לי:
אתה מתקדם חזרה לעיר רוסטברו ומגיע למכון השני, אתה נכנס למכון ואתה רואה אתהיא מסכימה לקרב מולך, השופט אומר את החוקים:"זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול שלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד" קדימה תוציא את הפוקימון שלך, אתה מתחיל ראשון מה תעשה!?
ג'ק:
מונפרנו משתמש בגלגל להבה על צ'ירובי שמצליח להיתחמק מימנו בקלילות! לאחר מכן מונפרנו השתמש בתאוצה מגלגל הלהבה והשתמש במכת להבה חזקה ומהירה במיוחד! אך לפתע צ'ירובי הצליח לחסום אותו בעזרתסופת עלים חזקה במיוחד! ומונפרנו עף לאחור! מה תעשה!?
בויזל:
גרוויל משתמש בעלה תער על דאסקנויר ומיד לאחר מכן בקיע זרעים! זאסקנויר שקצת הסתחרר מכול ההתקפות האלה לא מבין מה קורב כשלפתע! גרוויל מפתיע אותו בשאיבת מגה אדירהה! והוא מאבד מלא כוח! לפתע דאסקנוי נופל! ניצחתה!! מה תעשה!?
אלכס:
טורצ'יק יוצר טבעת אש יפייפיה! ואז הוא קופץ מימנה! לאחר מכן הוא מסיים את התרגיל במין מפל קטן של להביור לפתע את שומעת ברמקולים של העיר שהתחרות התחילה! מה תעשי!?
אלי:
בייליף משתמש בקצה כפול ואתה שם לב לכוח ולפיזיות שיש לו עכשיו הוא פוגע במגמר שעף אחורה בצורה קשה מאוד! לאחר מכן בייליף השתמש בסופת עלים קטלניית! שפשוט חיסלה אותו! רון אומר לך: ניראה לי שאתה מוכן למכון, בהצלחה! הא וכך את זה הוא זורק לך דיסק ואומר, המתקפה הזאת נקרת גפן כוח (power whip) היא מתקפה חזקה במיוחד קיבלתי אותה ממנהיגת המכון אבל בגלל שאין לי פוקימוני עשב אני רוצה להביא לך אותה, אבל זה לא אומר שאנחנו כבר לא יריבים, בקרוב מאוד אני יוכיח לך שאני הרה יותר חזק מימך, איך תגיב!? מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לי:
אתה מוציא אתונאטלי מנהיגת המכון מוציאה את
אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
*תסתכל בעמוד הראשון יש מידע על נטאלי ועל סיגנון הלחימה שלה...
ג'ון:
אתה יוצא מהמערה ומגיע לעיר רוסטברו, מה תעשה כאן!? יש כאן את המכון השני ותחרות פוקימוני הלחימה, או שתחליט לפנות לכיוון דרך 205 שמובילה לעיר דיופרד!?
ג'ק:
מונפרנו קם עצבני מהריצפה ומשתמש בחימום יתר קטלניי! אך צ'ירובי מצליח להיתחמק בקלילות גם מימנו! לאחר מכן צ'ירובי משתמש במיתקפה יום שמשי! שמחזק את חום השמש ואת היכולות של צ'ירובי, לפתע מונפרנו מפתיע אותו בבעיטת אש אך צ'ירובי לא תמים, הוא שם לב ומצליח להיתחמק, הוא מחזיר מתקפה בעלה קסום! ומונפרנו נפגע! מה תעשה!?
אלכס:
את רצה בכול הכוח שלך לעבר תחרות הפוקימונים! הגעת בדיוק בזמן! את נכסת לזירה ואת רואה את שאר המאמנים כשלפתע את מבחינה ברון! (רון הוא חבר ילדות שלך, תמיד הייתה ביניכם יריבות קשה מי יותר מוצלח) לפתע את רואה בטבלה את סדר ההופעות, את מופיע שלישית ומיד אחרייך רון, המאמנים חוזרים למאחורי הקלעים לקראת שלב ההופעות, ולפתע רון בא לדבר איתך, מה תגידי לו!?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ק:
אתה צודק יום שמשי מחזק מתקפות אש ובנוסף זה מחזק גם כמה מתקפות עשב
~~~~~~~~~~~~
מונפרנו לא מוותר ומשתמש באגרוף מאך על צ'ירובי, אבל בגלל המתקפה יום שמשי המהירות של צ'ירובי מתחזקת והוא מתחמק מההתקפות של מונפרנו בקלי קלות!
לאחר מכן מונפרנו משתמש במכת להבה אך לפתע! צ'ירובי שואג שאגה אדירה, הוא קופץ לשמיים ויורה לכיוון מונפרנו קרן סולאריתת אדירה!!! מונפרנו נפגע קשה מאוד! והוא עף על הקיר! מה תעשה!?
בויזל:
רון מסתקל עלייך ולא מושיט את ידו, הוא אומר לך: זאת הייתה מעידה חד פעמית, פעם הבאה שניפגש אני לא ישאיר לך שום סיכוי, והוא הולך, לאיפה תמשיך עכשיו!?
אלכס:
רון אומר לך: אל תקפצי מעל הפופיק אני לא ישאיר לך שום סיכוי לנצח אותי אז אל תחלמי על להצליח בתחרות הזאת כולכך, והוא הולך, לפתע קוראים לך להופעה הראשונה!! מה תעשי!?
לי:
גליילי יורה כדור קרח לעבר צ'ירובי שמתחמש מימנו בקלילות, לאחר מכן גליילי משתמש בקרן קרח שגם מימנה צ'ירובי מתחמש כאילו כלום! לאחר מכן צ'ירובי משתמש בעלה קסום! וגליילי נפגע! מה תעשה!?
אלי:
אתה נכס למכון שנית ואתה רואה מולך אתוהיא מסכימה לקרב חוזר מולך, קדימה תוציא את הפוקימון הראשון שלך, אתה תוקף ראשון
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)