Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 49 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    אתה ממשיך לכיוון העיירה פלורמה שוב,בסופם של עשר דקות אתה מגיע לעיירה פלורמה אתה שומע את שלי מתלוננת:"אוף,אין לי כוח לזה יותר,העיר אורבורג נמצאת במרחק של יותר משלוש שעות מהעיר אטרנה!".
    "בוא נחפש מונית לשם."אגיד לשלי ולג'ון ואז אלך לחפש מונית כדי לנסוע עם שלי ועם ג'ון לעיר אורבורג.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    *עוד מעט.
    ספיר רואה שאתה רץ והיא רצה אחריך,היא שואלת אותך:"אז מה התחנה הבאה שלנו?" אתה מסתכל מסביב ואתה רואה שעכשיו כבר צהריים,אתה רואה שלושה פיג'י קטנים עפים להם באזור,אתה רואה שני אלקיד נלחמים זה בזה.
    אני אומר לסניבי "לך תתידד איתם.." ואצביע על האלקיד..
    ובחזרה לספיר "לא אמרנו סנופוינט ? "
    ואז אסתכל על סניבי ובמידה והם לא ייתחברו איתו הורה לו להשתמש בצעקה על אחד מהם וחבטה על השני..

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה רואה שהדבר השחור הזה הוא בעצם סוג של פוקימון מסוג דרקון,אתה מנסה לראות מהו אותו פוקימון דרקון מסתורי אך אתה לא מצליח בגלל שהוא נעלם באוויר.
    "מה זה היה הפוקימון הזה פיקאצ'ו?" אשאל את פיקאצ'ו ואלך איתו לדרכי.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    ג'ון ושלי הולכים אחריך,אתה מסתכל על השמיים,אתה חושב שאתה רואה את לטיאוס שלך ולטיאס של שלי אבל אולי זה סתם האור שמתעתע בך,אתה רואה דמות קטנה יחסית מתרוצצת בכול האזור.

שלמח''הם
    צ'רן ואתה מתקדמים לתוך החדר שלכם,אתה נכנס לחדר,צ'רן בעקבותיך אתה רואה שתי מיטות קומתיים,חלון בין שתי המיטות,צ'רן קופץ על המיטה השמאלית ואומר:"סופסוף מיטה נוחה".

Pokefan
    אתה נכנס לדלת הכחולה ואתה רואה שזהו חדר קטן מאוד,על כול קיר יש ציור אחר,בקיר הראשון יש נער צעיר שנלחם בעזרת פיקאצ'ו נגד דיאגלה ופאלקיה,בציור השני אתה רואה איך ארסיאוס מגיע,ובציור האחרון אתה רואה צ'רמנדר שנלכד על ידי אזלף.

Bhrui10
    *תגובות יותר מושקעות אני מבקש.
    צ'רמנדר לא תוקף בשריטה בגלל מהירותו הרבה של פיג'יוט,אך בכול זאת צ'רמנדר שלך מצליח להתחמק,אתה רואה אלקיד קטן יוצא מהשיחים ומשתמש במתקפת שיתוק על פיג'יוט שמושתק.

KoDak
    *עוד מעט.
    ספיר רואה שאתה רץ והיא רצה אחריך,היא שואלת אותך:"אז מה התחנה הבאה שלנו?" אתה מסתכל מסביב ואתה רואה שעכשיו כבר צהריים,אתה רואה שלושה פיג'י קטנים עפים להם באזור,אתה רואה שני אלקיד נלחמים זה בזה.

YamiYugi
    אתה רואה שהדבר השחור הזה הוא בעצם סוג של פוקימון מסוג דרקון,אתה מנסה לראות מהו אותו פוקימון דרקון מסתורי אך אתה לא מצליח בגלל שהוא נעלם באוויר.

יגאל
    כדור האור השני מפספס את המטרה שלו,ראלטס מתבלבל ונהיה לחוץ ומשתגר ממש ליד סניזל שפוגעת בו במתקפת פריזר,אתה רואה שראלטס נפגע קשות מהמתקפה,אתה רואה גם שהיד השמאלית שלו קפואה.
    אני שואל את ראלטס ''אתה יכול להילחם?''
    ועם כן אניאומר לו ''תתקוף בשוב בכדור אור בכל הכוח''

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    ג'ון מחייך אליך ואומר לך:"אין אפשרות כזו,יש באזור מערה ואין דרך עוקפת,שלי נו את באה?"שלי באה באי רצון אחריך ואחרי ג'ון,אתה שומע קול של איש זקן שצועק:"הצילו,שמישהו יעזור לי!".

KoDak
    אתה רואה ששני האלקיד משתמשים במתקפות מסוג חשמל זה על זה,בסופו של דבר אחת מהמתקפות פוגעות בסניבי והוא מובס,ספיר מוציאה פוכדור מהתיק שלה ואומרת:"צא מגמר אני בוחרת בך!" אתה רואה מגמר זוהר יוצא מהפוכדור של ספיר.

YamiYugi
    פיקאצ'ו עושה תנועה של "אני לא יודע מה זה היה" אתה רואה שכבת שלג מכסה את רוב האזור,אתה מרגיש שאתה קופא מקור בגלל שהבגדים שלך מתאימים לאזורים חמים יותר ולא לאזורי שלג וקרח.

יגאל
    אתה רואה שכדור האור של ראלטס לא יוצא כמו שצריך בגלל היד הקפואה שלו,אתה רואה שסניזל מנצל את זה לטובתו בשביל להשתמש במתקפת ציפורן לילה שפוגעת בראלטס ומביסה אותו.
    1-0 לקלייר,אתה בחוץ!

6. משתמש מנוסה
    The Saw
    ג'ון מחייך אליך ואומר לך:"אין אפשרות כזו,יש באזור מערה ואין דרך עוקפת,שלי נו את באה?"שלי באה באי רצון אחריך ואחרי ג'ון,אתה שומע קול של איש זקן שצועק:"הצילו,שמישהו יעזור לי!".
    ארוץ לעבר האיש הזקן ואגיד לו תוך כדי הריצה:"מה קרה אדוני?!" תוך כדי שאני מוציא את באגון ואומר לו:"בוא איתי לעבר האיש הזקן במהירות!"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw]

שלמח''הם
    אתה עוצם את עיניך,אתה מרגיש איך אתה נרדם לפני שאתה נרדם אתה רואה צל מוזר מתקרב אליך,אתה רואה את עצמך משוטט בעולם חשוך לגמרי,אתה רואה את הפוקימונים שלך בורחים ממשהו,ואז אתה רואה אותו,דארקאי מתקרב אליך.
    אני מתחיל לדבר בנחמדות אל דאקראי"הי דאקראי מה שלומך?למה אתה מפחיד את הפוקימונים שלי סתם ככה?.מה זה המקום שהבאת אותי לפה?.אני רוצה שתענה על כול השאלות לי אלו שאלות קלות והתשובות קלות היו להן.טוב רק שתדע שאני אחלה מאמן"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw
    ג'ון ושלי הולכים אחריך,אתה מסתכל על השמיים,אתה חושב שאתה רואה את לטיאוס שלך ולטיאס של שלי אבל אולי זה סתם האור שמתעתע בך,אתה רואה דמות קטנה יחסית מתרוצצת בכול האזור.

שלמח''הם
    צ'רן ואתה מתקדמים לתוך החדר שלכם,אתה נכנס לחדר,צ'רן בעקבותיך אתה רואה שתי מיטות קומתיים,חלון בין שתי המיטות,צ'רן קופץ על המיטה השמאלית ואומר:"סופסוף מיטה נוחה".

Pokefan
    אתה נכנס לדלת הכחולה ואתה רואה שזהו חדר קטן מאוד,על כול קיר יש ציור אחר,בקיר הראשון יש נער צעיר שנלחם בעזרת פיקאצ'ו נגד דיאגלה ופאלקיה,בציור השני אתה רואה איך ארסיאוס מגיע,ובציור האחרון אתה רואה צ'רמנדר שנלכד על ידי אזלף.

Bhrui10
    *תגובות יותר מושקעות אני מבקש.
    צ'רמנדר לא תוקף בשריטה בגלל מהירותו הרבה של פיג'יוט,אך בכול זאת צ'רמנדר שלך מצליח להתחמק,אתה רואה אלקיד קטן יוצא מהשיחים ומשתמש במתקפת שיתוק על פיג'יוט שמושתק.

KoDak
    *עוד מעט.

YamiYugi

יגאל
    כדור האור השני מפספס את המטרה שלו,ראלטס מתבלבל ונהיה לחוץ ומשתגר ממש ליד סניזל שפוגעת בו במתקפת פריזר,אתה רואה שראלטס נפגע קשות מהמתקפה,אתה רואה גם שהיד השמאלית שלו קפואה.

'וואה יש סיכוי שזאת צ'רמנדר שלי?' אחשוב לעצמי בלב 'לא אין סיכוי זה לא שאזלף היה פה ושאב אותה לציור',
    אחשוב ואפנה לצאת מהחדר לכיוון הדלת הלבנה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    פיקאצ'ו עושה תנועה של "אני לא יודע מה זה היה" אתה רואה שכבת שלג מכסה את רוב האזור,אתה מרגיש שאתה קופא מקור בגלל שהבגדים שלך מתאימים לאזורים חמים יותר ולא לאזורי שלג וקרח.
    "מה קורה פה?" אומר לעצמי ולפיקאצ'ו "לפני רגע המקום לא היה מחוסה בשלג.." ואסתכל ימינה ושמאלה כדי לראות מה עשה את זה.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש סופר ספאמר
    The Saw

KoDak
    אתה רואה ששני האלקיד משתמשים במתקפות מסוג חשמל זה על זה,בסופו של דבר אחת מהמתקפות פוגעות בסניבי והוא מובס,ספיר מוציאה פוכדור מהתיק שלה ואומרת:"צא מגמר אני בוחרת בך!" אתה רואה מגמר זוהר יוצא מהפוכדור של ספיר.

YamiYugi

יגאל
    אתה רואה שכדור האור של ראלטס לא יוצא כמו שצריך בגלל היד הקפואה שלו,אתה רואה שסניזל מנצל את זה לטובתו בשביל להשתמש במתקפת ציפורן לילה שפוגעת בראלטס ומביסה אותו.
    1-0 לקלייר,אתה בחוץ!
    אני אומר ''זהו זה'' ואני מחזיר את ראלטס ויוצא מהמכון מנסה לחפש את זורא שראיתי ממקודם

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה,באגון,שלי וג'ון רצים לכיוון האיש הזקן,אתה רואה אותו מתקרב ומתחיל לבכות,הוא אומר לכם:"גנב גנב לי את פיקו שלי,בבקשה מכם תעזרו לי!".

שלמח''הם
    אתה רואה שדארקאי משתנה,הוא הופך להיות דילן,אך במקום עיניו החומות העיניים שלו כחולות זוהרות הוא צוחק צחוק קר ואכזר ואומר:"עכשיו אפשר לדבר,אתה נמצא בעולם הסיוט,לא אכפת לי איזה מאמן אתה,אתה וכול מרכז הפוקימונים נמצאים תחת התקפת הסיוט שלי".

Pokefan
    אתה מתקרב לדלת הלבנה,אתה רואה שהדלת נעולה,אתה שומע קול צווחה מהצד השני של הדלת,אך זה לא קולה של צ'רמנדר שלך,זה קול יותר אנושי,אתה מתקרב לדלת האדומה פותח אותה ואתה רואה את אזלף מתקרב אל צ'רמנדר שלך כמו בציור!

YamiYugi
    אתה שומע קול שאומר לך:"התשובה לשאלה שאתה מחפש לא נמצאת על הקרקע היא נמצאת בשמיים" אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה ענני שלג בשמיים,אתה מסתובב לראות מי דיבר אליך אבל אין שם אף אחד.

יגאל
    אתה מגיע לאותו בדיוק שנלחמת מול זורא אך במקום זורא אתה רואה ראלטס,אתה רואה שראלטס שלך פוגע בו במתקפת על חושי אך המתקפה לא משפיעה על השני,אתה מבין שזוהי היכולת של זורא!

12. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה,באגון,שלי וג'ון רצים לכיוון האיש הזקן,אתה רואה אותו מתקרב ומתחיל לבכות,הוא אומר לכם:"גנב גנב לי את פיקו שלי,בבקשה מכם תעזרו לי!".
    "איפה הגנב הזה? אתה יודע איפה הוא בכלל?"אומר לאיש הזקן ואז אגיד לבאגון:"באגון תחפש פיצ'ו שנגנב אוקיי?!"

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    האיש הזקן אומר לך:"לא פיצ'ו,פיקו הוא הווינגל שלי,הגנב הלך לאיפה שהיה פעם בית היציקה של פוגו" הוא מצביע על כיוון העיר אטרנה רק יותר מערבה,אתה רואה את ג'ון רץ לכיוון בית היציקה.

14. משתמש סופר ספאמר
    The Saw

שלמח''הם
    אתה רואה שדארקאי משתנה,הוא הופך להיות דילן,אך במקום עיניו החומות העיניים שלו כחולות זוהרות הוא צוחק צחוק קר ואכזר ואומר:"עכשיו אפשר לדבר,אתה נמצא בעולם הסיוט,לא אכפת לי איזה מאמן אתה,אתה וכול מרכז הפוקימונים נמצאים תחת התקפת הסיוט שלי".

Pokefan
    אתה מתקרב לדלת הלבנה,אתה רואה שהדלת נעולה,אתה שומע קול צווחה מהצד השני של הדלת,אך זה לא קולה של צ'רמנדר שלך,זה קול יותר אנושי,אתה מתקרב לדלת האדומה פותח אותה ואתה רואה את אזלף מתקרב אל צ'רמנדר שלך כמו בציור!

YamiYugi
    אתה שומע קול שאומר לך:"התשובה לשאלה שאתה מחפש לא נמצאת על הקרקע היא נמצאת בשמיים" אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה ענני שלג בשמיים,אתה מסתובב לראות מי דיבר אליך אבל אין שם אף אחד.

יגאל
    אתה מגיע לאותו בדיוק שנלחמת מול זורא אך במקום זורא אתה רואה ראלטס,אתה רואה שראלטס שלך פוגע בו במתקפת על חושי אך המתקפה לא משפיעה על השני,אתה מבין שזוהי היכולת של זורא!
    אני מוציא את מריפ ואומר לה ''תתקופי אותו בגל הלם ואחרי זה במכת ברק בכל הכוח''

15. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw

שלמח''הם

Pokefan

YamiYugi

יגאל

''לא עזוב אותה!!'',אצעק לאזלף תוך כדי שארוץ במהירות לצ'ארמנדר ואזנק לתפוס אותה בידיי ולהגן עלה,
    ''מה אתה רוצה ממנה?,חשבתי שאתה אמור להיות פוקימון טוב!'',אצעק לו מגן על צ'ארמנדר בכל מחיר.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

עמוד 49 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •