Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3745464748495797 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    סטיבן:
    אייפום חוזר לפוקדור ואתה מוציא את קארנידוס אתה תוקף ראשון מה תעשה!?

אלי:
    אתה מגיע למעבדה ואתה רואה הכול מלא עשן ופיח אתה נכנס ואתה רואה את המדען עומד מול 2 חברי צוות אלקטריק ואתה רואה את המדען עומד מולם עם הפוקימון שלו לפתע גם אנשי צוות אלקטריק זרקו פוקדורים לאוויר והם הוציאו המדען אומר לך "אלי אני חייב את העזרה שלך בקרב כפול הם לקחו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס ואני חייב לשמור עליהם האים תסכים!?

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ון:
    מגבי משתמש באגרוף סיחרור שמשפיע חזק על אריאדוס! ואז מגבי משתמש בלהביור אחרון שמסיים את הקרב הזה! מה תעשה עכשיו!?
    --------------
    "מגבי חזור!"אני אומר,ולאחר מכן אני יוצא מהמערה,אבל בדרך אני מחפש עוד פוקימון 1 להילחם בו.

3. Retired
    שם: Ashar
    סטיבן:
    אייפום חוזר לפוקדור ואתה מוציא את קארנידוס אתה תוקף ראשון מה תעשה!?

" קארנידוס הוא על הרצפה פגוע וגם אין לו אנרגיה מהקרן סולארית תגמור אותו בטפר מתכת )
    פרישה

4. משתמש מנוסה
    לי:
    אתה מתקדם לעבר המכון ונכנס לתוכו, אתה רואה את מנהיג המכון רוארק! אתה מזמין אותו לקרב מכון והוא אומר "בשמחה הרבה זמן שלא היה לי קרב מכון טוב
    השופט מסביר את החוקים" זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, מי ששלושת הפוקימונים שלו לא יוכלו להמשיך להילחם יפסיד" אתה תוקף ראשון את מי תוציא?

מאט:
    לאנס מוריד אותך במרכז הפוקימונים של פטלבורג ואתה אומר לו תודה רבה, מה תעשה עכשיו? אתה יכול ללכת למכון הראשון אם אתה מאמן או לחזור לעיר אולדייל בדרך 203 ולעשות את תחרות פוקימונים הראשונה אם אתה מתאם, או שאתה יכול להמשיך בדרך 204 לשדות האש ולמערת החרקים

5. משתמש מנוסה

אלי:
    אתה מגיע למעבדה ואתה רואה הכול מלא עשן ופיח אתה נכנס ואתה רואה את המדען עומד מול 2 חברי צוות אלקטריק ואתה רואה את המדען עומד מולם עם הפוקימון שלו לפתע גם אנשי צוות אלקטריק זרקו פוקדורים לאוויר והם הוציאו המדען אומר לך "אלי אני חייב את העזרה שלך בקרב כפול הם לקחו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס ואני חייב לשמור עליהם האים תסכים!?
    אני אומר לו אל תדאג אני יציל פה את המצב! אני מוציא את סקוירטל ואומר לו מהר חבר אקדם מים על אחד הקופינגים!!

6. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה חוזר מהמערה ובדרך אתה נתקל ב מה תעשה!?

סטיבן:
    בלטוי נשאר על הריצפה! הוא אפילו לא מנסה לקום! יכול להיות שמשהו פה חשוד...
    קארנידוס מתקדם לעברו עם טפר מתכת אך לפתע! בלטוי משתמש בחפירה ונעלם! מה תעשה!?

אלי:
    סקוירטל פוגע עם אקדח מים על אחד הקופינגים פוגע בו מכה קריטית!! איווי מנסה להישתמש בבלימה על אחד הקופינגים אך הוא חוסם אותו ביריית בוץ! איווי חוסל זה נראה קרב של 2-1 מה תעשה!?

7. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה חוזר מהמערה ובדרך אתה נתקל ב מה תעשה!?
    ------------------
    "צא נינקאדה!,ותשתמש בחפירה בשביל ליצור המון בורות,ואז תיכנס אליהם ומשם תתקוף בהרבה כדורי צל!"אני אומר.

8. משתמש מנוסה

אלי:
    סקוירטל פוגע עם אקדח מים על אחד הקופינגים פוגע בו מכה קריטית!! איווי מנסה להישתמש בבלימה על אחד הקופינגים אך הוא חוסם אותו ביריית בוץ! איווי חוסל זה נראה קרב של 2-1 מה תעשה!?
    או אוו המצב לא טוב, קדימה סקוירטל אנחנו יכולים!! קדימה סחרור על אחד הקופינגים ואקדם מים על השני מהר!!

9. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    בלטוי נשאר על הריצפה! הוא אפילו לא מנסה לקום! יכול להיות שמשהו פה חשוד...
    קארנידוס מתקדם לעברו עם טפר מתכת אך לפתע! בלטוי משתמש בחפירה ונעלם! מה תעשה!?
    " מהר קארנידוס מכת ראש באדמה ואז שהוא יוצא ראשייה! "
    פרישה

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

מאט:
    לאנס מוריד אותך במרכז הפוקימונים של פטלבורג ואתה אומר לו תודה רבה, מה תעשה עכשיו? אתה יכול ללכת למכון הראשון אם אתה מאמן או לחזור לעיר אולדייל בדרך 203 ולעשות את תחרות פוקימונים הראשונה אם אתה מתאם, או שאתה יכול להמשיך בדרך 204 לשדות האש ולמערת החרקים
    אלך למכון.
    ~~~
    אפשר ליהיות גם וגם?

11. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    טורקול משתמש במכת להבה אך בלבזור קופץ הצידה ומשתמש בעלה תארוטורקול נפגע
    מה תעשה!?
    ' אוקי טורקול השתמש בלהביור ' אומר לטורקול 'ואז גלגל להבה'
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    חשיבה נכונה! נינקאדה משתמש בחפירה וממלא את כול האזור בבורות! לפתע יוצאים מן הבורות המון כדורי צל! וינומאט לא יכול להיתחמק מהכדורים האלי ונפגע קשה!! מה תעשה עכשיו!?

אלי:
    סקוירטל משתמש בסיחרור ופוגע באחד הקופיניגים חזק! ומשתמש בכוח של הסיחרור כדי לקפוץ באוויר ולהתקיף את הקופינג השני באקדח מים! סקוירטל מפגין יכולות מהירות במיוחד!! לפתע הקופינדים ממחזירים מלחמה, אחד הקופינגים משתמש בבלימה על סקוירטל שפוגע בוא, והקופינג השני משתמש ביריית בוץ! סקוירטל גם נפגע מה תעשה!?
    *

13. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    חשיבה נכונה! נינקאדה משתמש בחפירה וממלא את כול האזור בבורות! לפתע יוצאים מן הבורות המון כדורי צל! וינומאט לא יכול להיתחמק מהכדורים האלי ונפגע קשה!! מה תעשה עכשיו!?

*
    ---------
    "זה מצוין נינקאדה,עכשיו תשלח כדור צל מאחד הבורות כדי שיחשוב שאתה נמצא בו,ואז הוא יכנס לבור בשביל לתקוף,אבל שהוא מתחיל להיכנס תצא מבור אחר,ותחסל אותו בכך שתזרוק לבור שהוא נמצא בו כדור צל!"אני אומר.

14. משתמש מנוסה
    סקוירטל משתמש בסיחרור ופוגע באחד הקופיניגים חזק! ומשתמש בכוח של הסיחרור כדי לקפוץ באוויר ולהתקיף את הקופינג השני באקדח מים! סקוירטל מפגין יכולות מהירות במיוחד!! לפתע הקופינדים ממחזירים מלחמה, אחד הקופינגים משתמש בבלימה על סקוירטל שפוגע בוא, והקופינג השני משתמש ביריית בוץ! סקוירטל גם נפגע מה תעשה!?
    *
    טוב סקוירטל אנחנו צריכים להיות אגרסיביים יותר מהר השתמש בסיחרור ובאותו זמן השתמש באקדח מים! (סחרור מים כאילו)

15. משתמש מנוסה
    סטיבן:
    קארנידוס משתמש במכת ראש עם האדמה וזה מרעיד אותה טיפה, אך בלטוי מסרב לצאת!! לפתע בלטוי יוצא מתחת לקארנידוס ומעיף אותו לשמיים! מה תעשה!?

מאט:
    אם לא מצטער אתה תצטרך לבחור אחד...
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקדם לעבר המכון כשלפתע אתה רואה את אתה מזמין אותו לקרב והוא מסכים! הוא אומר "הרבה זמן לא היה לי קרב מכון"
    השופט מסביר את החוקים:"זה קרב של 3-3 רק למאמן מותרלהחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון ששלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד!" קדימה תוציא את הפוקימון הראשון שלך אתה תוקף ראשון

מקס:
    זה נראה כאילו בלבזור משחק בכם הוא מהיר במיוחד ומתחמק מכול ההתקפות של טורקול! טורקול משתמש בלהביור ובלבזור מתחק ומחזיק בקליע זרעים! לפתע טורקול משתמש בגלגל להבה ובלבזור שוב מתחמק ומתקיף בכדור אנרגיה!
    מה תעשה הוא מהיר מידי!

ג'ון:
    חשיבה נכונה! נינכאדה שולח כדור צל נוסף מאחד הבורות ווינומאט מתקרב לשם, לפתע נינכאה יוצא מבור אחר ומתקיף
    בכדור צל נוסף! ווניומאט מחוסל! לאיפה תמשיך עכשיו!?

אלי:
    חשיבה נכונה! סקוירטל משתמש בסיחרור ובאותו זמן באקדח מים! ויצא מין סופר מים כזאת!!! 2 הקופינגים מחוסלים! אנשי צוות אלקטריק ברחו והשאירו שם את המסמכים! המדען מודה לך מאוד ואומר לך שבלעדיך הוא לא היה מצליח! ומשחרר אותך לדרכך לאיפה תמשיך עכשיו!?

עמוד 47 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3745464748495797 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •