פורסם במקור על ידי
charmander
ג'ייק ~
.
דילן ~
אוניקס יוצא בקריאה אדירה, מאפשר לך לטפס עליו. אתה מתיישב בנוחות על הסלע הגבוה ביותר וזה מאפשר לך לראות כי המון אנשים לבושים בשחור שועטים מהיער היישר לעבר המרכז. אתה יודע כי זה לא סימן טוב וכל אינסטינק בגוף שלך זועק כי חובה להזהיר את השוטרת ג'ני ושאר השוטרים בחוץ. זו פלישה. אוניקס ממהר לאחר פקודה שלך ושועט לעבר השוטרת ג'ני, היא טיפלה באחות ג'וי שהיתה מוקפת בפוקימונים רבים ובמאריפ פצועה, יכולת גם לראות אדם מבוגר מעולף לחלוטין, ספק מת.
אתה מזהיר את השוטרת שמזהירה בפאטיפון על פלישה, השוטרים כולם נדרכים למה שנראה כמו קרב ענק. להפתעתך אתה מבחין באחד הפורצים מנסה להיכנס בשקט דרך הכניסה האחורית של המרכז, נראה שאף אחד לא הבחין בבחור.
ג'ון ~
"האם יש עוד משהו בנוגע לצורת הקרב שלך ששכחת לספר לי?" שאל פרופ' אוק בנינוחות. נראה שהוא כבר רגיל לאותו סוג של בעיה ועל כן הוא לא מתרגש. "האם ניסית ללמד אותו מתקפה בשל המצבור הדל של אברה באמצע הקרב? אם כן, אברה ידוע בשל יכולותיו ללמוד מתקפות רק מחוץ לקרב, במיוחד כי מדובר באחד ה יוכל להתחקות אחריהם וזה עשוי לעודד אותו ללמוד מתקפות שיתאימו לו."
[ הקרב. "אני מצטער טוני, אני חייב לענות לשיחה הזאת! תוכל להתלוות אליי אם אתה רוצה! זאת תהיה הזדמנות מצויינת בשבילי להכיר לך את ברוק, הוא חבר מאוד טוב שלי! קדימה בוא!"
אנדי ~
אף אחד לא הולך להתייחס לנהמה שלך מלבד היצור...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הדמות הכהה חמקה