לונדון ~
"בחירות מעולות!" החמיאה לך האחות ג'וי וביקשה ממך את האייפון שלך. היא עידכנה את השם שלך במחשב ואת הפוקימונים שאיתם תתמודד בתחרות. "התחרות כבר התחילה, כפי שאתה שומע," אמרה האחות ג'וי בחיוך "אבל אתה מספר 19 ומתמודד מספר שתיים בדיוק עלה לזירה. אני מאמינה שיש לך עוד שעתיים עד שיגיע תורך, אני מציעה לך להיכנס לחדר התלבושות לזרוק עליך משהו ואז אתה חופשי לצאת החוצה ולהתאמן. אגב, אני מניחה שאין לך מדבקות לפוקדורים שלך? בלעדיהם לא תוכל להופיע אז כאות תודה אני אביא לך שתי מדבקות מהאוסף שלי. אני חושבת שלבבות הרעל יתאימו לארבוק המקסימה שלך ובועות צבעוניות יתאימו לסקווירטל!" היא מגישה לך שני מדבקות ומכסים שקופים לפוקדורים שלך.
"אהמ תודה" אומר לה בחיוך אקח את המדבקות ואדביק על הפוקדורים של הפוקימונים שלי ואז ארוץ למאחורי הזירה להתכונן ואחפש איזה בגד ללבוש. אחרי שאמצא משהו אצא החוצה במהירות ואשחרר את ארבוק ואת סקווירטל. "טוב אנחנו הולכים להשתתף היום בתחרות סרט. אני רוצה ששניכם תעשו את המיטב שאתם יכולים ותשתפו פעולה. הכי חשוב שתנסו לעשות משהו מעניין עם המתקפות שלכם." אומר הלם בחיוך רציני.
"לפני שנתחיל סקווירטל אני רוצה שתלמד מתקפה חדשה. קרן קרח בסדר?" אשאל אותו בחיוך ואתכופף אליו. "ארבוק תתדגים לך איך נראה ניב קרח" אומר לו ואורה לארבוק להשתמש בניב קרח על גזע עץ.
"אני צריך שתתרכז בקור. על הקפאה תנסה ליצור אנרגיה שתקפיא. קדימה לך על זה" אומר לו בחיוך "ארבוק, את אני רוצה תלמדי שאיבת ג'יגה." אוסיף ואשחרר את דרטיני שיהיה מולה כקרב. "תנסי לספוג את האנרגיה שלו. הצורה של המתקפה הזאת היא קרניים ירוקות שאמורות להשלח ממך לעברו. המתקפה לא רק יפה אבל גם חזקה במיוחד שרק תעזור לך" אומר לה בחיוך ואנסה לזרז ולתקן את שניהם בתקווה שיצליחו.
לונדון ~
סקווירטל מקשיב בריכוז לדבריך וצופה בארבוק שמדגימה על הגזע ניב קרח. סקווירטל מחליט לנסות ופשוט צוציא מפיו כמות גדולה של בועות. הוא מסמיק ומגרד את ראשו לכמה שניות ואז הוא מחליט להתרכז שוב. פיו מתחיל לבהוק באור כחול ולפתע קרן קרח מהירה הכתה בקרקע, סקווירטל נבהל והסתגר בשריון שלו לכמה שניות.
ארבוק ניסתה לשאוב את האנרגיה של דרטיני אך נראה שהיא מתקשה להבין כיצד יוצאים חוטים מגופה, היא מתרכזת אך בסוף מביטה בך בבילבול.
סקווירטל לעומת זאת מחליט לנסות שוב וגופו בהק לכמה שניות. האייפון מיהר לעדכן אותך כי סקווירטל למד קרן קרח.
"נהדר סקווירטל! עכשיו בוא נתאמן על מהלך! תשלח בועות הכי מסודרות שאתה יכול ואז תקפיא אותן עם הקרן קרח שלך!" אומר לו בהתלהבות. "ארבוק, זה לא חוטים זאת אנרגיה שאת שואבת. תעצמי עיניים ותנסי להתרכז באנרגיית החיים של דרטיני. אחרי שזה עולה ברוחך תנסי לשאוב את זה אפילו מהפה שלך. אתה מסוגלת לעשות את זה!" אעודד אותה בהתלהבות.
לונדון ~
סקווירטל מאושר מהמחמאה ומתחיל לירות בועות לכל הכיוונים, לאחר מכן יורה קרן קרח להקפיא אותם והם נופלים בכבדות על הקרקע ואחד מבועות הבדולח מתנפץ ברעש רם.
ארבוק מנסה שוב והפעם אכן דרטי מתפתל לרגע ונוצרה קרן בין דרטיני לארבוק. ארבוק נצצה באור ירקרק לרגע וזה היה נראה יפה מאוד, אם כי החזיק לשבריר שנייה.
לונדון ~
סקווירטל יוצר כמות גדולה של בועות שוב ואז יורה קרן קרח עוצמתית ושוב גורם לכדורי הבדולח ליפול בעוצמה רבה, כששניים נשברים בכבדות.
ארבוק נראתה כאילו היא נהנית מהמתקפה שהיא מתאמנת עליה, היא לחשששה לעבר דרטיני, כאילו היה בניהם עניין לא סגור והיא מתמכרת לתאווה של שאיבת האנרגיה, כשלפתע גופה בוהק לרגע והאייפון מעדכן אותך כי היא למדת שאיבת ג'יגה. הקרן שנוצרה הפעם היתה עוצמתית ודרטיני איבד המון אנרגיה.
דרטיני לא יכל יותר והשתמש בטוויסטר כדי לגרום לקרן להתנתק. זה עבד אך סקווירטל הושפע מהמתקפה ונפל על אחד מכדורי הבדולח על גבו וניסה לקום בתסכול, אך ללא הצלחה.
"זה מספיק" אקרא ואחזיר את דרטיני לפוקדור שלו. "ארבוק את צריכה להסתדר יותר עם שאר הפוקימונים! הם חברים שלך ואת בתור הפוקימון הכי חזק כרגע צריכה יותר לדאוג להם" אומר לך בחיוך ואלטף את ראשה ואז אפנה לסקווירטל וארים אותו בחיבוק "אתה עובד נהדר!" אומר לו ואחבק אותו בחום.
"אולי בואו ננסה לעשות משהו שניכם. "ארבוק זנב אקווה ותנסי לשלוח אותו קדימה כמערבולת! סקווירטל השתמש בבועות על הזנב אקווה ותגרום להם להסתחרר יחד עם הזנב"
~אדםטוני ~
בכל פעם שצ'ימצ'אר ניסה לפגוע בפידג'י במתקפה ישירה הוא פשוט חמק ותקף בניקור. נראה שצ'ימצ'אר מתחיל להתעייף מזה...
לא יודע אם זה אפשרי אבל אני רוצה תוך כדי שצ'ימצ'אר ינסה ללמוד dig או מתקפה
______
"צ'ימצ'אר אל תוותר כל-כך מהר" אני צועק. "השתמש בשריטות על האדמה בכדי להסתתר מפידג'י והשתמש בגחלת בכל הכוח! מיד לאחר מכן קפוץ והשתמש בפזילה."
ב״כל הכבוד זור!״ אקרה בשמחה ואחבק את הדינוזאור הירוק אתן קידה לקהל ואציג את זור כדי שגם יתן קידה וארד מהבמהזור יוצא החוצה במכת ברקים ירוקה ועוצמתית שמסנוורת את כל הקהל, הקהל מוחא כפיים לשניה לאור מראהו של זור החייכן והמתוק. הוא נהנה מהקהל ומחייך לעברם פעם נוספת והם כולם מוחאים כפיים. אז, זור קופץ לאוויר ומשגר מפקעתו זרזיף של זרעים שתופסים את מקומם במעגל סביב זור. זור ממהר לשחרר אבקת רעל אל תוךהזרעים מה שגורם להם לנצנץ באור עדין ואז הם גדלו במהירות, כשהניצנים גרמו לפקיעת האבקה בזה אחר זה בצורה מרהיבה. הקהל מחא כפיים בהשתוללות ואז הנבטים צללו במהירות לעבר זור, מסכנים אותו. זור המתין לרגע המתאים ושניה לפני שהנבט פגע בו הוא רכב על גפניו גבוה גבוה, כשהוא צלל למטה ומתגלש על אחד הענפים וירד לרצפה מגבש את הפרצוף הכי חמוד שלו.
כמו תמיד. עמיטריד.
לונדון ~
סקווירטל מכוון לעבר הזנב של ארבוק ויורה מטח בועות מפוזר שחלקם מתפזרים ומתבלגנים ולא פוגעים. חלקים אף פוגעים בפניה של ארבוק והיא מתעצבנת כשניביה מתחשמלים לאות אזהרה.
סקוורטל התנצל והסמיק, אך ארבוק לא היתה כל כך סבלנית בעניין.
טוני ~
אתה לא יכול ללמד פוקימון מתקפה באמצע קרב... זה מקשה עליו להתרכז!
~~~~~~~
צ'ימצ'אר ניסה לחפור באדמה אך הוא לא הצליח. בשנייה האחרונה הוא חמק וירה גחלת חזקה לעבר פידג'י שנפגע קשה וקרס על הרצפה.
אנג'ל ~
זנבו של אוניקס צנל במהירות מסחררת לעבר גולם, שמצידו טען אגרוף דינמיט ובמתקפת נגד, הוא חבט בעוצמה אדירה בזנב הברזל שיצר פיצוץ מחריש אוזניים. סלעים עפו לכל הכיוונים מעוצמת ההדף ואובך כבד הסתיר את שני הענקים. לאחר כמה שניות מחזה מעורר התפעלות נגלה לעיניך, גולם אחז בזנבו של אוניקס.
"זה לא ייתכן!" קרא ברודי בהלם. גולם התנשף ונראה שזה עלה לו בנזק רב, נראה שהוא התקשה מאוד לעשות את הצעד הבא, אוניקס איבד את כל משקלו והוטח לאדמה בעוצמה אדירה. גולם באגרופו השני היכה באוניקס עצמו כדי ליצור רעידת אדמה, האדמה נפערה ואניקס נבלע לתוכה בשאגה כואבת, הוא שינה כיוון וצלל אל מתחת לאדמה ויצא מהכיוון השני, מתנשף בעייפות רבה, בדיוק כמו שגולם התנשף בכבדות.
"אוניקס לפיתה, ואז קצות אבנים!" קרא ברודי בקול גבוה, הוא לא חלם להרגיש כי הוא יכול להפסיד בקרב עם אוניקס.
אנדי ~
מחיאות הכפיים מחרישות את אוזנייך ונראה כי כולם מאוד מרוצים ממך.
אתה מבחין לפתע בשופטים ומזהה את האחות ג'וי יושבת שם ומחייכת לעצמה. נראה שכולם נהנו מההופעה שלך. אתה ממהר לפנות את הבמה למתמודד הבא ונכנס לחדר ההמתנה, שם אתה רואה את כל המשתתפים לבושים בכל מיני תלבושות מוזרות. זור ניגש אליך והפקעת שלו בוהקת והוא מתחיל לבכות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)