"מה זה היה הפוקימון הזה פיקאצ'ו?" אשאל את פיקאצ'ו ואלך איתו לדרכי.YamiYugi
אתה רואה שהדבר השחור הזה הוא בעצם סוג של פוקימון מסוג דרקון,אתה מנסה לראות מהו אותו פוקימון דרקון מסתורי אך אתה לא מצליח בגלל שהוא נעלם באוויר.
NYO HO HO BITCH
The Saw
ג'ון מחייך אליך ואומר לך:"אין אפשרות כזו,יש באזור מערה ואין דרך עוקפת,שלי נו את באה?"שלי באה באי רצון אחריך ואחרי ג'ון,אתה שומע קול של איש זקן שצועק:"הצילו,שמישהו יעזור לי!".
KoDak
אתה רואה ששני האלקיד משתמשים במתקפות מסוג חשמל זה על זה,בסופו של דבר אחת מהמתקפות פוגעות בסניבי והוא מובס,ספיר מוציאה פוכדור מהתיק שלה ואומרת:"צא מגמר אני בוחרת בך!" אתה רואה מגמר זוהר יוצא מהפוכדור של ספיר.
YamiYugi
פיקאצ'ו עושה תנועה של "אני לא יודע מה זה היה" אתה רואה שכבת שלג מכסה את רוב האזור,אתה מרגיש שאתה קופא מקור בגלל שהבגדים שלך מתאימים לאזורים חמים יותר ולא לאזורי שלג וקרח.
יגאל
אתה רואה שכדור האור של ראלטס לא יוצא כמו שצריך בגלל היד הקפואה שלו,אתה רואה שסניזל מנצל את זה לטובתו בשביל להשתמש במתקפת ציפורן לילה שפוגעת בראלטס ומביסה אותו.
1-0 לקלייר,אתה בחוץ!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"מה קורה פה?" אומר לעצמי ולפיקאצ'ו "לפני רגע המקום לא היה מחוסה בשלג.." ואסתכל ימינה ושמאלה כדי לראות מה עשה את זה.YamiYugi
פיקאצ'ו עושה תנועה של "אני לא יודע מה זה היה" אתה רואה שכבת שלג מכסה את רוב האזור,אתה מרגיש שאתה קופא מקור בגלל שהבגדים שלך מתאימים לאזורים חמים יותר ולא לאזורי שלג וקרח.
NYO HO HO BITCH
The Saw
אתה,באגון,שלי וג'ון רצים לכיוון האיש הזקן,אתה רואה אותו מתקרב ומתחיל לבכות,הוא אומר לכם:"גנב גנב לי את פיקו שלי,בבקשה מכם תעזרו לי!".
שלמח''הם
אתה רואה שדארקאי משתנה,הוא הופך להיות דילן,אך במקום עיניו החומות העיניים שלו כחולות זוהרות הוא צוחק צחוק קר ואכזר ואומר:"עכשיו אפשר לדבר,אתה נמצא בעולם הסיוט,לא אכפת לי איזה מאמן אתה,אתה וכול מרכז הפוקימונים נמצאים תחת התקפת הסיוט שלי".
Pokefan
אתה מתקרב לדלת הלבנה,אתה רואה שהדלת נעולה,אתה שומע קול צווחה מהצד השני של הדלת,אך זה לא קולה של צ'רמנדר שלך,זה קול יותר אנושי,אתה מתקרב לדלת האדומה פותח אותה ואתה רואה את אזלף מתקרב אל צ'רמנדר שלך כמו בציור!
YamiYugi
אתה שומע קול שאומר לך:"התשובה לשאלה שאתה מחפש לא נמצאת על הקרקע היא נמצאת בשמיים" אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה ענני שלג בשמיים,אתה מסתובב לראות מי דיבר אליך אבל אין שם אף אחד.
יגאל
אתה מגיע לאותו בדיוק שנלחמת מול זורא אך במקום זורא אתה רואה ראלטס,אתה רואה שראלטס שלך פוגע בו במתקפת על חושי אך המתקפה לא משפיעה על השני,אתה מבין שזוהי היכולת של זורא!
The Saw
האיש הזקן אומר לך:"לא פיצ'ו,פיקו הוא הווינגל שלי,הגנב הלך לאיפה שהיה פעם בית היציקה של פוגו" הוא מצביע על כיוון העיר אטרנה רק יותר מערבה,אתה רואה את ג'ון רץ לכיוון בית היציקה.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)