בויזל:
אתה נכנס לעיר רוסטברו ורואה שכול העיר מתכוננת לקראת תחרות פוקימוני המשלחמה שתערך בעוד 3 ימים לאיפה תילך יש לך מרכז פוקימונים ממולך ושדות מלאים בפוקימונים מלחמה מימין לעיר, או משמאל לעיר נמצאת הדרל לעיר הבאה לאיפה תילך!?
בויזל:
אתה נכנס לעיר רוסטברו ורואה שכול העיר מתכוננת לקראת תחרות פוקימוני המשלחמה שתערך בעוד 3 ימים לאיפה תילך יש לך מרכז פוקימונים ממולך ושדות מלאים בפוקימונים מלחמה מימין לעיר, או משמאל לעיר נמצאת הדרל לעיר הבאה לאיפה תילך!?
הודעה!
אני ימשיך לקראת הערב אני יוצא לעבודה
לא שמתי לב שיש לנו זוכה רביעי ואחרון מקס פתחתה את עמוד 55 אחרי וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'ון:
גרוטל תופס את קארנידוס בגפן מצליפה ומנסה לקרב אותו אליו אך קארנידוס חזק פיסית יותר מגרוטל ומצליח להיתנגד לפתע גרוטל השתמש בסופת עלים חזקה במיוחד אך קארנידוס הגן על עצמו בקבר אבן! מה תעשה ההגנה של קארנידוס חזקה מידי!?
בויזל:
אתה מסתובב בשדות כשלפתע אתה רואהמה תעשה!?
לי:
צ'רמיליון משתמש שוב בצעקה שגורמת לקארניסוד להיכנס למין חרדה ואז הוא תוקף אותו בלהביור אך קארנידוס מצליח להגן על עצמו בעזרת קבר אבן, ההגנה שלו חזקה מידי! מה תעשה!?
אלי:
סינדקוויל משתמש במכה מהירה והוא זז הצידה במהירות מסחררת! לפתע ינמגה מצידו של סינדקוויל והוא תוקף אותו במהירות בחימום יתר! חזק במיוחד! שפוגע בוא קריטית! ומחסל אותו! ניצחתה! לאיפה תמשיך!?
רונאל:
טיילו משתמש באס אווירי פעם נוספת! שמחסלת לגמרי את הרקרוס, לאחר מכן רון מחזיר את הרקרוס וזורק עוד פוקימון זהמה תעשה!?
ג'ק:
רוארק זורק פוקדור לאוויר, הוא מוציא אתמונפרנו מתקדם לעבר בלטוי במכת להבה אך בלטוי משתמש בסות חול ומעיף אותו לאוויר, לפתע מונפרנו משתמש בתנופנה כשהוא באוויר ומתקדם לעבר בלטוי באגרוף מאך, אך בלטוי הספיק להיתחמק ותקף בחפירה! הוא נעלם למורפנו שנכנס ללחץ מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)