Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 12 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 175

נושא: || Boshoku ||

1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    "כן." מגיב סאנסו ומוציא ממעילו תמונה קטנה. הוא מגיש לך את התמונה ואתה צופה בה מספר שניות:

"מאקוטו אזאווה," אומר סאנסו, "ג'ונין מכפר הענן הנסתר. זה כל מה שידוע לנו." סאנסו מוסיף, ואתה מאוכזב מעט מחוסר המידע שיש לו, "הוא כנראה חזק."
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    דניאל:
    אתה מתגלגל הצידה, והנינג'ה מחטיאה אותך, אבל אתה שכחת שאתה לא נמצא על האדמה, אלא אחד מענפי העץ, ואתה נופל מהענף אל הקרקע. אתה נוחת וחוץ מכמה מכות יבשות, אתה לא מרגיש כאב רציני, אך בכל זאת אתה מרגיש מזל שהשינובי לא פגע בך עם הקונאי שלו.
    אתה קם על רגליך, ורואה שהשינובי עדיין על הענף, ולכן אתה לא מצליח להשתמש בטכניקת הברק המזדחל שלך.
    לפתע, השינובי מכפר הגשם הנסתר זורק לכיוונך זוג שוריקנים שחורים וחדים.
    "אוי.. הוא לא מוותר." אגיד ואקפוץ לאוויר שבכך אצליח להתחמק כמעט מ-2 השוריקנים. (זה רק באולי)
    לאחר מכן אזמן את מגילת האריות. אפתח אותה במהירות ולאחר מכן אשתמש בקונאי שלי ואעשה לעצמי חתך קטן. לאחר מכן אשתמש בדם שיצא מהחתך ואמרח אותו באמצע המגילה.
    לאחר מכן אטיח בחוזקה את ידי באדמה ואצעק "טכניקת זימון!" ואחכה שהחותם ייראה על האדמה.
    אזמן את פל וסינו. לאחר שהם יזומנו אחלק להם פקודות. "פל אתה תתקוף אותו מצד ימין שלו וסינו אתה תתקוף אותו מצד שמאל שלו." אגיד להם שיתקפו אותו. ולאחר שיצאו לתקפו והשינובי ינסה להתחמק מהם אשתמש בחותמות ידיים ואצעק "שחרור אש: כדורי אש מפחידים!" ואירה לכל מקום שהשינובי יברח אליו.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    "כן." מגיב סאנסו ומוציא ממעילו תמונה קטנה. הוא מגיש לך את התמונה ואתה צופה בה מספר שניות:

"מאקוטו אזאווה," אומר סאנסו, "ג'ונין מכפר הענן הנסתר. זה כל מה שידוע לנו." סאנסו מוסיף, ואתה מאוכזב מעט מחוסר המידע שיש לו, "הוא כנראה חזק."
    "לא נורא" אני אומר בחיוך בעודי מתמתח בהנאה ועושה קאנקים באצבעות "גם אני חזק. יריב טוב עוזר לך מדי פעם היכנס לפרופורציה ולהיזכר כמה מדהים אתה" אני אומר בקריצה, ונשאר שקט עד להגעה לכפר הענן.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

4. TBM
    שם: מתן
    תקשיבו בשבוע האחרון הייתי צריך ללמוד הרבה, אבל עכשיו יש לי שבוע פנוי לגמרי אז אני אשתדל להגיב הרבה

מתן:
    נבוך, אתה שואל את דאיסטסו לגבי מעט מזון שיוכל לתת כדי להרגיע את הרעב שמתפשט בבטנך. דאיסטסו מהנהן, מחטט בכיס המעיל הפנימי, וזורק לך חתיכת לחם גדולה וזהובה, "קדימה תאכל במהירות..." ממלמל דאיסטסו, ומביט סביב בינתיים, אתה מבחין שוב בעינו האדומה ומתחתיה הכתם הקטן בצבע כחול, וזה שוב מעורר את סקרנותך.
    אמשיך להתקדם אחרי דאיסטסו , 'הפעם אני לא אשים את עור האבן בתחילת הקרב.' אחשוב לעצמי , "אז מתי מגיעים לכפר אני רוצה להתחיל בקרבות רציניים." אומר לדאיסטסו ואזכר במה שהדאיסטסו אמר ולא אשאל שוב על העיניים שלו.

5. משתמש מנוסה
    דניאל:
    אתה קופץ ומתחמק במזל מזוג השוריקנים שננעצים בקרקע.
    אתה מוציא את המגילה, ומיד מזמן בעזרת טכניקת הזימון את זוג החתולים הקטנים פל וסינו. אתה פוקד על שניהם לתקוף מהצדדים השונים, ומיד פל רץ ימינה וסינו רץ שמאלה. אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד שולח כמה כדורי אש מפחידים לעבר השינובי היריב, והוא מתחיל לקפוץ מענף לענף ולהתחמק, אך אתה מתמיד בהתקפה ושולח כדורי אש לכל מקום שאליו הוא עובר.
    לפתע, אתה רואה את סינו קופץ מאחד העצים ונושך בחוזקה את ידו של השינובי היריב. השינובי מיד צורח בכאבים, כאשר גם פל, החתול השני, קופץ על רגלו ונושך אותה בחוזקה. השינובי נופל לקרקע, מתפתל מכאבים ומנסה להשתחרר מאחיזת השיניים האכזרית של פל וסינו, אך ללא הצלחה.

עוברת שעה של תעופה על גב הציפור עשויית הקרח, שבמהלכה קר לך מאוד, ובזמן שאתה רועד מהקור, סאנסו מסתכל עליך ולא מגיב. לפתע, שניכם רואים כדור ענק עשוי צ'אקרת ברק עובר מלמטה מול עיניכם, ואתה נבהל מעט, "אני מניח שנכנסו לשטח של מדינת הברק..." אומר ברוגע סאנסו, כשלפתע אתם מרגישים רעד חזק מאוד, כאילו הציפור עוד רגע מתפוצצת. אתה מביט למטה, ורואה שחלק מהקרח שממנו עשויה הציפור נופל ממנה ומשאיר בה חור גדול. אתה מבחין בזוג שינובים שעומדים במרכז קרחת יער מתחתיכם, ונראה שהם אחראים לפגיעה בכם.

מתן:
    "אנחנו בדרך, אני לא חושב שאנחנו כבר כל כך רחוקים..." אומר דאיסטסו בשקט, תוך התקדמות בהליכה לכיוון כפר האבן הנסתר.
    לפתע, אתם שומעים רחש נוסף מהשיחים הקרובים, אך עוד לפני שאתה או דאיסטסו מספיקים להגיב, מקיפים אתכם בבת אחת כעשרה שינובים, ואתה מבחין שכולם עונדים מגן מצח עם הסמל של כפר האבן הנסתר. אתה ודאיסטסו מיד עוצרים במקומכם.
    "מי אתם?!" אתה שומע קול נמוך וכועס, ולפתע, לתוך המעגל שאתם במרכזו, נכנס גבר גבוה ורחב, שיערו ארוך וקוצני, בצבע לבן. מבטו כועס, ואתה מבחין בסיגריה בין אצבעותיו. לבושו אינו שונה במיוחד מלבוש של שינובי רגיל מכפר האבן הנסתר, "למה אתם מתקרבים לכפר שלנו? ולמה הרגתם שלושה אנשים מהכפר בדרך?!" צועק בכעס הגבר הגדול, זורק את הסיגריה שבידו על הקרקע ודורך עליה.
    אתה מביט בדאיסטסו, ורואה על פניו מבט אדיש וחסר רגש.
    Ido

| | Boshoku | |

6. TBM
    שם: מתן
    [b]

מתן:
    "אנחנו בדרך, אני לא חושב שאנחנו כבר כל כך רחוקים..." אומר דאיסטסו בשקט, תוך התקדמות בהליכה לכיוון כפר האבן הנסתר.
    לפתע, אתם שומעים רחש נוסף מהשיחים הקרובים, אך עוד לפני שאתה או דאיסטסו מספיקים להגיב, מקיפים אתכם בבת אחת כעשרה שינובים, ואתה מבחין שכולם עונדים מגן מצח עם הסמל של כפר האבן הנסתר. אתה ודאיסטסו מיד עוצרים במקומכם.
    "מי אתם?!" אתה שומע קול נמוך וכועס, ולפתע, לתוך המעגל שאתם במרכזו, נכנס גבר גבוה ורחב, שיערו ארוך וקוצני, בצבע לבן. מבטו כועס, ואתה מבחין בסיגריה בין אצבעותיו. לבושו אינו שונה במיוחד מלבוש של שינובי רגיל מכפר האבן הנסתר, "למה אתם מתקרבים לכפר שלנו? ולמה הרגתם שלושה אנשים מהכפר בדרך?!" צועק בכעס הגבר הגדול, זורק את הסיגריה שבידו על הקרקע ודורך עליה.
    אתה מביט בדאיסטסו, ורואה על פניו מבט אדיש וחסר רגש.
    "הם תקפו קודם." אומר ברצינות רבה ועם אחד מהם ינסה לתקוף אותי אז אנסה לפתוח במהירות את השער הראשון , לאחר שאפתח את השער הראשון אתחמק מן השינובי אשר תוקף אותי ואתן לו בעיטה ועם זה לא יעבוד אז ארוץ לכיוון השינובי , "טכניקת שכפול." אומר ואצור 3 שכפולים שלי , השכפולים יסיחו את דעת השינובי ובזמן שהם מסיחים את דעתו אתן לשינובי בעיטה בגב , עם כמה יתקפו אותי אז אקפוץ למעלה ואפתח את השער השני , לאחר מכן ארוץ לכיוון השינובים ואתן לאחת בעיטה בבטן וכמה שניות לאחר מכן בעיטה בגב , עם זה לא עוזר אז ארוץ מסביב לשינובים וכשאהיה מאחוריהם אז אתן למי שהכי בצד בעיטה חזקה .

7. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    דניאל:
    אתה קופץ ומתחמק במזל מזוג השוריקנים שננעצים בקרקע.
    אתה מוציא את המגילה, ומיד מזמן בעזרת טכניקת הזימון את זוג החתולים הקטנים פל וסינו. אתה פוקד על שניהם לתקוף מהצדדים השונים, ומיד פל רץ ימינה וסינו רץ שמאלה. אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד שולח כמה כדורי אש מפחידים לעבר השינובי היריב, והוא מתחיל לקפוץ מענף לענף ולהתחמק, אך אתה מתמיד בהתקפה ושולח כדורי אש לכל מקום שאליו הוא עובר.
    לפתע, אתה רואה את סינו קופץ מאחד העצים ונושך בחוזקה את ידו של השינובי היריב. השינובי מיד צורח בכאבים, כאשר גם פל, החתול השני, קופץ על רגלו ונושך אותה בחוזקה. השינובי נופל לקרקע, מתפתל מכאבים ומנסה להשתחרר מאחיזת השיניים האכזרית של פל וסינו, אך ללא הצלחה.
    "קדימה!" אצעק בעצבים וארוץ במהירות רבה אל השינובי אחזיק בחזהו. "לא היית צריך להתעכסק איתנו" אגיד לו באדישות רבה בזמן שאני אזרים צ'אקרת ברק שתחשמל את השינובי בכדי שיהיה משותק ולא יוכל לזוז.
    "טוב מאוד, פל וסינו." אגיד להם באדישות לאחר שהשינובי יתחשמל. "עזרתם לי מאוד" אגיד להם ואעלה אותם על כתפיי.
    אסתכל על ריו בכדי לראות מה הולך איתו.
    נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 06-02-2012 בשעה 10:00 PM

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

8. מִיסְטֵר פִיזַָה
    עוברת שעה של תעופה על גב הציפור עשויית הקרח, שבמהלכה קר לך מאוד, ובזמן שאתה רועד מהקור, סאנסו מסתכל עליך ולא מגיב. לפתע, שניכם רואים כדור ענק עשוי צ'אקרת ברק עובר מלמטה מול עיניכם, ואתה נבהל מעט, "אני מניח שנכנסו לשטח של מדינת הברק..." אומר ברוגע סאנסו, כשלפתע אתם מרגישים רעד חזק מאוד, כאילו הציפור עוד רגע מתפוצצת. אתה מביט למטה, ורואה שחלק מהקרח שממנו עשויה הציפור נופל ממנה ומשאיר בה חור גדול. אתה מבחין בזוג שינובים שעומדים במרכז קרחת יער מתחתיכם, ונראה שהם אחראים לפגיעה בכם.
    "שנטפל בהם?" אני אשאל את סאנסו בהרמת גבה. במידה וכן, אני אשתמש ב"שחרור אש:יצירי אש" כדי ליצור מספר בזים מאש שיצללו במהירות ויפגעו בשינובים כדי שיחפו על הנחיתה שלנו, ואז אשתמש ב"שחרור אש וברק: אגרופי להבה וסופה" על השינובי הקרוב ביותר, כאשר אני תוקף קודם באגרוף הסופה, ורק אז באגרוף הלהבה. במידה וסאנסו בוחר להתעלם מהם, אני מציע לו לתקן את הציפור לפחות, ושותק.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    תקשיבו בשבוע האחרון הייתי צריך ללמוד הרבה, אבל עכשיו יש לי שבוע פנוי לגמרי אז אני אשתדל להגיב הרבה

רומה:
    אתה משתמש בטכניקת הבהוב הגוף, ועולה בזריזות על גבה של הציפור עשויית הקלפים, ואייס מגחך כרגיל, "קדימה." פוקד אייס, והציפור המשונה מתחילה לנופף בכנפיה ובמהירות עולה לאוויר ומתחילה לעוף, לכיוון המטרה שלכם.
    לאחר כחצי שעה של תעופה על גבה של הציפור שאייס יצר, אייס מסתובב אליך, "שחכתי להגיד לך משהו," הוא אומר, מחטט בכיסו הפנימי של המעיל ומגיש לך תמונה:

"זה היעד האמיתי שלנו," הוא מוסיף ומגחך, "שוזאבורו יוקיו..." הוא אומר ואז חוטף את התמונה מידיך.
    עוברת עוד חצי שעה של תעופה משעממת, רובה בשקט, "מאיזה כפר אתה?" לפתע שואל אייס.
    "מהערפל הנסתר, מאיפה אתה?" אומר לו.

10. משתמש מנוסה
    מתן:
    תבין שכשאתה פותח את השער הראשון, אתה לא יכול לייצר שכפולים...
    ושוב אתה מתייחס לשינובים האחרים כאילו זה בובות...
    -----
    "הם תקפו קודם.", אתה משיב ברצינות, והגבר הגדול צוחק בקולו העבה צחוק מלגלג ומרושע, "הם הגנו על הכפר, כי אתם מסיגי גבול!" אומר בגבר ומסיים את המשפט בצעקה. הוא מתקרב אליך מאוד והוא מחזיק את ידיו מאחורי גבו, "תקשיב ילד," הוא אומר לך בלחש, ואתה מריח מפיו ריח חזק של סיגריות, "אני נותן לכם הזדמנות אחרונה, עופו מפה, ואל תתקרבו לכפר שלנו בחיים." הוא לוחש, מסתובב ופוסע כמה צעדים קדימה.
    אתה מביט ימינה, לעבר דאיסטסו, ואתה רואה שהוא עדיין עם מבט חסר רגש, אדיש לחלוטין, ואינו מגיב לכל מה שקרה כאן.

דניאל:
    אתה רץ אל השינובי המתפתל, ואוחז בחזהו עם שתי ידיך, ובזמן שפל וסינו מפסיקים את אחיזתם החזקה, אתה משתמש בטכניקת הברק המזדחל, ומחשמל למשך כמה שניות את השינובי היריב. השינובי רועד ומקרטע בזמן שאתה מחשמל אותו, עד שבשלב מסויים הוא מפסיק לזוז לחלוטין. אתה עוזב אותו, ומבין בקצת עשן שעוזב את גופו.
    אתה משבח את פל וסינו, ועוזר להם לעלות עליך, כך שכל אחד מהם יושב על כתף אחרת.
    מיד לאחר מכן, אתה מסתכל הצידה, לכיוון ריו. ראשית, אתה מבחין ביד קטועה ומדממת, ולא רחוק ממנה אתה רואה גם את ראשו של יריבו של ריו קטוע, ולצד הראש גם את הגוף חסר היד וחסר הראש. אתה ממשיך להביט, ורואה את ריו יושב בנינוחות, מנקה את חרבו הכחולה בעזרת ממחטה שכבר ספוגת דם, "לקח לך הרבה זמן..." ממלמל ריו, קם על רגליו, ומחזיר את החרב העצומה לנרתיק שעל גבו.

"שנטפל בהם?" אתה שואל את סאנסו, והוא, כהרגלו אינו מגיב. סאנסו משתמש בסימן הידיים בצורת הכלב, ולפתע אתה מרגיש תזוזה קלה, אתה מביט שוב ורואה שסאנסו תיקן את הציפור הקפואה. "אוקיי, עכשיו אפשר לרדת אליהם..." אומר סאנסו בעדינות, ולפתע מטה את גופו הצידה, יורד מהציפור וצולל במהירות למטה.

רומה:
    אייס מצחקק, "מכפר המעיינות החמים הנסתר." הוא משיב ולוקח שאיפה כבדה מהסיגר, ואז מיד משחרר כמות נכבדת של עשן מפיו.
    עוברות עוד כמה דקות שקטות של תעופה, "למה ערקת מהכפר שלך?" שואל בפתאומיות אייס, מנסה לשבור את הקרח.
    Ido

| | Boshoku | |

11. מִיסְטֵר פִיזַָה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Mr.Pizza צפה בהודעה
    "שנטפל בהם?" אני אשאל את סאנסו בהרמת גבה. במידה וכן, אני אשתמש ב"שחרור אש:יצירי אש" כדי ליצור מספר בזים מאש שיצללו במהירות ויפגעו בשינובים כדי שיחפו על הנחיתה שלנו, ואז אשתמש ב"שחרור אש וברק: אגרופי להבה וסופה" על השינובי הקרוב ביותר, כאשר אני תוקף קודם באגרוף הסופה, ורק אז באגרוף הלהבה. במידה וסאנסו בוחר להתעלם מהם, אני מציע לו לתקן את הציפור לפחות, ושותק.
    "שנטפל בהם?" אתה שואל את סאנסו, והוא, כהרגלו אינו מגיב. סאנסו משתמש בסימן הידיים בצורת הכלב, ולפתע אתה מרגיש תזוזה קלה, אתה מביט שוב ורואה שסאנסו תיקן את הציפור הקפואה. "אוקיי, עכשיו אפשר לרדת אליהם..." אומר סאנסו בעדינות, ולפתע מטה את גופו הצידה, יורד מהציפור וצולל במהירות למטה.
    אני רשמתי פחות או יותר מה אני עושה, זה לא משתנה.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

12. משתמש מנוסה
    עמית:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lambo צפה בהודעה
    *הערה-כיוון שאני משנה את תכנית הפעולה אני מכין 3 שכפולים.
    "אתה לא צריך." אומר ליושיסו.לאחר מכן אגיד לשכפולים שלי לעלות על ציפור חול אחת."אנחנו נעלה על השנייה, נפוצץ את הימנית, השכפולים שלי ידאגו לשמאלית." אומר ליושיסו ואביא לשכפול אחד שלי את החרב שלי.
    תקשיב אתה חייב להיות יותר ברור ולפרט. תתחיל לפרט יותר על המעשים שלך. ומי זה "נעלה על השנייה"? אתה ויושיסו? לא הבנתי הרבה מהתגובה הזו שלך, ולכן התגובה הזו תהיה לפי מה שהבנתי.
    דרך אגב בגלל שהם שכפולים שלך, לכולם יש חרב.
    -----
    אתה מורה על שלושת שכפולי הברק לקפוץ על ציפור אחת, והם מיד עושים זאת ועולים על הציפור השמאלית שיושיסו הכין. אתה נותן ליושיסו תוכנית פעולה, ושכדאי שגם הוא וגם אתה תעלו על הציפור השנייה, "מה נעשה עם השניים מאחורה?" הוא שואל אותך בבלבול, "כדאי יותר שאתה והכפילים שלך תטפלו בזוג הקדמי ואני אטפל בזוג האחורי." מסביר יושיסו בלחץ, כאשר ארבעת השינובים מכפר הצליל הנסתר מתקדמים לכיוונכם במהירות. לפתע, אתה רואה קונאי עובר ליד פניך, ומפספס אותך בממש כמה סנטימטרים.

אתה הולך אחרי סאנסו, וצולל אחריו מטה לכיוון השינובים התוקפים. תוך כדי צניחתך, אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד מייצר שלוש ציפורים דמויי בז, עשויים מלהבות, והם יוצאים במהירות רבה ותוקפים את זוג השינובים, אך הם מצליחים להתחמק בזריזות מההתקפה שלך.
    בינתיים, אתה רואה את סאנסו נוחת, ושנייה לאחר מכן, אתה גם כן נוחת. "קדימה, אני אטפל באחד, ואתה באחד." אומר סאנסו בקולו העדין, ומיד אתה מסתער עם זוג אגרופים מלאים בצ'אקרת אלמנטים על אחד השינובים שיותר קרוב אליך, אך השינובי הזריז מצליח במזל לחמוק מזוג ההתקפות שלך. אתה מביט בשינובי, ורואה שעל מותניו קשור מגן מצח ועל הסימן של כפר הענן הנסתר, "שחרור ברק: כדור ברק!" צועק השינובי היריב, ולפתע משחרר מפיו כדור עשוי צ'אקרת ברק לכיוונך, בדיוק כמו כדורי הברק שתקפו את הציפור הקפואה.
    Ido

| | Boshoku | |

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה:
    אייס מצחקק, "מכפר המעיינות החמים הנסתר." הוא משיב ולוקח שאיפה כבדה מהסיגר, ואז מיד משחרר כמות נכבדת של עשן מפיו.
    עוברות עוד כמה דקות שקטות של תעופה, "למה ערקת מהכפר שלך?" שואל בפתאומיות אייס, מנסה לשבור את הקרח.
    "סיפור ארוך" אומר בשקט בעוד שאסתכל קדימה על המרחבים הפתוחים שלפנינו.

14. משתמש מנוסה
    רומה:
    אתה "מנפנף" את שאלתו של אייס, ומביט לאופק, תוך כדי נפנוף כנפיה של הציפור עשויית הקלפים, שאותה יצר כמובן אייס בעזרת יכולותיו המרשימות.
    עוברת עוד כשעה-שעה וחצי של תעופה שבה אתה מרגיש את הרוח החזקה על פניך, מה שדי מוצא חן בעיניך, לפתע אייס מביט לצדדים במבט חושד, "יש לי הרגשה לא טובה..." ממלמל אייס, כשלפתע, אתה רואה כדור עשוי צ'אקרה בצבע סגול חולף מלמטה מספר מטרים מכם, "ראית את זה?!" קורא אייס בחשש ומצחקק, שניכם מביטים לצדדים, אבל אף אחד מכם לא רואה כלום.
    Ido

| | Boshoku | |

15. מִיסְטֵר פִיזַָה
    אתה הולך אחרי סאנסו, וצולל אחריו מטה לכיוון השינובים התוקפים. תוך כדי צניחתך, אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד מייצר שלוש ציפורים דמויי בז, עשויים מלהבות, והם יוצאים במהירות רבה ותוקפים את זוג השינובים, אך הם מצליחים להתחמק בזריזות מההתקפה שלך.
    בינתיים, אתה רואה את סאנסו נוחת, ושנייה לאחר מכן, אתה גם כן נוחת. "קדימה, אני אטפל באחד, ואתה באחד." אומר סאנסו בקולו העדין, ומיד אתה מסתער עם זוג אגרופים מלאים בצ'אקרת אלמנטים על אחד השינובים שיותר קרוב אליך, אך השינובי הזריז מצליח במזל לחמוק מזוג ההתקפות שלך. אתה מביט בשינובי, ורואה שעל מותניו קשור מגן מצח ועל הסימן של כפר הענן הנסתר, "שחרור ברק: כדור ברק!" צועק השינובי היריב, ולפתע משחרר מפיו כדור עשוי צ'אקרת ברק לכיוונך, בדיוק כמו כדורי הברק שתקפו את הציפור הקפואה.
    אני מחייך לעצמי חיוך קטן, וחומק מכדור הברק בקלילות, "צריך שניים בשביל טנגו" אני מתגרה. "שחרור ברק: קשת ברקים" אני אומר בעודי מכוון את רוב הברקים לכיוונו, ושולח ברק או שניים לשינובי השני כבדרך אגב.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

עומר! 3>

עמוד 6 מתוך 12 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •