Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 34 ראשוןראשון ... 172526272829 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 510
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    בעקבות סיקורו של מגאניום על המשחק שלי, ובעקבות כך שהוא נתן לי ציון של 9 מתוך 10, וזה דרך אגב הציון הגבוה ביותר שהוא נתן למשחק מבין כל הסיקורים האחרים שלו עד כה, החלטתי שיכול להיות שבעוד כמה תגובות יקרה משהו נחמד מאוד שאוסיף; איוונט חדש לרגל הציון הגבוה.
    ומה יהיה האיוונט?
    יקראו לו איוונט "מאה הגדולים" והאיוונט יילך כך:
    המשתמש הראשון שישיג מאה נקודות אהדה יזכה בפרס מיוחד שלא ייאמן;
    פוקימון אגדי לחבורה!
    כן, בדיוק כך. השחקן הראשון שישיג מאה נקודות אהדה, יזכה בפוקימון אגדי(!!) מבין הרשימה הבאה לפי בחירתו:

מיו
    סלבי
    ג'יראצ'י
    שיימין
    קלדו
    ואיך זה יעבוד?
    הפוקימון האגדי יגיע אליכם, ויציע לכם להילחם בו. במידה ותנצחו, תקבלו את הפוקימון האגדי לצוות שלכם!!

אז קדימה, התחילו במרתון להשגת מאה הנקודות, ואולי תזכו בפוקימון אגדי שיתווסף לחבורה שלכם!!!

דרך אגב, נוסף דבר חדש למשחק: לאחר שתגמרו משימה(אלא אם כן תצטרכו לעשותה בלילה ואז לא תלכו לישון) השמש תשקע ותצטרכו ללכת לישון.
    ~~~~~~~~~~~~~~

גל- "אז כך נעשה!" אומר ראלטס בשמחה, ותוחב את הביצה הקטנה אל בין שני ידיו.
    אתם ממשיכים לעלות לפסגת הר הגעש, בזמן שמאשין מלטף את הביצה שבידיו, אך לפתע אתם רואים צל גדול שמכסה אתכם.
    הצל גדל וגדל, ולפתע יצור גדול, מעופף ואפור, בעל לסתות גדולות וקרן מאחורי ראשו שואג עליכם, ומסתכל על הביצה בליקוק שפתיים.
    "אל תיגע בה" אצעק לו ואירה עליו עלים מהגב שלי.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    [QUOTE=Sandshrew;1240833]
    דור- "אתם מקבלים את המשימה הראשונה שלכם עכשיו," אומר גאלפין ותולש דף קטן שנמצא על לוח מודעות מלא בדפים עם תמונות ודברים שונים שכתובים עליהם. הוא קורא את הדף בקול "הביאו אליי בבקשה פרי כחול וגדול, תוכלו למצוא כאלו על העצים שביער! זאת נשמעת משימה למתחילים. מוכנים לעשות אותה?"
    "ברור" קורא טאפיג.
    "עכשיו, לעניין מה שקרה לך..." אומר גאלפין, "אני בחיים לא שמעתי על סיפור מוזר שכזה. אבל יש אגדה שמדברת בדיוק על זה, האגדה מספרת על *תקרא על אגדת שבעת הגיבורים כדי לדעת מה גאלפין אמר *"
    "ועכשיו," אומר גאלפין לאחר שסיפר לך את האגדה, "האם אתה מסכים לקבל על עצמך להשלים את המשימה?"

השותף שלי הוא מגאבי לא טאפיג
    -------------------------------------------
    "מעניין..." אומר ואסתכל על גאלפין. "אוקיי, אני מסכים למשימה! בוא נזוז, מגאבי." אומר ואלך עם מגאבי אל היער לחפש פרי כחול וגדול.

3. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    בעקבות סיקורו של מגאניום על המשחק שלי, ובעקבות כך שהוא נתן לי ציון של 9 מתוך 10, וזה דרך אגב הציון הגבוה ביותר שהוא נתן למשחק מבין כל הסיקורים האחרים שלו עד כה, החלטתי שיכול להיות שבעוד כמה תגובות יקרה משהו נחמד מאוד שאוסיף; איוונט חדש לרגל הציון הגבוה.
    ומה יהיה האיוונט?
    יקראו לו איוונט "מאה הגדולים" והאיוונט יילך כך:
    המשתמש הראשון שישיג מאה נקודות אהדה יזכה בפרס מיוחד שלא ייאמן;
    פוקימון אגדי לחבורה!
    כן, בדיוק כך. השחקן הראשון שישיג מאה נקודות אהדה, יזכה בפוקימון אגדי(!!) מבין הרשימה הבאה לפי בחירתו:

מיו
    סלבי
    ג'יראצ'י
    שיימין
    קלדו
    ואיך זה יעבוד?
    הפוקימון האגדי יגיע אליכם, ויציע לכם להילחם בו. במידה ותנצחו, תקבלו את הפוקימון האגדי לצוות שלכם!!

אז קדימה, התחילו במרתון להשגת מאה הנקודות, ואולי תזכו בפוקימון אגדי שיתווסף לחבורה שלכם!!!

דרך אגב, נוסף דבר חדש למשחק: לאחר שתגמרו משימה(אלא אם כן תצטרכו לעשותה בלילה ואז לא תלכו לישון) השמש תשקע ותצטרכו ללכת לישון.

גלעד- לפי מה שראיתי, טריקו לא כלול בקבוצת הביצים של סוג עשב, ולכן אני חושש שלא תוכל.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אבל רגע," קורא צ'ארמנדר, "אתה טריקו, אתה חזק נגד יצורי אבן! אבל חלש נגד יצורים מעופפים...". הוא נראה מבואס, אבל הוא מנער את ראשו מצד לצד ואומר "לא! אסור לנו לפחד! קדימה, טריקו, בוא נלך למצוא לנו הרפתקה! שנתחיל ללכת?".
    "בנות קודם" אני אומר לו בגיחוך ומחווה בידיי בתנועה ג'נטלמנית כדי להרגיז אותו.
    אחר כך אני מתחיל ללכת.
    'החלטתי ללמוד זנב ברזל' אני חושב לעצמי 'ובישביל ללמוד זנב ברזל צריך זנב מפותח במיוחד, לא בעייה בשביל טריקו, אבל בכל זאת...' לכן אם אני רואה עצים אני מנסה לקפוץ מעץ לעץ רק בעזת הזנב.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    נירו- גאלפין סורק את הכרטיס, וזורק אתו לפח. הוא קורא "קיבלתם עוד עשרה נקודות אהדה! עכשיו הגיע הזמן להביא לכם פרס מיוחד!".
    גאלפין מראה לכם מכשיר אלקטרוני קטן בעל מסך שחור, ואומר "את זה הכין יצור שנודע כסטיליקס, הוא נמצא בהר הגעש הקרוב. הוא הכין לנו הרבה כאלו, הוא פוקימון מאוד נחמד!". הוא מושיט לך את המכשיר, וקורא "כאן תוכלו לראות כמה נקודות אהדה יש לכם!". הוא מדליק את המכשיר, ולפתע המספר 15 שמואר בצבע אדום מופיע על המסך של המכשיר. "זה סימן שיש לכם 15 נקודות אהדה!" אומר גאלפין.
    אתם מתכוונים ללכת, אך לפתע גאלפין קורא "חכו! אני רוצה שתקבלו את המשימה הבאה שלכם, ומחר בבוקר כבר תצאו לעשותה. המשימה הזאת תהיה יותר מאתגרת. מכיוון שכמו שאני רואה פה, יש לכם חבר חדש, אני בטוח שתרצו לעשותה. האם אתם מסכימים?"
    האגדי שאני ארצה שייצטרף אליי הוא מיו, אם אני אגיע למאה נקודות אהדה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טוווב" אני אומר לגאלפין תוך כדי פיהוק. "אני מקווה שנקבל הרבה נקודות אהדה, מה את אומרת ליירה אני אומר, נרדם לשתי שניות ומתעורר.

5. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    דילן- תחשוב על כך שכל תגובה שלי לוקחת בערך 10 דקות לכתוב, אז כן, זה לא בקצב הכי מהיר. ובקשר לנקודות אהדה, פשוט משלימים משימות. תסתכל למשל על התגובות שהגבתי לנירו(nairo) ותראה שהוא קיבל כרטיס כחול עם 10 נקודות אהדה.
    ~~~~~~~~
    אתה נכנס לעמדת קרב, ושומע מהעץ "הוהו... אנחנו ועוד איך נחשוף את עצמנו...".
    לפתע, שני יצורים שעירים ועגולים, בעלי זוג ידיים ורגליים, אזניים מחודדות וחוטם קטן קופצים מהעץ ונוחתים לפניך. "תעביר למאנקי את הפרי..." הם אומרים, "או שלא תזכה לראות אור יום."
    "אנחנו לא מפחדים ממכם !!!" 'נכון ?' אני מנסה להגיע לאותה הרגשה שהגעתי קודם כשיריתי חשמל לעבר ה"כבשה" ולפגוע ביצורים האלה...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    חברים יקרים, אני רוצה שלפני שתגיבו במשחק, תקראו את הסיפור הרשמי של המשחק(מבוסס על המשחק) ותגיבו מה אתם חושבים:
    http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46014
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    דילן- "אז כדאי לכם לפחד..." אומרים היצורים. לפתע, אחד מכם שורט אותך בפנים בחזקה. השני שורט את חברך, צ'ימצ'אר, שמתעצבן ושורט את מאנקי בחזרה.
    תוך רגעים ספורים שניהם נפצעים בפניהם, ועומדים להתעלף. אך ברגע האחרון, צ'ימצ'אר דוחף את מאנקי על עץ, ונשאר עומד על רגליו. המאנקי לעומת זאת, נתקע בעץ ונפל, מעולף.
    "אתם תשלמו על זה ביוקר!" אומר המאנקי השני.

נירו- קודם תגיד למאה, אחרי זה תדבר איתי
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אני אומרת שבסדר," אומרת ליירה, "נקבל את המשימה ונעשה אותה מחר!".
    "אם כך," אומר גאלפין ותולש דף מלוח המודעות, "המשימה שלכם היא ללכת למאורת הדיגלט ולהביא משם... אוי לא." גאלפין מפסיק את הדיבור.
    "מה קרה?" שואלת ליירה.
    "תצטרכו להביא משם ביצת דיגלט. ואם הדיגלט ששם יגלו שלקחתם ביצה... אתם די גמורים."

גלעד- זנב ברזל? ברצינות? המילה "יכולת" לא אומרת לך שום דבר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "נכון, בנות קודם" אומר צ'ארמנדר בחיוך ודוחף אותך אל מחוץ לעץ.
    אתה מתגלגל, ועוצר לאחר כמה שניות. צ'ארמנדר עומד מולך וצוחק בקול רם.
    "עכשיו," הוא אומר, "הגיע הזמן שנתחיל ללכת!"

דור- אופס התבלבלתי
    ~~~~~~~~~
    שניכם יוצאים מהעץ דרך הצינור שממנו נכנסתם, ואתם נוחתים ביער. אתם מסתובבים קצת ביער, ולפתע מבחינים בעץ גדול ומלא פירות כחולים ועסיסיים.

גל- "אני לא חושב שהוא מעוניין דווקא בביצה..." אומר מאשין תוך שהוא רועד, "הוא מעוניין בנו!"
    היצור הגדול שואג בקול, ומנסה לנשוך את ראלטס, אך הוא קופץ למעלה ומצליח להתחמק מהנשיכה.
    "גל!" צועק מאשין, "אתה חייב לירות עליו עלים מגבך! מהר!"
    אתה יורה עלים מגבך, והם פוגעים באירודקטיל בחזקה. אירודקטיל מנענע את ראשו לצדדים, ועולה למעלה, לשמיים.
    לפתע, הוא צולל למעלה, כשמפיו פורץ גל של אש.
    "אמא!!" קורא מאשין בפחד.

יאיר- אתה עולה על הפנינה, ומתכונן לקפיצה.
    ספוינק מכווץ את הקפיץ שלו עוד ועוד, עד שהוא כבר לא יכול יותר. הוא מזנק למעלה, ועוזב אותך. אתה עף גבוה מאוד, ואתה כבר יותר גבוה מהאירודקטיל.
    "עכשיו תנווט באוויר!" צועק אליך ספוינק מלמטה, "כך תגיע לאירודקטיל!"
    נערך לאחרונה על ידי Master Po, 10-19-2011 בשעה 12:26 PM
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: דור
    דור- אופס התבלבלתי
    ~~~~~~~~~
    שניכם יוצאים מהעץ דרך הצינור שממנו נכנסתם, ואתם נוחתים ביער. אתם מסתובבים קצת ביער, ולפתע מבחינים בעץ גדול ומלא פירות כחולים ועסיסיים.
    הקישור שהבאת לאתר לא עובד...
    ---------------------------------------------
    "נראה שעל זה הוא מדבר." אומר ואוציא את עלי הגפן שלי ובעזרתם אצליף בשני פרות כאלה ואתפוס אותם. "קח." אומר למגאבי, אביא לו את אחד מהפירות שהורדתי ואמשיך: "ניקח שניים ליתר ביטחון. אתה תיקח אחד ואני אחד." ואתחיל ללכת אל העץ החלול.

8. הסבתא של הרגשות
    חברים יקרים, אני רוצה שלפני שתגיבו במשחק, תקראו את הסיפור הרשמי של המשחק(מבוסס על המשחק) ותגיבו מה אתם חושבים:
    http://www.myforum.co.il/showthread....68#post1241368
    ~~~~~~~~~~~~~~~~

נירו- קודם תגיד למאה, אחרי זה תדבר איתי
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "אני אומרת שבסדר," אומרת ליירה, "נקבל את המשימה ונעשה אותה מחר!".
    "אם כך," אומר גאלפין ותולש דף מלוח המודעות, "המשימה שלכם היא ללכת למאורת הדיגלט ולהביא משם... אוי לא." גאלפין מפסיק את הדיבור.
    "מה קרה?" שואלת ליירה.
    "תצטרכו להביא משם ביצת דיגלט. ואם הדיגלט ששם יגלו שלקחתם ביצה... אתם די גמורים."
    "טוב, הסתדרנו עם ארודקטיל מסוכן שמקשיב לי, מה קבר יכולים לעשות לנו דיגלטים קטנים? חוץ מזה, תמיד רציתי לראות את הלמטה של הדיגלט(זה לא מה שאתה חושב, זה כאילו לראות אם הם ארוכים, קצרים, יש להם רגלים...), הם תמיד בתוך האדמה... ליירה, את תוציאי את הגפן שלך ותנסי למשוך אותו טוב?" אני אומר לה, עוצר לפעמים כדי לפהק, והולך לכיוון היציאה מהעץ, כדי לחזור לבית שלי ולישון.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הקישור לסיפור לא עובד...

9. משתמש מנוסה
    כן, תיקנתי והנה קישור חדש לסיפור
    ~~~~~~~~~
    "כן, זה יהיה אדיר!" אומרת ליירה ומפהקת.
    אתם יוצאים מהעץ, ועומדים ללכת לישון. אתה עומד להיכנס לעץ שלך, אך לפתע ליירה עוצרת אותך ושואלת במבוכה "אני יודעת שאני לא אמורה לשאול את זה, אבל... רוצה אולי לישון יחד איתי?"

דור- אתם לוקחים את הפירות, ומתכוונים ללכת, אך לפתע שומעים קול שאומר "תחזירו את הפירות, או שתחטפו!!". הקול בא מהעץ.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

10. הסבתא של הרגשות
    כן, תיקנתי והנה קישור חדש לסיפור
    ~~~~~~~~~
    "כן, זה יהיה אדיר!" אומרת ליירה ומפהקת.
    אתם יוצאים מהעץ, ועומדים ללכת לישון. אתה עומד להיכנס לעץ שלך, אך לפתע ליירה עוצרת אותך ושואלת במבוכה "אני יודעת שאני לא אמורה לשאול את זה, אבל... רוצה אולי לישון יחד איתי?"
    "אוקיי" אני אומר לה ולוקח את אייס איתי לבית שלה. "אני מקווה שיש לך עוד מיטה..." אני אומר במבוכה קטנה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מכיוון שאני ביוון, אני אוכל להגיב רק מוקדם בבוקר ומאוחר בערב, ביום שישי אני חוזר, אז זה לא להרבה זמן.

11. משתמש מנוסה
    נירו- אז תקרא ותגיב עכשיו, הכי טוב.
    ד"א עכשיו מגיעה השאלה המכריעה, בא לך להתרבות במשחק?
    ~~~~~~~~
    אתם נכנסים לעץ החלול, וליירה אומרת "טוב, יש לי רק מיטה אחת שהיא די גדולה, אני משערת שנוכל לחלוק אותה... אלא אם כן אתה מעדיף לישון בחדר שלך..."
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

12. הסבתא של הרגשות
    נירו- אז תקרא ותגיב עכשיו, הכי טוב.
    ד"א עכשיו מגיעה השאלה המכריעה, בא לך להתרבות במשחק?
    ~~~~~~~~
    אתם נכנסים לעץ החלול, וליירה אומרת "טוב, יש לי רק מיטה אחת שהיא די גדולה, אני משערת שנוכל לחלוק אותה... אלא אם כן אתה מעדיף לישון בחדר שלך..."
    אחרי שאני אהיה טייפלוז'ן, כן. זה אומר עוד כמה זמן לא?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אנחנו רק הכרנו היום ליירה, אף על פי שהתאהבנו ממבט ראשון, אני אחשוב על זה..." אחרי כמה דקות אני אומר לה "טוב! אני אישן איתך, אבל איפה אייס ישן? הוא די קטן, לדעתי הוא צריך שנעביר את המיטה שלו ליד שלנו" אני אומר כאילו אני מבין בתינוקות

13. משתמש מנוסה
    נירו- "איזה כיף!" אומרת ליירה, ולאחר הערתך בקשר לאייס היא אומרת "יש לי רעיון מה נעשה!"
    ליירה מוציאה את הגפנים שלה, ובנונשלנטיות היא חותכת חלק מהגפנים. "הם יגדלו חזרה בלילה" היא אומרת בחיוך. היא קושרת את הענפים, ותולה בתקרת הגזע. הגפנים נראים עכשיו כעריסה מושלמת לתינוק. ליירה תופסת את אייס בחלק שעוד נותר לה מהגפנים, ומניחה אותו בעריסה. תוך כמה רגעים, אייס נרדם.
    "הוא כזה חמוד כשהוא יישן!" אומרת ליירה, ומסדרת את המיטה הזוגית שהיא הרגע הכינה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

14. הסבתא של הרגשות
    נירו- "איזה כיף!" אומרת ליירה, ולאחר הערתך בקשר לאייס היא אומרת "יש לי רעיון מה נעשה!"
    ליירה מוציאה את הגפנים שלה, ובנונשלנטיות היא חותכת חלק מהגפנים. "הם יגדלו חזרה בלילה" היא אומרת בחיוך. היא קושרת את הענפים, ותולה בתקרת הגזע. הגפנים נראים עכשיו כעריסה מושלמת לתינוק. ליירה תופסת את אייס בחלק שעוד נותר לה מהגפנים, ומניחה אותו בעריסה. תוך כמה רגעים, אייס נרדם.
    "הוא כזה חמוד כשהוא יישן!" אומרת ליירה, ומסדרת את המיטה הזוגית שהיא הרגע הכינה.
    "כן" אני אומר בישנוניות "נכון הוא חמוד" אני אומר ומפהק. "טוב, מה את אומר נלך לישו..." אני אומר כשאני נכנס למיטה ונרדם ברגע.

15. משתמש מנוסה
    נירו- אתה מרגיש שאתה עומד להירדם, וצונח על המיטה. אתה כמעט נרדם, וברגע האחרון בו אתה ער, אתה שם לב שליירה כורכת את גפניה סביבך. אתה נרדם.
    אתה קם בבוקר, ורואה שאתה מחבק את ליירה. היא ישנה עליך כמו תינוקת.
    למעלה, אייס גם יישן בשקט, אתה שומע את הנשימות הקטנות שלו.
    אתה שומע מבחוץ ציוץ של כמה ציפורים, ומבין מתוך זה שהשעה ממש מוקדמת.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

עמוד 27 מתוך 34 ראשוןראשון ... 172526272829 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •