Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 64 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

טוטודייל ממהר לבצע את רצף הפעולות. הוא שורט את אקנס ואז לופט אותו בפיו, אחוז אותו בכל הכוח ומעיף אותו לעבר אחד העצים, אקנס ממהר לחזור לקרב וזנבו בוהק לרגע, חובט באופן ישיר בטוטודייל המופתע במהירות מפתיעה.

לונדון ~

הפוקדור רטט מספר פעמים וכל שניה ליבך עמד להתפוצץ. לאחר כמה דקות של מתח, הפוקדור הפסיק לנוע. דרטיני שייך לך. התרצה לתת לו שם חיבה?

אנדי ~

"בלבאזור אבקת שינה!" קוראת היריבה שלך בריקוד. "ואז הצלפה!"
    נידורן פוזל לעבר בלבאזור ואז כדור שקוף למחצה מסתובב מעל ראשו. נידורן נרדם לחלוטין ושפג פגיעה ישירה של הצלפה.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    אנג'ל ~

טוטודייל ממהר לבצע את רצף הפעולות. הוא שורט את אקנס ואז לופט אותו בפיו, אחוז אותו בכל הכוח ומעיף אותו לעבר אחד העצים, אקנס ממהר לחזור לקרב וזנבו בוהק לרגע, חובט באופן ישיר בטוטודייל המופתע במהירות מפתיעה.
    "טוטודייל תשתמש בפזילה על מנת להוריד את ההגנות של אקנס אחר כך תשתמש בשריטה, תזהר מהזנב של אקנס הוא עלול להיות מסוכן"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

אנדי ~

"בלבאזור אבקת שינה!" קוראת היריבה שלך בריקוד. "ואז הצלפה!"
    נידורן פוזל לעבר בלבאזור ואז כדור שקוף למחצה מסתובב מעל ראשו. נידורן נרדם לחלוטין ושפג פגיעה ישירה של הצלפה.

מה עם אפקט הרעל?
    ----

'אוקי תירגע ותחשוב' אחשוב לעצמי "נידורן קום עכשיו ותשתמש בניקור!" עצעק בניסיון להעיר אותו

כמו תמיד. עמיטריד.

4. משתמש מנוסה
    דילן ~

איווי ממהר לתקוף מצד ימין, אך סנדשרו כבר התרגל לשיטה הזו לאחר שכבר היא נעשתה פעמים רבות. הוא דחף בדיוק באופן חזיתי לעבר איווי ושרט אותו בפניו. איווי לעומת זאת נעמד איתן. לא נראה כי זה השפיע עליו הרבה ואז הוא תקף בדחיפה וגרם לסנדשרו להתעלף.
    "נהדר איווי!" אקרא בקול ואחבק אותו בחוזקה,אחר כך אלטף את ראשו בחיבה.
    "תנוח" אומר בחיוך ואחזיר את איווי לפוכדור, 'כדאי להתרכז בלאמן את איווי טוב,עד שנמצא פוקימון מעניין ששווה תפיסה' אחשוב לעצמי בהתעניינות ואמשיך ללכת ביער ורידיאן.

5. the bitch is back
    לונדון ~

הפוקדור רטט מספר פעמים וכל שניה ליבך עמד להתפוצץ. לאחר כמה דקות של מתח, הפוקדור הפסיק לנוע. דרטיני שייך לך. התרצה לתת לו שם חיבה?
    לא.
    ארים את הפוקדור של דרטיני ואמשיך ברכי, מתעלם מהקהל.
    אחרי עשר דקות של הליכה מהירה ושאראה שאני לגמרי לבד אשחרר את סקווירטל מהפוקודור ואחבק אותו בידי "זה היה נהדר!" אומר לו בתחושת גאווה "עשית עבודה נהדרת! עכשיו תזכור בפומבי אנחנו לא מראים חולשה רק מרצינים פנים וממשיכים לתקוף בסדר?" אשאל אותו בחיוך ואז אשחרר את דרטיני ואעשה איתו היכרות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

טוטודייל משתמש בפזילה. אקנס ממהר לעבר טוטודייל עם זנב בוהק וטוטודייל מזנק לעברו ושורט אותו, חומק מהזנב הבוהק. אקנס עף לאחור ומתגלגל מספר פעמים ומשתמש בפזילה לעבר טוטודייל, בפה פתוח ולשון מרחשת.
    טוטודייל פוסע לאחור מספר פעמים. נראה שזה השפיע על טוטודייל.

אנדי ~

אפקט הרעל עובד לפעמים ובנוסף, הגפנים של בלבאזור חסינים יחסית לרעל כך שזה כמעט ולא היה בר סיכוי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

"בלבאזור, תגביה את עצמך בעזרת הגפנים והשליכי על נידורן מתקפות נבט!" פקדה המאמנת. נידורן, שישן ולא הצליח להתעורר, כוסה כולו בנבטים שמצצו את כל האנרגיה שלו. לאחר כמה שניות בלבאזור נחתה באלגנטיות וחייכה בעוד נידורן התעלף. הקרב הסתיים.

דילן ~

אתה מחליט להתקדם לעבר העיר ורידיאן משום שאין פוקימונים מעניינים כל כך באזורך. אתה מגיע כמעט לסוף היער כשלפתע אתה מבחין בפוקימון פראי

לונדון ~

"איך עשית את זה?"
    "איך קוראים לך?!!"
    "מאיפה אתה?"
    "ראית את זה?!"
    "עם סקווירטל רמה חמש!!!"
    "אין סיכוי שהוא רמה חמש.. הבחור רמאי!"

ההתקהלות סביבך לא עניינה אותך, הפנית להם את הגב ופנית למקום שקט. דרטיני יצא החוצה והביט בך ברצינות. מהנהן למראה המראה החדש והרציני שלו. מבלי שום חיוך מיוחד או משהו, הוא פיהק ונרדם. מותש מהקרב הקודם.

7. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

טוטודייל משתמש בפזילה. אקנס ממהר לעבר טוטודייל עם זנב בוהק וטוטודייל מזנק לעברו ושורט אותו, חומק מהזנב הבוהק. אקנס עף לאחור ומתגלגל מספר פעמים ומשתמש בפזילה לעבר טוטודייל, בפה פתוח ולשון מרחשת.

אנדי ~

אפקט הרעל עובד לפעמים ובנוסף, הגפנים של בלבאזור חסינים יחסית לרעל כך שזה כמעט ולא היה בר סיכוי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

"בלבאזור, תגביה את עצמך בעזרת הגפנים והשליכי על נידורן מתקפות נבט!" פקדה המאמנת. נידורן, שישן ולא הצליח להתעורר, כוסה כולו בנבטים שמצצו את כל האנרגיה שלו. לאחר כמה שניות בלבאזור נחתה באלגנטיות וחייכה בעוד נידורן התעלף. הקרב הסתיים.

דילן ~

אתה מחליט להתקדם לעבר העיר ורידיאן משום שאין פוקימונים מעניינים כל כך באזורך. אתה מגיע כמעט לסוף היער כשלפתע אתה מבחין בפוקימון פראי

לונדון ~

"איך עשית את זה?"
    "איך קוראים לך?!!"
    "מאיפה אתה?"
    "ראית את זה?!"
    "עם סקווירטל רמה חמש!!!"

ההתקהלות סביבך לא עניינה אותך, הפנית להם את הגב ופנית למקום שקט. דרטיני יצא החוצה והביט בך ברצינות. מהנהן למראה המראה החדש והרציני שלו. מבלי שום חיוך מיוחד או משהו, הוא פיהק ונרדם. מותש מהקרב הקודם.

8. the bitch is back
    לונדון ~

"איך עשית את זה?"
    "איך קוראים לך?!!"
    "מאיפה אתה?"
    "ראית את זה?!"
    "עם סקווירטל רמה חמש!!!"

אחייך קלות ואחזיר אותו לפוקדור שלו. ואמשיך ללכת לכיוון ורדיאן
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

"טוטודייל אל תפחד תשתמש בפזילה גם כן אחר כך תשתמש בשריטה לעבר הראש של אקנס תצמיד אותו לרצפה אחר כך בעזרת השיניים שלך תאחוז בראשו."
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. Kibō no chi
    ג'ייק ~
    אתה ממהר לעזוב את מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מביטה בך בדמעות. היא קצת נפגעה ממך אך היא כמובן את חיוכה הקבוע ואיחלה לך בהצלחה. לקוח נוסף כבר העסיק אותה, מקטר בקול כי זה לא מתאים שהיא מתרכזת במאמן אחד כל כך הרבה זמן.
    אתה מתקדם לעבר העיר פיוטר ומגיע לשדה פתוח. פוקימון מביט עליך במבט מבולבל. נראה כי הוא מחפש משהו .
    'מעניין מה הוא מחפש' אחשוב לעצמי, ואז אשאל אותו "תגיד, אתה צריך עזרה במקרה?". אם כבר אני עוזר לאחות ג'וי, למה לא לעזור גם לפוקימונים בצרה?
    "אתה מחפש משהו, נכון?"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    דילן ~

"מעניין מאוד" אמלמל ואוציא את הפוקידע ואבדוק על אותו הפוקימון מידע שימושי, מיד לאחר מכן אמשיך בדרכי לעיר ורידיאן.

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליס ~

מספר שיקשוקים והפוקדור ננעל. לכדת בידריל. שם חיבה?

סטינג 3:
    אני יוציא באושר את בידריל מהפוקדע ואומר ''שלום בידריל, אני אליס המאמנת החדשה שלך וזה פיצ'ו השותף שלי'' אני יוציא את אודיש ויוסיף ''זה אודיש, גם הוא שותף שלי'' לאחר מכן אחשוב קצת ואומר ''היי! יש לי רעיון. אתה אוהב לעקוץ אחרי הכל, מה דעתך על השם סטינג?'' אשאל בחיוך. לאחר שהוא יענה לי אחליט ללכת קצת עם כל הפוקימונים בחוץ מפני שמזג האוויר יפה. אמשיך בדרכי ואקווה להגיעה לעיר הבאה במהרה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג'ון ~

פוקימון שלא מסוגל להילחם יותר חייב להירפא. פוקימון שנלחם פעם קודמת ולא התעלף יסוגל להילחם ואני מחשיב את המנוחה כמועילה כמובן. פידג'י חייב ריפוי.

"נו, אתה הולך להוציא את הפוקימון שלך או שאתה מפחד מפרס?!"
    "לא תודה" אני עונה במהירות. "הפוקימונים שלי פצועים ואני רוצה להגיע לעיר ורידיאן".
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

14. משתמש מתקדם
    כינוי: Creep [צחי].
    שם: ג'יימי מרטין
    ספרייט דמות:
    חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי: ---
    רקע: ג'יימי נולד למשפחה ענייה מאוד בעיירה פאלט. אביו של ג'יימי בעל חנות לאופניים בעיר סרולין, ואמו של ג'יימי תופרת. לג'יימי יש 5 אחים מלבדו - הבכורים הם התאומים ג'ון ושון, זוג תאומים זהים שלא מפסיקים להתחרות אחד נגד השני בכל התחומים - מי מאמן יותר טוב, מי רץ יותר מהר, מי משיג יותר בנות וכו'. ג'ון ושון גדולים בשנתיים מג'יימי, והם יצאו למסע הפוקימונים שלהם כשהיו בגיל של ג'ון. לג'יימי יש אחות הגדולה ממנו בשנה, לייזה, טיפוס שקט, שלו, רגיש ורגוע. היא יצאה למסע הפוקימונים שלה גם בגיל של ג'יימי, וכעת היא במהלך מסע הפוקימונים שלה. לג'יימי עוד 2 אחיות קטנות - ג'סיקה בת ה-10, ילדה קטנה, חכמה וסקרנית המתעניינת בתולדות הפוקימונים, וקייט, בת שנתיים, עדיין תינוקת. למרות שאביו של ג'יימי הוא בעל חנות לאופניים, הוא מתקשה לפרנס את ששת ילדיו.

ג'יימי עצמו הוא ילד נורא חברותי. הוא טיפוס מצחיק וכיפי שאף על פי שחי במצוקה קשה בביתו, יודע להסתכל על הצד החיובי של החיים, אופטימי. בנוסף, ג'יימי, כמו כל אחיו, רוצה להתחיל את מסע הפוקימונים שלו בגיל 16- הוא מעוניין להוכיח שהוא מסוגל להיות מאמן יותר טוב מאחיו. ג'ון ושון סיימו את הליגה, אך לא הצליחו להגיע למקומות גבוהים באליפות, בעוד שלייזה, שנמצאת במהלך מסעה, מסתמנת כמאמנת טובה מאוד.

שותף: נזרום ונראה... לאן שהמשחק ייקח אותנו.

הערות/טענות/מענות/מרשמלו: לא עולה לי כרגע משהו.. אם יהיה לי אבקש במהלך המשחק.

15. עמיטריד.
    שם: עמיטריד

אנדי ~

~~~~~~~~~~~~~~~~~

"לא נורא" אגיד לנידורן אחרי שאחזיר אותו לפוקדור שלו "פעם הבאה נצליח יותר" אגיד לו "עכשיו בוא נלך למרפאה" אגיד לעצמי בקול

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 26 מתוך 64 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •