Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 27 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 395
    [QUOTE=The Spaceman;690953][quote=בר.;690581][quote=The Spaceman;690578][quote=Tiger;690529]

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    נופלים מהעץ 4 תפוחים. אתה כמעט אוכל אותם כשסנדי אומרת "רגע!" ואז מביטה באחד התפוחים.
    התפוח עולה באש. אתה לא מבין מה היא עושה אבל אז האש דועכת והיא מגישה לך חתיכה מהתפוח השרוף.
    אתה טועם את התפוח השרוף ומרגיש כאילו אתה אף פעם לא באמת ידעת מה זה טעים. התפוח השרוף היה יותר טעים מכל דבר שהכרת, ומכל דבר שיכולת לחשוב עליו.

[/B]
    "מדהים,כל הכבוד לך!" אני אומר ומתחיל לאכול חצי תפוח,כשאת החצי השני אני משאיר לה כמובן.
    לאחר מכן אני מבקש ממנה להכין עוד 1 כשאני מוריד עוד כמה תפוחים מהעץ,ואז לוקח את כל הלא שרופים ולא אכולים אליי הביתה.

2. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;690953][quote=בר.;690581][quote=The Spaceman;690578]

באגון תופס לך את היד ואז לוחץ על חלק בקיר. הקיר זוהר ואז נעלם ומופיע גרם מדרגות. אתם יורדים במדרגות והנשימה שלך נעצרת כשאת רואה לאה הגעתם-
    זה נראה כמו גן עדן. היה שם אגם גדול עם מים כל כך צלולים, עד שהיה אפשר לראות בבהירות את הקרקעית גם בעומק של כ-5 מטר. מסביב לאגם היו מזרקות ועצי פרי עם פירות צבעוניים. הריח במקום היה כל כך טוב, עד שנמחקו מהראש שלך כמעט כל המחשבות פרט על המקום הזה ועל באגון. "המקום הזה מופיע רק פעם בחודש" לוחש לך באגון "כשהירח מלא" ופתאום את תוהה- אם הוא הגיע יחד איתכם לשם, איך הוא יודע כל כך הרבה על המקום?

[/B]
    "וואו" אני אומרת לו בשמחה .
    "איך ידעת על המקום הזה ?בעצם זה לא משנה!אם הוא מופיע רק פעם בחודש כדי שניכנס לפני שיהיה בוקר לא?"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. מורחקים
    שם: ליאור
    [quote=Eustass Kid;691014][quote=The Spaceman;691009][quote=Eustass Kid;690991][quote=The Spaceman;690989][quote=Eustass Kid;690957][quote=The Spaceman;690953][quote=בר.;690581]
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה

אני נרגע ממה שראיתי הרגע והולך לישון
    אתה נרדם מהר מאוד. אתה חולם סיוט מפחיד, ובו זאקרום מגיע לבית שלך ומפוצץ אותו. לאחר מכן אתה בורח והוא רודף אחריך, כשכל צעד שלו מרעיד את האדמה...
    אתה מתעורר בפחד ומרגיש שהאדמה באמת רועדת. אתה שומע שאגות וצרחות ורואה עשן שחור מיתמר במרחק.

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    "מי אתה?" אני צועק ומביט סביב
    "אני הסיוט שלך" אומר קול אחד
    "אני כל מה שאתה פוחד ממנו" אומר קול אחר
    "אני יריבך האכזר ביותר" אומר קול שלישי
    "אני דאסקוניור זוהר!" אומרים שלוש הקולות ביחד והכל הופך לשחור.
    אתה מתעורר ומוצא את עצמך שוב פעם בשטח, איפה שההזיות התחילו.

[quote=Tiger;691504][quote=The Spaceman;690953][quote=בר.;690581][quote=The Spaceman;690578]

"מדהים,כל הכבוד לך!" אני אומר ומתחיל לאכול חצי תפוח,כשאת החצי השני אני משאיר לה כמובן.
    לאחר מכן אני מבקש ממנה להכין עוד 1 כשאני מוריד עוד כמה תפוחים מהעץ,ואז לוקח את כל הלא שרופים ולא אכולים אליי הביתה.
    סנדי אוכלת את החצי שלה ואז עוזרת לך לסחוב את התפוחים לבית. כשאתה מגיעים, היא אומרת לך "אתה ממש מוכשר עם המתקפות עשב שלך... אני תוהה אם..." היא לא מספיקה לסיים את המשפט ולפתע צורחת. יד שחורה מופיעה וחוטפת אותה. אתה רואה בחטף את בעל היד לפני שהוא בורח זה דארקראי! אתה חייב להציל את סנדי או שגורלה נחרץ!

"וואו" אני אומרת לו בשמחה .
    "איך ידעת על המקום הזה ?בעצם זה לא משנה!אם הוא מופיע רק פעם בחודש כדי שניכנס לפני שיהיה בוקר לא?"
    באגון מחייך ומנשק אותך בלחי. לאחר מכן הוא פותח בריצה, קופץ, עושה סלטה ונוחת על ענף של אחד העצים. משם הוא קופץ קפיצת ראש ישר למים. הוא נוחת ליד הגדה וצועק "איה!"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=The Spaceman;692134][quote=Eustass Kid;691014][quote=The Spaceman;691009][quote=Eustass Kid;690991][quote=The Spaceman;690989][quote=Eustass Kid;690957][quote=The Spaceman;690953]
    ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    אתה נרדם מהר מאוד. אתה חולם סיוט מפחיד, ובו זאקרום מגיע לבית שלך ומפוצץ אותו. לאחר מכן אתה בורח והוא רודף אחריך, כשכל צעד שלו מרעיד את האדמה...
    אתה מתעורר בפחד ומרגיש שהאדמה באמת רועדת. אתה שומע שאגות וצרחות ורואה עשן שחור מיתמר במרחק.

[/B]
    אני יוצא מביתי ובודק מה זה העשן המוזר הזה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;692134][quote=Eustass Kid;691014][quote=The Spaceman;691009][quote=Eustass Kid;690991][quote=The Spaceman;690989][quote=Eustass Kid;690957][quote=The Spaceman;690953]

[B]

באגון מחייך ומנשק אותך בלחי. לאחר מכן הוא פותח בריצה, קופץ, עושה סלטה ונוחת על ענף של אחד העצים. משם הוא קופץ קפיצת ראש ישר למים. הוא נוחת ליד הגדה וצועק "איה!"
    אני גם קופצת לבריכה עם בגון ומשתעשעת לי במים איתו.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

[QUOTE=The Spaceman;692134]
    [quote=Tiger;691504][quote=The Spaceman;690953][quote=בר.;690581]
    סנדי אוכלת את החצי שלה ואז עוזרת לך לסחוב את התפוחים לבית. כשאתה מגיעים, היא אומרת לך "אתה ממש מוכשר עם המתקפות עשב שלך... אני תוהה אם..." היא לא מספיקה לסיים את המשפט ולפתע צורחת. יד שחורה מופיעה וחוטפת אותה. אתה רואה בחטף את בעל היד לפני שהוא בורח זה דארקראי! אתה חייב להציל את סנדי או שגורלה נחרץ!
    [/B]
    זה לא קצת...נדוש?
    אבל יאללה,זרום עם זה...
    --
    אני מסתכל סביבי בבהלה,מחפש רמזים לאיפה הוא יכל לקחת אותה.

7. היכל התהילה
    "אני הסיוט שלך" אומר קול אחד
    "אני כל מה שאתה פוחד ממנו" אומר קול אחר
    "אני יריבך האכזר ביותר" אומר קול שלישי
    "אני דאסקוניור זוהר!" אומרים שלוש הקולות ביחד והכל הופך לשחור.
    אתה מתעורר ומוצא את עצמך שוב פעם בשטח, איפה שההזיות התחילו.
    "מוזר" אני מתעורר מההזיה ומתרחק כמה שיותר מהמקום

8. מורחקים
    אני יוצא מביתי ובודק מה זה העשן המוזר הזה
    אתה רואה המון פוקימונים בורחים לכל כיוון ואז את העשן רץ לעברך. 'רק רגע' אתה חושב לעצמך 'עשן רץ?' אבל אין מקום לטעות. לעשן יש שתי רגלי אבן שנראות שריריות. זה הדבר הכי מוזר שראית בחיים. לפתע העשן משתנה לזאקרום והוא מנסה להרוס את ביתך אבל מפספס. הוא מופתע מאוד מהפיספוס ואז בורח מהמקום.

*שים לב! כרגע גילת את אחת היכולות שלך- חיזוי העתיד. ראה עוד בדף הרשומים.

אני גם קופצת לבריכה עם בגון ומשתעשעת לי במים איתו.
    את לא רואה את באגון מעל המים אז את מחפשת אותו מתחת למים. פתאום תופס משהו ברגל שלך ואת נבהלת נורא. את מסתכלת מה זה ורואה את באגון מתפקע מצחוק ואוחז לך ברגל.

זה לא קצת...נדוש?
    אבל יאללה,זרום עם זה...
    --
    אני מסתכל סביבי בבהלה,מחפש רמזים לאיפה הוא יכל לקחת אותה.
    מה שטוב במשחקים כאלו (עם שה"מ וכל זה) זה שאין לך מושג איך זה יימשך אז אל תמהר לומר "נדוש"...
    ---------------
    אתה רץ ביער ורואה פתאום שכשאתה עובר את העץ החמישי משמאל לבית שלך, כל היער משתנה ליער מת וערפל כבד משתורר שם. אתה חוזר צעד אחורה ומוצא את עצמך שוב ביער הירוק. אתה עובר שוב את העץ החמישי, היער נעשה מת. צעד אחורה, חוזר להיות חי.

"מוזר" אני מתעורר מההזיה ומתרחק כמה שיותר מהמקום
    אתה מגיע לשטח מסולע שיש בו כמה סלעים שיכולים לבנות מערה שמתאימה בדיוק לטדיאורסה כמוך. את חושב שבאמת הגיע הזמן לבנות בית...

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אתה רואה המון פוקימונים בורחים לכל כיוון ואז את העשן רץ לעברך. 'רק רגע' אתה חושב לעצמך 'עשן רץ?' אבל אין מקום לטעות. לעשן יש שתי רגלי אבן שנראות שריריות. זה הדבר הכי מוזר שראית בחיים. לפתע העשן משתנה לזאקרום והוא מנסה להרוס את ביתך אבל מפספס. הוא מופתע מאוד מהפיספוס ואז בורח מהמקום.

*שים לב! כרגע גילת את אחת היכולות שלך- חיזוי העתיד. ראה עוד בדף הרשומים.

[/B]
    אני נדהם מהיכולת שלי ומחפש מקור אוכל בישבלי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. היכל התהילה
    אתה מגיע לשטח מסולע שיש בו כמה סלעים שיכולים לבנות מערה שמתאימה בדיוק לטדיאורסה כמוך. את חושב שבאמת הגיע הזמן לבנות בית...
    אני טדיורסה? לא הבנתי...
    --
    אני מתחיל לבנות מערה בשטח ומתאים את המערה לגודלי

11. משתמש מנוסה

את לא רואה את באגון מעל המים אז את מחפשת אותו מתחת למים. פתאום תופס משהו ברגל שלך ואת נבהלת נורא. את מסתכלת מה זה ורואה את באגון מתפקע מצחוק ואוחז לך ברגל.

"מעצבן אחד" אני אומרת בצחוק .
    אחרי זה אני יורדת לתוך האגם להסתכל מבפנים.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

12. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני נדהם מהיכולת שלי ומחפש מקור אוכל בישבלי
    אתה מסתובב קצת באזור ולא מוצא שום דבר לאכול. אתה מחליט לעזוב את שטח הבית ואת הטריטוריה הקטנה שלך ולפלוש לטריטוריה אחרת, לגנוב קצת אוכל ולחזור. אתה מתחיל להתקדם ואז רואה עצי פרי ענקיים.

אני טדיורסה? לא הבנתי...
    --
    אני מתחיל לבנות מערה בשטח ומתאים את המערה לגודלי
    כן, אתה בחרת להיות טדיאורסה
    --
    אתה בונה מהר מאוד מערה ונכנס לתוכה. קר לך מאוד ולא מתחשק לך לקפוא. פתאום, ברגע שהתחלת לחשוב על זה קירות המערה מתחממים לטמפרטורה של 30 מעלות. אתה מופתע מאוד ואז מרגיש שעכשיו די חם... שוב פעם, ברגע שאתה חושב הטמפרטורה משתנה. הפעם היא יורדת על ל-25 מעלות. עכשיו נעים לך.

שים לב! גילית את אחת היכולות המיוחדות שלך- שליטה בטמפרטורה סביבך. ראה עוד בדף הרשומים.

"מעצבן אחד" אני אומרת בצחוק .
    אחרי זה אני יורדת לתוך האגם להסתכל מבפנים.
    את שומעת את הצחוק של באגי והוא שוחה אחריך.אתם יורדים עמוק מאוד ואז בקרקעית אתם רואים אור זוהר. אתם מתקרבים אליו, ומנסים לגעת בו.
    את מתעוררת על החוף לשמע בכיו של באגי. את פותחת עיניים ורואה אותו מסתכל עליך. "התעוררת!" הוא אומר בהקלה והבכי שלו מתחיל להרגע. הוא ממהר לחבק אותך ולהקים אותך על הרגליים, אבל הוא עוד דואג לך, ומרוב דאגה הוא ממשיך לבכות.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אתה מסתובב קצת באזור ולא מוצא שום דבר לאכול. אתה מחליט לעזוב את שטח הבית ואת הטריטוריה הקטנה שלך ולפלוש לטריטוריה אחרת, לגנוב קצת אוכל ולחזור. אתה מתחיל להתקדם ואז רואה עצי פרי ענקיים.

[/B]
    אני קוטף כמה פירות ואזחוזר לטירטוטרה שלי ומנסה שאף אחד לא מבחין בי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני קוטף כמה פירות ואזחוזר לטירטוטרה שלי ומנסה שאף אחד לא מבחין בי
    אתה כמעט מצליח אבל אז הפתעה שלא ציפית לה מופיעה. סטארלי זוהר צולל לעברך. הוא נראה כועס. הוא פולט קריאה- "פולשששששששששש!". כדאי לך לברוח...

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אתה כמעט מצליח אבל אז הפתעה שלא ציפית לה מופיעה. סטארלי זוהר צולל לעברך. הוא נראה כועס. הוא פולט קריאה- "פולשששששששששש!". כדאי לך לברוח...
    אני בורח הכי מהר שאני יוכל עד שאני יגיע לבייתי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 9 מתוך 27 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •