אנדי ~
פוניטה עדיין ישן שנת ישרים והאפיני ממהרת לעבר פוניטה וממשיכה לתת סטירות לכי. פוניטה נראה רדום לכל דבר והוא ממשיך לישון.
אנג'ל ~
ג'וי נרעדת לכמה שניות. היא לא מצליחה לגבש לעצמה מה לעשות והיא נראתה מתוסבכת. היא התיישבה על הארץ והביטה בך, מחכה לשמוע מה עוד יש לך להגיד לה. היא החלה לבכות שוב ואז היא לקחה נשימה עמוקה, מרגיעה והביטה בך עם עיניים חודרות. "מה אתה מציע לי לעשות? מה כדאי לי לעשות?"
״קום!!״ עצעק ״או שזהו הכלת לוותר״ אגיד לו ״שלכדתי אותך נתת את הקרב של החיים ועכשיו אתה מוותר!?״ אצעק מתוסכל ״תקום כבר״ אגיד בטון רגיל ״פשות קום כבר״ אלחש לעצמי ״תקום״ אמלמלאנדי ~
פוניטה עדיין ישן שנת ישרים והאפיני ממהרת לעבר פוניטה וממשיכה לתת סטירות לכי. פוניטה נראה רדום לכל דבר והוא ממשיך לישון.
כמו תמיד. עמיטריד.
אנג'ל ~
"אני לא יכולה לצאת מפה!" קראה ג'וי בפחד. "אנג'ל אני שמחה פה, אני אוהבת את צוות השוויון, הם האמינו בי ונתנו לי מקלט. אני עדיין עומדת בדעתי, וקטריבל מחכה לך תוכיח לי שאני טועה. צוות השוויון העניק לי כוחות חזקים מעבר למה שאתה בכלל מדמיין. אין שום סיכוי שאצא מכאן."
אנדי ~
פוני עדיין ישן ולפתע לסטפני עלה רעיון. "השתמשי באכילת חלומות!"
האפיני הרימה שני ידיים ופוניטה התעלף בעוד אור סגול אפל בקע ממנו ונשאב אל פיה של האפיני המנצחת.
"ניצחתי! אני חייבת להיכנס פנימה, היה קרב נחמד!" אמרה סטפני ודילגה פנימה.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אביט בקהל ואשתדל שלא להראות לחץ, ״גראוליט הגיע הזמן! קדימה!״ אקרא ואשחרר אותו מהפוכדור, ״גררוליו תתחיל בריצה מהירה לקצוות שונים של הזירה בכדי להפגין את מהירותך ותירה גלי להבה לאוויר! מיד לאחר מכן תחזור למרכז הזירה ותשתמש בגלי הלהבה בשילוב עם נהמה! קדימה!״ אקרא בהתלהבות ואקפיד לחייך,אשדר לקהל תחושת ביטחון ואביט בגראוליט לראות איך הוא מסתדר
"אינפרניייפ?" אני מסתכל על אש. "אינפרניייפ זו ההתפחות האחרונה של צ'ימי'צאר! אשמח לפגוש אותו, ולעשות מולו קרב! וככה ללמד את צ'ימיצ'אר דבר או שניים." מה אתה חושב אש?טוני ~
"זה בהחלט מרשים!" קרא אש וליטף את ראשו של פידג'יוט. "אני חושב שאני אצרף את פידג'יוט חזרה לשישיה שלי. אני החזרתי את כל השישיה שלי לפרופסור אוק כדי שאוכל להרכיב את השישיה הכי מוצלחת שהיתה לי בכל מסעותיי עד כה. מי לדעתך כדאי לי צרף לשישיה מלבד פידג'יוט ופיקאצ'ו? אולי את אינפרנייפ?" שואל אש ומגולל בפניך את כל הפוקימונים שיש ברשותו.
זה בשביל השחקן הרי אני בא מנקודת מבט של השחקן כשאני כותב הודעות לא מנקודת מבט שלי.
---------------------------------------------------------------------
'ההתקשות גורמת לו להיות קשה זה בוודאי יקשה על ההתקפה של אברה מלפגוע בו חזק.' אחשוב בחשש
"היי אברה את בסדר" אשאל אותו לאחר הפגיעה של אברה, "אתה עושה עבודה טובה" אעודד אותו.
"איך אני אמור לנצח אותו כשהוא כל הזמן מתחמק ומתקשה?!" אשאל את עצמי ואז אומר לאברה "אברה תשתמש באגרוף שאיבה על האדמה כדי ליצור אבק ואז אגרוף שאיבה לרגלים של פראס!"
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
אנדי ~
אתה מחזיר את פוניטה מאוכזב וממורמר. אתה פונה לעבר חדר ההלבשה ושם אתה רואה פינה עמדה לריפוי פוקימונים באופן עצמאי. אתה מתקרב ורואה שכל מה שעליך לעשות זה להכניס את הפוקדור של פוניטה ולסגור את המכסה, מערכת ההפעלה היתה די נוחה במחשב שליד המתקן ואור כחול בוהק זרח לכמה שניות. המחשב טען, לכשהגיע למאה אחוז מיהרת לפתוח את המכסה ולקחת את הפוקימון שלך. אתה לוקח את הפוקימון ולפתע אתה רואה כי התוצאות למי שעלה לסיבוב הבא הוכרזו. אתה ממהר לראות ואתה מחפש את התמונה שלך מבין כל המתאמים. לרגע קט נבהלת פשוט כי לא ראית את התמונה שלך, אך לאחר שנרגעת התמונה של הפנים שלך ריצדה לנגד עיניך. עברת לשלב הבא.
במסך נוסף ממש סמוך למסך הראשון, נראה כי הוכרזו גם הזוגות שילחמו אחד נגד השני בסיבוב הבא. מיהרת לחפש בעיניך נגד מי אתה מתמודד. בסוף מצאת את בן הזוג שלך, היה זה אותו מתחרה רעול הפנים שהתנגש בבלבאזור שלך בגסות פעם שעברה וגרם לך להתעצבן. הוא לבש לראשו מעין רעלה שהסתירה את פניו לחלוטין. היתה לך אפשרות להדפיס מידע על היריב שלך במידה ורצית, כמובן שמיהרת לעשות כן וגילית שהוא נרשם לתחרות עם פידג'י וג'יאודוד. שם הבמה שלו היה 'החוצפן'. דבר ששימח אותך היה לגלות כי זו התחרות הראשונה שלו בקאנטו.
אנג'ל ~
גולם מביט בך לכמה שניות ואז מביט לעבר ג'וי. עיניו בהקו באור אדום לכמה שניות וחלקי גופו התקפלו אל תוך כדור שפשוט נח שם מבלי לזוז.
העלים הקסומים עפו לעברך במהירות ואתה כבר קולט שאין לך זמן להוציא אף אחד אחר. העלים הקסומים כבר היו מספר מטרים ממך והאחות ג'וי נראתה מתחרטת לרגע. אם כי לא היה לעשות דבר שיכול לעצור את העלים הקסומים הללו. כאב פילח את גופך כשחתכים עמוקים הופיעו בו ברגע אחד. לא זכור לך שחווית כזה סוג של כאב בחייך והרגשת שהדם החל לחלחל כלפי מטה.
"אל תדאג!" קראה ג'וי בחרטה, היא הרימה את ידה לאוויר והחתכים החלימו ברגע, לא נשאר זכר למה שאירע לפני מספר שניות, מלבד הקרעים הארוכים שבבגדיך. "עכשיו תצטרף אליי! אתה חלק מצוות השוויון ואתה יודע את זה! אנחנו צריכים אותך! אני צריכה אותך! אתה כל כך חזק ונחוש, ואתה מביא לי תקווה! אל תגרום לי לעשות משהו שאתחרט עליו אחר כך כל חיי!"
דילן ~
גראולייט יצא מהפוקדור ברעש גדול שמלווה בפיצוץ אש אדיר כל הקהל רותק לכסאותיו כשגראולייט החל לרוץ במהירות סביב לרחבה כשמגופו בקע גל להבה סמיך שמילא את חלל האולם. האולם היה סגור, מה שגרם לאפקט מרשים, במקום להגיע למצב שבו אדי הלהבה יתאדו כמעט מיד ברוח, האולם התמלא בגל להבה סמיך. הקהל כבר החל להתנשף ולנפנף בידיהם על מנת להתאוורר מעט כשגראולייט ניגש למרכז הרחבה והחל להסתחרר, נוהם גלי אוויר שגרמו לגלי הלהבה לנוע בצורה מרשימה, ובאיוושות מרשימות למדי, גלי הנהמה של גרולייט טפחו על פני הקהל, מביאים להם אוויר צונן כדי להרגיע את החום. סגל השופטים הביט לעבר גראולייט בעיניים פעורות ולבסוף גראולייט סיים עם נהמה אחת עוצמתית לעבר השופטים, מה שיצר להם אוויר צונן ונעים לסיום וכרע ברך אחת.
הקהל השתולל בהתלהבות ונעמד על רגליו במחיאות כפיים סוערות. כולם הריעו לגראולייט שנבך בצורה חמודה למדי. "תודה דילן על הופעה חמה במיוחד!" קראה המנחה. "בואו ונשמע מה יש לשופטים להגיד!"
"שליטה יוצאת דופן במתקפות האש ושילוב מרשים במפקת הגנה לכאורה שהוכיחה כמה חזקות המתקפות שאנחנו לכאורה לא מייחסים חשיבות אליהן. אני חייב לומר שאני מאוד התרשמתי, ארבעה נקודות מתוך חמש!" אמר השופט הראשון.
"אני לא אוהבת פוקימוני אש, והמתאם לא התחשב בקהל שלא אוהב חום וגרם לא להרגיש אי נוחות. אני מניחה שזה היה יפה, אם כי יכולתי לראות איזושהי סיומת יותר מלהיבה מסתם להשתעל על השופטים..."
הקהל כעס וביזה את השופטת בקול רם 'בוו'.
"...אני מבינה שדילן אוהב פוקימוני אש וזה מקובל עליי. כמו שאני אוהבת פוקימוני מים. אני מביאה לדילן שני נקודות מתוך חמש." אמרה השופטת השניה עם הקול הצונן והמתנשא.
"אני חושבת שדילן עשה עבודה מקסימה!" אמרה האחות ג'וי, שמסתבר שהיתה שופטת אף היא. "אני חייבת להסכים עם חברתי יוניק כי החום הכבד לא היה ממש נעים לקהל, אבל כמה דקות של חום לא הזיק לאף אחד מעולם! אני באוד התרשמתי מהשליטה של גראולייט במתקפה כמו גלי חום שהיא מתקפה שמתנדפת במהירות יחסית וקשה לשלוט עליה ועל כן אני מביאה לדילן שלוש נקודות מתוך חמש!"
"אוקיי דילן כל הכבוד," קראה המנחה. "אתה מוזמן לרדת מהבמה ולראות אם עלית לשלב הבא!"
לונדון ~
אתה מביט בהופעה של המאמן שהשתמש בגראולייט וחושב לעצמך שזה יהיה קל מאוד לנצח אותו במידה ותהיה לך הזדמנות לעשות כן. אתה שומע את מה שהשופטת השניה אמרה עליו ומגלה שהיא מתנשאת כלפי כמעט כל מתאם שמתמודד על מקומו וציוניה בדרך כלל נמוכים. מה שעודד את רוחך מעט.
אתה ניגש לראות אם עלית לשלב הבא ומגלה על המסך השני לשמחתך כי אתה נבחרת להילחם נגד המתאם שהופיע ממש ברגע זה. ניתנה לך האפשרות להדפיס מידע על יריבך ואתה בוחר לעשות כן כמובן. עולה לפניך כי הוא נרשם לתחרות עם גראולייט ואיווי. אתה מסמן לעצמך שגראולייט שלך בטוח הרבה יותר חזק מהגראולייט שלו אך נזכר כי הוא בטח ישתמש באיווי ואתה אמור להשתמש בארבוק. אתה גם מגלה ששמו הוא דילן וזו התחרות הראשונה שלו, בדיוק כמו שזו התחרות הראשונה שלך.
אתה מתרגש לעלות לבמה שוב, משתוקק להביס את דילן אך כרגע נקראו לבמה שני מתאמים אחרים, להפתעתך אתה מזהה את אחד מהם, הוא זה שנלחם נגד האקנס מחוץ למרכז והיה לכוד יחד איתך בתוך מרכז הפוקימונים כשהפורץ תקף אותך. אתה מתיישב כדי לצפות בקרב.
"שלום שלום!" נשמע קול מוכר מאחוריך, אתה מסותבב, מעט כועס מי מעז להפריע לך שוב ורואה להפתעתך את פרופסור אוק הוא מרשה לעצמו להתיישב לידך ומביט במסך יחד איתך. "נראה לי שזה הולך להיות קרב לא רע!"
טוני ~
"אולי בכלל כדאי לי את צ'אריזרד.. שניהם פוקימוני אש וברור לי שצ'אריזרד ברמה הרבה יותר גבוהה מאינפרנייפ. אני אשמח להראות לך את איינפרנפ, אבל אני לא חושב שיש צורך לשמור אותו בשישיה. מי עוד אתה חושב שכדאי לי לצרף לשישיה שלי? אני מעוניין לצאת למסע אחר משהו סודי שפרופסר אוק ביקש ממני לעשות. מה אתה מציע לי לעשות? אני כבר רוצה להביא את הפוקימונים האחרים."
לפתע אתה שומע צילצול ואש מוציא אייפון, מסתבר שגם לו יש אחד. הוא עונה וזה ברוק בצד השני. "התקרית חלפה והתלטנו על הכל. כדאי לך לבוא ולבקר אותי בפיוטר, אני נמצא בתוך מערת הדיגלטים, מצאתי משהו שעשוי לעניין אותך אש."
"מה אתה אומר טוני? איזה פוקימונים אצרף? לפני שנגיע למנהרת הדיגלטים..."
ג'ון ~
אז מספיק שאני כותב שאתה בודק בפוקידע כדי להסתפק במידע מבחינת עלילת הסיפור.
~~~~~~~~~
אברה אכן מצליח לעשות הבדל הפעם. הוא מצליח לפגוע ברצפה על מנת ליצור אבק שמבלבל לרגע את פרס, ואז נפגע ברגליו, אבל הנזק לא היה חמור ואברה נפגע שוב משריטה.
אני מחייך לעבר אש ומיד מסיט את הבט שלי לעבר צ'ימיצ'אר ויודע מה תהיה התשובה שלי לאש, "אשמח לראות את אינפרנייפ, כמו כן צ'ימיצ'אר יוכל ללמוד מתקפות חדשות ואסטרטגיות חדשות בעזרתו.. ומן הסתם גם לקחת אותו לשישייה, ולחזק אותו שיהיה חזק יותר מאיי פעם לדעתי.." אני אומר.טוני ~
"אולי בכלל כדאי לי את צ'אריזרד.. שניהם פוקימוני אש וברור לי שצ'אריזרד ברמה הרבה יותר גבוהה מאינפרנייפ. אני אשמח להראות לך את איינפרנפ, אבל אני לא חושב שיש צורך לשמור אותו בשישיה. מי עוד אתה חושב שכדאי לי לצרף לשישיה שלי? אני מעוניין לצאת למסע אחר משהו סודי שפרופסר אוק ביקש ממני לעשות. מה אתה מציע לי לעשות? אני כבר רוצה להביא את הפוקימונים האחרים."
לפתע אתה שומע צילצול ואש מוציא אייפון, מסתבר שגם לו יש אחד. הוא עונה וזה ברוק בצד השני. "התקרית חלפה והתלטנו על הכל. כדאי לך לבוא ולבקר אותי בפיוטר, אני נמצא בתוך מערת הדיגלטים, מצאתי משהו שעשוי לעניין אותך אש."
"מה אתה אומר טוני? איזה פוקימונים אצרף? לפני שנגיע למנהרת הדיגלטים..."
"מה אתה אומר אש? נפגיש בין אינפרנייפ לצ'ימיצ'אר לפני שנצעד לעבר העיר פיוטר?"
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)