אקסדריל אינו יכול להילחם!" צועקת השוטרת ג'ני.
"תתעודד" אומר דקסטר, "אני בטוח שהפוקימון הבא שלך ינצח!" הוא מעודד אותך.
ג'יימס
"קדימה האריאמה, תשתמש בכפת כוח דרך סופת השלג ותנסה להתנגד לה!" אתה צועק לאריאמה, 'אני מקוה שהוא יצליח ואם כן שהוא יצליח להפתיע את אמפולאון' אתה חושב בתקווה. כף ידו של אריאמה מתחילה לזהור והוא חוצה את סופת השלג בקלילות ולבסוף פוגע באמפוליאון שנחבט אחורה "אמפוליאון! פעימת מים פעם נוספת!" אומר בארי ואמפוליאון שולח כדור מים לעבר אריאמה שפוגע בו והוא נהיה מבולבל, "עכשיו השתמש בציפורן מתכת!" צועק בארי לאמפוליאון שקצוות כנפיו הופכיים למתכתיים והוא מתקדם לעבר אריאמה.
רון
מה לעשות, תקנה DS ואני אתן לך אחת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'וואו. מה זה היה?!?!' אתה חושב בבהלה ומיד מסב מבטך לפוקימונים שלך "כולם בסדר?" אתה אומר והם עונים לך בחיוב, "תהיו מוכנים לכל דבר" אתה אומר ואתם מתחילים להתקדם לעבר אזור הפיצוץ, אתם רואים אנשים עם מדים אדומים המקיפים פוקימון קטן דמוי כריש. "תפסו אותו" אתה שומע אישה שלבושה במדים אחרים "מי אתם? מה אתם עושים פה? ומה היה הפיצוץ האדיר הזה?" אתה שואל אותם, "אה! מה הוא עושה פה!" אומרת האישה, "תסתלק מפה! בעצם..." היא אומרת בנעימות "תישאר! שנוכל לקחת ממך את הפוקימונים! ארבוק תפוס אותו!" היא אומר וזורקת פוכדור שממנו יוצא נחש קוברה סגול ענק.
![]()