ג'ון:
המאמן אומר לקופינג להישתמש בבלימה, טוטוייג נפגע! איך תגיב!?
ג'ון:
טורטוויג מנסה את התרגיל הזה, הוא קופץ גבוע לשמיים אח בדיוק כשהוא יורד למטה להתקיף בנשיכה קופינג מתקיף במסך עשן , וטורטוויג לא רואה כלום, הוא נופל על הריצפה בחוזקה. מה תעשה עכשיו!?
הודעה!!
חברה עד התאריך 27.6 אני יגיב קצת פחות אני רק יסיים את הבגרויות האלה ואני לא יקום מהמחשב,
(אני ימשיך להגיב אבל בקצב יותר איטי תסלחו לי סבבה)
ג'ון:
טורטוייג מביט בך בביטחון ואומר מה שאתה אומר לו לעשות הוא יורה עלי תאר לכול עבר כשלפתע נשמע קופינגג!!! טורטוייג הבין את המיקום של קופיג ושלך לשם המון עלי תאר כשלפתע! קופינג חוסל,
המאמן בורח אך אתה שם לב שהתג שלו נפל כאן אתה מסתכל על התג ורשום בוא "צוות אלקטריק, מה תעשה!?
ג'ון:
אתה רץ אחרי האיש אבל הוא נעלם כאילו לא היה, אתה צריך להשלים את המשימה שפרופ' בירץ' הביא לך, להעביר את החבילה למדען בעיר אולדייל,
בויזל:
בויזל יוצר פעימת מעים ומשחרר אותה, לאחר מכן הוא משתמש בסילון אקווה חזק ביותר, 2 המתקפות משלתבות ויוצרות משהו יוצא דופן!! וויזינד ניסה לחסום את המיתקפה הזאת במכת גוף אך הוא נכשל והובס, ניצחתה,
אך המאמן ממשיך לברוח עם השאלוס של הילדה מהר, מה תעשה!?
רונאל:
אתה חוזר למאחורי הקלעים כשלפתע אתה שומע "רון זה היה קרב מדהים אנחנו מעבירים אותך לשלב הבא",
זהו עכשיו זה רק אתה ורון, איך תגיב?
מאט:
אתה יוצא לדרך 203 לכיוון העיר פטלבורג אך שלפתע אתה רואהפראי! מה תעשה?
מאט:
טורצ'יק תוקף בלהביור חזק אך ג'ירפריג' תוקף בקרן בילבול, טורצ'יק מתבלבל לגמרי, והוא תוקף את עצמו בשריטות, מה תעשה!?
ג'ון:
אתה מגיע לעיר אולדייל ואתה רואה את המדען, הוא אומר לך "הי אתה בטח הילד שפרופ' בירץ' שלח עם החבילה לא?" תודה רבה הינה כך את זה בתמורה" הוא מביא לך פוקגיר "תן לי רק להוסיף את המספר שלי"
הוא מודה לך ושולח אותך לשלום מה תעשה?
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)