Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 20 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 300
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי גרי מנדלבאום צפה בהודעה
    בר~
    ראלטס מסתכלת עליך במבט עצוב, ולפתע מופיע מאמן מאחד השיחים "אתה לא רואה שהיא רק תינוקת?" הוא אומר לך ומתקרב לראלטס לאט לאט, שמיד כמובן בורחת לשיח סמוך "אל תדאגי, אני לא אפגע בך" הוא אומר לה ומוציא מתיקו אוכל לפוקימונים. ליד הילד אתה מבחין בפוקימון שדומה לראלטס, רק גדול יותר, שנראה כמו רקדן בלט

"תקשיב אין לי זמן לשטויות אבל הפוקימון הזה פה ממש נחמד זה נראה לי זכר הפעם, קדימה מידע בפוקידע" אגיד למאמן והוציא את הפוקידע לבדוק את הרקדן הזה.

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    נועם~
    אתה צועק למדקיפ ואומר לו להשתמש באקדח מים על הזרוע, מדקיפ יורה ופוגע בזרוע שמיד נעלמת מתחת למים. כעבור מספר שניות יוצא החוצה פוקימון מדוזה כחלחל שמסתכל עליך בכעס. אתה שולף את הפוקדע ובודק עליו מידע: "טנטקול, פוקימון המדוזה. טנטקול חי ביחד בקבוצות ונחשב לפוקימון מסוכן מאוד למרות גודלו. מתקפת עוקץ הרעל שלו מסוגלת להרעיל קשה מאוד מספר פוקימונים במכה אחת"
    טנטקול פוצח את פיו ויורה עוקצי רעל לעבר מדקיפ והם מתקרבים אליו במהירות.
    חחח הוא נראה לי הפוקימון שאני הכי פחות אוהב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מאדקיפ תתחמק מהר ובוא נברח, העוקץ רעל שלו מסוכן!" אצעק אל מאדקיפ בעודי מרים אותו ורץ רחוק מהאגם.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון שלצידו: "קירליה, הפוקימון האמפתי והצורה המפותחת של ראלטס. קירליה מסוגל להשתמש במתקפות על חושיות חזקות מאוד, ואז לחזות באמצעותם את העתיד."
    "אני ווילי" אומר המאמן ומציג את עצמו "זה הקירליה שלי" הוא מוסיף ומציג את קירליה לפניך. ראלטס בינתיים מתקרבת אליו ומדברת איתו, והוא מרגיע אותה "המשפחה שלו מחפשת את ראלטס הרבה זמן, הוא נעדר כבר כמה ימים" מסביר לך ווילי "אז, אתה בדרך לעיר פטלבורג?" הוא שואל אותך "נוכל ללכת ביחד, זה לא רחוק מפה" הוא אומר וממתין לתגובה ממך.

נועם~
    אתה צועק לעבר מדקיפ להתחמק מעוקצי הרעל, הוא מתחמק מרובם אולם טנטקול שולף את זרועותיו, תופס ברגלו ויורה עליו עוקצי רעל מקרוב, מדקיפ זועק בכאב והוא מורעל מעוקצי הרעל. אתה מנסה להגיע אליו וטנטקול לא נותן לך.
    לפתע, אבקת שיתוק מגיחה משומקום ופוגעת בטנטקול ומשתקת אותו. כעבור מספר שניות, משהו ירוק מזנק ודוחף את טנטקול בחזרה למים, וטנטקול נעלם בפנים.
    היצור הירוק מסתובב, ואתה מזהה את שרומיש!

4. היכל התהילה
    ג'ייק~
    טורצ'יק וטיילו מתחמקים מההתקפות שנשלחו לעברם. טורצ'יק קופץ אחורנית ושולח ניקור על סלאקות' ופוגע בו, סלאקות' זועק בכאב, זז חזרה אחורנית ואז לפתע מפסיק לזוז, נראה כחולמני. בינתיים, טיילו מתחמק מאבקת השיתוק ומנקר את שרומיש שזועק בכאב. טיילו עף למעלה, אך לפתע נראה שהוא סובל מכאבים. נראה שהוא הורעל "בסדר שרומיש, השתמש עכשיו בקליע זרעים לעבר טיילו!" פוקד המאמן שלו, בעוד שהשני לא אומר לסלאקות' כלום "בתור הבא אתקוף שוב, הוא לא מסוגל לתקוף פעמיים רצוף" הוא אומר לך. שרומיש פוצה את פיו ויורה לעבר טיילו ופוגע בו. טיילו נופל על הקרקע, אך ממריא יחסית מהר חזרה.
    "תתקוף במתקפה מהירה את סלאקות'!" אורה לטיילו ואז לטורצ'יק "תתקוף בגחלת את שרומיש!"
    אח"כ אורה להם "טורצ'יק מיקוד אנרגיה, טיילו צוות כפול!"

5. משתמש מנוסה
    נועם~
    אתה צועק לעבר מדקיפ להתחמק מעוקצי הרעל, הוא מתחמק מרובם אולם טנטקול שולף את זרועותיו, תופס ברגלו ויורה עליו עוקצי רעל מקרוב, מדקיפ זועק בכאב והוא מורעל מעוקצי הרעל. אתה מנסה להגיע אליו וטנטקול לא נותן לך.
    לפתע, אבקת שיתוק מגיחה משומקום ופוגעת בטנטקול ומשתקת אותו. כעבור מספר שניות, משהו ירוק מזנק ודוחף את טנטקול בחזרה למים, וטנטקול נעלם בפנים.
    היצור הירוק מסתובב, ואתה מזהה את שרומיש!
    הפתעת אותי XD
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "שרומיש!" אצעק אליו "תודה רבה לך! הצלת אותנו!" אחייך אל שרומיש בעודי מרים את מדקיפ "שרומיש כרגע מדקיפ מורעל והוא לא יכול להילחם האם אתה מעוניין לבוא איתי ועם מדקיפ למרכז הפוקימון הקרוב ולהילחם שוב אחרי שמדקיפ יחלים?" ואחכה לתגובה משרומיש.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון שלצידו: "קירליה, הפוקימון האמפתי והצורה המפותחת של ראלטס. קירליה מסוגל להשתמש במתקפות על חושיות חזקות מאוד, ואז לחזות באמצעותם את העתיד."
    "אני ווילי" אומר המאמן ומציג את עצמו "זה הקירליה שלי" הוא מוסיף ומציג את קירליה לפניך. ראלטס בינתיים מתקרבת אליו ומדברת איתו, והוא מרגיע אותה "המשפחה שלו מחפשת את ראלטס הרבה זמן, הוא נעדר כבר כמה ימים" מסביר לך ווילי "אז, אתה בדרך לעיר פטלבורג?" הוא שואל אותך "נוכל ללכת ביחד, זה לא רחוק מפה" הוא אומר וממתין לתגובה ממך.

"רעיון טוב" אגיד לווילי.
    "ראלטס אני ממש מצטער אל איך שהתנהגתי אלייך קו'דם את סולחת לי?" אשאל את ראלטס והושיט לה ביד חופן של אוכל פוקימונים.

7. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה משיב בהסכמה להצעתו ומבקש סליחה מראלטס ומושיט לה מעט חופן של אוכל. היא לוקחת ממנו בהיסוס, ואוכלת בזהירות. אחרי כמה שניות היא קופצת על קירליה, ומחייכת אלייך "קדימה, בוא נילך" אומר ווילי ואתם צועדים יחד לעבר העיר "אז, אני מניח שאתה מאמן מתחיל, כן? אני זוכר את התקופה הזאת שאתה מאמן מתחיל. עבר כבר יחסית הרבה זמן מאז שהתחלתי את המסע שלי עם קירליה" הוא אומר לך.
    עד מהרה אתם מבחינים בעיר פטלבורג "אם אתה מחפש את מרכז הפוקימונים, הוא נמצא במרכז העיר" הוא מסביר לך.

נועם~
    "שרומיש שרומיש" אומר לך שרומיש. הוא מסתכל עליך ועל מדקיפ, ומתחיל להוביל אותכם בדרך. להפתעתך, הוא לא מוביל אותך בשביל הראשי אלא בשביל צדדי. במהרה אתם מגיעים אל עץ גדול עם פירות עליו "שרומיש שרומיש" הוא אומר ומראה בראשו כלפי הפירות של העץ. נראה שהוא רוצה שתקטוף כמה.

ג'ייק~
    טיילו יוצא במתקפת מהירות לעבר סלאקות' ופוגע בו, מכיוון שהוא לא יכול לזוז בכלל "מהר, פיהוק!" קורא המאמן שלו, וסלאקות' פוצה את פיו ומוציא מתוכו מין בלון ורוד כזה, שמתקרב במהירות לעבר טיילו ופוגע בו. טיילו נראה לפתע ישנוניח מאוד "יופי, עוד רגע הוא ירדם!" קורא המאמן שלו ברצון. בינתיים, טורצ'יק יורה גחלת לעבר שרומיש שנפגע ממנו קשה "אל תוותר, קליע זרעים!" פוקד המאמן שלו. שרומיש שולח קליע זרעים לעבר טורצ'יק אך טורצ'יק מתחמק מההתקפה.
    אתה פוקד על טיילו להשתכפל והוא מצליח לעשות 4 שכפולים, אולם אז הוא וכל שאר השכפולים נופלים על הקרקע יושנים. בינתיים, טורצ'יק מתחיל למקד אנרגיה והוא מוכן לתקוף.

8. משתמש מנוסה
    נועם~
    "שרומיש שרומיש" אומר לך שרומיש. הוא מסתכל עליך ועל מדקיפ, ומתחיל להוביל אותכם בדרך. להפתעתך, הוא לא מוביל אותך בשביל הראשי אלא בשביל צדדי. במהרה אתם מגיעים אל עץ גדול עם פירות עליו "שרומיש שרומיש" הוא אומר ומראה בראשו כלפי הפירות של העץ. נראה שהוא רוצה שתקטוף כמה.
    'אלה כנראה פירות נגד הרעל, לא טעיתי לגביו הוא באמת חזק וחכם! אני בהחלט רוצה שהוא יצטרף לצוות שלנו' אחשוב לעצמי. "תודה לך שרומיש על כל העזרה!" אומר לו בעודי מאכיל את מדקיפ מהפריות. "האם תרצה להצטרף לצוות שלנו?" אחייך אליו ואקווה לתשובה חיובית.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    נועם~
    אתה מטפס על העץ וקוטף כמה פירות. אתה חותך אותם מיד ונותן למדקיפ לאכול, ותוך זמן קצר הוא מרגיש טוב יותר ונעמד על רגליו, שמח "מדקיפ!" הוא קורא.
    אתה פונה אל שרומיש ומסתכל עליו, שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אלייך לצוות. שרומיש מסתכל עליך, ואז לפתע קופץ לעברך, ודוחף אותך אחורנית, מפיל אותך על הקרקע. אתה מתרומם מחזיק את ראשך, ומסתכל על שרומיש "שרומיש!" הוא קורא, נראה שהוא רוצה עוד קרב מולך.

10. משתמש מנוסה
    נועם~
    אתה מטפס על העץ וקוטף כמה פירות. אתה חותך אותם מיד ונותן למדקיפ לאכול, ותוך זמן קצר הוא מרגיש טוב יותר ונעמד על רגליו, שמח "מדקיפ!" הוא קורא.
    אתה פונה אל שרומיש ומסתכל עליו, שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אלייך לצוות. שרומיש מסתכל עליך, ואז לפתע קופץ לעברך, ודוחף אותך אחורנית, מפיל אותך על הקרקע. אתה מתרומם מחזיק את ראשך, ומסתכל על שרומיש "שרומיש!" הוא קורא, נראה שהוא רוצה עוד קרב מולך.
    "אין בעיה! זה בדיוק מה שאני רוצה, הפעם אנחנו ננצח!" אומר לשרומיש ואחשוב 'יש אפשרות של 10% שמדקיפ יהפוך למשותק.. אבל אנחנו ניקח את הסיכון!' ואומר "מדקיפ הפעם אנחנו ננצח!, מדקיפ השתמש בצווחה ואז בדחיפה בכל הכוח!"

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    נועם~
    10% להיות משותק, מורעל או רדום
    The opponent has a 10% chance of being induced by PARALYZE, POISON, or SLEEP
    מדקיפ משתמש בצווחה ומוריד את רמת ההגנה של שרומיש, ודוחף אותו בחוזקה. שרומיש נדחף כמה מטרים אחורנית אך נעצר מהר על רגליו. שרומיש תוקף עם דחיפה משלו אך מדקיפ קופץ והוא מפספס אותו. שרומיש לא עוצר ומשתמש באבקת שיתוק שמצליח לפגוע במדקיפ ולשתק אותו.

12. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה משיב בהסכמה להצעתו ומבקש סליחה מראלטס ומושיט לה מעט חופן של אוכל. היא לוקחת ממנו בהיסוס, ואוכלת בזהירות. אחרי כמה שניות היא קופצת על קירליה, ומחייכת אלייך "קדימה, בוא נילך" אומר ווילי ואתם צועדים יחד לעבר העיר "אז, אני מניח שאתה מאמן מתחיל, כן? אני זוכר את התקופה הזאת שאתה מאמן מתחיל. עבר כבר יחסית הרבה זמן מאז שהתחלתי את המסע שלי עם קירליה" הוא אומר לך.
    עד מהרה אתם מבחינים בעיר פטלבורג "אם אתה מחפש את מרכז הפוקימונים, הוא נמצא במרכז העיר" הוא מסביר לך.

"כן אבל הפוקימונים שלי לא פצועים לא השתמשתי בהם מאז העיר אולדייל אבל החנות יכולה לעזור לי" אגיד לווילי.
    "טוב אז אלך לחנות, אני צריך לקנות שם משהו" אגיד לוולי ואלך ממנו בניפנוף לשלום ואכנס לחנות.
    "שלום יש לכם פה חכה?, שמעתי יש פה בריכות דיג מעולות" אשאל את המוכר ואחכה לתשובה.

13. משתמש מנוסה
    נועם~
    10% להיות משותק, מורעל או רדום

מדקיפ משתמש בצווחה ומוריד את רמת ההגנה של שרומיש, ודוחף אותו בחוזקה. שרומיש נדחף כמה מטרים אחורנית אך נעצר מהר על רגליו. שרומיש תוקף עם דחיפה משלו אך מדקיפ קופץ והוא מפספס אותו. שרומיש לא עוצר ומשתמש באבקת שיתוק שמצליח לפגוע במדקיפ ולשתק אותו.
    "מדקיפ תחזיק מעמד, אתה יכול לעשות את זה! מהר תשתמש שוב בצווחה ואז בדחיפה בכל הכוח פעם נוספת!" אומר למדקיפ ואחשוב ' אני יכול להשתמש רק בשני המתקפות האלו... אקדח המים וסטירת בוץ לא יעזרו פה...' ואקווה שמדקיפ יצליח.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. היכל התהילה
    ג'ייק~
    טיילו יוצא במתקפת מהירות לעבר סלאקות' ופוגע בו, מכיוון שהוא לא יכול לזוז בכלל "מהר, פיהוק!" קורא המאמן שלו, וסלאקות' פוצה את פיו ומוציא מתוכו מין בלון ורוד כזה, שמתקרב במהירות לעבר טיילו ופוגע בו. טיילו נראה לפתע ישנוניח מאוד "יופי, עוד רגע הוא ירדם!" קורא המאמן שלו ברצון. בינתיים, טורצ'יק יורה גחלת לעבר שרומיש שנפגע ממנו קשה "אל תוותר, קליע זרעים!" פוקד המאמן שלו. שרומיש שולח קליע זרעים לעבר טורצ'יק אך טורצ'יק מתחמק מההתקפה.
    אתה פוקד על טיילו להשתכפל והוא מצליח לעשות 4 שכפולים, אולם אז הוא וכל שאר השכפולים נופלים על הקרקע יושנים. בינתיים, טורצ'יק מתחיל למקד אנרגיה והוא מוכן לתקוף.
    "טורצ'יק תנקר את טיילו חלש כדי שייתעורר ואז תתקוף את שרומיש בניקור!" אורה לטורצ'יק, אם טיילו ייתעורר אורה גם לו לתקוף את שרומיש בניקור

15. משתמש מנוסה
    ג'ייק~
    טורצ'יק מתחיל לנקר את טיילו והמאמנים פשוט צוחקים "אתה עושה לנו את העבודה יותר קלה?" הם שואלים בלעג, ואז טיילו מתעורר וחוזר לעוף. אתה מצווה על מתקפת ניקור כפולה מצד שניהם על שרומיש, שניהם תוקפים ביחד ושרומיש מנסה להגן על עצמו, אולם סופג מכה כפולחה, עף אחורנית ונופל מעולף "לא! שרומיש!" קורא המאמן שלו ומחזיר אותו "קדימה סלאקות', הכל תלוי בך! כוכב חבוי!" קורא המאמן שלו. עיניו של סלאקות' זוהרות באור לבן, וכדורים קטנים נוצרים לידו ועפים במהירות לעבר טיילו וטורצ'יק.

נועם~
    בעזרת מהלכים נכונים כל מתקפה יכולה לעזור :}, אפילו סטירת בוץ'
    ~~~~~~~~~~
    מדקיפ משתמש בצווחה נוספת ושרומיש נבהל מעט, אך הוא משתמש בדחיפה לעבר מדקיפ שמשיב בדחיפה משלו, שניהם מתנגשים זה בזו ונהדפים אחורנית
    מדקיפ מסתכל לעברך, מתנשף. לאחר מכן הוא מסתכל על שרומיש, ממתין להוראות נוספות ממך.
    שרומיש מתחיל לתקוף כעת עם ספיגה, אם זה יפגע זה עלול להיות הסוף!

בר~
    אתה נפרד מווילי וראלטס ואתה צועד אל עבר חנות העיר, אותה אתה מוצא בסמוך למרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ופונה אל המוכר, שואל אותו אם יש להם חכות "מצטער, אבל אנחנו לא מוכרים חכות דיג. אנחנו מוכרים פוכדורים, שיקויים, מרפא הרעלה, שיתוק ושינה." הוא אומר לך.

עמוד 13 מתוך 20 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •