Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 27 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 395
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה
    [B]B]

"אוקיי לילי, בואי אחרי!" אומר באגי. בדרך הוא רואה שאת מדוכדכת בגלל הציד. "היי, אל תהי עצובה" הוא אמר "את חושבת שהרגת אותו נכון? אז לא. הטעם של הבשר מראה שזה היה מג'יקארפ זהוב. יש רק אחד כזה ביקום. איך הוא שורד? כל פעם שהורגים אותו הוא משיר קשקש, שהופך אליו שוב, וכך הוא אף פעם לא מת. כמו עוף חול" הוא אומר ומחייך.
    מעניין איך זה לחיות ככה .
    וואו ,אני כבר מתארת את הסלאמנסים ההורים שלך ,אני מתה לפגוש אותם .סלאמנס נחשב לפוקימון שיכול לנצח קיוגר מאיפה שאני באתי .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    אני התלבט קצת ובסופו של דבר אני הולך לעץ ומוריד בננות ואוכל אותם
    אתה אוכל את הבננות בהנאה. לתדהמתך, הקליפות שלהם נראות כאילוברגע שהוסרו הופכות לאוהל! ובתוך האוהל יש המון אספקה של... זרעים. כל זרע מצמיח עץ בננות ויש שם מיליארדי זרעים!

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    מעניין איך זה לחיות ככה .
    וואו ,אני כבר מתארת את הסלאמנסים ההורים שלך ,אני מתה לפגוש אותם .סלאמנס נחשב לפוקימון שיכול לנצח קיוגר מאיפה שאני באתי .
    להפתעתך באגון נעצר ואומר- "אני באתי איתכם את יודעת... ברחתי לחללית הזאת אחרי... אחרי..." אבל הוא פשוט מתחיל לבכות ומתיישב על סלע. "אחרי שההורים שלי, הסאלמנסים הדגולים, והאחים שלי השלגונים נכחדו לגמרי! אני האחרון שנשאר!" הוא מממשיך לבכות והתייפח.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אתה אוכל את הבננות בהנאה. לתדהמתך, הקליפות שלהם נראות כאילוברגע שהוסרו הופכות לאוהל! ובתוך האוהל יש המון אספקה של... זרעים. כל זרע מצמיח עץ בננות ויש שם מיליארדי זרעים!
    אני יקח את הזרעים והשתול אותם באדמה, ואחרי זה אני ילך להביא מים כדי להשקות אותם

4. משתמש מנוסה
    [B]

להפתעתך באגון נעצר ואומר- "אני באתי איתכם את יודעת... ברחתי לחללית הזאת אחרי... אחרי..." אבל הוא פשוט מתחיל לבכות ומתיישב על סלע. "אחרי שההורים שלי, הסאלמנסים הדגולים, והאחים שלי השלגונים נכחדו לגמרי! אני האחרון שנשאר!" הוא מממשיך לבכות והתייפח.
    לא הייתי צריכה להזכיר את זה ... שחכתי את זה לגמרי ...החללית בכללי נמחקה לי מהמוח .
    אבל אתה יודע ...יום אחד אתה תהיה סלאמנס יפה ודגול ,דיטוים וזואורקים יחקו אותך ,וככה הדור של הבאגונים השלגונים והסלאמנסים יחזור מחדש.האמא שלי לנטורן גם נכחדה ...אני כשאני אתפתח אהיה הלנטורן האחרון .אבל אף אחד לא מכבד לנטורונים ,אף אחד לא יחקה אותי .לי הדור לא יצמח מחדש.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

אתה שומע נהמה קלה. לפתע ראיקוזה מופיע. הוא מתקדם לעברך ברוגע כאילו זו מסיבת תה, אלה שנראה יותר כאילו מתחשק לו לאכול אותך. "דבר!" הוא אומר. דבריו משפיעים עליך יותר ממה שחשבת ואתה כמעט פולט את כל המידע שיש ברשותך. אתה בולם את עצמך ברגע האחרון.
    אני אומר לראיקוזה"אולי תוף מהשטח שלי אוקי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

אתה חותך את העצים עם עלי תער חזקים מאוד. אתה מתחיל לבנות בית קטן ואז אתה שומע קול ביישני מאחוריך. אתה מסתובב ורואה נקבה. היא נראת מבויישת מאוד. למראה המבט שלה אתה מסמיק.
    "היי" אני אומר בבישנות,וניגש אליה.
    "מי את?" אני שואל בחיוך שרמנטי,זוקף כתפיים (עד כמה שאפשר) ובכללי מנסה להראות מרשים

7. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    אני יקח את הזרעים והשתול אותם באדמה, ואחרי זה אני ילך להביא מים כדי להשקות אותם
    כשאתה חוזר עם המים אתה מחליט שלא להתפוצץ מזעם ולא להרוג את הטיילו החוצפן שאוכל את הזרעים שלך. הטיילו ממשיך לאכול את כל הזרעים ששתלת ופונה לכיוון האוהלים לשאר הזרעים וזה כבר מוגזם דעתך.

לא הייתי צריכה להזכיר את זה ... שחכתי את זה לגמרי ...החללית בכללי נמחקה לי מהמוח .
    אבל אתה יודע ...יום אחד אתה תהיה סלאמנס יפה ודגול ,דיטוים וזואורקים יחקו אותך ,וככה הדור של הבאגונים השלגונים והסלאמנסים יחזור מחדש.האמא שלי לנטורן גם נכחדה ...אני כשאני אתפתח אהיה הלנטורן האחרון .אבל אף אחד לא מכבד לנטורונים ,אף אחד לא יחקה אותי .לי הדור לא יצמח מחדש.
    באגון מביט בך בתודה על העידוד ואומר "את יודעת, לדעתי את טועה בקשר אליך" הוא נעצר להרהר ואז אומר "את חושבת שאף אחד לא מעריך את הלנטרונים? פעם אחד האחים שלי יש יצא לשחייה לילית קטנה. הוא חזר רק בזכות האורות של הלנטרונים. אתם האור של הים, בלעדיכם לא היו דגים בים" הוא מחייך אליך. "אם רק היית יודעת כמה מקנאים בכם ביבשה..." דבריו בפעם גורמים לך להסמיק

אני אומר לראיקוזה"אולי תוף מהשטח שלי אוקי"
    "אתה מעז לזלזל בי?!" שואל ראיקוזה בשאגה

"היי" אני אומר בבישנות,וניגש אליה.
    "מי את?" אני שואל בחיוך שרמנטי,זוקף כתפיים (עד כמה שאפשר) ובכללי מנסה להראות מרשים
    הסינדקווילית מצייצת במבוכה ונסה מפניך בעודה אדומה אפילו יותר מהאש שעל גבה. אתה מרוצה מאוד מעצמך שהרשמת אותה ונראה לך שהיא עוד תחזור

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]

"אתה מעז לזלזל בי?!" שואל ראיקוזה בשאגה

אני אומר לראיקוזאה" כן אתה פלשת לשטח שלי והרסת את החללית שלי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

[B]
    הסינדקווילית מצייצת במבוכה ונסה מפניך בעודה אדומה אפילו יותר מהאש שעל גבה. אתה מרוצה מאוד מעצמך שהרשמת אותה ונראה לך שהיא עוד תחזור
    'וואו...אוקיי...' אני חושב לעצמי בבלבול,ואז חוזר לנסות להרים את הבית שלי בצורת בית/בקתה

10. משתמש מנוסה
    [B]

באגון מביט בך בתודה על העידוד ואומר "את יודעת, לדעתי את טועה בקשר אליך" הוא נעצר להרהר ואז אומר "את חושבת שאף אחד לא מעריך את הלנטרונים? פעם אחד האחים שלי יש יצא לשחייה לילית קטנה. הוא חזר רק בזכות האורות של הלנטרונים. אתם האור של הים, בלעדיכם לא היו דגים בים" הוא מחייך אליך. "אם רק היית יודעת כמה מקנאים בכם ביבשה..." דבריו בפעם גורמים לך להסמיק
    חח תודה .בים החברים היחידים של צ'ינצ'ו זה מג'יקארפ ופיבאס .
    אבל כשהם הופכים להיות מילוטיק וגרידוס הם פשוט תוקעים לנו סכין בגב .
    אנחנו נחשבים לזן נחות מאוד בים .לא תיארתי לעצמי שמישהו באמת רוצה להיות כמונו.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

11. משתמש מנוסה
    כשאתה חוזר עם המים אתה מחליט שלא להתפוצץ מזעם ולא להרוג את הטיילו החוצפן שאוכל את הזרעים שלך. הטיילו ממשיך לאכול את כל הזרעים ששתלת ופונה לכיוון האוהלים לשאר הזרעים וזה כבר מוגזם דעתך.
    אני אצעק עליו בכעס "תפסיק כבר! אלה הזרעים שלי"

12. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לראיקוזאה" כן אתה פלשת לשטח שלי והרסת את החללית שלי"
    ראיקוזה כל כך זועם עד שהוא הופך לאדום כהה כל כך עד שאתה מופתע שהוא לא מתפוצץ במקום. לאחר מכן הוא שואג בעוצמה אדירה וחומת אבנים חוסמת את הדרך אליו. מאחוריה נשמע קול חדש, מפתיע- יבבות של ראיקוזה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    'וואו...אוקיי...' אני חושב לעצמי בבלבול,ואז חוזר לנסות להרים את הבית שלי בצורת בית/בקתה
    אתה מקים בקתה יפה מאוד ועד מהרה מתפשט עליה טחב רטוב, כמו על העצים וגורם לבקתה להראות מזמינה מאוד. לפתע אתה שומע ציוץ. אתה מסתובב ומופתע לראות את הסינדקווילית. היא מתקרבת אליך ומניחה מולך תפוח קטן ועסיסי.

חח תודה .בים החברים היחידים של צ'ינצ'ו זה מג'יקארפ ופיבאס .
    אבל כשהם הופכים להיות מילוטיק וגרידוס הם פשוט תוקעים לנו סכין בגב .
    אנחנו נחשבים לזן נחות מאוד בים .לא תיארתי לעצמי שמישהו באמת רוצה להיות כמונו.
    "את לא יודעת עד כמה מעריצים אותכם" הוא אמר. "הגענו!" הוא הוסיף. את רואה מולך מערה קטנה שבה יש מדורה קטנה שחיממה את המערה. בצד אחר הייתה בריכה קטנה וחמימה. הבית שהוא הקים בזמן כל כך קצר היה מרשים מאוד...

אני אצעק עליו בכעס "תפסיק כבר! אלה הזרעים שלי".
    "וזה השטח שלי!" עונה הטיילו ויורק עליך כמה זרעים לא לעוסים. אתה עכשיו מאבד שליטה ומביט על הזרע שבמקור של טיילו. הוא משתנה לפלדה ומתחיל לגדול. טיילו צורח כשגוש הפלדה מתחיל למחוץ אותו. טיילו עומד למות!

13. משתמש מנוסה
    עוד פעם שכחת אותי

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ראיקוזה כל כך זועם עד שהוא הופך לאדום כהה כל כך עד שאתה מופתע שהוא לא מתפוצץ במקום. לאחר מכן הוא שואג בעוצמה אדירה וחומת אבנים חוסמת את הדרך אליו. מאחוריה נשמע קול חדש, מפתיע- יבבות של ראיקוזה.

[/B]
    אני אומר לקול החדש" מי אתה מה אתה רוצה מיני "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    [B]

"את לא יודעת עד כמה מעריצים אותכם" הוא אמר. "הגענו!" הוא הוסיף. את רואה מולך מערה קטנה שבה יש מדורה קטנה שחיממה את המערה. בצד אחר הייתה בריכה קטנה וחמימה. הבית שהוא הקים בזמן כל כך קצר היה מרשים מאוד...
    וואו.אהבתי את הבית .בזמן כל כך קצר ?מדהים !
    אני חושבת שאני אתחיל לנסות לתרגל Ice Beam כי מי יודע איזה פוקימונים ירצו להשתלט על המערה הזו ...וחוץ מזה אני מאוד חלשה לפוקימוני עשב ...זה יעזור נגדם..
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

עמוד 4 מתוך 27 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •