זאק - הקרב ממשיך
הקרב :
נידורן בריצה אל עבר סקווירטל אך סקווירטל מצליח להחמק בכך שהוא קופץ ואז הוא משתמש בבועות שמעיפות את נידרון שפוגע בעץ!
סטטיסטיקה :
רמה 1 , חיים : 19/55
רמה 1 , חיים : 36/44
מה תעשה?
ברי - פרופסור אוק' : " צ'ארמנדר נכון , הנה קח את הפוקדור שלו ואיתו גם 5 פוקדורים ופוקגע שיהיה לך הרבה בהצלחה מאמן צעיר! " מה תעשה?
לי - שוטרת ג'ני : " צריך אישור מאז שיש כמה שעים בעיר ולכן אנחנו לא נותנות לעבור בלי אישור מה אתה? "
קני - שועל כלב אותו דבר חחח
----------------------------
קני - הקרב מתחיל!
הקרב :
ראטרפי משתמש ביריית חוט אך איווי מציל חלהחמק בשנייה האחרונה אבל קאטרפי בולם אותו מהר ופוגע , איווי רץ אל עבר קאטרפי בבלימה
סטטיסטיקה:
רמה 1 , חיים : 45/55
רמה 1 , חיים 35/45
מה תעשה?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי - " זה תלוי , יש אישור של מאמני פוקימונים , יש אישור של מדענים , יש אישורים של שוטרים , מה אתה לפי זה אני ישאל איזה אישור אתה צריך "
זאק - הקרב ממשיך
הקרב :
סקווירטל רץ אל עבר נידרון כנ"ל לגבי נידורן , סקווירטל משתמש בבועות ונידרן בנשיכה , אחרי שתי שניות שתיהם נעמדים ואז נידרן נול על הרצפה ( סקווירטל קיבל 19 נקודות ניסיון )
מה תעשה?
ברי - אתה מוציא את צ'ארמנדר מן הפוקדור והוא נראה די מבולבל ולא מבין למה הוציאו אותו מן הפוקדור
קני - הקרב ממשיך
הקרב :
איווי משתמש באגירה , וקאטרפי משתמש בבלימה ופוגע בו , איווי שוב משתשמ באגירה וקאטרפי מתקרב אליו ומשתמש בירי חוטים וקושרו אותו , איווי סיים לאגור משתמש בפצצת אנרגיה שמעיפה את קאטרפ שבקושי קם
סטטיסטיקה:
רמה 1 , חיים : 18/55
רמה 1 , חיים 14/45
מה תעשה?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ברי - אחרי שאתה מסביר לו 'צארמנדר מתחיל להבין ואז הוא קופץ אליך מה תעשה עכשיו? תכול להעזר במפה בעמ' 1
קני - הקרב ממשיך
הקרב :
איווי מצליח טיפה להשתחרר אך זה מאחור מדי כי קאטרפי מכה בו בלימה אחרונה שמעיפה את איווי והוא נתקע בחומה , איווי לא יכול להלחם יותר! ( קאטרפי קיבל 34 נקודות ניסיון ועלה רמה והוא למד מתפקה חדשה והיא : Raising Energy ( גיוס אנרגיה ) , גרי : " חזור איווי צא וולפיקס, הפוקדע : " וולפיקס פוקימון שועל האש , וולפיקס פוקימון שחי הרים עם קהילות של וולפיקסים וכמעט אינו חושף את עצמו בפניי אדם " מה תעשה?
לי- שוטרת ג'ני " אתה מאמן פוקימונים אה? יש לך פוקדע ? "
נאולנדו - " צא סקוירטל " הקרב מתחיל!
הקרב :
ג'יודוד משתמש בבלימה אך סקוירטל מקדים אותו ומשתמש בבועות זה ממש אפקטיבי עליו!
ג'יודוד מתאפס וזורק על העיניים של סקוירטל בוץ' והוא לא רואה!
סטטיסטיקה :
רמה 2 , חיים : 29/43
רמה 1, חיים : 54/54*
מב תעשה?
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)