Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 100 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 1489
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    אתה ממשיך ללכת בדרך 203 לכיוון העיר פטלבורג כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?
    נועם אם הסניזל מוחזק אצל הפרופסור,אני חייב ללכת למעבדה כדי לקחת אותו או שאפשר לקחת אותו ממרכז פוקימונים?
    ------------------------------------------------
    "צא מונפרנו אגרוף מאך ומתקפת להבה, קדימה!" אגיד למונפרנו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    אתה מגיע לעיר אולדייל והמדען מחכה לך בפתח העיר ואומר לך" הי בויזל, תודה על העזרה שלך עם המזוודה מקודם, הפוקימונים שבתוך המזוודה חולים בפוקוירוס ואנחנו צריכים לחקור אותם, אבל רציתי שתעזור לי במשהו אחר, קיבלנו ביצה מיוחדת מאגם וריאטי, אנחנו בוודאות יודעים שלפוקימון שבתוך הביצה יש יכולות מיוחדות וגם אנחנו יודעים שאו שהפוקימון יהיה זוהר, או חולה בפוקוירוס, ומה שאני רוצה ממך זה שתיכך את הביצה הזאת ומתי שהיא תבקע תאמן אותה ותחזיר אותה אלינו, האים אתה מסכים!?
    "אוקיי בשימחה" אומר לו ואקח את הביצה.
    "הנה פרופסור כך את פוניטה ופיצ'ו שלי" אני אומר לפרופ'.(אתה לא כתבת שפיצ'ו אצל הפרופסור אז תעדכן.....)
    אני הולך לדרך 204

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    סנוראט קופץ לאוויר ונוחט על בלטוי במכת גוף אך בלטוי משתמש שוב במהלך ההגנה עם סופת החול, הוא משתמש בסופת חול על סנוראט ומעיף אותו שנית! לאחר מכן סנוראט מתעשט על עצמו ומתקיף את בלטוי בקרן קרח! שמקפיאה אותו! מהר בלטוי לא יכול להגיב יש לך הזדמנות לנצח!!!
    אני אומר לסנאורט" זאת הזדמנות שלנו עשיו מכת גווף וקרן קרח"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    מגבי מנסה לתעתע את בלטוי שהוא משתמש שוב באגרוף אש, ובלטוי משתמש בסופת חול כמו שציפיתה! לפתע מגבי משתמש בלהביור על סופת החול ומנסה ליצור מין סופת אש! אך החול שבסופה לא איפשר לאש לדלוק הרבה זמן והתוכנית לא יצאה לפועל! לפתע בלטוי משתמש בסיחרור עם מגבי והוא נפגע מה תעשה!?
    --------------------------
    "שניים יכולים לשחק במשחק הזה"אני אומר,"מגבי תחכה עד שהוא יעשה משהו ואז תתחמק,ותתקוף אותו באגרוף אש!"אני מוסיף לדברי.

5. Retired
    שם: Ashar

סטיבן:
    מארשטומפ מסתכל על אוניקס בחיוך ומתקיף באקדח מים אך לפתע אוניקס התשמש בקבר אבן והגן על עצמו! לאחר מכן הוא התשמש בקצה כפול על מרשטומפ שנפגע! מה תעשה!?
    " מארשטומפ זה מכון אבן מכת פטיש על התקרע ויפלו עליו אבנים בינתיים שהוא יהיה עסוק בלהוריד את האבני םסילון אקווה זה מאוד אפקטיבי עליו "
    פרישה

6. משתמש מנוסה

אלי:
    וויזינג נפגע מהאקדח מים אך הוא משפיע בדחיפת רעל! ומיד לאחר מכן בבלימה! סקוירטל מסתכל על ויניזג בעצבנות כשלפתי! אור לבן ובוהק מקיף את סקוירטל ונראה כאילו הוא משנה את צורת גופו! לפתע אחרי כמה שניות סקוירטל הפך ל עכשיו יש לך הזדמנות לנצח מהר מה תעשה!?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    *עידכנתי התקפות בעמוד ההרשמה

ואו וורטלטל !!! מהרר השתמש בזנב אקווה ואז בפעימת מים*

7. משתמש מנוסה
    מקס:
    אתה זורק פוקדור על בלבאזור .. . . . לפתע פוף הוא נפתס! צלצול מהפוקדע בלבאזור סוג עשב רעל הוא מאכסן אנרגיה בזרע של גבו מתקפות בלימה יללה עלי תאר הצלפת גפן סופת עלים כדור אנרגיה סינטזה קצה כפול!

מאט:
    מצטער אני לא משנה לך זאת כבר פעם שנייה וגם ככה המשחק הזה לא כזה מציאותי,לכולם עשיתי ככה וכולם המשיכו לשחק בכיף רק לך יש טענות, אם יש לך בעיה עם הדרך משחק שלי אתה מוזמן לפנות בפרטי...

ג'ק:
    סניזל נמצא במרכז הפוקימונים אצל האחות ג'וי
    ~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו יוצא ותוקף את קרוגאנט באגרוף מאך אך קרוגאנט חוסם את זה בנעיצת רעל, לאחר מכן מונפרנו משתמש במכת להבה אך קרוגאנט חוסם את זה בדחיפת רעל נראה כאילו הכוחות שווים! מה תעשה!?

בויזל:
    פוקימונים אתה יכול להעביר רק לאחות ג'וי שתשמור לך עליהם...
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה מתקדם לעבר דרך 204 שדות האש! כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?

לי:
    סנוראט נורא מתלהב מהקרב כשהוא מתקיף את בלטוי במכת גוף והוא נפגע קשה! לאחר מכן סנוראט משתמש בקרן קרח ששוב משפיע עליו קשה אך בלטוי עדיין עומד! לפתע! בלטוי משחרר קרן סולארית אדירה!!! שפוגעת קשה בסנוראט!! מה תעשה!!

ג'ון:
    (בעמוד הראשון כתוב שרארק הוא מאמן הגנתי...)
    שני הפוקימונים לא זזים אפילו לשנייה! לפתע מגבי נשבר ותוקף באגרוף אש! אך בלטוי משתמש שוב בטריק של סופת החול! ומעיף שוב את מגבי! מה תעשה!?

סטיבן:
    חשיבה נכונה! מארשטופמ משתמש בזרוע פטיש על אחד הקירות במבנה כשלפתי אתם מרגישים רעד קל והמון סלעים מתחילים לרדת על אוניקס! לפתע מארשטומפ מתקיף בסילון אקווה! וואוו מכה קריטית ואוניקס נפגע קשה מאוד!! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?

אלי:
    זנב האקווה משפיע חזק על וויזינג שנפגע קשה, לפתע וויזינח מחזיר התקפה בתותח פלאש! אך פעימת המים חוסמת אותו ופוגעת בו קשה! המאמן ברח והחזיר לילדה את הפוקימון, הילדה אומרת לך תודה ומשחררת אותך לדרכך לאיפה תמשיך!?

8. משתמש מנוסה
    אלי:
    זנב האקווה משפיע חזק על וויזינג שנפגע קשה, לפתע וויזינח מחזיר התקפה בתותח פלאש! אך פעימת המים חוסמת אותו ופוגעת בו קשה! המאמן ברח והחזיר לילדה את הפוקימון, הילדה אומרת לך תודה ומשחררת אותך לדרכך לאיפה תמשיך!?
    שמעתי שיש בדרך 204 שדות אש אני מקווה למצוא שם איזה סינדקוויל או פוקימון אש אחר אני ילך לשם

9. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    סניזל נמצא במרכז הפוקימונים אצל האחות ג'וי
    ~~~~~~~~~~~~
    מונפרנו יוצא ותוקף את קרוגאנט באגרוף מאך אך קרוגאנט חוסם את זה בנעיצת רעל, לאחר מכן מונפרנו משתמש במכת להבה אך קרוגאנט חוסם את זה בדחיפת רעל נראה כאילו הכוחות שווים! מה תעשה!?
    אה אם ככה אז סבבה
    ----------------------------
    "אוקי זה הזמן להגביר הילוך,חימום יתר ואגרוף מאך!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    אתה זורק פוקדור על בלבאזור .. . . . לפתע פוף הוא נפתס! צלצול מהפוקדע בלבאזור סוג עשב רעל הוא מאכסן אנרגיה בזרע של גבו מתקפות בלימה יללה עלי תאר הצלפת גפן סופת עלים כדור אנרגיה סינטזה קצה כפול!
    'יופי תפסתי בלבזור ' אומר ואקח את בלבזור למרכז פוקימונים
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    סנוראט נורא מתלהב מהקרב כשהוא מתקיף את בלטוי במכת גוף והוא נפגע קשה! לאחר מכן סנוראט משתמש בקרן קרח ששוב משפיע עליו קשה אך בלטוי עדיין עומד! לפתע! בלטוי משחרר קרן סולארית אדירה!!! שפוגעת קשה בסנוראט!! מה תעשה!!
    אני אומר לסנאורט" אל תוותר לו קרן קרח וניב קרח על בלטוי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מתקדם בדרך 204 כשלפתע אתה רואה מה אתה עושה!?

ג'ק:
    מונפרנו משתמש בחימום יתר! ופוגע בקרוגאנט! ואז מונפרנו משתמש באגרוף מאך ומסיים את זה! כניראה שקרוגאנט יא היה כזה חזק למרות הכול או שמונפרנו ממש התחזק! לאיפה תמשיך?

13. משתמש מנוסה
    מקס:
    אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים עם הפוקימון החדש שלך! אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מרפאת לך את הפוקימונים, לאיפה תילך עכשיו!?

לי:
    סנוראט מזועזע מהקרן סולארית מנסה להישתמש שוב בקרן קרח אבל הוא נופל ולא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:
    סנוראט מזועזע מהקרן סולארית מנסה להישתמש שוב בקרן קרח אבל הוא נופל ולא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?
    אני נחזיר את סנאורט ומוציא את מנטי ואמר לו" סילון אקוה וכנף ברזל על בלטוי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש וותיק מאוד
    אלי:
    אתה מתקדם בדרך 204 כשלפתע אתה רואה מה אתה עושה!?

ג'ק:
    מונפרנו משתמש בחימום יתר! ופוגע בקרוגאנט! ואז מונפרנו משתמש באגרוף מאך ומסיים את זה! כניראה שקרוגאנט יא היה כזה חזק למרות הכול או שמונפרנו ממש התחזק! לאיפה תמשיך?
    "אני חושב שנעשה עוד אימון אחרון לפני המכון." אגיד ואחפש עוד קרב למונפרנו
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 50 מתוך 100 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •