*כתוב בהתחלה שאנחנו כולם במשחק מטווינליף אז אני אתייחס בהתאם
-------------------------------------
''האמת היא,היא שאני מטווינליף פשוט הגעתי לאי שנקרא האי הנעלם ובקיצור הייתי חיי לברוח משם והים היה סוער,
אז קפצתי למים והדבר האחרון שאני זוכר זה שעלה עליי גל גדול מאוד ואז בום אני פה איתכם'',
דרך אגב אל תפחדו ממני תאמינו לי כרגע אני זה שצריך לחשוש,אני פה תשוש עם שני זרים שאני לא מכיר,
אז לא נראה לי שאתם צריכים לדאוג אם אני לא דואג'', אומר להם באדיבות.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
The Saw
אתה רואה שעומר מחייך ואומר לך:"כדי שזה יפגע בפיקאצ'ו וזה יגרום שמתקפות החשמל שלו יביסו את איווי שלך,לכן גם השתמשתי במתקפת הרתעה,בשביל שהוא לא יפריע לי ולפיקאצ'ו אל תדאג הוא לא יברח לך יש לך אולי פחות מחמש דקות לפני שהחשמל יחזור בצורת ברק אדיר לפיקאצ'ו שלי".
שלמח''הם
אתה רואה שצ'ימצ'אר אינו מוותר לצ'לסי,אתה רואה סימני פגיעה חמורים מאוד על כול גופו,צ'ימצ'אר מתחיל לזהור בהילה אדומה,אישוניו מצטמצמים עיניו אדומות,הוא משתמש בלהט,אתה מבין שזה הצ'אנס שלך להביס את צ'נסי-להשתמש בגחלת עם צ'ימצ'אר-להט.
צ'ימצ'אר משתמש ביכולת להט!
Pokefan
ג'ו אומר לך:"אז,ילד מהעיירה טוונליף אתה מוכן להילחם נגד מנהיג המכון פה,לדעתי הוא יקבל אותך גם אם פוקימון אחד,אגב קח את צ'רמנדר שלך" הוא זורק אליך את הפוכדור של צ'רמנדר הוא מוסיף:"הוא צף לידך אז שמרתי לך אותו".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
''תודה אבל לא נראה לי שאני יכול לנצח את מנהיג המכון אתה מבין אני אף פעם לא נלחמתי עוד אפילו לא קרב נגד פוקימון פראי,יש מצב שנילחם אחד על אחד כדי שאוכל להתאמן ולחזק את הצ'ארמנדרית שלי??'',
אומר לילד ואפנה לילדה,''דרך אגב עוד לא אמרת לי איך קוראים לך כמו שאת יודעת קוראים לי עידן נעים מאוד'', אומר לה ואושיט יד ללחיצה.
ספוילר
The Saw
עומר אומר את המילים הבאות:"מאוחר מדי" אתה רואה ברק ענקי פוגע בפיקאצ'ו אתה רואה אותו מחייך כמו עומר,אתה רואה שהוא משתמש במכת ברק שדומה יותר לפיצוץ חשמלי,אתה רואה שהגל הצהוב המסוכן מתקרב לאיווי ומביס אותו,עומר מחזיר את פיקאצ'ו ואומר לך:"הבעיה שלך היא שאתה מתעסק יותר מדי בפוקימונים ולא בזירה" והוא ממשיך בדרכו.
הפסדת לעומר.
שלמח''הם
אתה רואה שצ'ימצ'אר-להט משתמש בגחלת-להט שפוגעת בצ'לסי ומביסה גם אותה במהירות,אתה רואה שהאחות ג'וי מעט נלחצת,אתה רואה שהיא מוציאה את הבליסי שלה,הפוקימון האחרון שיש לה.
צ'ימצ'אר-להט הביס את צ'לסי,האחות ג'וי הוציאה את בליסי.
Pokefan
ג'ו מחייך ואומר לך:"בטח,אין שום בעיה,אני משתמש בפוקימוני דרקון,כמו מנהיג המכון שלנו פה,הוא מנהיג עוצמתי,מסוכן וחזק,אבא שלי" הילדה מוסיפה:"וגם שלי!".
אתה רואה שהוא מוציא את הפוקימון הראשון שלו,דרטיני.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
The Saw
אתה מחזיר את איווי לפוכדור שלו,אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך ולוקחת את הפוקימונים שלך ומחזירה לך אותם תוך חמש דקות,היא מחייכת ואומרת:"מקווה שעזרתי,להתראות",אתה יוצא מהמרכז,אבל עדיין הקול של עומר מהדהד בראשך:"אתה מתעסק יותר מדי בפוקימונים ולא בזירה".
שלמח''הם
אתה רואה שבליסי מעט יותר חזקה מהקודמות שלך,אתה רואה שהיא משתמשת במתקפת על חושי,אתה רואה את ההילה הכחולה שפוגעת בצ'ימצ'אר,אתה נזכר במשהו,להט מופיע רק שהפוקימון חלש מאוד,אתה רואה שצ'ימצ'אר מתעלף,בליסי ניצחה.
צ'ימצ'אר שלך הובס על ידי בליסי,2-1 לך.
Pokefan
אתה רואה שדרטיני של ג'ו משתמש במתקפת זעם דרקון שפוגע בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהמתקפה פוגעת חזק מאוד בצ'רמנדר,הלהבה הסגולה של המתקפה גורמת לצ'רמנדר ליפול על ברכיה ולצרוח מכאב.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
''צ'רמנדר את בסדר?!?!'', אצעק בדאגה,
אם היא תאמר שכן אומר לה,''יופי אני מאוד גאה בך את יכולה לנצח תשתמשי בשריטה!'',
אם היא תאמר שלא אומר ''ג'ו אני מצטער כנראה שצ'רמנדר עדיין צריכה קצת אימונים לפני שהיא אפילו תוכל להילחם בך,אני צריך לקחת אותה למרכז פוקימונים הקרוב סורי שאני קוטע את הקרב אבל אתה יודע איפה המרכז?''.
ספוילר
The Saw
אתה נכנס לתוך יער אטרנה שוב,ואתה רואה את טוד מנהיג המכון שהביס אותך מתאמן עם הפוקימונים שלו הוא אומר להם:"איווזור כמעט הילד הזה הביס אותנו,רק חסר שהוא ילמד מעומר הזה,להשתמש בזירה,טוב לפחות אם הוא יאתגר אותי גם זה הזירה הביתית שלי".
שלמח''הם
טדיאורסה רץ לכיוונה של בליסי אתה רואה שהיא למרות גופה הכבד משתמשת במתקפה מהירה למדי שפוגעת בטדיאורסה שעף על הרצפה,אתה רואה שטדיאורסה אינו מוכן לקום.
Pokefan
אתה רואה שג'ון מחזיר את דרטיני שלו לפוכדור מאוכזב הוא אומר לך:"אבא שלי לא אוהב שמפסיקים לו קרבות באמצע,אם תעשה את זה,הוא לא ישמח בכלל".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)