Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 64 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה

אנדי ~

בלבאזור יוצא החוצה ונשען על גפניו. הוא מתקשה לכמה שניות אך נראה שהוא מצליח לא רע, הוא קיבל יותר ביטחון כששלח לאוויר זרע שנפתח ובהק באור אדום מאחוריו. הוא כיוון את פיו לקרקע ונהם בקול גדול.
    "זה דווקא יצא מרשים ביותר!" קרא ג'וי. "אני מוכרחת להגיש שיש המון לשפר, כדאי לך בכל זאת להירשם ולהתרשם מהתחרות!"
    אתה הבנת מה רשמתי! אני לא מאמין! חחחח
    ואדם אני אשמח אם אחרי התחרות אפגוש מישהו או מישהי שיהיו השותף\ת למסע שלי...
    ותתעלם מהשותף שרשמתי בבקשות בהרשמה תעשה אותו\אותה איך שתרצה
    ------------

"את באמת חושבת ככה?" אגיד בהתרגשות "תירשמי אותי ואת באלבזור בבקשה" אגיד בביתחון "שמתע את זה באלבזור אנכנו הולכים לתחרות!" אגיד בחיוך אל הפוקימון שלי "תוכלי לתת לי כמה עצות?" אבקש מהאחות ג'וי

כמו תמיד. עמיטריד.

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~

"מה שאני מציעה לך לעשות, זה לשים לב שההתקפות יראו טוב. חשוב לשלב כמה שיותר מתקפות מיוחדות שיראו יפה בעין. בלבאזור הוא פוקימון מיוחד מאוד, כדאי לך ללמד אותו מתקפות שיתנו לך יכולת להרשים את הקהל, כמו המתקפת נבט שיוצרת צבעים יפים מאוד. אני הולכת לרשום אותך, אם תואיל בטובך להציג לי את האייפון שלך, אני אעדכן את האפליקציה של תחרויות הסרט ברחבי קנטו. תוכל להיות מעודכן תמיד.
    אגב, עוד טיפ נחמד, כדאי לך לקפוץ לחנות ולקנות מדבקות לפוקדור שלך, זה יעיל מאוד לרושם התחלתי!"

3. עמיטריד.
    אנדי ~

"מה שאני מציעה לך לעשות, זה לשים לב שההתקפות יראו טוב. חשוב לשלב כמה שיותר מתקפות מיוחדות שיראו יפה בעין. בלבאזור הוא פוקימון מיוחד מאוד, כדאי לך ללמד אותו מתקפות שיתנו לך יכולת להרשים את הקהל, כמו המתקפת נבט שיוצרת צבעים יפים מאוד. אני הולכת לרשום אותך, אם תואיל בטובך להציג לי את האייפון שלך, אני אעדכן את האפליקציה של תחרויות הסרט ברחבי קנטו. תוכל להיות מעודכן תמיד.
    אגב, עוד טיפ נחמד, כדאי לך לקפוץ לחנות ולקנות מדבקות לפוקדור שלך, זה יעיל מאוד לרושם התחלתי!"
    "ואו תודה" אגיד בחיוך ואגיש לה את האייפון "אלך לקנות מדבקות" אגיד לה ואפרד "תודה אל הכל" אגיד ואנפף לשלום 'מממ איך נציג אותך' אחשוב ואסתקל על הבלבזור שלי לצידי בזמן שנלך לחנות

כמו תמיד. עמיטריד.

4. מנהל ראשי
    אנדי ~

אתה נכנס לחנות ורואה בכניסה מבחר מדבקות. האחד שבאמת לכד את העין שלך היה בצורת עלה. זה בהחלט נראה כאילו הוא מתאים לבלבאזור. אתה לוקח את המדבקה ומבקש מהמוכר לקנות את זה. הוא מבקש ממך 100 שקלים, שכן זה כולל מעין כיסוי לפוקדור שקוף שאמור להפעיל את האפקט.
    אתה משלם לו ולוקח את המדבקה, המוכר אומר לך שהשימוש של המדבקה הינו חד פעמי ולכן מומלץ להשתמש בזה רק פעם אחת.
    אתה יוצא מהחנות ומביט בשעונך, יש לך חמש שעות עד התחרות.

5. עמיטריד.
    אנדי ~

אתה נכנס לחנות ורואה בכניסה מבחר מדבקות. האחד שבאמת לכד את העין שלך היה בצורת עלה. זה בהחלט נראה כאילו הוא מתאים לבלבאזור. אתה לוקח את המדבקה ומבקש מהמוכר לקנות את זה. הוא מבקש ממך 100 שקלים, שכן זה כולל מעין כיסוי לפוקדור שקוף שאמור להפעיל את האפקט.
    אתה משלם לו ולוקח את המדבקה, המוכר אומר לך שהשימוש של המדבקה הינו חד פעמי ולכן מומלץ להשתמש בזה רק פעם אחת.
    אתה יוצא מהחנות ומביט בשעונך, יש לך חמש שעות עד התחרות.
    "בלבזור הייתה נהדר בהופעה שלך" אגיד לו "אבל צריך להשתפר בוא נמצא מקום שקט ונתאמן בו" אגיד לו ואחניס את הפריטים שקניתי לתיק "אוקי בוא ננסה את זה אני מוציא אותך מהפוקדור ואתה נוחת על הרצפה ולא עושה כלום ואז פתעום אתה נותן שעגה אנקית שמקפיצה את כולם קופץ באוויר ונעזר בגפנים כדי להישאר גבוהה מסתחרר ושולך זרעים בצורה מעגלית ואז אתה קופץ תנסה לעשות גם סלתה באוויר אם לא תצליך לא נורא תנחת על הקרקע בקלילות ושתחרר נהמה לסיום" עגיד לו ואכווה שהבין הכל ויצליך לעשות את זה

כמו תמיד. עמיטריד.

6. מנהל ראשי
    אנדי ~

בלבאזור מוכנס לפוקדור בתקווה להצליח לעשות את ההדרכה שהדרכת אותו. הוא יוצא מהפוקדור ומחכה מס' שניות מבלי לעשות שום דבר ואז, בעוצמה שמבהילה גם אותך, הוא שאג בכל הכוח. הוא זינק ונעמד על הגפנים שלו, ואיבד שליטה, כך שהוא נתן מספר פסיעות, נשען על גפניו ושלח את הנבטים שלו בצורה מבולגנת, מה שגרם לנבטים להיפתח בצורה מדובללת ולמסורבלת, אך מצד שני, זה לפתע היה נראה כמו יער!

7. עמיטריד.
    אנדי ~

בלבאזור מוכנס לפוקדור בתקווה להצליח לעשות את ההדרכה שהדרכת אותו. הוא יוצא מהפוקדור ומחכה מס' שניות מבלי לעשות שום דבר ואז, בעוצמה שמבהילה גם אותך, הוא שאג בכל הכוח. הוא זינק ונעמד על הגפנים שלו, ואיבד שליטה, כך שהוא נתן מספר פסיעות, נשען על גפניו ושלח את הנבטים שלו בצורה מבולגנת, מה שגרם לנבטים להיפתח בצורה מדובללת ולמסורבלת, אך מצד שני, זה לפתע היה נראה כמו יער!
    "מדהים באלבזור!" אגיד לו בחיזוק "תנסה עכשיו לקפץ ולעשות סלטה או סיבוב באוויר ותנחת בצורה יפה על הקרקע רק תיזהר לא לגעת בנבטים ותחייך!" אגיד לו "ואז אני אתן לך משהו לאכל על כל המאמץ והמושלמות שלך!" אומר ואחייך

כמו תמיד. עמיטריד.

8. מנהל ראשי
    אנדי ~

בלבאזור מנסה פעם נוספת, הוא שוב מועד על גפניו אך מבטו הנחוש העיד על כך שהוא לא מכן היה לוותר.
    הוא בהק לשנייה והאייפון צייץ. הוא למד הצלפה. מה שהעיד על השליטה שלו בגפנים מעתה והילך. הוא החל להגביה את עצמו מעלה מעלה וסיים במספר סלטות עד שנחת על שתי רגליו בחיוך מקסים, המהלך נראה מושלם, כשהגפנים נחתו הרבה אחריו, מקיפים אותו כמו יער קטן.
    אתה ממהר לקחת אותו לאכול במרכז הפוקימונים ומעניק לו מחמאות רבות, בלבאזור נראה מרוצה.
    בזמן שאתה נח מעט, אתה מבחין במאמן גבוה קומה שמכריז בקול כי הוא מומחה פוקימון (פוקימון קנסוס.) הוא פונה לאחות ג'וי ומבקש ממנה שתרפא את הפוקימונים שלו.

9. עמיטריד.
    אנדי ~

בלבאזור מנסה פעם נוספת, הוא שוב מועד על גפניו אך מבטו הנחוש העיד על כך שהוא לא מכן היה לוותר.
    הוא בהק לשנייה והאייפון צייץ. הוא למד הצלפה. מה שהעיד על השליטה שלו בגפנים מעתה והילך. הוא החל להגביה את עצמו מעלה מעלה וסיים במספר סלטות עד שנחת על שתי רגליו בחיוך מקסים, המהלך נראה מושלם, כשהגפנים נחתו הרבה אחריו, מקיפים אותו כמו יער קטן.
    אתה ממהר לקחת אותו לאכול במרכז הפוקימונים ומעניק לו מחמאות רבות, בלבאזור נראה מרוצה.
    בזמן שאתה נח מעט, אתה מבחין במאמן גבוה קומה שמכריז בקול כי הוא מומחה פוקימון (פוקימון קנסוס.) הוא פונה לאחות ג'וי ומבקש ממנה שתרפא את הפוקימונים שלו.
    'מ.. אלך לדבר איתו' אחשוב "באלבזור תחכה לי פה אני כבר חוזר" אגיד לפוקימון שלי בחיוך "צא נידורן" אומר בנחת "תוחל עם באלבאזור אני כבר חוזר" אגיד ואלך לכיוון המאמן הטוען כי הוא מומחה פוקימונים "אהה.. ת..תסלך לי" אגיד בגימגום קל "אם אתה באמת מומחה פוקימונים תוחיך את זה בזה שתבדוק אותי ואת שני הפוקימונים שלי שם" אגיד לו ועצביע על הפוקימונים שלי שאוכלים "אהה ואני אנדי" אגיד בחיוך ואושיט את היד כדי שנלחץ ידיים

כמו תמיד. עמיטריד.

10. מנהל ראשי
    אנדי ~

"ועוד איך אני פוקימון קנסור!" קרא המאמן. "אני פוקימון קנסור בדרגה B! אני מוסמך לנתח את הפוקימונים שלך! בוא ואוכיח לך!" הוא ניגש לעבר הפוקימונים שלך וחייך. "קודם כל שים לב שבלבאזור טורף את האוכל היבש הזה בהתלהבות בעוד שנידורן בכלל לא נהנה מהאוכל. זה ברור כי נידורן לא אוהב אוכל יבש בלשון המעטה. מה שמביא אותי להבנה שנידורן הינו פוקימון זהיר, הטבע הזה מראה שהוא מוכשר בהגנה מיוחדת ומסוגל ללמוד הגנות מיוחדות לרוב. הוא יעדיף להתגונן מאשר לתקוף ולצערי הוא לא פוקימון מהיר במיוחד. זה כמובן הנידורן שלך בלבד ולא כל נידורן בעולם.
    לגבי בלבאזור אני יכול לומר בודאות כי אוכל יבש הוא האוכל האהוב עליו, אני מניח שמרכז הפוקימונים הביא לו את האוכל הזה ונידורן רק הצטרף למנה שלו לא כן? אז ככה. בלבאזור הוא עניו. מה שעושה אותו פוקימון מוכשר מאוד כשזה מגיע להתקפות מיוחדות אך התקפות גופניות קשות עליו מאוד. הוא פוקימון נאמן מאוד וניכר שהוא מאוד אוהב אותך.
    מה אתה אומר על הניתוח הזה?" שאל המאמן והניח את ידיו על מותניו בגאווה.

11. עמיטריד.
    אנדי ~

"ועוד איך אני פוקימון קנסור!" קרא המאמן. "אני פוקימון קנסור בדרגה B! אני מוסמך לנתח את הפוקימונים שלך! בוא ואוכיח לך!" הוא ניגש לעבר הפוקימונים שלך וחייך. "קודם כל שים לב שבלבאזור טורף את האוכל היבש הזה בהתלהבות בעוד שנידורן בכלל לא נהנה מהאוכל. זה ברור כי נידורן לא אוהב אוכל יבש בלשון המעטה. מה שמביא אותי להבנה שנידורן הינו פוקימון זהיר, הטבע הזה מראה שהוא מוכשר בהגנה מיוחדת ומסוגל ללמוד הגנות מיוחדות לרוב. הוא יעדיף להתגונן מאשר לתקוף ולצערי הוא לא פוקימון מהיר במיוחד. זה כמובן הנידורן שלך בלבד ולא כל נידורן בעולם.
    לגבי בלבאזור אני יכול לומר בודאות כי פוקימון יבש הוא האוכל האהוב עליו, אני מניח שמרכז הפוקימונים הביא לו את האוכל הזה ונידורן רק הצטרף למנה שלו לא כן? אז ככה. בלבאזור הוא עניו. מה שעושה אותו פוקימון מוכשר מאוד כשזה מגיע להתקפות מיוחדות אך התקפות גופניות קשות עליו מאוד. הוא פוקימון נאמן מאוד וניכר שהוא מאוד אוהב אותך.
    מה אתה אומר על הניתוח הזה?" שאל המאמן והניח את ידיו על מותניו בגאווה.
    "אני אומר שאתה עכשיו דיברת גיבריש ולא הבנתי כלום" אגיד ואצחקק מאת "תוכל לדבר בספת בני אדם כדי שגם אני אוכל להבין בבקשה..." אגיד ואמשיך לצחקק בשקט

כמו תמיד. עמיטריד.

12. מנהל ראשי
    אנדי ~

"הייתי ברור מאוד." קרא המאמן, מעט נפגע. "נידורן הוא פוקימון הגנתי בעיקר, בלבאזור הוא פוקימון התקפתי, אך הוא מוכשר בהתקפות מיוחדות וגרוע בהתקפות גופניות..."

13. עמיטריד.
    אנדי ~

"הייתי ברור מאוד." קרא המאמן, מעט נפגע. "נידורן הוא פוקימון הגנתי בעיקר, בלבאזור הוא פוקימון התקפתי, אך הוא מוכשר בהתקפות מיוחדות וגרוע בהתקפות גופניות..."
    תודה שפישתת את הדברים" אגיד לו "עכשיו הבנתי תודה" אומר "דרך עגב אני אנדי" אגיד בחיוך ואושיט את היד כדי שנלחץ ידיים "ואתה?" אשאל אותו

כמו תמיד. עמיטריד.

14. מנהל ראשי
    אנדי ~

"קוראים לי ברוס. אל תשכח את שם הזה." אמר וחייך. הוא הסתובב ונעלם מהעין. אתה נשאר במרכז והאחות מחייכת לעברך. "תרצה משהו נוסף?"
    נידורן ובלבאזור מסיימים לאכול וקופצים עליך בשמחה.

15. עמיטריד.
    אנדי ~

"קוראים לי ברוס. אל תשכח את שם הזה." אמר וחייך. הוא הסתובב ונעלם מהעין. אתה נשאר במרכז והאחות מחייכת לעברך. "תרצה משהו נוסף?"
    נידורן ובלבאזור מסיימים לאכול וקופצים עליך בשמחה.
    "לא תודה" אגיד לה "עשית יותר מהרגיל תודה לך!" עגיד בחיוך 'מענין כמה באמת מודים לאחות ג'וי מגיע להן הכרה' אחשוב בליבי בדרכי החוצה "טוב באלבזור בוא ננסה את המהלך שעשינו מיקודם להופעה שוב ונידורן שב בצד ותגיד לי איך זה טוב?" אגיד לפוקימונים שלי "קדימה באלבזור!"

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 21 מתוך 64 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •