Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 100 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    בויזל:
    אתה נכנס לעיר רוסטברו ורואה שכול העיר מתכוננת לקראת תחרות פוקימוני המשלחמה שתערך בעוד 3 ימים לאיפה תילך יש לך מרכז פוקימונים ממולך ושדות מלאים בפוקימונים מלחמה מימין לעיר, או משמאל לעיר נמצאת הדרל לעיר הבאה לאיפה תילך!?

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ון:
    לצערי אין מתקפה כזאת חח בבקשה תתקן...
    ---------------------------
    "גרוטל תשתמש בגפן מצליפה בשביל לתפוס את קרינידוס,ואז תקרב אותו אליך ותעשה סופת עלים בשיא הכוח!"אני אומר.

3. משתמש מנוסה
    הודעה!
    אני ימשיך לקראת הערב אני יוצא לעבודה

לא שמתי לב שיש לנו זוכה רביעי ואחרון מקס פתחתה את עמוד 55 אחרי וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה

4. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל:
    אתה נכנס לעיר רוסטברו ורואה שכול העיר מתכוננת לקראת תחרות פוקימוני המשלחמה שתערך בעוד 3 ימים לאיפה תילך יש לך מרכז פוקימונים ממולך ושדות מלאים בפוקימונים מלחמה מימין לעיר, או משמאל לעיר נמצאת הדרל לעיר הבאה לאיפה תילך!?
    אני ילך לשדות של פוקמוני הלוחם....

Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    צארמיליון מתקרב לעבר קארנידוס ומשתמש בצעקה שמבלבלת אותו לגמרי! לפתע צ'רמיליון השתמש בחימום יתר שפגע קשה בקארנידוס מה תעשה!?
    אני אומר לצרמיליון" זאת הזדמנות שלנו צעקה ולהביור על כרינדוס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    אלי:
    סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אבל לא מצליח לפגוע בנימגה לפתע צהוא השתמש בבום על קולי שהעיף את סינדקויל והוא מתקדם לעברו בחתך כנף! מה תעשה!?
    אני אומר לסינדקוויל מהר תשתמש בהתקפה מהירה כדי להיתחמק ואז תתקיף אותו מהצד בחימום יתר!

7. משתמש מנוסה
    רונאל:
    טיילו מרגיש את המתח שיש בינך ובין רון כשלפתע צלצול בפוקדע! טיילו למד מתקפה חדשה אס אווירי! והוא משתמש בזה נגד הרקרוס, והוא נפגע קשה מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
    "קדימה טיילו בוא נסיים את זה, עכשיו השתמש באס אווירי וסיים את הקרב הזה עכשיו".

8. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    אתה נכנס למכון הראשון ורוארק אומר לך שהוא יסכים לקרב מכון, השופט אומר את החוקים: "זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול 3 הפוקימונים שלו לא יכולים להילחם עוד מפסיד, אתה מתחיל תותיא את הפוקימון הראשון שלך ותתקוף!
    "צא מונפרנו! מתקפת להבה ואגרוף מאך!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

9. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    גרוטל תופס את קארנידוס בגפן מצליפה ומנסה לקרב אותו אליו אך קארנידוס חזק פיסית יותר מגרוטל ומצליח להיתנגד לפתע גרוטל השתמש בסופת עלים חזקה במיוחד אך קארנידוס הגן על עצמו בקבר אבן! מה תעשה ההגנה של קארנידוס חזקה מידי!?

בויזל:
    אתה מסתובב בשדות כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?

לי:
    צ'רמיליון משתמש שוב בצעקה שגורמת לקארניסוד להיכנס למין חרדה ואז הוא תוקף אותו בלהביור אך קארנידוס מצליח להגן על עצמו בעזרת קבר אבן, ההגנה שלו חזקה מידי! מה תעשה!?

אלי:
    סינדקוויל משתמש במכה מהירה והוא זז הצידה במהירות מסחררת! לפתע ינמגה מצידו של סינדקוויל והוא תוקף אותו במהירות בחימום יתר! חזק במיוחד! שפוגע בוא קריטית! ומחסל אותו! ניצחתה! לאיפה תמשיך!?

רונאל:
    טיילו משתמש באס אווירי פעם נוספת! שמחסלת לגמרי את הרקרוס, לאחר מכן רון מחזיר את הרקרוס וזורק עוד פוקימון זה מה תעשה!?

ג'ק:
    רוארק זורק פוקדור לאוויר, הוא מוציא את מונפרנו מתקדם לעבר בלטוי במכת להבה אך בלטוי משתמש בסות חול ומעיף אותו לאוויר, לפתע מונפרנו משתמש בתנופנה כשהוא באוויר ומתקדם לעבר בלטוי באגרוף מאך, אך בלטוי הספיק להיתחמק ותקף בחפירה! הוא נעלם למורפנו שנכנס ללחץ מה תעשה!?

10. bbuuuii
    שם: עידן

בויזל:
    אתה מסתובב בשדות כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?
    "בוויזל זה תורך!" אני אומר וזורק את הפוכדור של בוויזל לאוויר.
    "בום על קולי!"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    גרוטל תופס את קארנידוס בגפן מצליפה ומנסה לקרב אותו אליו אך קארנידוס חזק פיסית יותר מגרוטל ומצליח להיתנגד לפתע גרוטל השתמש בסופת עלים חזקה במיוחד אך קארנידוס הגן על עצמו בקבר אבן! מה תעשה ההגנה של קארנידוס חזקה מידי!?
    -------------------
    "גרוטל חזור,מגבי צא ותשתמש בלהביור כדי שיחמם את האבנים בקבר האבן,ויגרום לחום בו להיות רב כל כך עד שהוא יהיה מוכרך לצאת ממנו,ואז תתקוף אותו באגרוף סיחרור לפני שהוא מספיק להציב עוד הגנה!"אני אומר.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    צ'רמיליון משתמש שוב בצעקה שגורמת לקארניסוד להיכנס למין חרדה ואז הוא תוקף אותו בלהביור אך קארנידוס מצליח להגן על עצמו בעזרת קבר אבן, ההגנה שלו חזקה מידי! מה תעשה!?
    אני אומר לצ'רמיליון" שוב צעקה ואז חימום יתר על כרינדוס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

ג'ק:
    רוארק זורק פוקדור לאוויר, הוא מוציא את מונפרנו מתקדם לעבר בלטוי במכת להבה אך בלטוי משתמש בסות חול ומעיף אותו לאוויר, לפתע מונפרנו משתמש בתנופנה כשהוא באוויר ומתקדם לעבר בלטוי באגרוף מאך, אך בלטוי הספיק להיתחמק ותקף בחפירה! הוא נעלם למורפנו שנכנס ללחץ מה תעשה!?
    "מונפרנו תרגע,דבר ראשון תנסה להרגיש את תזוזות האדמה ואז איפה שאתה חושב שהוא נמצא תן על הרצפה אגרוף מאך ואז כשהוא ייצא תקוף בבעיטת אש!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

14. משתמש מנוסה
    רונאל:
    טיילו משתמש באס אווירי פעם נוספת! שמחסלת לגמרי את הרקרוס, לאחר מכן רון מחזיר את הרקרוס וזורק עוד פוקימון זה מה תעשה!?
    רק עם תוכל תעדכן לי עוד מאט את המתקפה של אס אווירי אצל טיילו כי בסוף אני ישכח שישי לו אותה תודה =)
    - - - - - - - -
    "קדימה טיילו השתמש בסופת חול ומיד אחר כך השתמש במכת כנף" אומר.

15. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    אתה מוציא את ורוארק מנהיג המכון מוציא את אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
    'צא טורקול מסך עשן ואז להביור' אומר לטורקול
    *סליחה שלא הגבתי הרבה זמן אני יתחיל להגיב עכשיו
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

עמוד 56 מתוך 100 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •