Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 27 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 395
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Lior Dragon~ צפה בהודעה
    [B]

אתה נכנס למטבח בזעם ואז רואה משהו מפתיע.
    אתה רואה מול העיניים שלךקווילבה יפה שנראית מוכרת. כשהיא מביטה בך היא אומרת "אופס, סליחה שהערתי אותך!" ואז היא מצחקקת קלות. כשהיא רואה שאתה לא מזהה אותה היא אומרת "זאת אני! סנדי! התפתחתי!"
    "ואו,את נראית...מדהים" אני אומר וניגש אליה,ומחבק אותה
    "איך זה קרה?"
    --
    פתחתי את עמוד 20!
    המשחק הזה נותן לי מזל...

2. משתמש מנוסה
    [QUOTE=~Lior Dragon~;716159]
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    אתה שותה מהמים עד שאתה רווה. כשאתה קם אתה רואה לפע המון פוקימונים צוהלים ומתקדמים לעברך. תחילה אתה נבהל אבל אז הם מניפים אותך על הזרועות שלהם ומריאים לך. אתה מבולבל מאוד אבל שוכח את זה כשבייליף חמודה מעבירה לך עם הגפנים שלה פלח עצום של אבטיח. אתה מתחיל לאכול אותו.
    כשאתה מסיים, התהלוכה של הפוקימונים עוד נושאת אותך על הידיים. הבייליף החמודה, אתה רואה, היא זאת שנושאת אותך על גבה עכשיו. אתה תוהה אם זה רק המזל שהביא לך מים, אוכל, מעריצים ומישהי חמודה כמו בייליף או שזה משהו בכוכב.
    --------------------
    (:
    --------------------
    "איזו בילייף יפה'אני חושב לעצמי ומחכה שהתהלוכה תסתיים,כשבדרך אני חושב לעצמי 'בטח זה איזה טקס שעושים לפוקימונים חדשים בכוכב'.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

3. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"עכעשיו את ממרגיש הבסדר אז בוא נלך"
    היא קמה על רגליה בחן שלא ראית עליה לפני כן ומתחילה ללכת. ההליכה שלה חיננית, שקטה ונראית כמו ריקוד. אתה מביט בה בפה פעור ולפתע היא מסתובבת אליך ורואה את ההבעה הנדהמת שלך. כמו- ילדה. כאילו הטיפול הזה שינה אותה. היא הייתה עכשיו פחות רצינית והרבה יותר יפה וחיננית... אתה מסתכל בעיניים שלה, והעיניים שלפני כן היו של אם מסורה, דואגת ורצינית. עכשיו העיניים הראו שובבות, צחוק, הנאה, ילדות. היא נשכבת על גבה ומתמתחת. היא נראית מושכת. לפתע אתה יוצא מההלם ונזכר בהתקף שלך, שלא שלטת בעצמך. אתה בטוח שלזה יש קשר למה שקורה לה עכשיו.

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "רגע אז את עוד צריכה להשיג את התרופות כי בזה אני יכול לעזור לך הגנבים האלה גנבו לי אוכל ומים אבל אני עמדתי על שלי וגנבתי להם כפול והאמת שלא בדיוק הסתכלתי מה לקחתי... אני אבדוק אם יש לי תרופה" אני אומר לה והולך לבדוק...
    "לא, אין טעם" היא קוראת מאחוריך והקול שלה נמלא עצב. "אבל זאת אימא שלך!" אתה אומר וחוזר אליה. "לא בגלל זה" היא אומרת ומתחילה לבכות ואתה מרגיש כאילו חלק ממך מת כשאתה שומע את הבכי ובלי לדעת למה, דמעות מתחילות לרדת לך. אתה לא מבין למה אתה בוכה אבל אתה לא יכול לעצור את זה... כאילו את מחובר לדיגלטית הקטנה. לפתע אתה מבחין בצליל של הבכי שלכם, ומבין למה אתם בוכים, ולמה אין טעם למצוא תרופה לאימא שלה... אף תרופה כנראה לא תעזור יותר... אמא שלה כנראה...

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "אני אשמח באגי" אני אומרת לו .
    "הטירה מדהימה עם משרתים נפלאים. " אני מדברת בקול רם קצת כדי שהמשרתים ישמעו אותי.
    הפוקימונים שבמטבח מחייכים אליך וקדים לך קידה. את לא רגילה ליחס כל כך מכובד ואת מסמיקה במבוכה. באגי מצחקק כשהוא רואה את הסומק שלך ושאר הפוקימונים מחייכים וחוזרים לעבודתם. תוך שניות הם מכינים ארוחת ערב. הריח שלה האוכל מפתה מאוד ואת מרימה את ראשך לראות.
    את רואה שולחן קטן, מכוסה מפה לבנה. על השולחן יש את כל המאכלים האהובים עליך בצלוחיות קטנות ועוד צלוחיות, עם מאכלים שאת לא מכירה שאת מניחה כי הם האהובים על באגי. באמצע השולחן דולק נר ויש שם גם בקבוק יין משובח. הפוקימונים מכבים את האורות ומסתלקים בדממה. עכשיו השולחן נראה כמו מקום לארוחה רומנטית. באגי מתיישב בכיסא שלו, ואת מתיישבת בכיסא שלך. הוא מחיך אליך ואומר "אז, איך היום הראשון של השליטה החדשה בטירה?"

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "ואו,את נראית...מדהים" אני אומר וניגש אליה,ומחבק אותה
    "איך זה קרה?"
    --
    פתחתי את עמוד 20!
    המשחק הזה נותן לי מזל...
    אתה מזליסט! גם עמוד עשר וגם עשרים? אם תמשיך ככה תזכה בכל הפרסים XD
    -------------------------------
    "התאמנתי!" אומרת סנדי בשמחה "הלכתי לחפש אוכל ומצאתי קבוצה קטנה של ג'יאודודים, שפעם רבתי איתם והם הרביצו לי, אז חשבתי לנקום. הם אכלו משהו וזה היה נראה טוב. אז התגנבתי מאחוריהם, ואז זרקתי אבן על אחד מהם, תוך כדי שהתחבאתי.
    היית צריך לראות איך הם התחרפנו! הם חשבו שהמקום רדוף!" היא צחקה עכשיו "ואז חטפתי אותם וניצחתי אותם אחד אחד. ואז כשסיימתי עם האחרון, זה קרה!" כעת היא בכתה מאושר ואז היא נישקה אותך, נשיקה ארוכה וממושכת על השפתיים.

[quote=METAGROSS16;717429]

--------------------
    (:
    --------------------
    "איזו בילייף יפה'אני חושב לעצמי ומחכה שהתהלוכה תסתיים,כשבדרך אני חושב לעצמי 'בטח זה איזה טקס שעושים לפוקימונים חדשים בכוכב'.
    [b]"לא" אומר לך אחד הפוקימונים התהלוכה, שכנראה קורא מחשבות, בחיוך "אנחנו כבר שנה שלמה שורדים עם מעט מים. המעיין הזה נעלם לפני המון זה! לא הבנו מה קרה! רבים מאיתנו מתו. אבל אז אתה הגעת! אפשר לומר שאתה המושיע שלנו!" קורא הפוקימון, שכעת אתה מזהה כגרידוס. הוא זוחל על האדמה, גבוהה מעל כולם ומחייך אליך. זה היחס הכי טוב שקיבלת אי פעם מגרידוס. אבל אז הבייליף מצחקקת ומקצרת קצת את הגפנים כדי לקרב אותך לפנים שלה ואז אומרת לך תוך כדי צחקוק "זה בטח מפתיע לקבל יחס כזה מגרידוס" היא מחייכת ואתה מסמיק כשאתה כל כך קרוב אליה... מספיק קרוב כדי לנשק אותה, לחבק אותה. אתה מסמיק ומחייך

4. משתמש מנוסה

הפוקימונים שבמטבח מחייכים אליך וקדים לך קידה. את לא רגילה ליחס כל כך מכובד ואת מסמיקה במבוכה. באגי מצחקק כשהוא רואה את הסומק שלך ושאר הפוקימונים מחייכים וחוזרים לעבודתם. תוך שניות הם מכינים ארוחת ערב. הריח שלה האוכל מפתה מאוד ואת מרימה את ראשך לראות.
    את רואה שולחן קטן, מכוסה מפה לבנה. על השולחן יש את כל המאכלים האהובים עליך בצלוחיות קטנות ועוד צלוחיות, עם מאכלים שאת לא מכירה שאת מניחה כי הם האהובים על באגי. באמצע השולחן דולק נר ויש שם גם בקבוק יין משובח. הפוקימונים מכבים את האורות ומסתלקים בדממה. עכשיו השולחן נראה כמו מקום לארוחה רומנטית. באגי מתיישב בכיסא שלו, ואת מתיישבת בכיסא שלך. הוא מחיך אליך ואומר "אז, איך היום הראשון של השליטה החדשה בטירה?"

"יום נהדר ,כמובן " אני אומרת.
    "ומה איתך ,איך זה לחזור לפה?" אני שואלת אותו בחיוך.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

5. משתמש מנוסה
    [QUOTE=~Lior Dragon~;717553][B]
    [b]"לא" אומר לך אחד הפוקימונים התהלוכה, שכנראה קורא מחשבות, בחיוך "אנחנו כבר שנה שלמה שורדים עם מעט מים. המעיין הזה נעלם לפני המון זה! לא הבנו מה קרה! רבים מאיתנו מתו. אבל אז אתה הגעת! אפשר לומר שאתה המושיע שלנו!" קורא הפוקימון, שכעת אתה מזהה כגרידוס. הוא זוחל על האדמה, גבוהה מעל כולם ומחייך אליך. זה היחס הכי טוב שקיבלת אי פעם מגרידוס. אבל אז הבייליף מצחקקת ומקצרת קצת את הגפנים כדי לקרב אותך לפנים שלה ואז אומרת לך תוך כדי צחקוק "זה בטח מפתיע לקבל יחס כזה מגרידוס" היא מחייכת ואתה מסמיק כשאתה כל כך קרוב אליה... מספיק קרוב כדי לנשק אותה, לחבק אותה. אתה מסמיק ומחייך
    ------------------------
    "כן,בדרך כלל הגרידוסים שראיתי כיבדו אותי רק בתור ארוחה שתשביע את רעבם הגדול"אני אומר לה,ואז אני שואל אותה:"תגידי,את רוצה להיות בת הזוג שלי?"
    העיר שלי:

אתה מזליסט! גם עמוד עשר וגם עשרים? אם תמשיך ככה תזכה בכל הפרסים XD
    -------------------------------
    "התאמנתי!" אומרת סנדי בשמחה "הלכתי לחפש אוכל ומצאתי קבוצה קטנה של ג'יאודודים, שפעם רבתי איתם והם הרביצו לי, אז חשבתי לנקום. הם אכלו משהו וזה היה נראה טוב. אז התגנבתי מאחוריהם, ואז זרקתי אבן על אחד מהם, תוך כדי שהתחבאתי.
    היית צריך לראות איך הם התחרפנו! הם חשבו שהמקום רדוף!" היא צחקה עכשיו "ואז חטפתי אותם וניצחתי אותם אחד אחד. ואז כשסיימתי עם האחרון, זה קרה!" כעת היא בכתה מאושר ואז היא נישקה אותך, נשיקה ארוכה וממושכת על השפתיים.
    אני ממש לא מזליסט...בכל משחק אחר,מתוך בוא נגיד 500 עמודים הייתי פותח אולי 10,בהנחה שיש 8 שחקנים.
    --
    "כל הכבוד לך!" אני אומר אחרי שהנשיקה משתחררת מפי. "למדת מתקפה חדשה?"
    ואם כבר מדברים,אין פרס כלשהוא?

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    היא קמה על רגליה בחן שלא ראית עליה לפני כן ומתחילה ללכת. ההליכה שלה חיננית, שקטה ונראית כמו ריקוד. אתה מביט בה בפה פעור ולפתע היא מסתובבת אליך ורואה את ההבעה הנדהמת שלך. כמו- ילדה. כאילו הטיפול הזה שינה אותה. היא הייתה עכשיו פחות רצינית והרבה יותר יפה וחיננית... אתה מסתכל בעיניים שלה, והעיניים שלפני כן היו של אם מסורה, דואגת ורצינית. עכשיו העיניים הראו שובבות, צחוק, הנאה, ילדות. היא נשכבת על גבה ומתמתחת. היא נראית מושכת. לפתע אתה יוצא מההלם ונזכר בהתקף שלך, שלא שלטת בעצמך. אתה בטוח שלזה יש קשר למה שקורה לה עכשיו.

[/B]
    אני משתמש בקריאהעל קואירת על אספיאון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    "לא, אין טעם" היא קוראת מאחוריך והקול שלה נמלא עצב. "אבל זאת אימא שלך!" אתה אומר וחוזר אליה. "לא בגלל זה" היא אומרת ומתחילה לבכות ואתה מרגיש כאילו חלק ממך מת כשאתה שומע את הבכי ובלי לדעת למה, דמעות מתחילות לרדת לך. אתה לא מבין למה אתה בוכה אבל אתה לא יכול לעצור את זה... כאילו את מחובר לדיגלטית הקטנה. לפתע אתה מבחין בצליל של הבכי שלכם, ומבין למה אתם בוכים, ולמה אין טעם למצוא תרופה לאימא שלה... אף תרופה כנראה לא תעזור יותר... אמא שלה כנראה...
    "אוי לא איזה נוראי... איך הדיגלטים בשבט לא נתנו לה תרופה מלחתחילה!" אני צועק ומשחרר קצת ברק לתקרה כדי להרגע "איך הם מעזים גם לגנוב ועוד הם לא דואגים לחבורה שלהם לבריאות... הם ממש כמו בני האדם!"

9. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "יום נהדר ,כמובן " אני אומרת.
    "ומה איתך ,איך זה לחזור לפה?" אני שואלת אותו בחיוך.
    "די כיף לחזור" עונה לך באגי "אבל גם די מוזר... המקום השתנה... יש עוד חדר אחד שאני צריך לבדוק" הוא מהסס קלות ואז אוכל עוד קצת מהאוכל שלו.
    את מושכת כתפיים ואוכלת גם מהאוכל. האוכל מדהים. כל כך טעים שהלשון שלך מדגדגת. עד מהרה את מסיימת לאכול את כל האוכל. באגי מסיים את האוכל שלו ואז אומר "רוצה להמשיך בסיור?"

[quote=METAGROSS16;717613]
    [b]

------------------------
    "כן,בדרך כלל הגרידוסים שראיתי כיבדו אותי רק בתור ארוחה שתשביע את רעבם הגדול"אני אומר לה,ואז אני שואל אותה:"תגידי,את רוצה להיות בת הזוג שלי?"
    בייליף מצחקקת קלות. "אתה ישיר הא?" היא אומרת ואז מנשקת אותך. אתה המום ולא מבין איך זה קרה בכזו מהירות. כל התהלוכה נעצרת ואתה שומע שריקות, תרועות ונהמות כעס קלות. אתה לא מופתע... בטח כל אלו שמחזרים אחרי הבייליף הזו מקנאים בך... לאחר שהיא משחררת את הנשיקה היא אומרת "זה עונה על השאלה?

*שיב לב! יש לך בת זוג. ראה עוד בדף הרשומים.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    אני ממש לא מזליסט...בכל משחק אחר,מתוך בוא נגיד 500 עמודים הייתי פותח אולי 10,בהנחה שיש 8 שחקנים.
    --
    "כל הכבוד לך!" אני אומר אחרי שהנשיקה משתחררת מפי. "למדת מתקפה חדשה?"
    ואם כבר מדברים,אין פרס כלשהוא?
    לא אין פרס בעמוד 20. יש בעמוד 30.
    -------------------------------------------
    "לא הייתי קוראת לזו התקפה" היא אומרת וצוחקת.
    היא מזנקת ומתחילה להסתובב. באוויר. היא זוהרת ואז העולם מתהפך. היצפה הופכת לתיקרה ואתה עומד עליה. התיקרה הגבוהה הופכת לריצפה ואתה פוחד מאוד ליפול. סנדי מעופפת וצוחקת. היא מוחאת כף והכל חוזר לצורה הרגיל שלו.

ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני משתמש בקריאהעל קואירת על אספיאון
    אספיאון מזנקת הצידה והבעת פחד על פרצופה. "מה אתה חושב שאתה עושה?!" היא שואלת בקול שונה מהקול שלה- בקול של נערה, ולא של מבוגרת. "זאת אני! מה אתה חושב שאתה עושה?! תפסיק לתקוף אותי!" היא חומקת שוב ואז מזנקת עליך ומפילה אותך על הריצפה.

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "אוי לא איזה נוראי... איך הדיגלטים בשבט לא נתנו לה תרופה מלחתחילה!" אני צועק ומשחרר קצת ברק לתקרה כדי להרגע "איך הם מעזים גם לגנוב ועוד הם לא דואגים לחבורה שלהם לבריאות... הם ממש כמו בני האדם!"
    "בקלות!" עונה הדיגלטית "דרך אגב, קוראים לי דיגי" היא אומרת ואז ממשיכה בסיפור שלה "הם בכלל גרמו למחלה שלה... הם התעללו בה וכלאו אותה בכלוב מלא בכל מיני נגיפים. כשהוציאו אותה היא הייתה חולה כמעט בכל המחלות הקיימות. היא נשלחה הביתה והימרו מתי היא תמות"

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    "בקלות!" עונה הדיגלטית "דרך אגב, קוראים לי דיגי" היא אומרת ואז ממשיכה בסיפור שלה "הם בכלל גרמו למחלה שלה... הם התעללו בה וכלאו אותה בכלוב מלא בכל מיני נגיפים. כשהוציאו אותה היא הייתה חולה כמעט בכל המחלות הקיימות. היא נשלחה הביתה והימרו מתי היא תמות"
    "יש פוקימונים רעים בעולם הזה... את מוזמנת להישאר פה בינתיים אם את רוצה אני לא אתן לך לחזור אל שאר הדיגלטים...."

[SIZE=2]"
    לא אין פרס בעמוד 20. יש בעמוד 30.
    -------------------------------------------
    "לא הייתי קוראת לזו התקפה" היא אומרת וצוחקת.
    היא מזנקת ומתחילה להסתובב. באוויר. היא זוהרת ואז העולם מתהפך. היצפה הופכת לתיקרה ואתה עומד עליה. התיקרה הגבוהה הופכת לריצפה ואתה פוחד מאוד ליפול. סנדי מעופפת וצוחקת. היא מוחאת כף והכל חוזר לצורה הרגיל שלו.
    אז אני לא כזה מזליסט...
    --
    "ואו!" אני אומר אחרי שאני עומד שוב כרגיל "זה מדהים!זה יכול להיות שימושי מאוד...את יכולה לעשות את זה שוב?אני רוצה להתרגל לזה"

12. משתמש מנוסה
    [QUOTE=~Lior Dragon~;718922][SIZE=2
    בייליף מצחקקת קלות. "אתה ישיר הא?" היא אומרת ואז מנשקת אותך. אתה המום ולא מבין איך זה קרה בכזו מהירות. כל התהלוכה נעצרת ואתה שומע שריקות, תרועות ונהמות כעס קלות. אתה לא מופתע... בטח כל אלו שמחזרים אחרי הבייליף הזו מקנאים בך... לאחר שהיא משחררת את הנשיקה היא אומרת "זה עונה על השאלה?
    *שיב לב! יש לך בת זוג. ראה עוד בדף הרשומים.
    --------------------
    אני מנשק אותה בחזרה,-ומחכה לראות איפה תיגמר התהלוכה.
    העיר שלי:

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2]"

אספיאון מזנקת הצידה והבעת פחד על פרצופה. "מה אתה חושב שאתה עושה?!" היא שואלת בקול שונה מהקול שלה- בקול של נערה, ולא של מבוגרת. "זאת אני! מה אתה חושב שאתה עושה?! תפסיק לתקוף אותי!" היא חומקת שוב ואז מזנקת עליך ומפילה אותך על הריצפה.

[B
    אני אומר לאפחיאון"מצטער בוא נמשיך למצוא אתנאמבריאון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B]

ואתה כזה שקוף. הרי ברור גם לי וגם לך שאם לא הייתי אומר לך "זה מוקדם מדי" אלה פשוט מגיע לזה, לא היית אומר את זה
    ------------------------
    קריסי אומרת "יש לך התנגדות לסגסוגת של יהלום ועוד אבן?" וכשאתה לא עונה כי אתה לא מבין, היא גוררת אותך אחריה. אתם מגיעים למחסן קטן והיא פותחת את הדלת והפה שלך נפער בתדהמה.
    המחסן מלא יהלומים, אבל לא סתם יהלומים... למעשה, אין שם יהלום רגיל אחד. אתה רואה סגסוגות של יהלום וארמלד, של יהלום וטיטניום, של יהלום ואיזמרגד ועוד המון סוגים אחרים. קורסולה מתפקעת מצחוק למראה הבעתך הנדהמת
    בו פשוט נסתום ונשחק בסדר? עייפתי מהשיחה הזו. (XD)
    -------------------------------------

"וואו." אני אומר ומביט ביהלומים המיוחדים והמדהימים האלו.
    אני מתהפך בטעות מרוב הייחוד של הדברים האלה, מניע את הרגליים במהירות כדי לחזור לעוד ואומר "אה מותק, קצת עזרה לא תזיק לי!."
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אחי
    אתה שוחה ומגיע אל רמוריידים. הם נבהלים ומסתדרים במבנה שגורם להם להראותכמו רמוריד ענקי. זה לא עובד עליך ואתה צולל לתוך הקבוצה ותופס רמורייד אחד בזנבו. אתה מנער אותו עד שהוא מאבד את ההכרה ואז נוגס בו ובולע. הטעם שלו נהדר. אתה ממשיך לרדוף אחרי הקבוצה ובדרך טורף עוד 6 רמוריידים ואז מגיע למקום שנראה כמו הבית שלהם ושם אתה רואה אוקטילרי. הוא מביט ברמוריידים ואחד מהם צובר תאוה בכך שהוא יורה אחורה קרן על ומגיע אליו. הוא מדבר איתו ואוקטילרי מביט בך בזעם ודמעות מופיאות בעיניו. הוא מרים את ראשו ומפנה אותו לשמים. מעל פיו מתחיל להצטבר כדור כתום. אתה מבין שהוא הולך לתקוף.
    "אואו זה ממש לא טוב" אני אומר לעצמי "טוב אין לי ברירה אני חייב ליברוח" אני אומר ומיתכונן ליברוח

עמוד 20 מתוך 27 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •