טאי
עלי תער זו מתקפה חזקה וסופר אפקטיבית-(קרדיט לבאלבפדיה)
נשיכת חרק.. חח
-----
אתה מחזיר את מאדקיפ לפוכדור ומספר לה את כל מה שקרה, "וואו.." היא אומרת ומצביעה על בניין בפתח העיר. "בוא נלך לשם" היא מציעה, ואז נזכרת בשאלתך. "אהה.. זה.. תפסתי נידורן נקבה!" היא אומרת בגאווה.
לאחר מכן שניכם הולכים אל הבניין שזואי אמרה לך שהוא נקרא מרכז פוקימונים, ואתם רואים אישה עם שיער ורוד מעוגל, לידה פוקימון ורוד המחזיק ביצה. "התרצו לרפא פה את פוקימוניכם?" היא שואלת ואתם מהנהנים ומביאים לה את הפוכדורים, היא מכניסה אותם למכונה מרפאת ומחזירה לכם. "בבקשה" היא אומרת.
מיקו
את מוציאה את אמבר שתוקפת בגחלת, היא גורמת לקצר האופנוע של האיש והוא מתחיל להתרגז.
"כן" עונה לך לן ומראה לך פוכדור. "אבל הוא.. הוא.. הוא בעייתי" אומר לן וזורק את הפוכדור באוויר, מהפוכדור יוצא פוקימון דמוי ברווז.
הגנב כועס ואומר "גאסטלי, צל לילה!", גאסטלי מתקדם אל עבר טורצ'יק, ויוצא צללים ששועטים אל עבר טורצ'יק ופוגעים בו קשה.
תומאס
צבע שחור (תומאס בלאק)
--------------
"אני מציעה דרך 102" אומרת לילי ומצביעה על היציאה המזרחית מהעיר.
אתם מתחילים ללכת לשם ומתיישבים ליד אגם קטן, אתה מוציא את טיילו וטורצ'יק, ולילי מוציאה את מאריל וסוואבלו. "שנארגן מדורה ושקי שינה?" מציעה לילי, אתה מסכים. לילי מארגנת שקי שינה, ובינתיים אתה אוסף עצים שטיילו מראה לך ומביא אותם לטורצ'יק, שמתאמן איך להדליק אותם, לאחר שאתה מביא לו הוא מדליק מדורה גדולה. "כל הכבוד!" אתה אומר לו והוא מרגיש מכובד.
אתה ולילי נכנסים לשקי השינה, טורצ'יק וטיילו נחים ליד האש, מאריל מעדיף באגם וסוואבלו על לילי, על מנת לחמם זה את זה. "אז מה אתה מתכנן למסע?" שואלת אותך לילי.
לורן
אתה מוציא את זיגזגון וטריקו שמחליטים לנוח על הספה, טום מוציא קקניאה ועוד פוקימון דמוי חזיר צהוב-חום, "דרווזי, תכיר את לורן" הוא אומר לו, דרווזי מסתכל עליך ואז הולך לספה השנייה, ונרדם. קקניאה נח לו על הספה האחרונה, על מנת לו לדקור את שאר הפוקימונים.
אתה וטום הולכים למיטות, כל אחד במיטה שונה, והולכים לישון..
..בבוקר אתה שומע את רעשי הפוקימונים אוכלים, ואת טום קורא לך לקום.
ג'ון
משפט חוכמה (?) חחחח
אבל קרעת אותי
--------
"צא מזה מדקיפ, היא מכוערת כמו המאמנת שלה, צא מזה ותשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול" אתה אומר לו, "היי!" כועסת עליך דון.
מאדקיפ מנסה לצאת מהאהבה שאופפת אותו, אך ללא הצלחה.
סקיטי תוקפת בסטירה כפולה, ומרביצה למאדקיפ עם הזנב שלה. הוא עף אחורה כשהוא נפגע מכל המתקפות, אבל עם זה הוא גם מתעורר מהאהבה!
הוא תוקף באקדח מים, אך הסקיטי משתמשת בזנב שלה ביחד עם סירה כפולה על מנת להעיף את המים מהאזור.
ספוילר
מיקו
את מוציאה את אמבר שתוקפת בגחלת, היא גורמת לקצר האופנוע של האיש והוא מתחיל להתרגז.
"כן" עונה לך לן ומראה לך פוכדור. "אבל הוא.. הוא.. הוא בעייתי" אומר לן וזורק את הפוכדור באוויר, מהפוכדור יוצא פוקימון דמוי ברווז.
הגנב כועס ואומר "גאסטלי, צל לילה!", גאסטלי מתקדם אל עבר טורצ'יק, ויוצא צללים ששועטים אל עבר טורצ'יק ופוגעים בו קשה.
לא אראה כל סימן דאגה או פחד בכדי שטורצ'יק לא יושפע ממני לרעה, אלה אומר בנחישות וביטחון ומצד שני גם ברוך ''אמבר את יכולה לעשות את זה חמודה את ה-אמבר, הטורצ'יק הכי חזקה שאני מכירה אין טובה ממך! עם קצת ביטחון ונחישות תוכלי לעשות כל מה שתרצי חייו של פוקימון נמצאים בידינו, עכשיו התשמשי במיקוד אנרגיה וגחלת עם גאסטלי!'' אומר לאמבר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני יודע מה זה עלי תער אבל מוזר שהוא משתמש ב3 אבל צודק מדקיפ מים ועלי תער זה עשב ככה שיש לו גם סטאב.
-------------------------------------------------------------------
"האממ... זהו?" אגיד בתדהמה
אצא ממרכז הפוקימונים את זואי ואשאל אותה אם היא מכירה מקום שאפשר לתפוס בוא פוקימונים או לאמן.
מיקו
''אמבר את יכולה לעשות את זה חמודה את ה-אמבר, הטורצ'יק הכי חזקה שאני מכירה אין טובה ממך! עם קצת ביטחון ונחישות תוכלי לעשות כל מה שתרצי חייו של פוקימון נמצאים בידינו, עכשיו התשמשי במיקוד אנרגיה וגחלת עם גאסטלי!'' את קוראת לעברה, טורצ'יק מתמקדמת בעצמה ושולחת גחלת, הגאסטלי שולח כדור צל חזק במיוחד.
"סיידאק, על-חושי! תביא את הפוכדור של טימבור!" לן קורא לעבור, סיידאק משתמש בעל-חושי שגורם לגחלת של טורצ'יק לבעור ולהתחיל לנוע מהר יותר, הוא מסובב אותה באוויר ככה שנוצרת מערבולת ששואבת לתוכה את הכדור צל, ופוגעת בגאסטלי. "רגע מה? ביקשתי פוכדור!" לן מתלונן.
טאי
"כן, זהו" עונות האחות ג'ואי וזואי ביחד.
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ואתה שואל את זואי איפה ניתן לאמן פוקימונים,
"אפשר לאמן בדרך 103 הצפונית, או בדרך 102 שהיא בדרך לפטלבורג, אבל כדאי שנמשיך כי כבר מאוחר" אומרת לך זואי ומביטה בשמיים שמתחילים להחשיך. אתה רואה כמה פוקימוני עורב עפים בשמיים אל עבר דרך 102.
לורן
אתה מכין חביתה טעימה לך ולטום ואתם אוכלים אותה בתיאבון רב.
"טוב, אז מה נעשה עכשיו?" אתה שואל אותו. "אני מניח ש...אתה רוצה קרב? זה יהיה אימון טוב, סיבוב ראשון דרוזי שלי נגד זיגזגון שלך, והאחר קקניאה נגד טריקו. אלא אם כן אתה מעדיף קרב כפול.." אומר לך טום ומחכה לתשובה.
ספוילר
[QUOTE=~Donphan~;1311576]מיקו
''אמבר את יכולה לעשות את זה חמודה את ה-אמבר, הטורצ'יק הכי חזקה שאני מכירה אין טובה ממך! עם קצת ביטחון ונחישות תוכלי לעשות כל מה שתרצי חייו של פוקימון נמצאים בידינו, עכשיו התשמשי במיקוד אנרגיה וגחלת עם גאסטלי!'' את קוראת לעברה, טורצ'יק מתמקדמת בעצמה ושולחת גחלת, הגאסטלי שולח כדור צל חזק במיוחד.
"סיידאק, על-חושי! תביא את הפוכדור של טימבור!" לן קורא לעבור, סיידאק משתמש בעל-חושי שגורם לגחלת של טורצ'יק לבעור ולהתחיל לנוע מהר יותר, הוא מסובב אותה באוויר ככה שנוצרת מערבולת ששואבת לתוכה את הכדור צל, ופוגעת בגאסטלי. "רגע מה? ביקשתי פוכדור!" לן מתלונן.
''היי זה גם טוב'' אמרתי ללן וקרצתי לו.
''אוקיי אמבר חמודה אני רוצה שתשתמשי שוב בגחלת אך הפעם תשתמשי בא כך שתהיה גושית יותר! עוצמתית יורת אני מאמינה בך א יכולה!'' צעקתי לאמבר, בזמן שהאיש על האופנוע היה מרוכז בקרב התחלתי להתגנב לעברו בשקט בכדי לחטוף מידו ת'פוקדור
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
מיקו
טורצ'יק משתדלת לתקוף בגחלת, אך גאסטלי משתמש בליקוק שגורם לו להיות משותקת והיא לא מצליחה לזוז, לפתע הנוצות של טורצ'יק מתחילות לבעור באורות חמים והיא נראית חזקה יותר. הפוקידע שלך מתריע שזו היכולת שלה- להב.
טורצ'יק משתמשת בגחלת חזקה מאי פעם, שפוגעת בגאסטלי, עשן נוצר בזירה.. את רצה ולא מצליחה לראות כלום, לפתע את מחזיקה ביד, את רואה שאת מחזיקה ביד של לן. "מה? באתי לקחת ת'פוכדור חח" הוא אומר בצחוק, שניכם מחזיקים בפוכדור של טימבור, והוא נפתח.
מהפוכדור יוצא טימבור, "טימ בור!" הוא קורא.
"קדימה, כולם יחד" את צועקת, טימבור קופץ ותוקף בחבטה על האופנוע, הוא חובט בו עם הבול עץ ובכך הוא הורס אותו לגמרי. טורצ'יק תוקף בגחלת שמעלפת את הגאסטלי, "לפחות נוכל לברוח מכאן" התלונן הגנב, אך לן קורא "סיידאק, בבקשה על-חושי עליהם!", סיידאק תוקף בעל-חושי, ובכך מחזיק את הגנב וגאסטלי באוויר. "סופסוף הצלחת!" לן קורא מאושר, סיידאק קורא "סיי!" ובלי לשים לב מפיל אותם, מיד מגיעות ניידות משטרה שבאות ולוקחות את הגנב..
"תודה מיקו, לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך" אומר לך לן בחיוך ומחזיר את פוקימוניו לפוכדור.
טאי
סורי שזה קצר '^^
--------
"לא, אבל אני חושבת שזה מקום טוב.." היא אומרת ומצביעה על בניין עליו רשום "אכסניית הפוקימונים".
"מצד שני, אפשר לעשות מחנה באחת הדרכים" אומרת לך זואי ומחכה לתשובה.
לורן
אתה וטום הולכים אל דרך 103, כשאתם מגיעים למקום עם דשא, עצים מסביבו וחוף ים קטן.
אתה מוציא את זיגזגון. "זיג זג!" הוא קורא בהנאה ורודף סביב הזנב שלו.
"דרווזי, קדימה לקרב!" קורא טום ומוציא את דרווזי מהפוכדור שלו.
"דרווזי תשתמש בבלבול" (Confusion) קורא טום, דרווזי שולח את ידו קדימה, היא זוהרת באור כחול, מיד גם זיגזגון זוהר באור כחול, ובמקום ללכת קדימה אל עבר דראוזי הוא נתקל בעצים ובאבנים.
רועי
אתה יכול לבדוק אם אתה רוצה, זה ייתן לך יותר מידע
והצבע שלך יהיה סגול!
---------
אתה מוציא את טורצ'יק.
"צא טורצ'יק, תשתמש בשריטה אחר כך מיקוד אנרגיה ואז גחלת... קדימה, תנסה אני בטוח שאתה מסוגל, אל תתבייש" אתה אומר לו, טורצ'יק מסתכל עליך ומהנהן.
טורצ'יק תוקף בשריטה, אך הפוקימון מצליח להתחמק ותוקף ביריית חוט, טורצ'יק נקשר ומתקשה לזוז. טורצ'יק זוהר באור כחול וממקד את עצמו, הוא מידד תוקף בגחלת שהורסת את החוטים ופוגעת בפוקימון, היא פוצעת אותו קשה.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)