Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 44 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1524
  1. Surgeon of Death
    Bhrui10
    הילד אומר לך:"אני יודע מה אתה חושב,אני לא שייך לשום צוות רע,אני מאלה שיודעים שקץ העולם בא,אז המדענים שלנו פתחו מימד חדש שבו בני האדם הטובים והפוקימונים יוכלו לחיות ללא רשע,אני בודק את הפוקימונים בשביל לדעת באיזה אזור לשים אותם,אם אתה לא מאמין לי בוא איתי למעבדה הראשית".
    "שהיה,אבל אני עדין לא בוטח בך"
    אומר לצ'ארמנדר שוב להשתמש בשריטה על מריפ

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    *עד שתגיע לאורבורג יהיה לך לטיאוס.
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג אתה מביט בתג הרעל של העיר אטרנה,מדהים ביופיו נוצץ באור השמש הבוהקת,אתה מבחין במאמן בעל משיכה שחורה,לבוש סגול שמתקרב אליך בצעד בטוח.

שלמח''הם
    אתה רואה ששוב הערפל שוניליטה יוצר נקרע על ידי המתקפה של אקסו,המתקפה היא קרן על.
    צ'רן אומר לך:"שמע,אקסו שלי לא סובל את הערפל הזה אז הוא משתמש במתקפות שיכולות לקרוע את האוויר ממש,יופי הנה אחד הלך",אתה רואה שקרן העל פוגעת בסולוסיס ומביסה אותו.
    אקסו הביס את סולוסיס,1-0 לטובתך ולטובת צ'רן!

יגאל
    *ראלטס שלך לא למד שום מתקפה,לא מסוג על-חושי ולא מסוג חרק.
    אתה רואה שמתקפות האופל של סניזל פוגעות פעם אחר פעם אחר פעם בראלטס שלא יכול להתגונן,בסופם של חמש דקות של התקפות אופל חזקות סניזל מביסה את ראלטס.
    סניזל הביסה את ראלטס,1-0 לקלייר,אתה בחוץ!
    אני מחיר את ראלטס ויוצא מהמכון לחפש פוקימון חרק או את ארון

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw
    אתה רואה שאיווי אינו מוותר וממשיך לחפור ללא שום תועלת,בסופו של דבר נינדורן קופץ מחור אחר שפוגע באיווי בגבו ומביס אותו,אתה מבין שנינדורן חזק מאוד.
    נינדורן הביס את איווי,2-1 לטוד.

שלמח''הם
    אתה,צ'רן ודילן מגיעים לזירה מפוארת שבה כתוב "אזור הקרב,מחוז החזית-דילן,עוזרים יוליוס ובריאנה" אתה רואה שני אחים משתחווים שהם רואים את דילן והם אומרים פה אחד:"ברוך הבא מאסטר הזירה".

Pokefan
    *זה לא אכפת לי איך זה מצוטט,זה מצוטט זה מה שחשוב.
    אתה רואה שדאקלט משתמש במתקפת משאבת הידרו שפוגע בצ'רמנדר ומביס אותה,אתה רואה את דאקלט מנופף בכנפיו ובורח.

YamiYugi
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שליד השביל צפה לה גופה,הגופה של מי שניסה לקחת לך את הכדורים-פוקימונים אגדיים,אתה רואה שעל פניו חבטות חזקות,אתה שומע קול צעדים ואתה שומע קול של גבר קורא:"תעצור עכשיו".

''מה יהיה איתנו צ'ארמנדר??,אנחנו נצליח לנצח מתישהו?,
    טוב בואי נלך למרכז פוקימונים'',
    אומר לצ'אמנדר מחזיק אותה בידיי והולך לכיוון מרכז הפוקימונים.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה מבין שלסניבי תהיה בעיה קטנה עם להילחם נגד אבסול בגלל שאבסול הביא איתו כמה "חברים" שילחמו לצידו,אתה רואה שספיר מחפשת משהו בתיק שלה,בסופו של דבר היא מוציאה אבן בעלת סימנים מוזרים,היא זורקת אותה ליער והאבסול רץ אחריי האבן.
    "מה זו האבן הזו ? " אשאל אותה ואחייך לכיוון סניבי בעודי לוחש לו "אל תדאג..היינו יכולים לנצח אותם.."

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"כנס למקדש,לך לקומה התחתונה ביותר,יש שמה פסל של רג'יגיגאס,שים לב שמאחוריו יש שלושה עמודים,עמוד חום,עמוד כחול ועמוד אפור,שים אותי על האפור,את קיוגר על הכחול ואת גראודון על החום".
    "אוקיי!" אומר לריקואזה וארוץ אל המקדש ואשים את הכדורים במקומות המתאימים להם.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    ג'ון דו אומר לך:"ממי קיבלת את ביצת הלטיאוס?" אתה רואה שביצת הלטיאוס זוהרת שוב ושוב,ג'ון דו מתקרב אליך פניו מעוותות בצורה מפחידה הוא אומר לך:"תן את לטיאוס עכשיו!".

שלמח''הם
    אתה רואה שרוטום משתמש במתקפת שיתוק חזקה במיוחד שמשתקת את וניליטה ולא נותנת לו להשתמש בערפל,רוטום מתקרב אל וניליטה שמבט מפחיד מרוח על פניו הכתומות-כחולות.

Pokefan
    אתה רואה שצ'רמנדר מסתכלת עליך,אתה רואה דמעות בעיניים שלה,היא פורצת בבכי,אתה מנסה לנחם אותה אבל בסופו של דבר היא מחטיפה לך שריטה מתחת לעין השמאלית שלך ובורחת לכיוון המערב.

Bhrui10
    המדען אומר לך:"אם אתה לא מאמין לי,אתה בטוח תאמין לפרופסור ברי" אתה והמדען נכנסים למעבדה של פרופסור ברי,אתה שומע את הפרופסור צועק:"ג'ין זה אתה?" המדען צועק:"כן פרופסור ברי" וברי עונה:"הבאת את החומרים על מנקי,וורפל ומריפ?" והמדען משיב:"כן" אתה מבין שעשית טעות גדולה.

KoDak
    ספיר עונה לך:"האבן הזו היא האוצר שלהם,מספרים שהיא יכולה להחיות אגדי,אבל בדקתי בספרייה זו סתם אבן ישנה ויפה,אין לה שום כוחות מיוחדים או אגדיים" אתה שומע קול עמוק שאומר:"פה את בדיוק טועה ספיר" אתה מסתובב ורואה את ארסיאוס!

YamiYugi
    אתה יורד למטה במהירות השיא,בקומה האחרונה אתה כמעט מחליק על רצפת הקרח הקר,אתה רואה את פסל רג'יגיגאס ומאחוריו את שלושת העמודים,אתה שם כול כדור בעמוד הנכון,אתה שומע כול פיצוץ נוראי ואחר כך אתה רואה שאתה נמצא במקום אחר,אתה נמצא שוב פעם באי איירון,אתה רואה את עצמך קופץ לפורטל שישגר אותך לעבר הרחוק,אתה מבין שחזרת בזמן.

יגאל
    אתה ממשיך בדרכך ואתה מוצא את עצמך ליד הר קורונט,אתה רואה שם שלושה פוקימונים:ג'יאודוד שהוא מסוגים אדמה ואבן,מנקי שהוא לחימה טהור,ואתה רואה גם זורא קטן וחמוד משתמש לו במתקפת כדור צל על הקירות.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    ג'ון דו אומר לך:"ממי קיבלת את ביצת הלטיאוס?" אתה רואה שביצת הלטיאוס זוהרת שוב ושוב,ג'ון דו מתקרב אליך פניו מעוותות בצורה מפחידה הוא אומר לך:"תן את לטיאוס עכשיו!".
    "בחיים לא!"אצעק לעבר האיש, אדחוף אותו ואז אברח משם בשיא כדי שהוא לא יפגע בי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה מועד על אבן ונופל,אתה רואה שביצת הלטיאוס מתגלגלת ועוצרת מתחת לרגל של מאמן אחר,מאמן שלא ראית קודם הוא מרים את ביצת הלטיאוס ואומר לך:"הלטיאוס הזה עומד לבקוע,הוא שלך ילד?".

9. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה מועד על אבן ונופל,אתה רואה שביצת הלטיאוס מתגלגלת ועוצרת מתחת לרגל של מאמן אחר,מאמן שלא ראית קודם הוא מרים את ביצת הלטיאוס ואומר לך:"הלטיאוס הזה עומד לבקוע,הוא שלך ילד?".
    "כן הוא שלי!"אומר לילד ואז אוסיף בפחד:"הוא רוצה לגנוב לי אותו!" ואז אצביע על האיש עם הגלימה השחורה.

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    המאמן החדש מחבק בחוזקה את ביצת הלטיאוס ואומר לג'ון-דו:"היא שלו,הוא הרוויח אותה ביושר" המאמן החדש לוחש משהו כמו:"גלה את הסוד שלך,תגיע לבעליך האמיתיים" אתה רואה את הביצה עפה ונותחת לידך,המאמן אומר לג'ון-דו:"אתה רואה",אתה רואה פלאש קצר ואחרי זה המאמנים נעלמים.

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    המאמן החדש מחבק בחוזקה את ביצת הלטיאוס ואומר לג'ון-דו:"היא שלו,הוא הרוויח אותה ביושר" המאמן החדש לוחש משהו כמו:"גלה את הסוד שלך,תגיע לבעליך האמיתיים" אתה רואה את הביצה עפה ונותחת לידך,המאמן אומר לג'ון-דו:"אתה רואה",אתה רואה פלאש קצר ואחרי זה המאמנים נעלמים.
    אמרת לי שהוא יבקע לי כבר והוא יהיה שלי...
    ותיכנס למסן שלך.
    --------------------------
    "אוף! איזה באסה! זה לא הוגן!"אצעק בכעס ואז אלך בזעם לעבר העיר אורבורג ואם אני אמצא פוקימון אתן לו בעיטות ישר לפרצוף.

12. משתמש מנוסה
    The Saw
    *תשלח שוב בטעות סגרתי את זה.
    אתה רואה את ביצת הלטיאוס זוהרת ובוקעת,אתה רואה לטיאוס יפיפייה עומד מולך,אתה רואה מאמנת בגילך בעלת שיער כחול,מעיל ורוד היא מחייכת אליך ואומר לך:"הלטיאוס הזה שלך?".
    אני לא מוסיף את לטיאוס עדיין,תכף תבין למה.

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    ספיר עונה לך:"האבן הזו היא האוצר שלהם,מספרים שהיא יכולה להחיות אגדי,אבל בדקתי בספרייה זו סתם אבן ישנה ויפה,אין לה שום כוחות מיוחדים או אגדיים" אתה שומע קול עמוק שאומר:"פה את בדיוק טועה ספיר" אתה מסתובב ורואה את ארסיאוס!
    "למה אתה מתכוון בזה?!" אשאל את ארכאוס בחשד..
    ואסתובב אל סניבי ואומר "זה אגדי !"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    The Saw
    *תשלח שוב בטעות סגרתי את זה.
    אתה רואה את ביצת הלטיאוס זוהרת ובוקעת,אתה רואה לטיאוס יפיפייה עומד מולך,אתה רואה מאמנת בגילך בעלת שיער כחול,מעיל ורוד היא מחייכת אליך ואומר לך:"הלטיאוס הזה שלך?".
    אני לא מוסיף את לטיאוס עדיין,תכף תבין למה.
    "כן הלטיאוס הזה שלי, למה?"אשאל את המאמנת בחוסר הבנה ואחכה לתשובתה.

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה יורד למטה במהירות השיא,בקומה האחרונה אתה כמעט מחליק על רצפת הקרח הקר,אתה רואה את פסל רג'יגיגאס ומאחוריו את שלושת העמודים,אתה שם כול כדור בעמוד הנכון,אתה שומע כול פיצוץ נוראי ואחר כך אתה רואה שאתה נמצא במקום אחר,אתה נמצא שוב פעם באי איירון,אתה רואה את עצמך קופץ לפורטל שישגר אותך לעבר הרחוק,אתה מבין שחזרת בזמן.
    "אוף,עוד פעם זה?" אומר לעצמי "למה לעזאזל חזרתי בזמן!" בתחושת עצב.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 44 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •