Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 68
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kratos צפה בהודעה
    ג'ון גרוף
    אתה אומר למנהיג שתעשה בזה שימוש וכמו שהוא אמר אתה תביא להם את הדף ותלמד איך ללכוד.
    אתה הולך אל כיוון ביתן האימונים ואחרי משפר שניות מגיע, אתה רואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
    אתה נכנס פנימה ורואה המון מחשבים וטכנולוגיה בכלל, מולך עומד בחור במדים כתומים ושחורים שמלטף בידוף, הוא נראה כך:
    "למי אני רציך להביא את הפתק מהארחי קבלה?"אני שואל בעודי מנסה לזכור למי הוא אמרל לי להביא ומביא למי שאומרים לי שהוא האדון האחראי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. משתמש מנוסה
    [U][B]

מולי
    את אומרת לו את שמך ושואלת אם את יכולה להרשם לצוות.
    "כן, זה אפשרי" הוא אומר לך ומתחיל לכתוב משהו על דף אחרי כמה שניות הוא מסיים ונותן לך אותו.
    "לכי לביתן האימונים עם הדף הזה, הם ירשמו אותך סופית וגם יתנו לך שיעור בלכידה" הוא אומר ומחייך טיפה, נראה נחמד דווקא.
    אני אומרת "תודה,ביי"ומתחילה לרוץ לביתן של הרנג'רים.
    אני אומרת "הבאתי את טופס ההרשמה,למי להביא אותו?"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    הודעה, מעכשיו אני אתן תיאורים על פוקימונים שתראו.

ג'ון גרוף

אתה שואל את האיש למי אתה צריך להביא את הדף ההוא שלך הביא המנהיג והוא עונה לך: "לי, שמי הוא מקס דרך אגב".
    הוא לוקח ממך את הדף וכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
    "טוב ג'ון גרוף, מוכן לאימון הלכידה שלך?" הוא שואל אותך וזורק לעברך מכשיר מוזר.
    אתה בוחן את המכשיר, הוא ירוק די בהיר ויש לו ידית ובקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
    "זה מכשיר הלכידה למתחילים, משתמשים בו גם בבתי הספר" הוא אומר לך ומחכה לסימן שלך כדי להתחיל את ההדרכה.

מולי
    את אומרת לו תודה ורצה אל הביתן האימונים אחרי שניות את רואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
    אתה נכנסת פנימה ורואה בפנים מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
    את שואל מהר למי צריך להביא את הדף והאיש הזה עונה לך: "לי, שמי הוא מקס דרך אגב".
    הוא לוקח ממך את הדף וכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
    "תפסי מולי" הוא אומר לך וזורק אליך מכשיר מוזר, את בוחנת את המכשיר, הוא ירוק די בהיר ויש לו ידית ובקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
    חמוף

4. משתמש על פעיל
    ג'ון גרוף
    אתה שואל את האיש למי אתה צריך להביא את הדף ההוא שלך הביא המנהיג והוא עונה לך: "לי, שמי הוא מקס דרך אגב".
    "טוב ג'ון גרוף, מוכן לאימון הלכידה שלך?" הוא שואל אותך וזורק לעברך מכשיר מוזר.
    אתה בוחן את המכשיר, הוא ירוק די בהיר ויש לו ידית ובקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
    "זה מכשיר הלכידה למתחילים, משתמשים בו גם בבתי הספר" הוא אומר לך ומחכה לסימן שלך כדי להתחיל את ההדרכה.
    "אוקי...אז קדימה להדרכה אני כבר משתוקק לדעת איך מפעלים את זה!"אני מתחיל במילמול שעיני מבתות במכשיר המוזר ואז אני מהקל את העובדה למכשיר ואומר בשיא הרצון לדעת איך מפעילים את המכשיר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    [U][B]ג'ק
    אחרי שאתם נכנסים מיד אתה אומר למבוגר ההוא שברצונך להרשם ושואל איך להתקבל.
    "אני מסיק ששמך הוא ג'ק, נכון?" הוא שואל ומרים גבה כאילו יש משהו שהוא מבין אבל אתה לא.
    הוא מתחיל לכתוב משהו על דף ואחרי שהוא מסיים גם מעביר אותו אליך, "לך לביתן האימונים, הם ירשמו אותך סופית וגם יתנו לך שיעור בלכידה" הוא אומר.
    אתה רואה שהאיש שלידך יוצא החוצה קצת מרוגז, "יש לך שאלות נוספות?" שואל אותך המנהיג ומחכה לתשובה.
    ---------------
    "לא,ותודה על העזרה"אני אומר לו בנימוס,ויוצא החוצה לביתן האימונים,מנסה להתעלם מהאיש העצבני.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

6. אבל הופיר יותר
    ג'ון גרוף
    "טוב, נתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף סא ונעמד לידו.
    "לוחצים על הכפור הזה, בצד שמאל" הוא מוסיף ולוחץ עליו בזמן שאתה מחפש את הכפתור.
    פתאום יוצאת מהמכשיר שלו אנטנה מוזרה מאוד וכחולה זוהרת טיפה.
    "עכשיו, צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההוא" הוא ממשיך להסביר לך ולוחץ על הכפתור.
    פתאום אתה רואה שמין סביבון קטן יוצא מגב המכשיר שלו ונוחת על האדמה.
    "הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, אתה צריך לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
    אתה רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
    אחרי כמה סיבובים נוצר מין עיגול ורוד בהיר מוזר סביב הפוקימון הנראה כשדה אנרגיה מיוחד.
    "העיגול הזה אומר שהלכידה הושלמה בהצלחה" הוא אומר לך ומחזיר את המכשיר שלו לכיסו.
    פתאום אתה שם לב שבידוף יותר נחמד ויותר צמוד לאיש הזה.
    "הוא עכשיו מקשיב לי, אבל אין לעשות בזה שמוש לרעה" הוא אומר לך במהירות ומסיים את ההסברים שלו.

ג'ק
    אתה אומר לו בנימוס שאין לך שאלות ותדה על העזרה שלו, יוצא החוצה והולך אל ביתן האימונים, לא מתייחס בכלל אל האיש המרוגז.
    אחרי חצי דקה אתה מגיע לשם ורואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
    אתה נכנס פנימה ורואה בפנים מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
    "כן מה רצונך?" האיש שואל אותך, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    [U][B]ג'ק
    אתה אומר לו בנימוס שאין לך שאלות ותדה על העזרה שלו, יוצא החוצה והולך אל ביתן האימונים, לא מתייחס בכלל אל האיש המרוגז.
    אחרי חצי דקה אתה מגיע לשם ורואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
    אתה נכנס פנימה ורואה בפנים מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
    "כן מה רצונך?" האיש שואל אותך, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:
    ------------
    "שלום,אני חדש כאן,ובאתי בכדי ללמוד איך לוכדים פוקימונים במכשיר של הרינג'רים"אני אומר לו בנימוס,ומגיש לו את המסמכים שהמפקד נתן לי.
    העיר שלי:

8. משתמש על פעיל
    ג'ון גרוף
    "טוב, נתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף סא ונעמד לידו.
    "הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, אתה צריך לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
    אתה רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
    אחרי כמה סיבובים נוצר מין עיגול ורוד בהיר מוזר סביב הפוקימון הנראה כשדה אנרגיה מיוחד.
    "הוא עכשיו מקשיב לי, אבל אין לעשות בזה שמוש לרעה" הוא אומר לך במהירות ומסיים את ההסברים שלו.
    "תודה על ההבר מקווה שהבנתי איך זה עובד ואני ישתמש במכשיר בחוכמה!מה השלב הבא?"אני אומר בידידות ומחכה לדעת לאיפה להמשיך.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    הודעה, מעכשיו אני אתן תיאורים על פוקימונים שתראו.

מולי
    את אומרת לו תודה ורצה אל הביתן האימונים אחרי שניות את רואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
    אתה נכנסת פנימה ורואה בפנים מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
    את שואל מהר למי צריך להביא את הדף והאיש הזה עונה לך: "לי, שמי הוא מקס דרך אגב".
    "תפסי מולי" הוא אומר לך וזורק אליך מכשיר מוזר, את בוחנת את המכשיר, הוא ירוק די בהיר ויש לו ידית ובקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
    "אוקיי..מזה ואיך עובדים בזה?" אני שואלת.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ג'ון
    אתה מיד שואל אותו איך הולכים פה העיניים ומשער שהוא נותן משימות, אתה שואל אם הוא יכול להסביר לך טיפה על הדברים פה ואז גם הנער לידך שואל אותו.
    "טוב, אני המנהיג, זה נכון, אבל אני לא מחלק משימות בשביל זה יש את מנהלי הצוותים" הוא מסביר לך באדיבות, אתה רואה שהוא מתחיל לרשום משהו על דף.
    "קחו את זה" הוא אומר לכם ונותן לשניכם, כל אחד דף משלו, אחר כך הוא מוסיף: "לכו לביתן האימונים, הם ירשמו אתכם סופית וגם יתנו לכם שיעור בלכידה".
    "תודה רבה אדוני!" אני אומר קצת בלחץ בעד שאני מתקדם על עבר ביתן האימונים.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    אפשר עדיין להרשם או שכבר אי אפשר?

12. היכל התהילה
    אייס
    אתה עונה לו מיד על שאלתו והוא מהנהן בראשון, נכנס פנימה בחזרה.
    "חכה פה עוד פעם" אומרת לך האיש ההוא לידך ונכנס פנימה גם הוא, תוך כמה שניות עוד הפעם שניהם יוצאים רק שבפעם הזו למנהיג יש דף בידו הימנית.
    "קח את זה ולך לביתן האימונים, הם ירשמו אותך סופית וגם יתנו לך שיעור בלכידה" המנהיג אומר ומעביר אליך את הדף, אחר כל גם מצביע על ביתן האימונים ונכנס פנימה.
    "צא איווי" אני זורק את הפוקדור ומלטף אותו בחמימות.
    "בוא ניכנס" אני אומר לו ונכנס לביתן האימונים

13. אבל הופיר יותר
    תודיעו לי בבקשה איזה צבע אתם רוצים D:

ג'ק

"שלום לך אני מקס" הוא אומר נחמד ולוקח ממך את הדף, מכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
    "קח את זה!" הוא אומר ונותן לך מכשיר מוזר, אתה בוחן את המכשיר, הוא בצהע ירוק די בהיר ויש לו ידית שבקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
    "טוב, נתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף זז ונעמד לידו.

ג'ון גרוף
    אתה אומר לו תודה על ההסברה שלו ואז שואל מה עכשיו אתה צריך לעשות.
    "תתאמן קצת עם בידוף שלי" הוא אומר ומסתכל קצת מוזר לכיוונו של בידוף, כאילו מסמן לו משהו ויוצא החוצה דרך דלת אחורית.
    הבידוף נעמד מולך, מחכה שתעשה משהו, בינתיים הוא בוחן אותך ואפילו מריח טיפה.

מולי
    "אוו, זו שאלה טובה, בואי ונתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף זז ונעמד לידו.
    "לוחצים על הכפור הזה, בצד שמאל" הוא מוסיף ולוחץ עליו בזמן שאת מחפשת את הכפתור.
    פתאום את רואה שמין סביבון קטן יוצא מגב המכשיר שלו ונוחת על האדמה.
    "הסביבון הזה פועל לפי תנועות האנטנה והמכשיר, את צריכה לעשות כמה עיגולים סביב הפוקימון הרצוי כדי ללכוד אותו" הוא מסביר לך ומתחיל לסובב במהירות רבה את המכשיר שלו.
    את רואה שבאמת לפי תנועת המכשיר הסביבון זז וגם יוצר עיגולים זוהרים מיוחדים סביב הבידוף.
    פתאום את שמה לב שבידוף יותר נחמד ויותר צמוד לאיש הזה.

ג'ון
    אתם הולכים יחדיו אל ביתן האימונים, אחרי חצי דקה אתם מגיעים לשם ורואים מולכם ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
    "בוא נכנס, אהה שכחתי להגיד את זה, שמי מייק" הוא אומר לך ומחייך טיפה, שניכם נכנסים פנימה.
    בפנים אתם רואים מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות, עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
    "כן מה רצונכם?" האיש שואל אותכם, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:

אייס
    אחרי חצי דקה אתה מגיע לשם ורואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול, אתה מחליט להוציא את איווי החוצה ומלטף אותו, אתה אומר לו שנכנסים וזה מה שאתם שניכם עושים.
    בפנים אתה רואה מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות, עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
    "כן מה רצונך?" האיש שואל אותכם, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:
    איווי מתחיל להתנהג מוזר מהמראה של הבידוף, הוא מתחבא מאחוריך ואתה מרגיש אותו רועד.

מיכאל 357- אני מעדיף רק 5 שחקנים, אם יתפנה מקום אני אודיע לך (:
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    תודיעו לי בבקשה איזה צבע אתם רוצים D:

ג'ק

"שלום לך אני מקס" הוא אומר נחמד ולוקח ממך את הדף, מכניס אותו לחריץ של מכונה, אתה רואה שעל הצג מופיע מין מד סריקה ואחרי כמה שניות כל הפרטים שלך מופיעים עליו.
    "קח את זה!" הוא אומר ונותן לך מכשיר מוזר, אתה בוחן את המכשיר, הוא בצהע ירוק די בהיר ויש לו ידית שבקצה שלה חלק יותר עבה ובולט, יש חור קטן למעלה על הקצה הבולט וכפתור מצד שמאל של המכשיר חוץ מהדברים האלו יש גם סמל של יהלום בצבע כחול בהיר על החלק הבולט.
    "טוב, נתחיל" הוא אומר לך ומוציא מכשיר דומה לשלך רק שהמכשיר שלו בצבע אדום בהיר, אתה רואה שהבידוף זז ונעמד לידו.
    ---------------------
    כחול
    ---------------------

"אוקיי,תודה על ההסברים"אני אומר לאיש בנימוס,ורץ בהתלהבות לכיוון היער הקרוב למקום,בכדי למצוא פוקימון כלשהו להתאמן עליו.
    העיר שלי:

15. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    אייס
    אחרי חצי דקה אתה מגיע לשם ורואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול, אתה מחליט להוציא את איווי החוצה ומלטף אותו, אתה אומר לו שנכנסים וזה מה שאתם שניכם עושים.
    בפנים אתה רואה מישהו עם מדים כתומים ושחורים מלטף פוקימון בונה עם שיניים גדולות, עם אף אדום ולחיים וזנב פרוותיים בנוסף יש לו גם רגליים קטנות הנראה כך:
    "כן מה רצונך?" האיש שואל אותכם, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:
    איווי מתחיל להתנהג מוזר מהמראה של הבידוף, הוא מתחבא מאחוריך ואתה מרגיש אותו רועד.
    ירוק
    ---
    "אמרו לי ללכת לכאן להרשמה סופית לצוות" אני אומר, מלטף את איווי ולוחש אליו "לא צריך לפחד"

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •