Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 55 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. משתמש מנוסה
    דסו~
    נמ.. לא חשבתי על זה.. פשוט תזרום עם העלילה Xd!
    אתה נמצא בנקודה שדרך 2 מתפצלת ל3 ו4,יש בנקודה הזאת מרכז פוקימונים.(עוד לא נכנסת אליו)
    -----

"הוא היה הטמונלי,אהבתי אותו כלכך!" האיש אומר בעודו בוכה,"הכל התחיל כשהתעלמנו מהאזהרות והלכנו לדרך 3,פוקמוני האבן היו קשוחים אבל היטמונלי נלחם בהם באומץ,הסתדרנו יפה עד שנתקלנו במאמן ההוא,הפוקימון שלו היה מוזר וחזק כל כך,לא היה להיטמונלי סיכוי,הוא התעלף במקום וספג פצעים קשים,הבאתי אותו למרכז הפוקימונים,אבל זה היה... מאוחר מידי" האיש מספר לך את סיפורו בבכי וגמגום קל.
    מה תעשה?
    חח
    -----
    "אני ממש מצטער לשמוע" אני אומר ועוזב בשקט את המקום, כשאני מגיע להתפצלות בין דרך 2 ו3
    אני בוחר בדרך 2, לפי מה שהאדם אמר מעבר לפוקימוני אבן חזקים יש שם דברים אפלים יותר
    עדיף להימנע מזה.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    מתן~
    אתה נכנס למקום ומסתובב בשקט,אתה רואה מקום אפור ובתוכו הרבה בריונים
    לפתע 2 בריונים באים לכיוון שלך,אתה מסתתר ושומע אותם שרים:"אנחנו מאפיית בלור,חוזרים מכל פיגור,אנחנו מאפיית בלור את הארדוול עוד נכבוש!".
    אתה ממשיך להסתובב במקום ורואה דלת ועליה רשום:"חדרו של הבוס", מה תעשה?
    קודם כל אני חייב להגיד XDD על השיר
    וגם עוד משהו המאפיית בלור נשמעת לי כמו מאפייה באמת חחחחח
    ---------
    אני בזהירות רבה מתקדם לעבר הדלת של החדר הזה, ופותח בקטנה את הדלת ומציץ.
    תוך כדי אני חושב לעצמי:'מה קורה כאן? אני עכשיו מבין שאני בתוך מקום מלא במאמנים של מאפיית בלור'
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    רד~
    אתה מצרפת אותה שניות ספורות והיא לא עוצרת אותך,לפני שאתה מספיק לעזוב היא עוזבת ואומרת במבוכה בעודה מסמיקה:"זה מספיק להיום",אתם עולים לחדר וישנים את שנת הלילה שלכם,הגעתם לבוקר,יצאתם ממרכז הפוקימונים ואתם נמצאים בפיצול של דרכים.
    "אז לאן ללכת?דרך 3 או 4?מה אתה אומר?" דאונסי אומרת (ראה מפה)
    מה תעשה?
    "אם.. באיזה דרך אנכנו נגיעה לאזור של פוקימוני מים?" אני שואל אותה ומביט לשמיים 'עכשיו רשמית מתחיל מסע הפוקימונים שלי'.

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    עומר~
    אתה נכנס למגדל הרוחות ונגלה לפניך מקום מוזנח,קורי עכביש נמצאים בכל מקום ואתה יכול לראות את האבק שמתפזר בכל הבית.
    אתה מעיף מבט על אחד החדרים ולפתע מופיע מולך
    מה תעשה?
    "וואו זה דרגונייט!" אומר בפליאה 'אבל, אין לי סיכוי לתפוס אותו' אחשוב בעצב ואמשיך והלאה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B][COLOR=red]
    דארקון~
    אתה מדבר אל המאמן אך הוא לא מקשיב,אתה תבלבל מעט ומנסה לגעת בו אך לפתע הוא הופך ל.
    מה תעשה?
    "דרגונייט!." אצעק, "הוא פשוט הרבה יותר מדי חזק.." אני אומר.
    "אבל בוא נראה אותו אחד על 3..." אני אומר וצוחק.

"הרקרוס צא!." אני אומר וזורק את הפוקדור אל מול הדרגונייט, נחוש שאוסיף את הדרגונייט לשישייה שלי.
    כול מה שנותר זה להילחם בעזרת הרקרוס עד שיתעלף, שנית להוציא את דאסקלון (^^^), ואס סינדקוויל.
    אני בטוח אצליח.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

6. with great power comes great responsibility
    התגעגעתם?נמ...

נדב~
    טורצ'יק יוצא החוצה ותוקף את מונפרנו בניקור:"זאת מתקפה שתשפיע על מונפרנו,אבל לא יקרה לו כלום אם הוא יתחמק,מונפרנו תתחמק ותתקוף עם אגרוף מאך" אדם אומר,מונפרנו מתחמק במהירות מדהימה ורץ לעבר טורצ'יק המבולבל עם אגרוף מונף,האגרוף פוגע בטורצ'יק וטורצ'יק נופל על הרצפה,הוא קם במהירות,מחייך אליך ואומר:"טורצ'יק טורצ'!!!"
    מה תעשה?

אדם~
    אתה מסכים ואריק מוביל אותך לאגם גדול,"קח,זאת לא חכה כל כך טובה, אבל היא בחינם" הוא אומר לך בחיוך ומושיט את ידו,על היד אתה יכול לראות חכה ישנה במקצת,אבל נראה שהיא עובדת.
    אתה לוקח את החכה:"תראה ותלמד",אריק אומר בעודו מניף את החכה שלו לאחור וזורק אותה לכיוון המים,כעבור 5 דקות של דממה משהו נתפס בחכה קטן,אריק מוציא אותו מחוץ למים ומחזיק אותו ביד.
    "לא רע אה?עכשיו תורך" הוא אומר בגאווה.
    אתה מניף את החכה באוויר,זורק אותה במים ומחכה,כעבור 10 דקות אתה מרגיש את החכה זזה,היא מושכת אותך לכיוון המים ואתה מושך בחזרה בחוזקה,לבסוף אתה מוציא את מה שתפסת מהמים ונגלה לעיניך
    "יואו בנאדם!! יש לך מזל,פיבאס מתפתח למילוטיק!" אריק אומר בעודו מתפעל מהתפיסה.
    מה תעשה?

דסו~
    אתה מתכוון לדרך 4 נכון?דרך 2 זה איפה שהיית מקודם...
    ----
    אתה הולך לכיוון דרך 4,נגלה לעיניך מקום יפהיפה,מלא מדשאות ומקורות מים.
    לפתע אתה רואה: פראיים.
    מה תעשה?

מתן~
    אתה פותח את הדלת מעט ומציץ,אתה רואה סוג של משרד גדול ועל השולחן יושב בחור שלבוש בבגדים מפוארים ומצוחצחים,הוא נראה לך עשיר מאוד ועל השולחן יושב ארקניין,האיש מלטף את הארקניין ברכות והם נראים שמחים.

"נראה שיש לנו אורח" האיש אומר ומתקרב לכיוונך.
    מה תעשה?

רד~
    *נגיע,*אנחנו
    פעם הבאה תסתכל במפה ובהסבר הדרכים שנמצא בעמוד הראשי של המשחק...
    ------
    "נמ.. אני חושבת שדרך 4 יותר ידידותית ויש בה פוקמוני מים,אבל אני לא בטוחה.. זה רק מה שקראתי..." דאונסי עונה לך.
    מה תעשה?

עומר~
    אתה ממשיך הלאה ולפתע הדרגונייט תוקף אותך,הוא עומד להיכנס בך ואתה חושב שזה הסוף אך פתאום הוא עובר דרכך ומשנה צורה,הוא מתפצל לחבורת דאסקולים שעפים לכיוונך.

מה תעשה?

דארקון~
    אתה מוציא את סינדקוויל,הרקרוס ודאסקל שנראים מותשים,לפתע דרגונייט מתחיל לכעוס ותוקף עם התפרצות זעם (Outrage),המתקפה כל כך חזקה עד שהיא מעיפה אותך,את דאסקל,את הראקרוס וסינדקוויל באוויר,אתה שוברים את הגג בבית הרוחות ועפים כמה דקות-שנראות כמו נצח.
    לפתע אתם נוחתים על עץ תותים,אתם נוחתים מהעץ ומקבלים מכה קטנה בתחת,זה כואב,אתה מסתכל סביב ורואה שהגעת לדרך חומה וצחה,אך יש בה כמה עצי תותים שגדלים באופן פלאי...
    לפתע אתה שומע קול:"המפ.. נראה שמישהו צוטט לנו,בכ"מ הוא לא יכול לצאת מזה בחיים",אתה מסתכל לעבר הקול ואתה רואה איש מוזר לבוש במעיל וכובע ,הוא זורק פוקדור וממנו יוצא
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    דארקון~
    אתה מוציא את סינדקוויל,הרקרוס ודאסקל שנראים מותשים,לפתע דרגונייט מתחיל לכעוס ותוקף עם התפרצות זעם (Outrage),המתקפה כל כך חזקה עד שהיא מעיפה אותך,את דאסקל,את הראקרוס וסינדקוויל באוויר,אתה שוברים את הגג בבית הרוחות ועפים כמה דקות-שנראות כמו נצח.
    לפתע אתם נוחתים על עץ תותים,אתם נוחתים מהעץ ומקבלים מכה קטנה בתחת,זה כואב,אתה מסתכל סביב ורואה שהגעת לדרך חומה וצחה,אך יש בה כמה עצי תותים שגדלים באופן פלאי...
    לפתע אתה שומע קול:"המפ.. נראה שמישהו צוטט לנו,בכ"מ הוא לא יכול לצאת מזה בחיים",אתה מסתכל לעבר הקול ואתה רואה איש מוזר לבוש במעיל וכובע ,הוא זורק פוקדור וממנו יוצא
    מה תעשה?
    "הייתי צריך לדעת שזה מה שיקרה.." אני אומר לעצמי, מחזיר את הרקרוס, דאסקל וסינדקוויל ויוצא משיח התותים.
    "אאאההה!." אני צורח כשאני מביט ביד הענקית של מגמרטור המכוונת אלי, "מי אתה ומה את רוצה ממני לעזאזל?!, אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה!, תעזוב אותי!." אני צורח ורץ.

8. the bitch is back
    התגעגעתם?נמ...

עומר~
    אתה ממשיך הלאה ולפתע הדרגונייט תוקף אותך,הוא עומד להיכנס בך ואתה חושב שזה הסוף אך פתאום הוא עובר דרכך ומשנה צורה,הוא מתפצל לחבורת דאסקולים שעפים לכיוונך.

מה תעשה?

תמיד 3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אהה תעופו ממני!" אצרח ואנופף בידי כדי להעיפם. "תמצאו מישהו אחר להציק לו" אמשיך ואתחיל לרוץ משם למעמקי הבית.
    במידה והם ממשיכים לרדוף אחרי אני מוציא את מטפוד וצ'יקוריטה "צ'יקוריטה, עלי קסם! מטפוד נשיכת חרק!"
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה מסכים ואריק מוביל אותך לאגם גדול,"קח,זאת לא חכה כל כך טובה, אבל היא בחינם" הוא אומר לך בחיוך ומושיט את ידו,על היד אתה יכול לראות חכה ישנה במקצת,אבל נראה שהיא עובדת.
    אתה לוקח את החכה:"תראה ותלמד",אריק אומר בעודו מניף את החכה שלו לאחור וזורק אותה לכיוון המים,כעבור 5 דקות של דממה משהו נתפס בחכה קטן,אריק מוציא אותו מחוץ למים ומחזיק אותו ביד.
    "לא רע אה?עכשיו תורך" הוא אומר בגאווה.
    אתה מניף את החכה באוויר,זורק אותה במים ומחכה,כעבור 10 דקות אתה מרגיש את החכה זזה,היא מושכת אותך לכיוון המים ואתה מושך בחזרה בחוזקה,לבסוף אתה מוציא את מה שתפסת מהמים ונגלה לעיניך
    "יואו בנאדם!! יש לך מזל,פיבאס מתפתח למילוטיק!" אריק אומר בעודו מתפעל מהתפיסה.
    מה תעשה?
    "אני מאמין שצ'ימצ'אר יהיה חסר ערך..." מילמלתי והוצאתי את סידוט "השתמש בסינתזה ורפא את עצמך!"

10. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    רד~
    *נגיע,*אנחנו
    פעם הבאה תסתכל במפה ובהסבר הדרכים שנמצא בעמוד הראשי של המשחק...
    ------
    "נמ.. אני חושבת שדרך 4 יותר ידידותית ויש בה פוקמוני מים,אבל אני לא בטוחה.. זה רק מה שקראתי..." דאונסי עונה לך.
    מה תעשה?

"אז נמשיך לדרך 4 ולמכון המים"אני אומר ומוסיף "ואת את רוצה להיות מאמנת פוקימונים?"אני שאול אותה בזמן שאני מתקדם.

Spoiler ספוילר

11. with great power comes great responsibility
    דראקון~
    "אני ברטולומאו,אחד משבעת הקומנדרים של מאפיית Conclusion,זה מידע סודי ביותר,אבל אין טעם להסתיר אותו ממישהו שגם ככה עומד למות". ברטולומאו מציג את עצמו.
    "מגאמורטר,תכוון לו להביור לפנים ותירה!"הוא פוקד בלחש על מגמורטר,אתה רואה את הלהביור של מגמורטר מתקרב לעבר הפנים שלך באיטיות,אתה מנסה לזוז אבל מרוב פחד אתה קופא במקום!,הלהביור נורה לעברך,אתה עוצם את עיניך וחושב על החיים שלך,על האהבות שלך ועל כל מי שאי פעם היה יקר לך,לפתע אתה פותח את העיניים ורואה את סינדקוויל חוסם את הלהביור בלי שמגמורטר שם לב.'הלהביור הזה כל כך עוצמתי' אתה חושב.
    כעבור כמה שניות מגמורטר מפסיק את הלהביור ועוזב בעקבות ברטולומאו בלי לראות מה קרה לך,הוא משוכנע שהפכת לאפר קליל,בצעד נואש אתה משחק את עצמך מת עד שמגמורטר וברטולומאו עוזבים לגמרי את המקום.
    סינדקוויל שוכב שרוע על הרצפה,הוא לא זז.
    מה תעשה?

עומר~
    3>
    ----
    הדאסקולים עוברים מעליך במהירות,נראה שהם לא התעניינו בך מההתחלה..
    אתה ממשיך להסתובב במקום ורואה ,ההאנטר נראה גדול מהרגיל ומאחוריו מסתתר קטן.

מה תעשה?

אדם~
    אתה מוציא את סידוט,הוא משתמש בסינתזה ומרפא את עצמו במהירות,הוא מוכן לקרב הראשון שלכם וקורא:"סי...דוט!!!",נראה שפיבאס מבולבל מהסיטואציה.
    מה תעשה?

רד~
    "כן טיפשון,זאת השאיפה של כל מאמן פוקימונים לא? אתה בטח תתפלא לראות את פוקמוני המים החזקים שלי-אימנתי אותם במשך 3 שנים שלמות!" היא אומרת בגאווה.
    אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לאגם,פתאום אתה שומע קול בוקע ממגפון:"הזדרזו דייגים צעירים!תחרות הדייג תיפתח והמנצח יזכה ב2000 ש"ח,כן כן 2000 ש"ח,בואו להירשם בקבלה".
    דאונסי מיד רצה,היא רואה שאתה נשאר מאחור וקוראת לך:"בוא מהר! אנחנו נפספס את התחרות,זאת הזדמנות בשבילך ללכוד פוקימון מיד!".
    בלית ברירה אתם נכנסים לתחרות,אחד הדייגים מדריך אותכם ומלמד אותכם לדוג:"אתם צריכים להתאחד עם החכה,וברגע שתרגישו תזוזה תרימו אותה מיד"
    הוא מביא לכם חכה ישנה "אולי זה נראה ישן,אבל זה בחינם" הוא אומר בחיוך.
    אתם לוקחים את החכה וומנסים לדוג,אתה אוחז בחכה ועל השניה הראשונה מרגיש אותה רועדת,אתה ודאונסי מושכים אותה ביחד ורואים שנתפס בחכה
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    עומר~
    3>
    ----
    הדאסקולים עוברים מעליך במהירות,נראה שהם לא התעניינו בך מההתחלה..
    אתה ממשיך להסתובב במקום ורואה ,ההאנטר נראה גדול מהרגיל ומאחוריו מסתתר קטן.

מה תעשה?

מזה כל המעפנים האלה? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'גם פה אין משהו' אחשוב לעצמי ואמשיך להיסתובב בבית.
    גיל! 3>

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה מוציא את סידוט,הוא משתמש בסינתזה ומרפא את עצמו במהירות,הוא מוכן לקרב הראשון שלכם וקורא:"סי...דוט!!!",נראה שפיבאס מבולבל מהסיטואציה.
    מה תעשה?
    "סידוט כדור אנרגיה, בוא נתחיל!" פקדתי עליו "ומיד לאחר מכן תתקשח, הגנה טובה מעידה על קרב טוב."
    בינתיים חשבתי על אסטרטגיה...

14. משתמש מנוסה
    דראקון~
    "אני ברטולומאו,אחד משבעת הקומנדרים של מאפיית Conclusion,זה מידע סודי ביותר,אבל אין טעם להסתיר אותו ממישהו שגם ככה עומד למות". ברטולומאו מציג את עצמו.
    "מגאמורטר,תכוון לו להביור לפנים ותירה!"הוא פוקד בלחש על מגמורטר,אתה רואה את הלהביור של מגמורטר מתקרב לעבר הפנים שלך באיטיות,אתה מנסה לזוז אבל מרוב פחד אתה קופא במקום!,הלהביור נורה לעברך,אתה עוצם את עיניך וחושב על החיים שלך,על האהבות שלך ועל כל מי שאי פעם היה יקר לך,לפתע אתה פותח את העיניים ורואה את סינדקוויל חוסם את הלהביור בלי שמגמורטר שם לב.'הלהביור הזה כל כך עוצמתי' אתה חושב.
    כעבור כמה שניות מגמורטר מפסיק את הלהביור ועוזב בעקבות ברטולומאו בלי לראות מה קרה לך,הוא משוכנע שהפכת לאפר קליל,בצעד נואש אתה משחק את עצמך מת עד שמגמורטר וברטולומאו עוזבים לגמרי את המקום.
    סינדקוויל שוכב שרוע על הרצפה,הוא לא זז.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "סינדקוויל!." אני צורח, אני מרים אותו על ידי ומתחיל לרוץ בטירוף לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב.
    "אל תדאג חבר, יהיה בסדר." אני אומר למה שכנראה כבר גופתו, אבל עמוק בפנים אני חושב 'לא, לא יהיה בסדר, הוא לא יכול להיות חיי אחרי דבר כזה.'.
    אני מזיל דמעות כמו מעיין ועושה את דרכי בספרינט, כדאי לפחות להיות בטוח שהוא אם לא גוסס.

15. with great power comes great responsibility
    עומר~
    ><
    אני לא יביא לך גנגר/דסקנויר/ספירטומב על ההתחלה של המשחק...
    -------
    אתה ממשיך להסתובב בבית ונכנס לאחד החדרים,אתה מחליט לחטט קצת בחדר ופותח את הארון,לפתע יוצאים ממנו
    מה תעשה?

אדם~
    סידוט אוצר בפיו כדור ירוק ודחוס,תוך שניות ספורות הוא משגר אותו על פיבאס המבולבל שחוטף מכה ישירה,פיבאס מתעשט ויורה אקדח מים לעבר סידוט,סידוט מתקשח וסופג את המכה.
    "סידוט סידוט" הוא צוחק על פיבאס בזלזול.
    מה תעשה?

דארקון~
    אתה צורח,בוכה ומחפש מרכז פוקימונים שאין לך מושג איפה הוא,אתה רץ שעות ארוכות במעגלים במדבר הצחיח,חולף על עשרות פוקימונים ולפתע מגיע לעיר,אתה נכנס לעיר ורץ לכיוון מרכז הפוקימונים וכשלבסוף אתה מגיע אליו אתה צועק אל עבר האחות ג'וי:"בבקשה!! תצילי אותו!!!"
    האחות ג'וי,עושה כל שביכולת,היא מנסה להעיר אותו ממוות קליני בעזר זרם חשמלי:"צ'אנסי תטעיני אותי ב1000 וולט,קליררר!" היא צועקת ולבסוף מאבדת את תקוותה וקובעת את מותו של סינדקוויל.
    אתה מכין לסינדקוויל קבר וקובר אותו ליד מרכז הפוקימונים,על הקבר רשום:"סינדקוויל,הפוקימון הטוב ביותר שמאמן יכול לבקש,האש שלך לעולם לא תיכבה בליבי".
    *סינדקוויל מת*
    אתה יושן במרכז הפוקימונים,קם בבוקר וחושב לעצמך:'יש לי את הראקרוס ודסקול,סינדקוויל נתן את החיים שלו בשביל שנמשיך את המסע,אני צריך להמשיך ויבוא יום שאני ינקום את מותו של סינדקוויל'.אתה מתאושש מהאבדה ושם לב שהגעת לעיר פרי,עיר צחיחה שנמצאת בסוף המדבר של דרך 3.
    לפתע מופיע אליך איש:"אתה חדש פה לא? מעוניין בסיור בעיר?" הוא שואל אותך בחיוך.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

עמוד 13 מתוך 55 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •