Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1489
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DouBle R צפה בהודעה
    "תודה " אומר בעודי נכנס לחדר , תחילה אני יתקלח לאחר מכן יאכל ולבסוף אלך לישון..
    "למחרת אני קם הולך לאחות ג'ואי מרפא תפוקימונים והולך לחפש פוקימון להילחם בו\ליתפוס אותו...

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    לי:
    קופינג קיבל להביור ישר לפנים והובס במכה קריטית! ניצחתה, המדען מודה לך מאוד ומשחרר אותך לדרכך, אתה שם לב שהשעה כבר 4:15 לפנות בוקר ומחר האיוונט אתה מגיע למרכז הפוקימונים שכולם שמה ופוגש אותם,

*זהו כולם במרכז הפוקימונים האיוונט יתחיל בשעה 16:00 היום, למישהו יש בעיה שאני ילחם עם פרינפלאפ?
    אני ניגש אל האחות ג'וי ואומר לה" תוכלי לרפא את הצ'רמנדר שלי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Retired
    שם: Ashar
    האיוונט מתחיל מאט סטיבן בויזל ג'ק לי תגיעו בבקשה לאגם אקוטי
    אני הולך לאגם אקוטי
    פרישה

4. bbuuuii
    שם: עידן
    האיוונט מתחיל מאט סטיבן בויזל ג'ק לי תגיעו בבקשה לאגם אקוטי
    "קדימה בוויזל פיצ'ו וטריקו בואו נלך לאגם אקוטי!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    הרשמה:
    כינוי בפורום: darkon10000
    שם במשחק: דארקון
    גיל מין: 17, בן
    רקע: דארקון נולד למשפחה העסקה בעיקר בפוקימונים, אימו הייתה מתאמת מקצועית.
    אביו היה ביחידת חיפוש של וירוס הפוקיוירוס, והיה בעצם חוקר פוקימונים מקצועי.
    אחיו הגדול ממנו ב6 שנים הוא מאמן שרצה להפוך למאסטר פוקימונים.
    כיום כבר אח שלו הודיע כי הוא מתכוון להשתתף בליגה ודארקון רצה ללכת בדרך של אחיו ולהיות גם בליגה.
    כיבן שזה היה די מוקדם דארקון התכוון לצאת למחוז ג'וטו ולהתאמן באקדמיות לפוקימונים.
    אחרי כמות של אימונים דארקון המשיך בדרכו ויצא למסע!.
    תיאור הדמות:
    פוקימון התחלתי:
    תפקיד: מאמן.
    כסף:5000$
    ציוד: אופניי-הרים מקצועיות, ערכת הכנת והחזקת אוכל, אבן מונעת התפתחות, ערכת עזרה ראשונה, מצפן ומפת ניווט.
    הערות: אני אשמח אם תסדר לי איזה וולפיקס, פלאירון, וההתפחות השניה של טרטויג.
    ואם זה לא יותר מדי גם אריאוס האדיר.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

6. משתמש מנוסה
    מאט:
    אתה הולך לשדות שמימין לעיר פטלבורג כשלפתי מפתיע אותך מתקפת וולט מהירה מולך, אתה מופתע רץ מהר לבדוק את העיניין כשלפתע אתה רואה מתאמן בכול הכוח על סלע ענקי! מה תעשה!?

לי:
    האחות ג'וי מרפאת את צ'רמנדר שלך, מה תעשה? אתה יכול ללכת להיתאמן בשדות שמעל העיר אולדייל אם אתה בעיר אולדייל או ללכת לאגם אקוטי למצוא פוקימוני מים, או להיתקדם בדרל 203 לעבר העיר פטלבורג והמכון הראשון?

בויזל:
    (אני ממשיך מהקטע שהייתה במכון כי בנתיים האיוונט בוטל)
    ~~~~~~~~~~~
    אתה נכנס למכון ורואה את אתה מאתגר אותו לקרב והוא מסכים, השופט של המכון אומר זהו קרב של 3 על 3 המנצח יוכרז כאשר כול 3 הפוקימונים של אחד המאמנים לא יכולים להמשיך להילחם, רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע, לפתע רוארק שולף פוקדור זורק אותו לאוויר ומהפוקדור יוצא אתה זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור שלך יוצא מה תעשה? אתה תוקף ראשון!?

דארקון:
    רשום תגיב להתחלה

מקס:
    רשום תגיב להתחלה ובבקשה תוסיף רקע...

סטיבן:
    אתה נמצא בעיר פטלבורג מה אתה תרצה לעשות כאן? להמשיך לכיוון המכון או להמשיך חזרה לעיר אולדייל ולאגם אקוטי או להמשיך לדרך 204 לכיוון שדות האש ומערת החרקים?

ג'ק:
    אתה נמצא בעיר פטלבורג מה אתה תרצה לעשות כאן? להמשיך לכיוון המכון או להמשיך חזרה לעיר אולדייל ולאגם אקוטי או להמשיך לדרך 204 לכיוון שדות האש ומערת החרקים?

מאור:
    בבקשה תצטט את מהלך העלילה הקודם שכתבתי לך כי אני לא מוצא איפה אתה בדיוק, או אם אתה זוכר כתוב לי בקצרה איפה אתה

ג'ון:
    טורטוויג מרגיש מאוכזב מן ההפסד ויוצא להיתאמן איתך בשיא המרץ כשאתה אומר לו להישתמש בסופת עלים הוא לא מבין כול כך מה אתה אומר ולפתע אתה שומע צעקה "הי ג'ון!!" ומולך עומד לאנס האגדי שמביא לטורטוויג POWER UP ומחזק את יכולותיו למעט זמן, לפתע טורטוויג מצליח להישתמש בסופת עלים!! איך תגיב ללאנס!?

7. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אתה יכול להזכיר לי איך קוראים לפוקימון שבחרתי? - שחכתי....
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    'אני חושב שאלך לדרך 204 להתאמן לפני המכון,האגדה על סיזור שם ממש נשמעת לי דבר שחייבים לבדוק.' אגיד לעצמי ואלך לדרך 204
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    מה אין איוונט?
    ----------------------------------
    אמשיך לכיוון דרך 204 ושדות האש
    פרישה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    האחות ג'וי מרפאת את צ'רמנדר שלך, מה תעשה? אתה יכול ללכת להיתאמן בשדות שמעל העיר אולדייל אם אתה בעיר אולדייל או ללכת לאגם אקוטי למצוא פוקימוני מים, או להיתקדם בדרל 203 לעבר העיר פטלבורג והמכון הראשון?
    אני אומר לאחות ג'וי" תודה רבה" ויוצא מן המרכז והולך אל אקוטי לתפוס פוקימון מים*

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    מאט:
    אתה הולך לשדות שמימין לעיר פטלבורג כשלפתי מפתיע אותך מתקפת וולט מהירה מולך, אתה מופתע רץ מהר לבדוק את העיניין כשלפתע אתה רואה מתאמן בכול הכוח על סלע ענקי! מה תעשה!?
    *פחתתי את עמוד 28*
    "ווואו זה אלקיד עם מכת וולט , זה נדיר ליראות כזה " אומר לצעמי ואז אקרא בקול:"צא נידוקינג תיתקוף את אלקיד בזרוע פטיש ולאחר מכן בריסוק ראש ומיד אחריו תעבור לקידוח על" בזמן שהוציא את נידוקינג*תיזכור שנידוקינג הוא רעל\אדמה אז מתקפות חשמל לא ישפיעו עליו..*

12. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    (אני ממשיך מהקטע שהייתה במכון כי בנתיים האיוונט בוטל)
    ~~~~~~~~~~~
    אתה נכנס למכון ורואה את אתה מאתגר אותו לקרב והוא מסכים, השופט של המכון אומר זהו קרב של 3 על 3 המנצח יוכרז כאשר כול 3 הפוקימונים של אחד המאמנים לא יכולים להמשיך להילחם, רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע, לפתע רוארק שולף פוקדור זורק אותו לאוויר ומהפוקדור יוצא אתה זורק פוקדור לאוויר ומהפוקדור שלך יוצא מה תעשה? אתה תוקף ראשון!?
    "קדימה פיצ'ו תשתמש בטעינה ואז בניצוץ!"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    *האיוונט בוטל בגלל הבגרות שהייתה לי היום אבל עברתי אותה ואני מפצה אותכם הבמון פרסי כמו שאמרתי, יש לכם היזדמנות לזכות בפוקימון כול מי שפותח עמוד עד עמוד 35 כלומר 29 30 31 32 33 34 35 לכול מי שפותח את אחד העמודים האלה מקבל פוקימון לפי סוג שהוא בוחר!!! ובעוד כמה ימים אני יכין איוונט יותר גדול עם כול המשתתפים שבמשחק!!

דארקון:
    *בחרתה בטוטודייל אבל פעם הבאה הודעות כאלה תשאל בפרטי כי זה סתם ספאם פעם הבאה אני מרחיק אותך מצטער...

ג'ק:
    אתה מתקדם לעבר מערת החרקים, אתה נכנס לתוכה ושומע רעשים מוזרים מאוד, אתה אומר לעצמך לעזעזל למה בחרתי להיכנס לפה אך מונפרנו שלך מחדיר בך ביטחון ואתם ממשיכים קדימה, לפתע אתם רואים מפחידה! שמתקדמת לעברכם עם נעיצת רעל!! מהר מה תעשה!?

סטיבן:
    *לא אין איוונט הוא בוטל במקומו אירגנתי "שבוע פרסים" אני קורה לזה חח
    ~~~~~~~~~
    אתה מתקדם לעבר יערות האש אתה שומע רעשים מוזרים אך מארשטומפ לך מרגיע אותך ומביא לך ביטחון, אתם מתקדמים בשדה כשלפתע אתם רואים חמוד אך שזה לא יטעה אותכם, לפתע הוא מתקדם אליכם בגלגל להבה! מהר מה תעשה!?

לי:
    אתה הולך לאגם אקוטי ולפתע אתה שומע רעשים מוזרים אך צ'רמנדר שלך מרגיע אותך ומביא לך ביטחון, לפתע קופץ מהמים אדיר!! הוא מתקרב אליך עם סילון אקווה!! מהר מה תעשה!?

מאט:
    אלקיד מסתקל לעבר נידוקינד בחיוך אח נידוקינג מוריד לו את החיוך הזה במהרה כאשה הוא פוגע בו בזרוע פטיש משתקת!! מיד לאחר מכן נידוקינג מתקיף בריסוק ראש ומסיים את זה עם קידוח על, אח זה נראה כאילו זה בקושי השפיע על אלקיד!!! לפתע אלקיד מתקיף באגרוף כוח!! שמשפיע חזק על נידוקינג, אך משהו קרה! אלקיד פגע באחד הקוצים של נידוקינג והורעל!! מהר מה תעשה! תמשיך להילחם נגדו כשהוא בעמדת נחיטות או שתיכך אותו למרכז הפוקימונים?
    ~~~~~~~
    תשלח לי הודעה פרטית לגבי הפרס שלך על עמוד 28...
    נערך לאחרונה על ידי noam121211, 06-23-2010 בשעה 11:33 AM

14. משתמש מנוסה
    בויזל:
    פיצ'ו משתמש בטעינה שמחזקת אותו לגמרי אך הניצוץ לא השפיע על בלטוי מכיוון שהוא סוג אדמה. בלטוי משתמש בסיחרור ופוגע בפיצ'ו, מיד לאחר מכן בלטוי משתמש בסופת חול!!! שפוגעת קשה בפיצ'ו, מה תעשה!?

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="Red"][B][U]
    לי
    אתה הולך לאגם אקוטי ולפתע אתה שומע רעשים מוזרים אך צ'רמנדר שלך מרגיע אותך ומביא לך ביטחון, לפתע קופץ מהמים אדיר!! הוא מתקרב אליך עם סילון אקווה!! מהר מה תעשה!?
    אני אומר לצ'רמנדר" תנסה להתחמק ואז טפר ברזל ולהביור על מנטי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 28 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •