Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 64 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. מנהל ראשי
    טוני ~
    צ'ימצ'אר יורה גחלת לעבר האדמה כל הדרך עד לפיקאצ'ו, הוא פגע בפיקאצ'ו שעמד איתן נגד המתקפה והוא ירה את הכדור הגדול היישר לעבר צ'ימצ'אר שחטף את המתקפה בכל הכח. צ'ימצ'אר צרח לשניה והזדקף, עם חיוך על פניו... הוא היה דרוך קרב כמו שלא היה מעולם.
    "פיקאצ'ו, זנב ברזל! צא לדרך!" פקד אש, רוח קרב נשבה בו. "בוא נסיים את זה!"
    "צ'ימצ'אר מעולה" אני אומר לצ'ימצ'אר בקול. "צ'ימצ'אר התחמק מזנב הברזל של פיקצ'ו, ולאחר מכן השתמש בשריטות! וכשאתה פוגע בפיקצ'ו זה הזמן לגחלת!" אני יודע שאתה מסוגל אני קורא לצ'ימצ'אר.

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~
    זור לא נראה מעוניין להתפתח, נראה כי הוא גם בכלל לא ברמה המתאימה. אתה פונה למאמן שנלחם נגד הארבוק של הפורץ ואתה שואלה אותו האם הוא מעוניין לקבל ממך עזרה.
    בזמן שאתה מביט לעבר הכניסה למכון, אתה שומע כי החלון נפתח בעוצמה ואליו נכנס יצור, בגלל האפלה לא יכולת לראות דבר... אך ניכר שהוא התגנב...

"כולם אלי!" אצעק לכל הפוקימונים שלי "תפסיקו כל מה שאתם עושים ובוא לפה" אגיד ואקרא לכל הפוקימונים שלי שפזורי במרחבי הבינין "פוני" אלחש ואביט בסוס הבוער "אני רוצה שתשמש בגחלת ותאיר כל פינה ואזור חשוך בקומה הזו, ואז תשתמש בנהמה הכי חזק שאתה יכול כדי להפחיד את כל מי שנמצא פה" אגיד לפוני "זור" אפנה לדינוזאור הירוק הקטן "אני רוצה שגם אתה תשתמש בנהמה כדי שכל מי שנמצא פה יקפא במקום מפחד וככה נוכל לראות את היצור שאני חושב שראיתי מתגנב פנימה, ואז שאתה רואה את היצור ההוא שהתגנב פנימה מה שהוא לא יהיה אני רוצה שתתפוס אותו זק בגפנים שא יול להשתחרר ותרים אותו גבוהה" אגיד לו "ואז נידו תחכה לפקודה ממני, ארי שאני אראה מי זה יצור ההוא אני יגיד לך מה לעשות" אגיד ליצור הסגול הקטנטן שלידי

כמו תמיד. עמיטריד.

3. מנהל ראשי
    שם: אדם

ג'ייק ~
    ג'יאודוד מתגלגל לכמה שניות באוויר ואז צובר תנופה חזקה במיוחד ועף לעבר אמייה. אמייה מנגד רץ במהירות וזנבו בוהק באור לבן, בעודו קופץ גבוה ונוחת בעוצמה אדירה לעבר ג'יאודוד.
    "חסום את זה!" איוושה נשמעה והיתוך עוצמתי. אמייה היכה בג'יאודוד בעוצמה אדירה וזנבו נח בין ידיו של ג'יאודוד שחסמו את המתקפה, עיניו של ג'יאודוד היו עצומות בכאב ונראה שהוא ספג מכה משמעותית.
    "זנב ברזל הא?" אמר ברודי בהפתעה. "מבין?, כשאתה משתמש במתקפה פיסית מסוג זנב ברזל אתה מעלה את הסיכויים שלך לפגוע בג'יאודוד שלי, אך מבלי להדריך את אמייה היכן לפגוע בדיוק, זה מקנה לי אפשרות לקחת את המתקפה שלך ולהשתמש בה בעצמי. ג'יאודוד, זריקה ססמית!"
    ג'יאודוד זינק גבוה באוויר, עדיין מחזיק בזנבו של אמייה והסתחרר סחור סחור באוויר, לבסוף צלל הוא במהירות אדירה יחד עם אמייה ושיחרר אותו סמוך מאוד לקרקע, יכולת לשמוע את נאקת הכאב של אמייה. אמייה הזדקף באיטיות ונראה כי ספג מכה מאוד משמעותית, אם כי בעיניו ראית כי הוא עדיין היה נחוש להילחם.

דילן ~
    אוניקס יוצא בקריאה אדירה, מאפשר לך לטפס עליו. אתה מתיישב בנוחות על הסלע הגבוה ביותר וזה מאפשר לך לראות כי המון אנשים לבושים בשחור שועטים מהיער היישר לעבר המרכז. אתה יודע כי זה לא סימן טוב וכל אינסטינק בגוף שלך זועק כי חובה להזהיר את השוטרת ג'ני ושאר השוטרים בחוץ. זו פלישה. אוניקס ממהר לאחר פקודה שלך ושועט לעבר השוטרת ג'ני, היא טיפלה באחות ג'וי שהיתה מוקפת בפוקימונים רבים ובמאריפ פצועה, יכולת גם לראות אדם מבוגר מעולף לחלוטין, ספק מת.
    אתה מזהיר את השוטרת שמזהירה בפאטיפון על פלישה, השוטרים כולם נדרכים למה שנראה כמו קרב ענק. להפתעתך אתה מבחין באחד הפורצים מנסה להיכנס בשקט דרך הכניסה האחורית של המרכז, נראה שאף אחד לא הבחין בבחור.

ג'ון ~
    "האם יש עוד משהו בנוגע לצורת הקרב שלך ששכחת לספר לי?" שאל פרופ' אוק בנינוחות. נראה שהוא כבר רגיל לאותו סוג של בעיה ועל כן הוא לא מתרגש. "האם ניסית ללמד אותו מתקפה בשל המצבור הדל של אברה באמצע הקרב? אם כן, אברה ידוע בשל יכולותיו ללמוד מתקפות רק מחוץ לקרב, במיוחד כי מדובר באחד הקרבות הראשונות שלכם, פוקימונים לא ימהרו להבין אותך בתחילת דרככם יחד, עליכם לבנות קשר עמוק על מנת ליצור אינטרקציה שכזו. דבר נוסף, כפוקימון תוקף מיוחד האגרוף ש אברה הינו כמעט חסר תועלת, עליך לנסות ולמצוא דרכים אחרות כדי להחליש פוקימון בקרב, לצערי אברה אינו כשיר להילחם נגד מאמנים בשלב זה, אני אישית הייתי ממליץ לך בכלל לנסות בכח הכוח לתפוס פוקימונים אחרים כמה שיותר מהר, אברה יוכל להתחקות אחריהם וזה עשוי לעודד אותו ללמוד מתקפות שיתאימו לו."

לונדון ~
    ארבוק של הפורץ אומנם מעוכב יחסית, אך הוא אכן מאוד מאוד מהיר. ניביו הבוערים כבר היו בדרכם לזנבו של ארבוק שלך, אך ברגע האחרון זנבו בהק באור כחול ושני טבעות מים פגעו חזיתית בניבי האש וגרמו נזק לארבוק של הפורץ במקום להינזק. בשל הייתרון למים כנגד אש, ארבוק של הפורץ הוקף גם בברקים קטנים סביב לפיו וארבוק שלך ניצל את זה כדי לנעוץ בארבוק של הפורץ ניבים תכולים שהקפיאו את ארבוק של הפורץ עד לראשו, הוא השתולל והתפתל, אך לא נראה בעל יכולת להשתחרר בקלות כזאת.
    "השתמש בניבי אש על מנת לשחרר את עצמך!" פקד הפורץ.
    "אתה מעוניין בעזרה?" שאל המאמן השני שהיה לידך, הוא היה מוקף בפוקימונים שלו והם היו דרוכים לסייע לו, היו שם פוניטה בלבאזור ונידורן זכר. פניו של המאמן נראו נחושים.

טוני ~
    צ'ימצ'אר חומק בקלילות ממתקפת זנב הברזל של פיקאצ'ו, הוא מסתובב ויוצר פער בינהם ואז פוגע בשריטות בגבו של פיקאצ'ו ומעיף אותו לרחוק. צ'ימצ'אר מנצל את המרחק ואת הזמן שהקנה לעצמו וירה גחלת היישר לעבר פיקאצ'ו, פיקאצ'ו נפגע פגיעה ישירה והאחות ג'וי התערבה לפתע בקרב. "אש! יש לך טלפון בתוך המרכז, אני מצטערת להפריע לקרב! זה ברוק, מנהיג מכון העיר פיוטר!"
    אש עוצר את הקרב. "אני מצטער טוני, אני חייב לענות לשיחה הזאת! תוכל להתלוות אליי אם אתה רוצה! זאת תהיה הזדמנות מצויינת בשבילי להכיר לך את ברוק, הוא חבר מאוד טוב שלי! קדימה בוא!"

אנדי ~
    אף אחד לא הולך להתייחס לנהמה שלך מלבד היצור...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הדמות הכהה חמקה בדיוק כשפוניטה ניסה להאיר עליה, היא טיפסה במדרגות ונעלמה, לאחר כל הנהמות היצור ממש נבהל ונעלם. המאמן השני נלח בעוז נגד ארבוק ונראה שהוא הולך להביס אותו בכל רגע.

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~
    הדמות הכהה חמקה בדיוק כשפוניטה ניסה להאיר עליה, היא טיפסה במדרגות ונעלמה, לאחר כל הנהמות היצור ממש נבהל ונעלם. המאמן השני נלח בעוז נגד ארבוק ונראה שהוא הולך להביס אותו בכל רגע.
    "קדימה" אגיד לכל הפוקימונים שלי "בוא נתפוס אותו" אגיד להם "פוני תאיר כל מקם עם גלת אבל אל תסרוף את הבינין, אגיד לו קדימה למדרגות" אגיד ואתכיל לעקוב אחרי היצור הזה

כמו תמיד. עמיטריד.

5. מנהל ראשי
    טוני ~
    צ'ימצ'אר חומק בקלילות ממתקפת זנב הברזל של פיקאצ'ו, הוא מסתובב ויוצר פער בינהם ואז פוגע בשריטות בגבו של פיקאצ'ו ומעיף אותו לרחוק. צ'ימצ'אר מנצל את המרחק ואת הזמן שהקנה לעצמו וירה גחלת היישר לעבר פיקאצ'ו, פיקאצ'ו נפגע פגיעה ישירה והאחות ג'וי התערבה לפתע בקרב. "אש! יש לך טלפון בתוך המרכז, אני מצטערת להפריע לקרב! זה ברוק, מנהיג מכון העיר פיוטר!"
    אש עוצר את הקרב. "אני מצטער טוני, אני חייב לענות לשיחה הזאת! תוכל להתלוות אליי אם אתה רוצה! זאת תהיה הזדמנות מצויינת בשבילי להכיר לך את ברוק, הוא חבר מאוד טוב שלי! קדימה בוא!"
    אני לרגע נורא מופתע מהסיטואציה הזו, אבל אני אומר לעצמי אם זה להכיר חברים חדשים זה בטוח שווה. אני קורא לצ'ימצ'אר, "בוא צ'ימצ'אר, חוזרים חזרה למרכז הפוקימונים, אש קיבל שיחה חשובה" בוא זמנית אני חושב לעצמי שחבל, כי ההתאמה שהייתה לי ולצ'ימצ'אר בקרב הייתה מעולה וחבל שהיא הסתיימה!

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה

ג'ייק ~
    .
    דילן ~
    אוניקס יוצא בקריאה אדירה, מאפשר לך לטפס עליו. אתה מתיישב בנוחות על הסלע הגבוה ביותר וזה מאפשר לך לראות כי המון אנשים לבושים בשחור שועטים מהיער היישר לעבר המרכז. אתה יודע כי זה לא סימן טוב וכל אינסטינק בגוף שלך זועק כי חובה להזהיר את השוטרת ג'ני ושאר השוטרים בחוץ. זו פלישה. אוניקס ממהר לאחר פקודה שלך ושועט לעבר השוטרת ג'ני, היא טיפלה באחות ג'וי שהיתה מוקפת בפוקימונים רבים ובמאריפ פצועה, יכולת גם לראות אדם מבוגר מעולף לחלוטין, ספק מת.
    אתה מזהיר את השוטרת שמזהירה בפאטיפון על פלישה, השוטרים כולם נדרכים למה שנראה כמו קרב ענק. להפתעתך אתה מבחין באחד הפורצים מנסה להיכנס בשקט דרך הכניסה האחורית של המרכז, נראה שאף אחד לא הבחין בבחור.

ג'ון ~
    "האם יש עוד משהו בנוגע לצורת הקרב שלך ששכחת לספר לי?" שאל פרופ' אוק בנינוחות. נראה שהוא כבר רגיל לאותו סוג של בעיה ועל כן הוא לא מתרגש. "האם ניסית ללמד אותו מתקפה בשל המצבור הדל של אברה באמצע הקרב? אם כן, אברה ידוע בשל יכולותיו ללמוד מתקפות רק מחוץ לקרב, במיוחד כי מדובר באחד ה יוכל להתחקות אחריהם וזה עשוי לעודד אותו ללמוד מתקפות שיתאימו לו."

[ הקרב. "אני מצטער טוני, אני חייב לענות לשיחה הזאת! תוכל להתלוות אליי אם אתה רוצה! זאת תהיה הזדמנות מצויינת בשבילי להכיר לך את ברוק, הוא חבר מאוד טוב שלי! קדימה בוא!"

אנדי ~
    הדמות הכהה חמקה

״לא במשמרת שלי״ אקרא והורה לאוניקס לזוז לכיוון האיש, ארד מאוניקס,אודה לו ואחזיר אותו לפוכדור ואשחרר את איווי ואיכהס אותו לכניסה שהבחור נכנס בכדי לעצור אותו

7. the bitch is back

לונדון ~
    ארבוק של הפורץ אומנם מעוכב יחסית, אך הוא אכן מאוד מאוד מהיר. ניביו הבוערים כבר היו בדרכם לזנבו של ארבוק שלך, אך ברגע האחרון זנבו בהק באור כחול ושני טבעות מים פגעו חזיתית בניבי האש וגרמו נזק לארבוק של הפורץ במקום להינזק. בשל הייתרון למים כנגד אש, ארבוק של הפורץ הוקף גם בברקים קטנים סביב לפיו וארבוק שלך ניצל את זה כדי לנעוץ בארבוק של הפורץ ניבים תכולים שהקפיאו את ארבוק של הפורץ עד לראשו, הוא השתולל והתפתל, אך לא נראה בעל יכולת להשתחרר בקלות כזאת.
    "השתמש בניבי אש על מנת לשחרר את עצמך!" פקד הפורץ.
    "אתה מעוניין בעזרה?" שאל המאמן השני שהיה לידך, הוא היה מוקף בפוקימונים שלו והם היו דרוכים לסייע לו, היו שם פוניטה בלבאזור ונידורן זכר. פניו של המאמן נראו נחושים.
    [/color][/color][/color]

"כן! תשתיק את הבן אדם הזה אחת ולתמיד!" אנבח עליו בלי כוונה ואתעמק בחזרה בקרב "ארבוק אל תתן לו השתמש בזנב אקווה לתוך פיו ואז ישר אחרי זה ניב קרח! תקפיא אות ו מבפנים!" אקרא נחוש לסיים את הארבוק הארור הזה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    אנדי ~
    פוניטה מתכונן לעקוב אחרי היצור אך לפתע המאמן השני קורא לעזרתך בקול מאוד תקיף "תשתיק את הפורץ! תגרום לו שלא לחלק פקודות לארבוק!!" הוא קורא בכל הכח מבלי לשים לב.
    זה היה נראה כאילו ארבוק של המאמן מסתדר נגד הארבוק של הפורץ, אך המאמן צריך עדיין עזרה. פוניטה מצד שני, כבר עלה במדרגות בעקבות היצור המסתורי.

טוני ~
    אש ממהר למחשב בחיוך. אתה רואה מולך את ברוק המפורסם. הוא היה פעם מנהיג המכון שם וכעת הוא אחד ממגדלי הפוקימונים הטוב ביותר בעולם. קראת ספר אחד או שניים שהוא כתב ואמא שלך משתמשת בספר המתכונים שלו. אתה כבר מתרגש ומעוניין להתחיל לשוחח איתו אך ארשת פניו הרציניות מונעות ממך.
    "אש, אתה חייב להגיע לפיוטר בזה הרגע! אנחנו צריכים את עזרתך!" קרא ברוק בקול לחוץ.
    "מה קרה ברוק?" שאל אש ונדרך "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו.
    "צוות מסתורי תוקף את מרכז הפוקימונים בזה הרגע, ידועים שני בני ערובה בפנים ואנו צריכים את עזרתך! בוא כמה שיותר מהר!" קרא ברוק וניתק את השיחה.
    "אני הולך לשם טוני, אני מצטער! אני חייב להציל את בני הערובה!" אמר אש. "אני לא יודע עד כמה כדאי לך לסכן את עצמך, אבל אני לא יכול לעצור את עצמי! אני חייב לך קרב בהזדמנות אחרת!"

דילן ~
    אוניקס חוזר לפוקדור ואיווי מונע מהפורץ להיכנס. "היי מי אתה חושב שאתה!" צרח הפורץ. הוא זעם מכעס ובעט באיווי ברגלו. איווי ילל מכאב אך נעמד מיד כשכל גופו זעם מכעס. נראה שהוא היה נחוש לעצור את הפורץ החצוף הזה.

לונדון ~
    מסיבה לא ברורה נראה שהמאמן השני החליט לנוס לכיוון חדרי השינה במרכז, אך כשהוא שמע אותך הוא נעצר והתלבט. בנתיים ארבוק של הפורץ צלל לעבר ארבוק שלך בניבי אש בעוד הארבוע שלך שילב קומבינציה של זנב אקווה וניבי קרח, לבסוף, בזעם גדול, נעץ ארבוק שלך את ניבי הקרח שלו בפיו של ארבוק של הפורץ, הארבוק נעצר ולא זז כשמעיניו דמעות קרח נצצו.
    "אתה הרגת את הארבוק שלי!" צרח הפורץ "מי אתה חושב שאתה?! אתה מסוכן! אני יודע שאני לא אמור להשתמש בזה עכשיו, אבל אני אנקום בך!"
    הוא הושיט את ידו הימנית ללפנים ופרץ אש ענק פרץ מכף ידו! האש פגעה בארבוק בכל הכח והוא עף לאחור, לפתע ארבוק הגיח במהירות מסחררת לעבר הפורץ והוא לפת אותו, נראה שהוא אחז בטירוף. אתה מבחין כי ההדפס על ארבוק השתנה, מה שככל הנראה שינה את טבעו וגאם לו להיות מהיר כל כך.

אנג'ל ~
    אחראי המכון קורא לעברך בזמן שאתה צפית בקרב המרשים, יצאת לשניה ושוחחת איתו, הוא ביקש ממך לרפא את הפוקימונים שלך ולהתכונן לקרב. אחראי המכון ציין כי יש ביכולתו לרפא את הפוקימונים שלך ועל כן אתה מגיש לו את הפוקדורים שלך. הוא חוזר במבט מופתע, מציין כי לא האמין כי יש ברשותך גולם כה עוצמתי. הוא מביט בך בחשדנות ומבקש ממך להמתין בחוץ. לאחר שעה קלה, אתה נכנס לחדר שבו ג'ייק היה קודם. הוא כבר לא היה שם וברודי התנשף בכבדות.
    "גם אתה מעוניין להילחם מולי?!" שאל ברודי, עדיין מתנשף. הוא הגיש לאחראי המכון את הפוקדורים שלו ושילב את ידיו, מחייך במסתוריות. לפתע עיניך ראו כי בחגורתו היה עוד פוקדור אחד שהוא לא טרח לשלוח לריפוי כלל...

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~
    אחראי המכון קורא לעברך בזמן שאתה צפית בקרב המרשים, יצאת לשניה ושוחחת איתו, הוא ביקש ממך לרפא את הפוקימונים שלך ולהתכונן לקרב. אחראי המכון ציין כי יש ביכולתו לרפא את הפוקימונים שלך ועל כן אתה מגיש לו את הפוקדורים שלך. הוא חוזר במבט מופתע, מציין כי לא האמין כי יש ברשותך גולם כה עוצמתי. הוא מביט בך בחשדנות ומבקש ממך להמתין בחוץ. לאחר שעה קלה, אתה נכנס לחדר שבו ג'ייק היה קודם. הוא כבר לא היה שם וברודי התנשף בכבדות.
    "גם אתה מעוניין להילחם מולי?!" שאל ברודי, עדיין מתנשף. הוא הגיש לאחראי המכון את הפוקדורים שלו ושילב את ידיו, מחייך במסתוריות. לפתע עיניך ראו כי בחגורתו היה עוד פוקדור אחד שהוא לא טרח לשלוח לריפוי כלל...
    [/color][/color][/color][/b][/color]
    "כן, אבל אני לא מעוניין בקרב של 2 על 2 כמו הקרב הקודם, אני מעדיף להשתמש בכל הפוקימונים "אומר ואקווה שיבין את הרמז.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    ברודי הביט עליך לשניה ואז חייך לעצמו. "אני נלחם עם שני פוקימונים. אני לא חושב שאתה תוכל להביס את השלישי שלי, זה פשוט חסר סיכוי כך שמומלץ לך לוותר מראש."
    הוא בחן אותך מכף רגל ועד ראש, עיניו צלבו אותך ממש ונראה שהוא מעט מוטרד.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    ברודי הביט עליך לשניה ואז חייך לעצמו. "אני נלחם עם שני פוקימונים. אני לא חושב שאתה תוכל להביס את השלישי שלי, זה פשוט חסר סיכוי כך שמומלץ לך לוותר מראש."
    הוא בחן אותך מכף רגל ועד ראש, עיניו צלבו אותך ממש ונראה שהוא מעט מוטרד.
    "אתה לא צריך לדאוג לי, אבל לבינתיים אני אסכים "אומר ואחזיק את הפוקדור של טוטודייל ביד.

12. the bitch is back

לונדון ~
    מסיבה לא ברורה נראה שהמאמן השני החליט לנוס לכיוון חדרי השינה במרכז, אך כשהוא שמע אותך הוא נעצר והתלבט. בנתיים ארבוק של הפורץ צלל לעבר ארבוק שלך בניבי אש בעוד הארבוע שלך שילב קומבינציה של זנב אקווה וניבי קרח, לבסוף, בזעם גדול, נעץ ארבוק שלך את ניבי הקרח שלו בפיו של ארבוק של הפורץ, הארבוק נעצר ולא זז כשמעיניו דמעות קרח נצצו.
    "אתה הרגת את הארבוק שלי!" צרח הפורץ "מי אתה חושב שאתה?! אתה מסוכן! אני יודע שאני לא אמור להשתמש בזה עכשיו, אבל אני אנקום בך!"
    הוא הושיט את ידו הימנית ללפנים ופרץ אש ענק פרץ מכף ידו! האש פגעה בארבוק בכל הכח והוא עף לאחור, לפתע ארבוק הגיח במהירות מסחררת לעבר הפורץ והוא לפת אותו, נראה שהוא אחז בטירוף. אתה מבחין כי ההדפס על ארבוק השתנה, מה שככל הנראה שינה את טבעו וגאם לו להיות מהיר כל כך.
    [/color][/color][/color]

אתה לא מובן.. אין לי מושג כבר מה הולך שם.
    אתה אומר שאני מקפיא, ואז הוא זז ואז הוא מת ועכשיו האיש יורה אש. ארבוק מהיר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אנסה להבין מה הולך פה ופשוט אתן לארבוק לעשות כרצונו באיש
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "אוקיי אז הקרב הולך להיות בינך לביני, מותר לך להשתמש רק בשני פוקימונים ב.. בנתיים, רק לך מותר להחליף פוקימונים כל הזמן והקרב יסתיים כשכל הפוקימונים של אחד מאיתנו לא יוכלו להילחם. ברור לך?" שאל ברודי מבלי לחכות תשובה, הוא כבר שלף את הפוקדור הראשון שלו ושלח את ג'יאודוד לזירה.
    "אני מליץ לך בחום לוותר על הבושות שתעשה לעצמך אם תתקוף במתקפות מיוחדות..." הוסיף ברודי בזילזול.

לונדון ~
    מה לא מובן? קראתי את זה שוב ושוב וזה היה קריא לחלוטין... חח
    ~~
    אתה מביט בזהירות לעבר מה שקורה סביבך, מנסה לעכל את מה שקורה. לאחר כמה דקות של מחשבה אתה מבין כי הארבוק של הפורץ שכב שם ללא רוח חיים, לאחר שהארבוק שלך הקפיא אותו מבפנים למוות. ארבוק שלך ניכן לפתע במהירות שלא היתה לו קודם, וההדפס שעל גרונו השתנה לחלוטין. הפורץ המוזר לפתע שלח אש עוצמתית מכף ידו בצורה לא ברורה בעליל, והוא זעם מכעס על היותך האחראי למותו של ארבוק. ארבוק שלך כעת מנסה לחמוק מפרצי האש החזקים של הפורץ, מה שפינה לו דרך לחמוק אל תוך חדר המדרגות שמוביל לחדרי השינה, הוא עלה במהירות מסחררת כלפי מעלה, מותיר אותך ואת הארבוק המת שלו מאחור. ארבוק שלך עדיין מלא כעס על הפורץ והוא ליחשש בעצבנות "צ'ארבוק!!!!!!"

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "אוקיי אז הקרב הולך להיות בינך לביני, מותר לך להשתמש רק בשני פוקימונים ב.. בנתיים, רק לך מותר להחליף פוקימונים כל הזמן והקרב יסתיים כשכל הפוקימונים של אחד מאיתנו לא יוכלו להילחם. ברור לך?" שאל ברודי מבלי לחכות תשובה, הוא כבר שלף את הפוקדור הראשון שלו ושלח את ג'יאודוד לזירה.
    "אני מליץ לך בחום לוותר על הבושות שתעשה לעצמך אם תתקוף במתקפות מיוחדות..." הוסיף ברודי בזילזול.
    "טוטודייל אקדח מים "אומר עם חיוך בדיוק שהוא מסיים את המשפט על מנת לנסות להוציא את ברודי מריכוז."טוטודייל אתה לא צריך לפגוע אני רק רוצה לבחון את גיודוד, תשמור על מרחק סביר" אומר לטוטודייל בשקט.

15. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    טוטודייל יורה אקדח מים לעבר ג'יאודוד, ג'יאודוד מזנק גבוה ופשוט חומק מהמתקפה. הוא יוצר עיגול בידיו ומסיים את תורו. ג'יאודוד התגלה כמהיר בצורה מרשימה.

עמוד 50 מתוך 64 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •