Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 100 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה

ג'ון:
    אתה מתקדם לעבר העיר אולדייל כשלפתע אתה שומע צעקה מבין השיחים" הי ילד ראיתי אותך יוצא מהמעבדה של הפרופ' תן לי את החבילה הזאת,"
    ומאחוריך מופיע הוא זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור יוצא מהר מה תעשה!?
    -----------------------------

"אין סיכוי שאני יתן לך את החבילה הזאת!"אני אומר לו ומוציא את טרטוויג מהפוקדור בכדי להרתיע אותו.

2. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    המאמן אומר לקופינג להישתמש בבלימה, טוטוייג נפגע! איך תגיב!?

3. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    המאמן אומר לקופינג להישתמש בבלימה, טוטוייג נפגע! איך תגיב!?
    "קדימה טרטוויג תשתמש בגפן מצליפה על הקרקע בכדי לקפוץ גבוהה,ואז תפתיע אותו בכך שתתקוף אותו מהשמיים עם נשיכה!"אני אומר.

4. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    טורטוויג מנסה את התרגיל הזה, הוא קופץ גבוע לשמיים אח בדיוק כשהוא יורד למטה להתקיף בנשיכה קופינג מתקיף במסך עשן , וטורטוויג לא רואה כלום, הוא נופל על הריצפה בחוזקה. מה תעשה עכשיו!?

5. משתמש מנוסה
    הודעה!!

חברה עד התאריך 27.6 אני יגיב קצת פחות אני רק יסיים את הבגרויות האלה ואני לא יקום מהמחשב,
    (אני ימשיך להגיב אבל בקצב יותר איטי תסלחו לי סבבה)

6. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    טורטוויג מנסה את התרגיל הזה, הוא קופץ גבוע לשמיים אח בדיוק כשהוא יורד למטה להתקיף בנשיכה קופינג מתקיף במסך עשן , וטורטוויג לא רואה כלום, הוא נופל על הריצפה בחוזקה. מה תעשה עכשיו!?
    -----------------------------------
    "טרטוויג תשלח עלי תער לכל עבר,ואז מהמקום שבו תשמע צעקה מהפגיעה של עלי התער,תשלח לשם עוד הרבה עלי תער בכוח מלא!"אני אומר לטרטוויג.

7. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    טורטוייג מביט בך בביטחון ואומר מה שאתה אומר לו לעשות הוא יורה עלי תאר לכול עבר כשלפתע נשמע קופינגג!!! טורטוייג הבין את המיקום של קופיג ושלך לשם המון עלי תאר כשלפתע! קופינג חוסל,
    המאמן בורח אך אתה שם לב שהתג שלו נפל כאן אתה מסתכל על התג ורשום בוא "צוות אלקטריק, מה תעשה!?

8. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    טורטוייג מביט בך בביטחון ואומר מה שאתה אומר לו לעשות הוא יורה עלי תאר לכול עבר כשלפתע נשמע קופינגג!!! טורטוייג הבין את המיקום של קופיג ושלך לשם המון עלי תאר כשלפתע! קופינג חוסל,
    המאמן בורח אך אתה שם לב שהתג שלו נפל כאן אתה מסתכל על התג ורשום בוא "צוות אלקטריק, מה תעשה!?
    אני מרים את התג ואומר "אתה לא תברח לשום מקום",אני מחזיר את טרטוויג לפוקדור ורץ בדרך שהאיש רץ בה בשיא המהירות.

9. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    בויזל מתמקד במטרה ויורה פעימת מים חזקה, לפתע הוא מתחיל לרוץ ולהיכנס לתוך פעימת המים, הוא למה סילון אקווה! מהר עכשיו יש לך היזדמנות לנצח, מה תעשה!?
    "קדימה בוויזל תשלב את הפעימת מים עם הסילון אקווה!"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    רונאל:
    צ'יקוריטה מסתקל עלייך בביטחון כשלפתע הוא משחרר סופת עלים חזקה ביותר!!! שגומרת את מריל לחלוטין
    השופטים מסתקלים עלייך המומים , ומעבירים אותך לשלב הבא ברוב מכריע
    "כל הכבוד" אומר לצ'יקוריטה ויחבק אותו "עכשיו בוא נמשיך לשלב הבא" אומר בביטחון ויחכה לשלב הבא.

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקדור של טורצ'יק והיא מחזירה לך אותו אחרי כמה דקות והיא אומרת" הינה בבקשה הפוקימון שלך בבירואת מלאה"...
    "תודה אומ רואצא מן מרכז הפוקימונים ואלך לדרך במובילה עליר הבאאה

12. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה רץ אחרי האיש אבל הוא נעלם כאילו לא היה, אתה צריך להשלים את המשימה שפרופ' בירץ' הביא לך, להעביר את החבילה למדען בעיר אולדייל,

בויזל:
    בויזל יוצר פעימת מעים ומשחרר אותה, לאחר מכן הוא משתמש בסילון אקווה חזק ביותר, 2 המתקפות משלתבות ויוצרות משהו יוצא דופן!! וויזינד ניסה לחסום את המיתקפה הזאת במכת גוף אך הוא נכשל והובס, ניצחתה,
    אך המאמן ממשיך לברוח עם השאלוס של הילדה מהר, מה תעשה!?

רונאל:
    אתה חוזר למאחורי הקלעים כשלפתע אתה שומע "רון זה היה קרב מדהים אנחנו מעבירים אותך לשלב הבא",
    זהו עכשיו זה רק אתה ורון, איך תגיב?

מאט:
    אתה יוצא לדרך 203 לכיוון העיר פטלבורג אך שלפתע אתה רואה פראי! מה תעשה?

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

מאט:
    אתה יוצא לדרך 203 לכיוון העיר פטלבורג אך שלפתע אתה רואה פראי! מה תעשה?
    "צא טורצ'יק להביור ואז שריטות" אומר לטורצמ'יק בעודי זורק את הפוכדור שלו לאוויר ..

14. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה רץ אחרי האיש אבל הוא נעלם כאילו לא היה, אתה צריך להשלים את המשימה שפרופ' בירץ' הביא לך, להעביר את החבילה למדען בעיר אולדייל,
    "אני לא מאמין שהוא הצליח לברוח"אני אומר בקול קצת עצבני,וממשיך ללכת לעיר אולדייל.

15. משתמש מנוסה
    מאט:
    טורצ'יק תוקף בלהביור חזק אך ג'ירפריג' תוקף בקרן בילבול, טורצ'יק מתבלבל לגמרי, והוא תוקף את עצמו בשריטות, מה תעשה!?

ג'ון:
    אתה מגיע לעיר אולדייל ואתה רואה את המדען, הוא אומר לך "הי אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח עם החבילה לא?" תודה רבה הינה כך את זה בתמורה" הוא מביא לך פוקגיר "תן לי רק להוסיף את המספר שלי"
    הוא מודה לך ושולח אותך לשלום מה תעשה?

עמוד 14 מתוך 100 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •