Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tamir צפה בהודעה

מור~
    אתה צועד אל תוך העיר ויולט ומחפש אחר מרכז הפוקימונים. כעבור כרבע שעה, אתה מוצא אותו. אתה נכנס אליו ורואה לובי די גדול עם כמה מאמנים שיושבים על הספות ומדברים ביניהם, ולבסוף אתה מבחין בדלפק של האחות גו'י. אתה מתקרב לעבר הדלפק והיא מבחינה בך. היא מחייכת "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" אני שואלת אותך. אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים והיא לוקחת את הפוכדורים שלהם ומניחה על המכונה מאחוריה. היא מפעילה אותה, הפוכדורים זוהרים באור לבן ואז היא מחזירה לך אותם. אתה שואל לגבי חדר ללילה והיא אומרת לך שזה יעלה לך 10$.
    "אוקיי, תודה רבה לך" אומר לה בחיוך ואשלם לה עשר דולר.
    לאחר שתביא לי את המפתח לחדר אעלה אליו ואלך לישון, מחכה לי קרב מכון חשוב במיוחד מחר.

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    השם במשחק - מאט קווין
    השם האמיתי - רומה.
    פוקימון התחלתי - פיצ'ו. מגבי וטאורוס.
    תמונת מאמן -

הערות/בקשות -להעיף באיזהו שלב את פיצ'ו ולקבל אלקיד

3. the bitch is back
    עומר~
    תכף הזכר הזה יעשה ניתוח לשינוי מין Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוכדור על באנירי המעולפת והיא נשאבת פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל לנוע ימינה, שמאלה, ימינה ושמאלה מספר פעמים ולבסוף...
    Spoiler ספוילר

סבבה, גם ככה הוא ניראה סופר גיי ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יש כל הכבוד צ'יקוריטה!" אומר במשמחה וארים את הפוקדור של באנרי.
    "קדימה חברים בוא ניתקדם לעיר!" אומר בהיתלהבות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    רומה~
    רשום. תגיב להתחלה בעמוד 2.

עומר~
    אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ומחזיר את מאריפ ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם. לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר העיר ויולט, וכעבור שעתיים אתה מגיע אל העיר, בדיוק כאשר השמש מתחילה לשקוע.

מור~
    אתה משלם 10$ ועולה לחדר שלך. אתה מכניס את המפתח בחור המנעול, מסובב ופותח את הדלת. לעיניך נגלה חדר גדול עם מיטה זוגית, מפרסת גדולה, מקלחת+שירותים וטלוויזיה.
    אתה מניח את חפצייך ליד המיטה ומחליף בגדים לשינה. אתה שוכב במיטה אך אתה עדיין חש ערני.

5. the bitch is back

עומר~
    אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ומחזיר את מאריפ ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם. לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר העיר ויולט, וכעבור שעתיים אתה מגיע אל העיר, בדיוק כאשר השמש מתחילה לשקוע.

"נהדר" אומר לעצמי ואתחיל לחפש את המרכז פוקימונים.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה מתחיל לחפש את מרכז הפוקימונים בעיר, ולבסוף לאחר רבע שעה אתה מוצא אותו, מרכז פוקימונים קטנטן ונחמד באמצע העיר.

7. AllwaysStriveAndProsper
    התחלה כללית:

אתם כרגע יוצאים ממעבדת הפרופסור לאחר שקיבלתם את הפוקימון ההתחלתי שלכם. אתם נרגשים, ומביטים בפוכדור של הפוקימון שלכם.
    כעת, אתם יכולים לצאת לדרככם.
    מה תעשו?
    אזרוק את הפוכדור באווויר בעודי צועק:"צא פיצ'ו".

8. משתמש מנוסה
    קאי~
    איווי משתכפל ותוקף עם מתקפה מהירה את ארון ופוגע בו, ארון זז מספר סנטימטרים אחורנית אך זה לא בדיוק מזיז לו. הוא עומד לתקוף בנגיחת ראש כעת.
    "איווי תחמוק ואז מתקפה חול ועוד פעם מתקפה מהירה."אני אומר לאיווי

9. משתמש מנוסה
    רומה~
    רשום. תגיב להתחלה בעמוד 2.

מור~
    אתה משלם 10$ ועולה לחדר שלך. אתה מכניס את המפתח בחור המנעול, מסובב ופותח את הדלת. לעיניך נגלה חדר גדול עם מיטה זוגית, מפרסת גדולה, מקלחת+שירותים וטלוויזיה.
    אתה מניח את חפצייך ליד המיטה ומחליף בגדים לשינה. אתה שוכב במיטה אך אתה עדיין חש ערני.
    אדליק טלביזיה כדי להעביר את הזמן, בשלב כלשהו אני אצטרך להשתעמם ולהירדם.

10. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה מדליק את הטלוויזיה וצופה קצת מקרבות מהעבר, ואט אט אתה חש עייפות ואתה נרדם.
    אתה ישן אבל לפתע אתה מרגיש קור, שמאוד מפריע לך לישון.

קאי~
    איווי קופץ בשנייה האחרונה ומצליח להתחמק מנגיחת הראש, הוא שולח מתקפת חול מדוייקת לעיניו של ארון שמעוור אותו זמנית. ארון מנסה לתקוף את איווי עם נגיחת ראש נוספת אבל נכנס בקיר המערה. איווי תוקף במתקפה מהירה אבל היא לא מזיזה לארון, שמסתובב ומהר נוגח בו ומעיף אותו על הקרקע. איווי נפצע קשה.

רומה~
    אתה מביט בפוכדור של פיצ'ו, ומשליך אותו אל הקרקע. הפוכדור נבקע באור אדום, ומתוכו מגיח עכבר צהוב קטנטן - פיצ'ו "פיצ'ו!" הוא קורא בחיוך ומביט בך.

11. AllwaysStriveAndProsper

רומה~
    אתה מביט בפוכדור של פיצ'ו, ומשליך אותו אל הקרקע. הפוכדור נבקע באור אדום, ומתוכו מגיח עכבר צהוב קטנטן - פיצ'ו "פיצ'ו!" הוא קורא בחיוך ומביט בך.
    'פחח הוא כל כך קטן וחלש למה בחרתי אותו לעזעזל ' אחשוב לעצמי ואחייך אליו חיוך מאולץ ואז אגיד :"הי אני מאט ואנחנו הולכים ליהיות צוות מעולה אז מה אתה אומר על זה שנצא לדרך?".

12. משתמש מנוסה
    קאי~
    איווי קופץ בשנייה האחרונה ומצליח להתחמק מנגיחת הראש, הוא שולח מתקפת חול מדוייקת לעיניו של ארון שמעוור אותו זמנית. ארון מנסה לתקוף את איווי עם נגיחת ראש נוספת אבל נכנס בקיר המערה. איווי תוקף במתקפה מהירה אבל היא לא מזיזה לארון, שמסתובב ומהר נוגח בו ומעיף אותו על הקרקע. איווי נפצע קשה.
    'שיט איווי חלש מידי נגד הארון הזה ופוליוואג שלי כבר גמור מה אני יעשה?'אני חושב לעצמי במהירות וממהר לחשוב על תוכנית.
    "איווי תקשיב היטב אתה תעמוד ליד סלעים ומתי שארון יגיע עליך תקפוץ ותתחמק, ותמשיך לעשות את זה."אני אומר לאיווי ומתפלל שיש לו מספיק כוח לתוכנית.

13. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה מדליק את הטלוויזיה וצופה קצת מקרבות מהעבר, ואט אט אתה חש עייפות ואתה נרדם.
    אתה ישן אבל לפתע אתה מרגיש קור, שמאוד מפריע לך לישון.
    אהדק על עצמי את השמיכה ואנסה שלהתחמם ולהירדם בעודי חושב על מה שמצפה לי למחר.

14. the bitch is back
    עומר~
    אתה מתחיל לחפש את מרכז הפוקימונים בעיר, ולבסוף לאחר רבע שעה אתה מוצא אותו, מרכז פוקימונים קטנטן ונחמד באמצע העיר.

אני אכנס אליו במהירות ואלך ישר לאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלי.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס לתוכו. אתה רואה שם לובי די גדול עם מאמנים שיושבים בו, ואת הדלפק של האחות גו'י. אתה צועד אל הדלפק והאחות גו'י מבחינה בך "שלום, ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ויולט, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך, ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה שמאחורייך. היא מפעילה מתג והמכונה מתחילה לעבוד, הפוכדורים מוקפים באור לבן ולאחר כמה שניות המכונה מפסיקה לעבוד "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך ומוסרת לך חזרה את הפוכדורים שלך "עוד משהו?" היא שואלת אותך.

מור~
    אתה מהדק את השמיכה יותר לגופך ומנסה לחזור לישון, אבל הקור גובר. אתה מבחין בקצה העין שהדלת של המרפסת פתוחה.

קאי~
    איווי קם לאט לאט, מביט בך ומהנהן. הוא עושה פרצוף בשביל לעצבן את ארון שמתעצבן ומתחיל לרוץ אחריו. איווי רץ אל עבר קיר המערה ומסתובב, ומחכה שארון יתקוף אותו. ארון משתמש בנגיחת ראש נוספת, ואיווי מתחמק ברגע האחרון וארון נכנס בקיר, הוא נופל על הקרקע וקם מבולבל מאוד.

רומה~
    "פיצ'ו!" קורא פיצ'ו בחיוך וקופץ אל הכתף שלך בחיוך. אתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 29 ואתם עוזבים את העיר ניו בארק ואתם נכנסים פנימה אל תוך הדרך. אתם צועדים בשביל, ולפתע אתה מבחין בהוט-הוט פראי ליד אחד העצים

עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •