הודעה!
אני יוצא עכשיו לבגרות אחרונה שלי לחופש! אני יחזור ואני ימשיך במרץ כפול!!
אלי:
וורטלטל תוקף את סינדקוויל בפעימת מים אך סינדקוויל מתחמק בעזרת מכה מהירה! ואו הוא מפגין יכולות מהירות במיוחד! לפתע ורטלטל תוקף בזנב אקוואה אך סינדקוויל משתמש בסיחרור אש וחוסם אותו! יש לך כאן סינדקוויל חזק במיוחד אם הוא מצליח לעצור מכת מים!
ג'ון:
אתה מחזיר את מגבי ומוציא את טורטוויג לפתע טורטוויג מתקדם לעבר בלטוי בנשיכה בלטוי משתמש שוב בטריק ההגנתי הזה מומשתמש בסופת חול! לפתע טורטוויג השתמש בסופת עלים! שפגעה קשה בבלטוי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
מאט:
תגיד לתגובה האחרונה שכתבתי לך להמשך העלילה, אם אתה רוצה משחק עד כדי כך בנאלי ומשעמם אין בעיה... אתה יודע לא כול קרב אתה אמור לנצח...
רונאל:
טיילו מרגיש את המתח שיש בינך ובין רון כשלפתע צלצול בפוקדע! טיילו למד מתקפה חדשה אס אווירי! והוא משתמש בזה נגד הרקרוס, והוא נפגע קשה מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
בויזל:
בויזל יוצא מוכן לקרב ומתקיף את טורקול, אך לפתע הוא השתמש בחימום יתר כדי לחסום את אקדח המים והצליח, מה תעשה!?
הודעה!!
חברה סיימתי את הבגרויות לחופש הזה אני רק שלכם, איוונט חדש
יש לכם 4 הזדמנויות לזכות בפוקימונים: כול מי שפותח את אחד מהעמודים 52 53 54 55 זוכה בפוקימון לפי סוג שהוא בוחר!!!
ג'ק
סליחה!!
~~~~~~
ג'ק אתה הולך בדרך 204 שדות האש משמאל לעיר פטלבורג כשלפתע אתה נתקל במה תעשה!?
אלי:
וורטלטל משתמש בסיחרור על סינדקוויל כשלפתע! הוא השתמש גם באקדח מים והתמלא כולו מים לפתע צלצול בפוקדע: וורטלטל למד סילון אקווה! סינדקוויל השתמש בגלגל להבה וחסם את הסילון!לאחר מכן סינדקוויל השתמש בחפירה ונעלם לוורטלטל מה תעשה!?*
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אלי:
חח מצחיק איך אתה מגיב מהר חח
~~~~~~~~~~
וורטלטל השתמש בפעימת מים הכי חזק שהוא יכול על האדמה שכלפתע אתם שומעים צרחה! זה סינדקוויל הוא יצא מהר מן האדמה כי המים טפטפו לו על הגב וזה הכאיב לו! לפתע וורטלטל השתמש בסילון אקווה שפגע קשה בסינדקוויל! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לנצח אותו מה תעשה!?
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)