Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 64 ראשוןראשון ... 10505859606162 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה

ג'ון ~
    אברה יוצא ותוקף באגרוף שאיבה, אך כמובן פרס חמק. שהוכיח את מהירותו.

[/color]
    למה לא רשמתה לי את הפרטים על פראס? רשמתי בתגובה הקודמת שאני בודק אותו
    ---------------------------------------------------------------
    "אתה חתיכת יצור קטן ומהיר" אומר לפראס ואצחקק "אבל אנחנו יכולים לעקוב אחריך! אברה תשתמש בשיגור כדי לתפוס את פארס ואז אגרוף שאיבה!" אומר לאברה ואקווה שיצליח.
    'בפעם האחרונה שניסיתי את זה זה לא הלך אבל אני מקווה שנגד פוקימון שזז על היבשה זה היה קל יותר.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. משתמש מנוסה
    [b][color=darkred]
    [color=olive]דילן ~
    אתה ממהר לעבר בניין שמכריז על תחרות הסרטים. האחות ג'וי מבקשת את האייפון שלך. היא לקחה תמונה שלך ועדכנה את הפרטים שלך. "אתה משתמש בגראולייט ואיווי כן?"
    שאלה "אגב יש לי מדבקות לפוקדורים שלך." אמרה והגישה לך את המדבקות.
    "תודה" אומר לה, "לאן אני הולך עכשיו?" אשאל אותה בעניין ואהיה מוכן ללכת לאן שאצטרך.

3. מנהל ראשי
    שם: אדם

אנג'ל ~
    אתה בוחן היטב את החדר שאתה נמצא בו ומגלה שלמעשה זה מרגיש יותר כמו מערה תת קרקעית. זה מעט מפתיע אותך, במיוחד לאור העובדה שהמכון לא נמצא מתחת לקרקע, אך אתה מניח שאתה נכנסת אל תוך מערה מובנית בתוך המכון. החושך הזה התאים לתאוריה שלך.
    אתה מבחין לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה פיתול צר ונכנס דרכו. הפיתול התרחב לכדי חדר קטן ומואר באור אדום. בקצה החדר עמדה לה מי שככל הנראה אתה מחפש.

היא נראתה כמו האחות ג'וי אך ללא ספק לא היתה שום דבר שדומה לאחות ג'וי. היא הביטה לעברך במבט כועס. "לקח לך זמן." אמרה בשקט.

לונדון ~
    "אוקיי. מילמלה הנערה בבושה, הסתובבה והסתלקה מהמקום. אתה מביט לעבר המסך ורואה איך שהמאמן מציג את המתקפות בצורה מרהיבה. לאחר שהוא יורד מהבמה אתה רואה מאמן נוסף עולה ומביט בקהל בהתרגשות, נראה שזה גם ההופעה הראשונה שלו. אתה מקבל שיחת טלפון והיא ממספר שאתה לא מכיר. אתה עונה ושומע ריחשושים וצחוק מרושע.
    "אני אנקום את מותו של ארבוק. אני יודע על המיקום שלך, אני תמיד אמצא אותך ואז אנקום. ארבוק תחת ארבוק." נשמע הקול המעוות והשיחה נותקה במפתיע.

ג'ון ~
    תשתמש בבובליפדיה. איזה עוד מידע אתה צריך חוץ מזה?
    ~~~~
    פרס שלף טפר בוהק במטרה לשרוט את אברה שהשתגר אל מאחוריו וטען אגרוף והכה בגבו. פרס מיהר לשרוט שוב ופגע, מתקשח פעם נוספת מיד לאחר מכן.

דילן ~
    האחות ג'וי מראה לך את הדרך לחדר ההלבשה ומורה לך להתארגן כי אתה האחרון ברשימה וצריך להופיע עכשיו. אתה מרכיב את הפוקדורים ומרכיב מדבקות. מדבקת כוכב לאיווי ומדבקת להבה לגראולייט וממהר לעבר הבמה. הקהל דומם ומחכה לצעד שלך. כולם צופים בצפייה.

אנדי ~
    הכוח הנסתר מרחף סביב האפיני עד שהוא פוגע ישירות בפוני. זה כמעט ובלתי אפשרי לחמוק מכוח נסתר. פוני נפגע אך ממהר לדהור לעבר האפיני ומהרעמה נשלחות גחלות חמות שמתסקות סביבה ופוגעות בה.
    "האפיני השתמשי בסיוע!" קראה סטפני ולפתע הפיני בהקה באור ורוד ומעליה ריחפה דמותה של ג'יגליפאפ ונעלמה כשהאפיני החלה לשיר שיר מרגיע. כל כך מרגיע עד שפוניטה קרס ונרדם...

טוני ~
    "זה בהחלט מרשים!" קרא אש וליטף את ראשו של פידג'יוט. "אני חושב שאני אצרף את פידג'יוט חזרה לשישיה שלי. אני החזרתי את כל השישיה שלי לפרופסור אוק כדי שאוכל להרכיב את השישיה הכי מוצלחת שהיתה לי בכל מסעותיי עד כה. מי לדעתך כדאי לי צרף לשישיה מלבד פידג'יוט ופיקאצ'ו? אולי את אינפרנייפ?" שואל אש ומגולל בפניך את כל הפוקימונים שיש ברשותו.

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה

אנג'ל ~
    אתה בוחן היטב את החדר שאתה נמצא בו ומגלה שלמעשה זה מרגיש יותר כמו מערה תת קרקעית. זה מעט מפתיע אותך, במיוחד לאור העובדה שהמכון לא נמצא מתחת לקרקע, אך אתה מניח שאתה נכנסת אל תוך מערה מובנית בתוך המכון. החושך הזה התאים לתאוריה שלך.
    אתה מבחין לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה פיתול צר ונכנס דרכו. הפיתול התרחב לכדי חדר קטן ומואר באור אדום. בקצה החדר עמדה לה מי שככל הנראה אתה מחפש.

היא נראתה כמו האחות ג'וי אך ללא ספק לא היתה שום דבר שדומה לאחות ג'וי. היא הביטה לעברך במבט כועס. "לקח לך זמן." אמרה בשקט.
    "עכשיו אני פה"אומר לה בשקט.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "למה אתה פה בכלל. אתה אמור להיות כרגע בדרכך חזרה לבוס." אמרה ככל הנראה האחות ג'וי. "כדאי שתציית לכללים אם ברצונך להגיע רחוק בצוות השוויון."
    היא התקדמה לעברך וליטפה את פניך באיטיות מביכה ולא נעימה.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "למה אתה פה בכלל. אתה אמור להיות כרגע בדרכך חזרה לבוס." אמרה ככל הנראה האחות ג'וי. "כדאי שתציית לכללים אם ברצונך להגיע רחוק בצוות השוויון."
    היא התקדמה לעברך וליטפה את פניך באיטיות מביכה ולא נעימה.
    "הבעיה היא שאני לא רוצה להגיע רחוק בצוות השיוויון" אומר עם חיוך ואתפוס את ידה.
    "אחותך מתגעגעת"

7. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "אחותי?" גירגרה ג'וי והורידה את ידה באיטיות וחייכה. "אחותי משעממת. כולן משעממות. לא חושב? אין לי למה לחזור. שמה אני שום דבר ופה אני חשובה. גם אתה תהיה חשוב פה. תישאר איתי!"

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "אחותי?" גירגרה ג'וי והורידה את ידה באיטיות וחייכה. "אחותי משעממת. כולן משעממות. לא חושב? אין לי למה לחזור. שמה אני שום דבר ופה אני חשובה. גם אתה תהיה חשוב פה. תישאר איתי!"
    "חשובה? את תמימה מידי, בארגונים כאלה יכולים להחליף אותך ברגע הראשון שתראי חולשה, תוך שבוע לא יזכרו אותך. מצד שני, אחותך מחכה שתחזרי, שם את חשובה. נראה לי שאתן צריכות לסדר את העיניים ביניכם. אם לא ילך, את מוזמנת להצטרף אליי"אומר.

9. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "אתה טועה. במרכז אני מעולם לא חשובה. תמיד נמצאת שם עם חיוך מזוייף על השפתיים ומקשיבה לכל הסיפורים המרתקים של כל המאמנים שבאים. פה לבוס אכפת ממני. לאמר תמיד עוקב אחריי ודואג שיהיה לי נוח. עובדה, שרק בזכותי יש להם איך לרפא את הפוקימונים שלהם. תישאר איתי אנג'ל, אני לא רוצה לחסל אותך..."

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "אתה טועה. במרכז אני מעולם לא חשובה. תמיד נמצאת שם עם חיוך מזוייף על השפתיים ומקשיבה לכל הסיפורים המרתקים של כל המאמנים שבאים. פה לבוס אכפת ממני. לאמר תמיד עוקב אחריי ודואג שיהיה לי נוח. עובדה, שרק בזכותי יש להם איך לרפא את הפוקימונים שלהם. תישאר איתי אנג'ל, אני לא רוצה לחסל אותך..."
    "שאלה, מותר לך לצאת מפה ?"

11. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי ~
    הכוח הנסתר מרחף סביב האפיני עד שהוא פוגע ישירות בפוני. זה כמעט ובלתי אפשרי לחמוק מכוח נסתר. פוני נפגע אך ממהר לדהור לעבר האפיני ומהרעמה נשלחות גחלות חמות שמתסקות סביבה ופוגעות בה.
    "האפיני השתמשי בסיוע!" קראה סטפני ולפתע הפיני בהקה באור ורוד ומעליה ריחפה דמותה של ג'יגליפאפ ונעלמה כשהאפיני החלה לשיר שיר מרגיע. כל כך מרגיע עד שפוניטה קרס ונרדם...

״חחחח איזה פוקימון מאפן״ איד למאמנת ״היא שעיממה את פוני למוות!״ אגיד ואצחק ״פוני קום מיד ותרוץ הכי מהר שתוכל על מנת להתנגש בחוזקה ביצור המשעמם הזה״ אפקוד ״קום!״ אצעק ״מייד״ אוסיף

כמו תמיד. עמיטריד.

12. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "אנג'ל מתוקי, אין דבר כזה מותר או אסור לי." ציחקקה ג'וי. היא התקדמה לעברך קרוב שוב ושלפה פוקדור. "אני עושה רק מה שטוב לי. אני ממליצה לך להתרחק ממני, אם אתה לא רוצה להצטרף אלי. אחיותיי וקרובות משפחתי פגעו בי מספיק כל החיים ואני לא מעוניינת לדון בזה איתך. אתה לא מבין איך זה להיות שונה בפנים!"

אנג'ל ~
    פוניטה ישן כשבועה כחלחלה בקעה מנחיריו.
    "סטירה כפולה!" פקדה סטפני. "אתה לא הכי נחמד אתה יודע את זה?"
    האפיני החלה לסטור לפוני הרדום. פוני עדיין היה רדום.

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "אנג'ל מתוקי, אין דבר כזה מותר או אסור לי." ציחקקה ג'וי. היא התקדמה לעברך קרוב שוב ושלפה פוקדור. "אני עושה רק מה שטוב לי. אני ממליצה לך להתרחק ממני, אם אתה לא רוצה להצטרף אלי. אחיותיי וקרובות משפחתי פגעו בי מספיק כל החיים ואני לא מעוניינת לדון בזה איתך. אתה לא מבין איך זה להיות שונה בפנים!"
    "להתעורר בבוקר, להסתכל במראה, ולהבין שהולך להיות עוד יום שאתה מסתובב עם מסכה על הפנים. אין מישהו שאתה באמת יכול לדבר איתו על הדברים שעשית. אין יום שאתה לא מתחרט על דברים שעשית. לפחד לעצום את העיניים בשביל שלא תראה את הפנים של הבנאדם שהרגת. את לא היחידה ששונה מהאנשים מסביב, את לא היחידה שחיה בשקר"אומר במבט מושפל ואחזיק את הפוקדור של טוטודייל.

14. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    ג'וי הביטה בך לפתע כשעיניה נצצו, זיק נרעד ועצוב נגלה לעיניך לרגע. לשניה ראית את אותה הג'וי שאתה מכיר. לשניה. אך עד מהרה ג'וי התעשטה ושלפה את הפוקדור שלה בכעס. וקטריבל יצא מהפוקדור וניצב בפני ג'וי.
    "מה קרה?" קראה ג'וי בכעס ודמעות ירדו מעיניה. "ציפית שאוציא צ'נסי?!" היא החלה לצחוק כמעט בטירוף. "כל פוקימון ששייך לצוות השוויון לא יתקוף כי אם למטרת צוות השוויון כך שאתה יכול לשכוח מגולם! על פי מה שאני יודעת נשאר לך רק טוטודייל קטן ומסכן. קדימה, תוציא אותו!"

15. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנג'ל ~
    פוניטה ישן כשבועה כחלחלה בקעה מנחיריו.
    "סטירה כפולה!" פקדה סטפני. "אתה לא הכי נחמד אתה יודע את זה?"
    האפיני החלה לסטור לפוני הרדום. פוני עדיין היה רדום.
    פעם אחרונה שבדקתי לדמות קוראים אנדי ולא אנג׳ל...
    ————

״קום כבר!״ עצעק אליו ״אם דבר כזה יקרא בתחרות אנכנו גמורים!״ אגיד לו ״אתה צריך להתעורר עכשיו ולרוץ הכי מהר שאתה יכול ואז להתנגש בפוקימון ההוא כמו שחקן רוגבי!״ אגיד ״קום מיד!״

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 60 מתוך 64 ראשוןראשון ... 10505859606162 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •