Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 96 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NegativeX צפה בהודעה
    תומר;
    "בשמחה," הוא אומר בחיוך. הוא ניגש לשולחן, ולוחץ על מספר מקשים שכנראה מבטלים את האזעקה שמגנה על המאובנים.
    הוא מביא לך מאובן בצורת כיפה שכלוא בתוך חתיכת סלע קטנה, ומניח אותו בתוך מיכל זכוכית מוגנת שכנראה מווסתת את הטמפרטורה האופטימלית למאובן.
    הוא מביא לך אותו, ואומר: "כדי להחיות אותו תפנה לעיר ספארון או לעיר סינבאר, למעבדות." הוא מסביר. "בהצלחה!"
    "אוקיי תודה רבה!"אומר לאיש בשמחה רבה תוך כדי שאני לוקח את המאובן והולך למכון הציפייה לקרב מכון מאתגר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    תומר;
    אתה משוטט בעיר, מחפש את מכון הסלע, ולפתע רואה התקהלות קלה של מאמנים ופוקימונים מסביב לליצן לבוש צהוב ואדום.
    "הסתדרו בשורה בבקשה," אומר הליצן שלצידו שני פוקימונים זהים שדומים מאוד לליצן, רק בצבעים ורוד וכחול.
    הם מחזיקים מתקן של דיסקים רבים, ומחלקים אותם למאמנים. אתה מביט במאמן שאתה מזהה, בראנדון באז, שמביא את הדיסק שקיבל לונונאט שלו.
    "היי," הוא אומר בחיוך. "לימדתי כרגע את ונונאט להשתמש בעל-חושי!" הוא אומר בחיוך. "אני הולך לנסות להביס את ברוק כרגע," הוא אומר בחיוך ורץ עם ונונאט לעבר המכון.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. משתמש מנוסה
    תומר;
    אתה משוטט בעיר, מחפש את מכון הסלע, ולפתע רואה התקהלות קלה של מאמנים ופוקימונים מסביב לליצן לבוש צהוב ואדום.
    "הסתדרו בשורה בבקשה," אומר הליצן שלצידו שני פוקימונים זהים שדומים מאוד לליצן, רק בצבעים ורוד וכחול.
    הם מחזיקים מתקן של דיסקים רבים, ומחלקים אותם למאמנים. אתה מביט במאמן שאתה מזהה, בראנדון באז, שמביא את הדיסק שקיבל לונונאט שלו.
    "היי," הוא אומר בחיוך. "לימדתי כרגע את ונונאט להשתמש בעל-חושי!" הוא אומר בחיוך. "אני הולך לנסות להביס את ברוק כרגע," הוא אומר בחיוך ורץ עם ונונאט לעבר המכון.
    'מעניין...אם יש לו מתקפות בשביל הפוקימונים שלי אז זה יעזור לי מאוד במכון...'אחשוב לעצמי
    ואז אלך לליצן ואגיד לו:"שלום אדוני אפשר גם דיסק?אם כן אפשר לנידורן שלי?!"

4. משתמש מנוסה
    תומר;
    "נידורן, הה?" הוא אומר בחיוך גדול. "כמובן, בחורצ'יק. יש לי מתקפה לכל סוג פוקימון שתרצה!" הוא אומר בחיוך גדול.
    "מיימי," הוא אומר לאחד הפוקימונים. "תוציא דיסק של נידורנים זכרים בבקשה."
    הפוקימון מבצע תנועה מסוימת עם ידיו שזוהרות באור תכול, ומאחד המיכלים נשלף דיסק בצבע סגול. "בבקשה," אומר הליצן בחיוך ומגיש לך אותו.
    "זה מכיל את המתקפה דקירת רעל (Poison Jab)." הוא מסביר. "בהצלחה!"

5. משתמש מנוסה
    תומר;
    "נידורן, הה?" הוא אומר בחיוך גדול. "כמובן, בחורצ'יק. יש לי מתקפה לכל סוג פוקימון שתרצה!" הוא אומר בחיוך גדול.
    "מיימי," הוא אומר לאחד הפוקימונים. "תוציא דיסק של נידורנים זכרים בבקשה."
    הפוקימון מבצע תנועה מסוימת עם ידיו שזוהרות באור תכול, ומאחד המיכלים נשלף דיסק בצבע סגול. "בבקשה," אומר הליצן בחיוך ומגיש לך אותו.
    "זה מכיל את המתקפה דקירת רעל (Poison Jab)." הוא מסביר. "בהצלחה!"
    "איך משתמשים בזה?"אשאל את האיש בחסר הבנה תוך כדי שאני מוציא את נידורן ומחכה לתגובתו של הליצן.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב;
    בלבאזור משתמש בשוט גפן, ומחמיץ את סאנדשרו בשל המהירות הרבה של הגלגול שלו.
    "סאנדשרו, גלגול!" קורא האיש בדיוק כשאתה מסביר לבלבאזור כיצד לעשות את המהלך המורכב.
    בלבאזור אוחז בסאנדשרו שמתגלגל במהירות, ונאבק במהירות שלו.
    בזמן שבלבאזור שולח עלי תער, סאנדשרו מצליח להתחמק מהגפנים אך עף היישר אל תוך עלי התער, ונפצע קשות.
    הוא מתעלף, והבחור משיב אותו לפוכדור. "כולי שמחה ואושר," הוא אומר בלגלוג. "צא, זובאט!"
    פוקימון תכול ועטלפי יוצא מהפוכדור ששולח היריב, אוזניו וכנפיו סגולים. "מתקפת כנף!" קורא האיש.
    אסתכל על פוקימון העטלף המוזר ואפתח מיד את הפוקדע לברר עליו קצת יותר..
    לא אתייחס ללגלוגיי הסרק שמלמל האיש ואמשיך להתעלם, כל העט אחשוב לעצמי "שימשיך ללגלג ננצח אותו ואז נראה מה יגיד!"
    לאחר מכן אביט בבלבאזור בחיוך ואומר "עכשיו אלמד אותך לספוג מתקפות, כך נלך על בטוח!"
    ואז מיד אוסיף לומר ולהרגיע אותו "אל תדאג בלבאזור עמוד איתן ותיהיה מוכן, עם תצליח לספוג ולשרוד זאת ההתקפה תעבוד בטוח! ברגע שיפגע בך תתנגש בוא בכוח ותנביט עליו זרע עלוקה!"

.

7. משתמש מנוסה
    תומר;
    "מה זאת אומרת?" הוא אומר בחיוך. "אתה רוצה להגיד לי שאין לך צורב מתקפות?!" והוא פולט צחוק לבבי.
    "זה בסדר... אני אתן לך אחד." הוא אומר לך בחיוך, ומעניק לך מכשיר שמזכיר לך ווק-מן, צבעו אפור-כחול עם פסים צהובים ומזדקרת ממנו אנטנה.
    "אתה רק מכיס פנימה את הדיסק ומכוון את האנטנה לעבר הפוקימון שלך." הוא אומר בחיוך.
    אתה מוציא את נידורן וממלא אחר הוראותיו; קרן אור בצבע סגול יוצאת מהאנטנה לעבר נידורן, ולאחר כמה שניות מפסיקה.
    כשאתה פותח את המכשיר להוציא את הדיסק, אתה מגלה שהוא נעלם. "זה חד פעמי." אומר הליצן. "אך יש כאלה שהם רב פעמיים."

עמית;

זובאט, פוקימון העטלף. הוא בודק את סביבתו ואת מיקומו באמצעות השתקפות של גלי קול שיוצאים מפיו.
    אתה מתעלם מהבחור, ובינתיים מעוד את בלבאזור להמשיך ולשרוד את ההתקפה שעתידה לבוא.
    זובאט צונח לעברו בכנפיים פרושות, ומכה בו באמצעות כנפו; בלבאזור מנביט מהפקעת שלו בדיוק זרע קטן.
    הזרע לפתע נובט על גופו של זובאט וכורך סביבו המון גפנים שמרפאות את בלבאזור בכל תנועה של פוקימון העטלף.
    "זובאט, עלוקה (Leech Life)!" פוקד האיש, ושולח את זובאט שנושך את בלבאזור ונרפא, אך זה עולה לו באנרגיה גם כן כך שזה לא עוזר לו.

8. משתמש מנוסה
    תומר;
    "מה זאת אומרת?" הוא אומר בחיוך. "אתה רוצה להגיד לי שאין לך צורב מתקפות?!" והוא פולט צחוק לבבי.
    "זה בסדר... אני אתן לך אחד." הוא אומר לך בחיוך, ומעניק לך מכשיר שמזכיר לך ווק-מן, צבעו אפור-כחול עם פסים צהובים ומזדקרת ממנו אנטנה.
    "אתה רק מכיס פנימה את הדיסק ומכוון את האנטנה לעבר הפוקימון שלך." הוא אומר בחיוך.
    אתה מוציא את נידורן וממלא אחר הוראותיו; קרן אור בצבע סגול יוצאת מהאנטנה לעבר נידורן, ולאחר כמה שניות מפסיקה.
    כשאתה פותח את המכשיר להוציא את הדיסק, אתה מגלה שהוא נעלם. "זה חד פעמי." אומר הליצן. "אך יש כאלה שהם רב פעמיים."
    "אוקיי תודה רבה!"אומר, אשים את המכשיר בתוך התיק, אחזיר את נידורן ואמשיך למכון כדי להילחם נגד ברוק.

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    עקשן לנצח, אתה שולח את בלבאזור להצליף בגארידוס עם שוט גפן.
    גארידוס נפצע קלות, ומתרגז. הוא מניף את זנבו לעברכם, וחובט בשניכם במכה.
    אתם עפים רחוק, ונוחתים בתוך עשב גבוה. אתה רואה שלט שמכריז שאתם בגבול העיר וירידיאן.
    "אוקיי,זה היה מהיר."חשבתי והסתכלתי על בלבאזור.החזרתי אותו לפוקדור."מגיעה לך לנוח קצת,חבר."בעודי מחזיר את בלבאזור לפוקדור,אני מתחיל להתקדם בתוך העיר.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    עמית;

זובאט, פוקימון העטלף. הוא בודק את סביבתו ואת מיקומו באמצעות השתקפות של גלי קול שיוצאים מפיו.
    אתה מתעלם מהבחור, ובינתיים מעודד את בלבאזור להמשיך ולשרוד את ההתקפה שעתידה לבוא.
    זובאט צונח לעברו בכנפיים פרושות, ומכה בו באמצעות כנפו; בלבאזור מנביט מהפקעת שלו בדיוק זרע קטן.
    הזרע לפתע נובט על גופו של זובאט וכורך סביבו המון גפנים שמרפאות את בלבאזור בכל תנועה של פוקימון העטלף.
    "זובאט, עלוקה (Leech Life)!" פוקד האיש, ושולח את זובאט שנושך את בלבאזור ונרפא, אך זה עולה לו באנרגיה גם כן כך שזה לא עוזר לו.
    עוד הפעם עמית?! לעמית בכלל בצוות האדום... קרא לי ניב או שמי במשחק "דוני".
    ואחי שמע זה היה עדכון שיעור חשבון XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אסתכל על זובאט בחיוך שיעלה לעצמי את הבטחון, אריע לבלבאזור "מעולה בלבאזור, אך בלי שמחות יתר עד שננצח כאן!" ואסיים בקריצה.
    ואז אמהר לפעול "בלבאזור במהירות, תפוס אותו בגפן מצליפה הטל אותו בעצמה על הקרקע ואז שלח אותו בבלימה היישר למאמן שלו!" אדריך אותו.
    ואז אקווה מאוד שהמהלך יצליח, אחשוב לעצמי 'נראה מה האיש השחצן הזה יגיד אחריי זה..'

.

11. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד

דוד;
    אתה זורק את הפוכדור בפעם השנייה, ו-ווידל נבלע בתוכו במסך של אור אדום.
    הפוכדור נוחת על הקרקע, מתנדנד כמה שניות, ולבסוף נעצר.
    ברכותיי! לכדת ווידל!
    אני מחייך "אתה רואה את הפוקדור הזה, באלבזור?" אני מצביע על הפוקדור של ווידל "בתוכו נמצא החבר הנוסף הראשון למסע שלנו, אני רק מקווה שהוא יתפתח מהר כי אני לא מת על זחלים והוא יחסית חלש". אני ניגש אל הפוקדור ומרים אותו. "קדימה באלבזור" אני אומר בעודי מניח את הפוקדור בחגורת המאמנים שלי "בוא נמצא את העיר הקרובה, אני צריך לרפא את שניכם ולאכול".

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

12. משתמש מנוסה
    שם: טל

אוונט פורים יוצא לדרך!!!
    במהלך הימים הקרובים (ש'-ד'), בעקבות חג הפורים, יחול אוונט פורים.
    באוונט פורים ישנם כמה דברים מיוחדים:
    * הסיכוי למצוא פוקימון זוהר גובר *
    * הסיכוי שאחד הפוקימונים הקיימים שלכם יתפתח גובר *
    * תוכלו למצוא ליצן בכל עיר שהיא, והוא ילמד את אחד הפוקימונים שלכם מתקפה *
    * הסיכוי למצוא פוקימונים מסוג על חושי גובר *
    * ביום ג' בערב יתחילו שלושה משימות, אחת לכל צוות, ובסופה פרסים. פרטים בקרוב! *

טל;
    טראפינץ' מחליף את סקווירטל בקרב, ומביט בפיפלאפ בחיוך מתלהב.
    "פיפלאפ, בועות!" קורא ג'ון, ופיפלאפ יורה ממקורו מספר בועות לעבר טראפינץ'.
    "טראפינץ חזור!" אני קורא ומחזיר את טראפינץ לפוקדור שלו,
    "סורי ג'ון, אבל טראפינץ לא מוכן לקרב עדיין ואני לא רוצה לגרום לו להרגיש נחות, הוא עוד לא מספיק חזק, אני מצטער" אני אומר לג'ון ומסתובב ללכת,
    אני מתחיל להסתובב באזור ולחפש פוקימונים.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אוונט פורים יוצא לדרך!!!
    במהלך הימים הקרובים (ש'-ד'), בעקבות חג הפורים, יחול אוונט פורים.
    באוונט פורים ישנם כמה דברים מיוחדים:
    * הסיכוי למצוא פוקימון זוהר גובר *
    * הסיכוי שאחד הפוקימונים הקיימים שלכם יתפתח גובר *
    * תוכלו למצוא ליצן בכל עיר שהיא, והוא ילמד את אחד הפוקימונים שלכם מתקפה *
    * הסיכוי למצוא פוקימונים מסוג על חושי גובר *
    * ביום ג' בערב יתחילו שלושה משימות, אחת לכל צוות, ובסופה פרסים. פרטים בקרוב! *

קודאק;
    פידג'י וסקווירטל יוצאים אל הקרב, ושולחים סופה ואקדח מים בבת אחת.
    וורמפל אחד נלכד בסופה, אך השני מתחמק מאקדח המים. (ברכותיי! סקווירטל למד אקדח מים!)
    הוא מצחקק בלגלוג, אך קלאפרי משתמש עליו בסטירה כפולה ומכאיב לו.
    שני הוורמפלים נעמדים אחד לצד השני, ושולחים קורים שעוטפים את פידג'י.
    .
    עד מחר רוב הסיכויים שאני לא אגיב כי אין לי אינטרנט...
    עכשיו זה ממקום אחר..
    יש מצב שבנוגע לאיוונט תיתן לי עוד קצת זמן ? כמו שאתה רואה אני לא אגיב..
    ---
    "פידג'י לא ! תשתמש בסופה מהר " בתקווה שזה יעיף את הקורים...
    " קלאפרי תמשוך את החטים עד שהם ישתחררו ואז פידג'י תשתמש בסופה ביחד עם אקדח המים של סקווירטל ! !"
    אומר בתקווה שזה יצליח..

Spoiler ספוילר

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    צ'ארמנדר מתאושש מהבזק, ומזנק לעבר לדיבה בשריטה. לדיבה נפצעת.
    "בה!" צועקת החיפושית, ומשתמש באגרוף שביט (Comet Punch), מה שפוצע את צ'ארמנדר בצורה בינונית.
    "לדי לדי לדיייי!" קוראת היריבה בעצבים, ושולחת בזק נוסף שפוגע בצ'ארמנדר גם כן.
    "צ'אמנדר-שוב תשתמש בגחלת!" אומר לצ'אמנדר.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    נכון לרגע זה, כולם צריכים להיות בעיר וירידיאן במקרה הכי גרוע. ההספק דיי נמוך, ולכן אני מצפה מכם להשקיע ולהגיב יותר.

תומר;
    אתה מתקרב אל מכון העיר, ורואה שהוא ממוקם בחורבות עתיקות, בהן עמודי שיש מרוסקים וקולוסאום שמשמש כזירה.
    אתה נכנס, ושומע צעדים על רצפת השיש. אתה רואה שזה ברוק, ולצידו עטלף גדול יותר מזובאט אך דומה לו.
    הוא נעמד מולך, ואומר, "בלי עיכובים. בוא נתחיל." הוא שולף פוכדור, ומוציא החוצה את ג'יודוד.

נועם;
    בלבאזור חוזר אל הפוכדור שלו. בהתקדמותך בעיר, אתה רואה מספר מקומות מעניינים: מרכז הפוקימונים, אקדמיית הפוקימונים וגינה עם אגם ובה מאמנים.

ניב;
    תתרגל, זה יקרה לי עוד הרבה פעמים XD
    ~~~
    בלבאזור אוחז בזובאט בגפנים, ומטלטל אותו באוויר. זובאט נפצע מכל תנועה, וצווח בכאבים.
    "סופרסוניק!" אומר האיש וגובה הצרחה של צובאט מגיע לרעש איום שמבלבל את בלבאזור.
    הפוקימון שלך מתבלבל, ובטעות מעיף את זובאט עליך. אתה נופל על הקרקע.

דוד;
    אתה ובלבאזור מתקדמים לעבר העיר ורידיאן, ונכנסים אליה. אתה רואה בקרבת מקום מרכז פוקימונים, אקדמיית פוקימונים וגן ובו אגם ומספר מאמנים.
    במרכז הפוקימונים אתה מרפא את בלבאזור ו-ווידל והם חוזרים אליך יחד עם שיקוי מתנה מהאחות ג'וי, שנועד לרפא את הפוקימונים שלך.

טל;
    "אוקיי..." אומר ג'ון, מעט מבולבל, אך מוותר והולך לכיוון הנגדי ממך. אתה מסתובב באזור, ולבסוף מגיע ליער וירידיאן- יער גדול וירוק ובו מיני חרקים רבים.
    אתה מתקדם, ורואה פוקימון עגול בצבע ירוק זוהר, על ראשו כרבולת כתומה וזוהרת וכנפיו זוהרות בצבע תואם.

קודאק;
    האוונט שלך יימשך עד יום חמישי. בשבילך בלבד.
    ~~~
    פידג'י לא מצליח להשתמש בסופה, וקלאפרי גם כן לא מצליח לעזור לו.
    "קלאפרי, תשתמש במטרונום!" אומרת סיארה. קלאפרי מנענע את אצבעותיו בקצב אחיד, כשלפתע מכת ברק (Thundershock) פוגעת בוורמפלים.
    סקווירטל משתמש באקדח מים ופוגע באחד מהם בצורה חזקה. הוא מתעלף.

עמית;
    צ'ארמנדר שולח גחלת נוספת לעבר לדיבה והיא נפצעת קשות. היא נופלת על הקרקע, ומתעלפת.

עמוד 16 מתוך 96 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •