הודעה, מעכשיו אני אתן תיאורים על פוקימונים שתראו.
ג'ון גרוף
אתה שואל את האיש למי אתה צריך להביא את הדף ההוא שלך הביא המנהיג והוא עונה לך: "לי, שמי הוא מקס דרך אגב".
הוא לוקח ממך את הדף וכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
"טוב ג'ון גרוף, מוכן לאימון הלכידה שלך?" הוא שואל אותך וזורק לעברך מכשיר מוזר.
אתה בוחן את המכשיר, הוא ירוק די בהיר ויש לו ידית ובקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
"זה מכשיר הלכידה למתחילים, משתמשים בו גם בבתי הספר" הוא אומר לך ומחכה לסימן שלך כדי להתחיל את ההדרכה.
מולי
את אומרת לו תודה ורצה אל הביתן האימונים אחרי שניות את רואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
אתה נכנסת פנימה ורואה בפנים מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
את שואל מהר למי צריך להביא את הדף והאיש הזה עונה לך: "לי, שמי הוא מקס דרך אגב".
הוא לוקח ממך את הדף וכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
"תפסי מולי" הוא אומר לך וזורק אליך מכשיר מוזר, את בוחנת את המכשיר, הוא ירוק די בהיר ויש לו ידית ובקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
חמוף
ג'ון גרוף
"טוב, נתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף סא ונעמד לידו.
"לוחצים על הכפור הזה, בצד שמאל" הוא מוסיף ולוחץ עליו בזמן שאתה מחפש את הכפתור.
פתאום יוצאת מהמכשיר שלו אנטנה מוזרה מאוד וכחולה זוהרת טיפה.
"עכשיו, צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההוא" הוא ממשיך להסביר לך ולוחץ על הכפתור.
פתאום אתה רואה שמין סביבון קטן יוצא מגב המכשיר שלו ונוחת על האדמה.
"הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, אתה צריך לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
אתה רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
אחרי כמה סיבובים נוצר מין עיגול ורוד בהיר מוזר סביב הפוקימון הנראה כשדה אנרגיה מיוחד.
"העיגול הזה אומר שהלכידה הושלמה בהצלחה" הוא אומר לך ומחזיר את המכשיר שלו לכיסו.
פתאום אתה שם לב שבידוף יותר נחמד ויותר צמוד לאיש הזה.
"הוא עכשיו מקשיב לי, אבל אין לעשות בזה שמוש לרעה" הוא אומר לך במהירות ומסיים את ההסברים שלו.
ג'ק
אתה אומר לו בנימוס שאין לך שאלות ותדה על העזרה שלו, יוצא החוצה והולך אל ביתן האימונים, לא מתייחס בכלל אל האיש המרוגז.
אחרי חצי דקה אתה מגיע לשם ורואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
אתה נכנס פנימה ורואה בפנים מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
"כן מה רצונך?" האיש שואל אותך, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:![]()
חמוף
אפשר עדיין להרשם או שכבר אי אפשר?
תודיעו לי בבקשה איזה צבע אתם רוצים D:
ג'ק
"שלום לך אני מקס" הוא אומר נחמד ולוקח ממך את הדף, מכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
"קח את זה!" הוא אומר ונותן לך מכשיר מוזר, אתה בוחן את המכשיר, הוא בצהע ירוק די בהיר ויש לו ידית שבקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
"טוב, נתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף זז ונעמד לידו.
"לוחצים על הכפור הזה, בצד שמאל" הוא מוסיף ולוחץ עליו בזמן שאתה מחפש את הכפתור.
פתאום אתה רואה שמין סביבון קטן יוצא מגב המכשיר שלו ונוחת על האדמה.
"הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, אתה צריך לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
אתה רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
אחרי כמה סיבובים נוצר מין עיגול ורוד בהיר מוזר סביב הפוקימון הנראה כשדה אנרגיה מיוחד.
פתאום אתה שם לב שבידוף יותר נחמד ויותר צמוד לאיש הזה.
"הוא עכשיו מקשיב לי, אבל אין לעשות בזה שמוש לרעה" הוא אומר לך במהירות ומסיים את ההסברים שלו.
ג'ון גרוף
אתה אומר לו תודה על ההסברה שלו ואז שואל מה עכשיו אתה צריך לעשות.
"תתאמן קצת עם בידוף שלי" הוא אומר ומסתכל קצת מוזר לכיוונו של בידוף, כאילו מסמן לו משהו ויוצא החוצה דרך דלת אחורית.
הבידוף נעמד מולך, מחכה שתעשה משהו, בינתיים הוא בוחן אותך ואפילו מריח טיפה.
מולי
"אוו, זו שאלה טובה, בואי ונתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף זז ונעמד לידו.
"לוחצים על הכפור הזה, בצד שמאל" הוא מוסיף ולוחץ עליו בזמן שאת מחפשת את הכפתור.
פתאום את רואה שמין סביבון קטן יוצא מגב המכשיר שלו ונוחת על האדמה.
"הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, את צריכה לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
את רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
פתאום את שמה לב שבידוף יותר נחמד ויותר צמוד לאיש הזה.
ג'ון
אתם הולכים יחדיו אל ביתן האימונים, אחרי חצי דקה אתם מגיעים לשם ורואים מולכם ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
"בוא נכנס, אהה שכחתי להגיד את זה, שמי מייק" הוא אומר לך ומחייך טיפה, שניכם נכנסים פנימה.
בפנים אתם רואים מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות, עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
"כן מה רצונכם?" האיש שואל אותכם, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:
אייס
אחרי חצי דקה אתה מגיע לשם ורואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול, אתה מחליט להוציא את איווי החוצה ומלטף אותו, אתה אומר לו שנכנסים וזה מה שאתם שניכם עושים.
בפנים אתה רואה מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות, עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
"כן מה רצונך?" האיש שואל אותכם, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:
איווי מתחיל להתנהג מוזר מהמראה של הבידוף, הוא מתחבא מאחוריך ואתה מרגיש אותו רועד.
מיכאל 357- אני מעדיף רק 5 שחקנים, אם יתפנה מקום אני אודיע לך (:
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)